Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

48 250
toepassen
Rex-Kara

Das Rex-Kara SPI-Beauty System: Hightech-Pflege für die sofortige Hautstraffung daheim

Das REX-KARA SPI-Beauty System ist nichts weniger als ein revolutionäres Ultraschallgerät, das die Haut nachhaltig strafft und revitalsiert.
Rex-Kara

Sichtbare Ergebnisse mit dem REX-KARA SPI-Beauty System

Die innovative Ultraschallkosmetik wirkt nicht nur gegen Mimikfältchen, Falten und Krähenfüße. Auch bei unreiner Haut, Augenschatten und Dehnungsstreifen zeigt das REX-KARA SPI-Beauty System seine intensive Pflegewirkung.
Rex-Kara

Das REX-KARA SPI-Beauty System: Fünf Pflegeprogramme für Ihre Haut

Das Hautpflegegerät kann täglich zuhause angewendet werden. Dabei ist die Behandlung vollkommen schmerzfrei und führt bereits nach kurzer Zeit zu sichtbaren Ergebnissen.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Rex-Kara gebruikt geavanceerde technologie om de schoonheid en jeugdigheid van de huid te behouden. Het SPI-systeem is ontwikkeld voor thuisgebruik en het is bewezen dat het rimpels vermindert.

Meer info

Rex-Kara goedkoop kopen

Meer info +

Rex-Kara Beauty Systems: het merk voor innovatieve hightech cosmetica

Rex-Kara Deep Therapy - een stralend mooie huid, een jonger uitziende huid en een diep gevoede, gezonde huid van top tot teen! Het bekroonde Duitse merk Rex-Kara biedt een revolutionaire reeks huidverzorgings-, schoonheids- en antiverouderingsproducten die gebruik maken van innovatieve technologieën, exclusieve complexen van actieve ingrediënten en natuurlijke plantenextracten. Terwijl conventionele huidverzorgingscosmetica alleen de oppervlakte van de huid bereiken, dringen de producten van Rex-Kara met hun actieve ingrediënten effectief diep in de huid door.

De nieuwe cosmetische dieptetherapie van Rex-Kara maakt gebruik van drie professionele medische procedures en technologieën. Dit zijn sonoforese (ultrasone behandeling), fotonentherapie (lichttherapie) en iontoforese (elektrotherapie), die in combinatie met het SPI schoonheidssysteem 18 behandelmogelijkheden bieden. Samen met het handige en elegant vormgegeven SPI-apparaat worden speciale geïoniseerde verzorgingsproducten gebruikt die zijn afgestemd op het desbetreffende verzorgingsdoel en de desbetreffende technologie. Het beste is dat het niet nodig is om naar een schoonheidsspecialiste te gaan, want dit innovatieve en zachte systeem voor huid- en schoonheidsbehandelingen is door Rex-Kara ontworpen voor eenvoudige en gemakkelijke zelfbehandeling thuis. Rex-Kara producten zijn hier online verkrijgbaar.

Het succesverhaal van Rex-Kara producten

Rex-Kara Beauty Systems GmbH, gevestigd in Bad Waldsee/Baden-Württemberg, werd in 2010 opgericht door Bettina Gufler als cosmeticabedrijf. De cosmetica-expert heeft zich toegelegd op natuurgeneeskundige procedures, maar erkende ook de beperkingen van conventionele cosmetica, omdat deze alleen aan de oppervlakte van de huid werken. Samen met artsen, apothekers en experts uit de cosmetica-industrie ontwikkelde Bettina Gufler een schoonheidssysteem van apparatieve en geïoniseerde cosmetica dat diep doordringt in de architectuur van de huid en het weefsel en van daaruit haar actieve krachten ontwikkelt.

Slechts een paar jaar na de oprichting werd het eerste schoonheidssysteem van Rex-Kara in 2014 bekroond met de prestigieuze Wellness Innovation Award in de categorie "Schoonheid & Lichaamsverzorging". Dit eerste systeem combineerde een apparaat met ultrasone, galvanische en infraroodtechnologieën in de context van technische antiverouderingscosmetica, die synchroon geschakeld kunnen worden en de voedende, geïoniseerde Rex-Kara producten met hun zeer actieve ingrediënten diep in de huid aanbrengen volgens het elektromagnetische principe.

Dankzij de voortdurende ontwikkeling introduceerde Rex-Kara in 2017 een nieuwe dieptetherapie voor huid-, schoonheids- en antiverouderingsverzorging met het innovatieve SPI-systeem. Het maakt gebruik van sonoforese (ultrageluid), fotonentherapie (rood en blauw licht) en iontoforese technologieën door middel van galvanisatie in combinatie met geïoniseerde verzorgingsproducten. Ook dit systeem bleek uiterst succesvol, waardoor Rex-Kara in 2019 werd geëerd met de German Business Award als "Most Innovative Cosmetics Brand".

Rex-Kara dicht de kloof tussen conventionele cosmetica en micro-invasieve chirurgie met zijn innovatieve technisch apparatieve en geïoniseerde natuurlijke huidverzorgingscosmetica.

Rex-Kara producten online kopen - SPI en de bijbehorende productlijn

Van dagelijkse gezichtsreiniging tot schoonheids- en antiverouderingsverzorging en de behandeling van probleemhuid, Rex-Kara biedt producten van een innovatief cosmeticaconcept gebaseerd op hightech cosmetische geneeskunde technologieën en geïoniseerde verzorgingsproducten met natuurlijke actieve ingrediënten.

Centraal in de nieuwe Deep Therapy systeemverzorging van Rex-Kara staat de SPI-technologie, die is opgenomen in een compact apparaat met een elegant design. SPI staat voor sonoforese, fotonentherapie en iontoforese.

Sonoforese is een hoogfrequente ultrasone golftechnologie met 2 miljoen oscillaties per seconde (2 MHz). Het verstrakt en verstevigt het huidweefsel, stimuleert de aanmaak van elastine en collageen en stimuleert de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid. Het opent ook de poriën van de huid, vergroot de afstand tussen de cellen, verhoogt de doorlaatbaarheid van de huid, stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en stimuleert het celmetabolisme.

Fotonentherapie is een vorm van lichttherapie. Licht zorgt voor een gezonde celontwikkeling en -groei. De fotonen (lichtdeeltjes) die voor elke cel van vitaal belang zijn, worden bij deze therapie aan de huid geleverd, waardoor de regeneratie van de huid wordt gestimuleerd. Het SPI apparaat werkt met blauw licht en rood licht. Het blauwe licht heeft een kalmerende, antiseptische en anti-irriterende werking op de huid. Het rode licht stimuleert en bevordert de bloedsomloop en stofwisseling.

Iontoforese (galvanisatie) is een soort elektrochemische therapie die ook met succes in de geneeskunde wordt gebruikt om medicijnen via de huid in het lichaam te brengen met behulp van directe elektrische stroom. Een galvanische microstroom maakt het mogelijk om ionen of geïoniseerde cosmetica in de diepe lagen van de huid te laten werken. Met deze technologie kunnen de actieve ingrediënten tot diep in de huid worden geleid, zodat ze daar hun volledige potentieel kunnen ontplooien. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid verbeterd, de energievoorziening verhoogd en de lichaamseigen celvernieuwing gestimuleerd.

Deze drie technologieën kunnen tegelijkertijd worden ingeschakeld in het SPI apparaat. Het handige apparaat heeft vijf vooraf ingestelde programma's:

1.Cleansing (reiniging en ontgifting van de huid)

2.Deep Therapy (kracht van actieve ingrediënten en intensieve verzorging tegen vroegtijdige huidveroudering)

3.Classic Therapy (activering van de huid)

4.Body Therapy (intensieve lichaamsverzorging)

5.Photon Face Therapy (kalmerende of stimulerende gekleurde lichttherapie)

De intensiteit/sterkte van elk programma kan in drie stappen worden aangepast.

Met dit apparaat en in combinatie met de speciale verzorgingsproducten biedt Rex-Kara systeemverzorging 18 behandelingsmogelijkheden. De toepassing is absoluut eenvoudig en volledig pijnloos. Er is geen invasieve procedure en de huid wordt niet beschadigd.

Rex-Kara biedt speciale geïoniseerde cosmetische producten voor huidverzorgingsbehandelingen met het SPI-apparaat. De geïoniseerde verzorgingsproducten zijn elektrisch geladen met behulp van speciale processen, zodat de actieve ingrediënten in de huid kunnen worden getransporteerd tijdens de iontoforese. De verzorgingsproducten bevatten speciale complexen van actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, retinol, dormin, Syn-Ake of gatuline. Daarnaast voorzien talrijke natuurlijke plantenextracten zoals Baikal glidkruid of heesterpioenroos, algenextracten, guldenroede-extracten, zwarte bessenolie of rozemarijnextracten de huid van waardevolle voedings- en verzorgingsstoffen. De huidverzorgingslijn omvat verschillende Rex-Kara producten voor verschillende toepassingen.

Overzicht van de Rex-Kara huidverzorgingsproducten:

-Huidreiniging:

o Rex-Kara Hydra Active Cleansing Gel: intensieve reiniging van vervuilende stoffen, talg en onzuiverheden.

-Anti-verouderingsverzorging:

o Rex-Kara Youth Spectacular Lifting Serum: lift, verstevigt, remodelleert en geeft nieuwe energie

o Rex-Kara Pure Balance Correcting Serum: zachte werking met antibacteriële formule voor de probleemhuid

-actieve ingrediëntenconcentraten:

o Rex-Kara Hyaluron Boost Bi-moleculair Concentraat: maakt de huid voller, steviger en strakker

o Rex-Kara Collagen Boost Activating Concentrate: ondersteunt de natuurlijke collageensynthese

-basisverzorging:

o Rex-Kara Silky Skin Oil Retinol Filler: gezichtsolie voor een egale, gladde, zijdezachte huid

o Rex-Kara Perfection Complete Repair Cream: spierontspannende en rimpelverminderende verzorging

-lichaamsverzorging:

o Rex-Kara Body Sculpt Silhouette Beautyfying Gel: negatief geïoniseerd verstevigend serum met urea, rode algenextract en cafeïne.

De voedende Rex-Kara producten zijn speciaal ontworpen voor gebruik met SPI technologie. Hun goede huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest en bevestigd. Alle Rex-Kara producten zijn vrij van siliconen, polyethyleenglycolen (PEG), parabenen, minerale oliën en kleurstoffen. Rex-Kara producten kunnen worden samengesteld en gecombineerd om aan jouw behoeften en huidverzorgingsdoelen te voldoen.

Rex-Kara producten kopen en gemakkelijk gebruiken

Het innovatieve schoonheidssysteem van Rex-Kara inspireert niet alleen particuliere gebruikers, maar ook deskundigen zoals artsen, alternatieve behandelaars en schoonheidsspecialisten. Het SPI-apparaat met een titanium behandelkop en ergonomische handgreep is zeer eenvoudig te gebruiken in combinatie met de Rex-Kara verzorgingsproducten - thuis of op reis. Welk behandelconcept je ook kiest, de toepassing gebeurt in slechts drie stappen.

Stap 1: Schakel het SPI apparaat in en haal het uit het laadstation.

Stap 2: Stel het gewenste programma en de gewenste sterkte in.

Stap 3: Breng het relevante huidverzorgingsproduct aan op de titanium kop en werk het gedurende enkele minuten met ronddraaiende bewegingen in de huid.

Het SPI-apparaat wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing en een gids met behandelingsopties, inclusief de aanbevolen Rex-Kara-producten. Vuil en make-up moeten van tevoren van de huid worden verwijderd. De 18 behandelingsopties van top tot teen omvatten een kort programma voor dagelijkse verzorging, Anti-Aging Intens, Versteviging van de bovenarmen, Zeg vaarwel tegen gezwollen ogen of de gekleurde lichttherapie voor welzijn.

Koop Rex-Kara producten tegen een voordelige prijs en geniet van een geweldige huidverzorgingservaring

Schoonheid vanuit de diepte! Een mooie, egale teint. Stevige contouren. Een rimpelverminderde, vollere, frisse en jeugdige uitstraling. Diep gevoede, gezonde huid. Het schoonheidssysteem care met zijn innovatieve apparatieve huidverzorgingscosmetica van Rex-Kara begint diep van binnen en opent nieuwe mogelijkheden voor talrijke aangename en effectieve schoonheidsbehandelingen thuis met ultrageluid, licht en galvanische technologieën. Rex-Kara Deep Therapy met SPI technologie en ionische cosmetica biedt een uitgebreid, geavanceerd concept met bewezen effectiviteit en resultaten. Zowel het SPI beautyapparaat als de geïoniseerde verzorgingsproducten zijn hier bij Rex-Kara online in de shop verkrijgbaar. Een natuurlijk, uiterst effectief en duurzaam huidverzorgingsproduct met een geweldige ervaring!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten