Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Calvin Klein Klein Euphoria Gold is een blumig oriëntaalse vrouwengeur, de luxe in een nieuwe dimensie ervaring en benadrukt op een speciale manier de vrouwelijke uitstraling van de drager. Met dit boeket zetten zelfbewuste en sterke vrouwen zich volmaakt in de schijnwerpers en kennen ze het sensuele, verleidelijke en verleidelijke effect van de nuancering. In de topnoot, Calvin Klein betovert Euphoria Gold met fruitige abrikoos en kumquat, evenals de frisheid van mandarijnen. De hartnoot wordt gekenmerkt door essences van honing en narcissen, evenals de zoetheid van gardenia. In de basis wordt de compositie vervolledigd met sandelhout, muskus en witte patchoeli. De geur viert de joie de vivre en het zelfvertrouwen, maakt dat je een avontuur wilt en laat alle ogen rusten op de drager. Als u zich onopvallend op de achtergrond wilt verschuilen, moet u het effect van Calvin Klein Euphoria Gold niet onderschatten en zich bewust zijn van de kracht van deze enticing nuance.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De parfumeur

Wie vlak achter Calvin Klein Euphoria Gold staat en deze geur met zijn persoonlijkheid heeft ontworpen, blijft een geheim. Men zou kunnen veronderstellen dat de Limited Edition uit de Euphoria-serie dezelfde parfumeurs zijn die andere heerlijke Euphoria-geuren ontwierpen namens Calvin Klein. Dominique Ropion, Carlos Benaim en Loc Dong kunnen in aanmerking worden genomen. Maar of één van deze drie parfumeurs de creatie heeft ontwikkeld en het parfum heeft geïnspireerd, blijft een vraag waarop Calvin Klein geen antwoord heeft. Het is niet echt belangrijk, de luxueuze vrouwengeur spreekt voor zich en betovert met zijn charme en het unieke luxueuze flesontwerp. Het Euphoria-gamma omvat Calvin Klein Euphoria Gold, Euphoria, Euphoria Men, Endless Euphoria en Euphoria Blossom, Verboden Euphoria, evenals Euphoria Men Intense en Euphoria Gold Liquid voor haar en hem. Feit is dat de parfumeur met grote euforie en passie werkte, waardoor deze nuances een bijzondere charme. Dit zijn lifestyle geuren die voldoen aan alle hoge eisen met een luxe uitstraling en lijken perfect afgestemd op de uitstraling van het merk Calvin Klein. In dit verband lijkt de naam achter het boeket een minder belangrijke vraag te zijn en kan deze worden weggelaten wat betreft het effect ervan.

De fles

Gold is de kleur van luxe en kenmerkt de Calvin Klein Euphoria Gold fles, die niet alleen door glanzend goud wordt geaccentueerd, maar ook door zijn bijzondere vorm. Deze fles van transparant goudkleurig glas, die is afgesloten met een mat goudkleurig deksel, ziet er uit als een gevouwen blad. In de context van glas is het deksel bijna dominant en verschijnt het in hoekige vorm. Glitter of een etiket, evenals decoraties in de klassieke zin werden weggelaten in Calvin Klein Euphoria Gold in het ontwerp en duwden het effect van deze vorm en het ontwerp naar de achtergrond. Het design van de fles belooft precies wat het effect van de geur precies is.

De reclame

In tegenstelling tot het flesontwerp van Calvin Klein Euphoria Gold is de reclame klassiek en bijna minimalistisch. Er is geen reclame gezicht dat Calvin Klein Euphoria Gold en lolls vertegenwoordigt op een luxe blad of maakt een statement voor het parfum. Alleen het goud van de fles op een witte achtergrond vormt de campagne van het boeket en kon niet beter gekozen worden. Luxe is altijd in het oog van de toeschouwer en hoeft niet primair hand in hand te gaan met op maat gemaakte outfits of het leven in een villa. Calvin Klein Euphoria Gold biedt deze presentatievorm niet aan zodat uw eigen verbeelding de nodige ruimte heeft en niet in één richting wordt gestuurd door een reclamecampagne. De moderne en zelfbewuste vrouw weet meteen wat ze tot nu toe gemist heeft en in welke richting Calvin Klein Euphoria Gold haar leven zal veranderen. Ze staat in het middelpunt van de belangstelling en weet hoe ze met haar charmante en met goud beklede aura haar voeten in de aarde moet houden, hoe ze looks moet uitdelen en hoe ze mannen moet aantrekken, hoe ze moet betoveren en ermee moet spelen.