Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Rex-Kara maakt gebruik van de modernste technologie om de schoonheid en jeugdigheid van de huid te behouden. Het SPI-systeem is ontworpen voor thuisgebruik en het is bewezen dat het rimpels vermindert.

Meer info

Rex-Kara kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Rex-Kara Beauty Systems: het merk voor innovatieve high-tech cosmetica

Rex-Kara Diepe therapie - een stralend mooie huid, een jonger uitziende huid en een zeer effectieve, gezonde huid van top tot teen! Het bekroonde Duitse merk Rex-Kara biedt revolutionaire cosmetica met innovatieve technologieën, exclusieve werkstoffencomplexen en natuurlijke plantenextracten op het gebied van huidverzorging, schoonheidsverzorging en anti-verouderingsverzorging. Terwijl conventionele verzorgingscosmetica alleen het oppervlak van de huid bereiken, dringen Rex-Kara producten met hun actieve bestanddelen effectief diep in de huid door.

De nieuwe diepe cosmetische therapie Rex-Kara maakt gebruik van drie professionele medische procedures en technologieën. Dit zijn sonophoresis (ultrasoonbehandeling), fotontherapie (lichttherapie) en iontophoresis (elektrotherapie), die in combinatie met een SPI-Beauty apparaat 18 behandelmogelijkheden bieden. Samen met het handige en elegant vormgegeven SPI-apparaat worden speciale geïoniseerde verzorgingsproducten gebruikt, die zijn aangepast aan het betreffende verzorgingsdoel en de technologie. Het beste is: u hoeft niet naar de schoonheidsspecialist te gaan, want dit apparaat, de innovatieve en zachte systeemverzorging voor huid- en schoonheidsbehandelingen is ontworpen Rex-Kara voor eenvoudige en comfortabele zelftoepassing thuis. Rex-Kara -Producten zijn hier online beschikbaar.

Het succesverhaal van de Rex-Kara producten

Rex-Kara Beauty Systems GmbH, gevestigd in Bad Waldsee/Baden-Württemberg, is in 2010 door Bettina Gufler opgericht als cosmeticabedrijf. De cosmeticaspecialist heeft zich toegelegd op natuurgeneeskundige methoden, maar heeft ook de beperkingen van de conventionele cosmetica erkend, omdat deze alleen op het huidoppervlak werken. Samen met artsen, apothekers en deskundigen uit de cosmetica-industrie ontwikkelde Bettina Gufler een schoonheidssysteem van de cosmetica, dat zich tot diep in de huid- en weefselarchitectuur en van daaruit ontvouwt.

Slechts enkele jaren na de oprichting werd het eerste schoonheidssysteem van Rex-Kara 2014 al bekroond met de gerenommeerde Wellness Innovation Award in de categorie "Beauty & Body Care". Als onderdeel van technische anti-aging cosmetica, combineerde dit eerste systeem een apparaat met ultrasound, galvanische en infrarood technologieën, die synchroon geschakeld zijn en de verzorgende, geïoniseerde Rex-Kara producten met hun zeer actieve ingrediënten diep in de huid kunnen leveren volgens het elektromagnetische principe.

Door de voortdurende ontwikkeling heeft het innovatieve SPI-systeem Rex-Kara in 2017 een nieuwe Deep Therapy voor huid- en schoonheidsverzorging en anti-verouderingsverzorging geïntroduceerd. Dit systeem maakt gebruik van de technologieën van sonophorese (echografie), fotontherapie (rood en blauw licht) en iontophorese door middel van electroplating in combinatie met geïoniseerde verzorgingsproducten. Dit systeem heeft ook bewezen zeer succesvol te zijn, waarna Rex-Kara het in 2019 werd bekroond met de Duitse Business Award als "Most Innovative Cosmetics Brand".

Rex-Kara dicht de kloof tussen conventionele cosmetica en micro-invasieve chirurgie met zijn innovatieve technische apparatuur en geïoniseerde natuurlijke huidverzorgingscosmetica.

Rex-Kara Producten online kopen - SPI en de bijbehorende productlijn

Van dagelijkse gezichtsreiniging tot schoonheids- en anti-verouderingsverzorging en de behandeling van de probleemhuid, het bedrijf biedt Rex-Kara producten aan van een innovatief cosmetisch concept gebaseerd op hightech technologieën in de schoonheidsgeneeskunde en geïoniseerde verzorgingsproducten met natuurlijke actieve ingrediënten.

De nieuwe Deep Therapy system care van Rex-Kara Deep Therapy richt zich op de SPI-technologie, die is ondergebracht in een compact apparaat met een nobel design. SPI staat voor sonophorese, fotontherapie en iontophorese.

Sonophorese is een hoogfrequente ultrasone golftechnologie met 2 miljoen oscillaties per seconde (2 MHz). Het verstevigt het huidweefsel, stimuleert de productie van elastine en collageen en stimuleert de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid. Het opent ook de poriën van de huid, vergroot de celafstand, verhoogt de doorlaatbaarheid van de huid, stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en stimuleert de celstofwisseling.

Fotontherapie is een lichttherapie. Licht zorgt voor een gezonde ontwikkeling en groei van de cellen. Bij deze therapie worden de fotonen (lichtdeeltjes) die voor elke cel van levensbelang zijn, aan de huid geleverd, wat de regeneratie van de huid stimuleert. Het SPI-apparaat werkt hier met blauw licht en rood licht. Het blauwe licht heeft een kalmerende, antiseptische en verzachtende werking op de huid. Het rode licht stimuleert en stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling.

Iontophorese (galvaniseren) is een vorm van elektrochemische therapie, die ook in de geneeskunde een succesvolle methode is om geneesmiddelen via de huid in het lichaam te brengen door middel van gelijkstroom. Een galvanische microstroom maakt het mogelijk om ionen of hier geïoniseerde cosmetica in de diepe lagen van de huid te werken. Met deze technologie kunnen de werkzame stoffen dus diep in de huid worden ingebracht, zodat ze daar hun krachten kunnen ontwikkelen. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid verbeterd, de energievoorziening verhoogd en de lichaamseigen celregeneratie gestimuleerd.

Deze drie technologieën kunnen gelijktijdig in het SPI-apparaat worden geschakeld. Het handige apparaat heeft vijf vooraf ingestelde programma's:

1.reiniging (reiniging en ontgifting van de huid)

2.deep therapie (werkzaam bestanddeel kracht en intensieve zorg tegen vroegtijdige huidveroudering)

3.klassieke therapie (activering van de huid)

4.body therapie (intensieve lichaamsverzorging)

5.photon face therapy (kalmerende of stimulerende kleurenlichttherapie)

Elk programma kan in drie stappen worden aangepast met betrekking tot intensiteit/vermogen.

Met dit apparaat en in samenhang met de speciale verzorgingsproducten opent de systeemverzorging Rex-Kara 18 behandelmogelijkheden. De toepassing is absoluut eenvoudig en volledig pijnloos. Er is geen invasieve interventie en geen letsel aan de huid.

Voor de verzorgingsbehandelingen met het SPI-apparaat worden Rex-Kara producten van een speciale ion-cosmetica aangeboden. De geïoniseerde verzorgingsproducten zijn door middel van speciale processen elektrisch geladen, zodat de werkzame stoffen tijdens de iontophorese in de huid kunnen worden getransporteerd. De verzorgingsproducten zijn voorzien van speciale werkstofcomplexen zoals hyaluronzuur, retinol, dormine, syn-ake of gatuline. Daarnaast zorgen tal van natuurlijke plantenextracten zoals van Baikal helmkruid of struikpioenroos, algenextracten, guldenroedextracten, zwarte bessenolie of rozemarijnextracten voor waardevolle voedings- en verzorgingsstoffen voor de huid. De zorglijn omvat verschillende Rex-Kara producten voor verschillende toepassingen.

Overzicht van de Rex-Kara -producten voor de zorg:

Huidreiniging:

oRex-Kara Hydra Active Cleansing Gel: Intensieve reiniging van schadelijke stoffen, talg en onzuiverheden.

Antiverouderingszorg:

oRex-Kara Jeugdspectaculair hefserum: liftend, versterkend, remodellerend en geeft nieuwe energie

oRex-Kara Pure Balance Correcting Serum: zacht werkend met antibacteriële formule voor de probleemhuid

Actief ingrediënt concentreert zich:

oRex-Kara Hyaluron Boost Bi-moleculair Concentraat: kussens, verstrakking en versteviging van de huid

oRex-Kara Collageen Boost Activerend Concentraat: ondersteunt de natuurlijke collageensynthese

Basisverzorging:

oRex-Kara Zijdeachtige huid Olie Retinolvuller: Gezichtsolie voor een gelijkmatige, gladde, zijdezachte huid

oRex-Kara Perfectie Complete Repair Cream: spierontspannende en rimpelverminderende verzorging

Persoonlijke hygiëne:

oRex-Kara Body Sculpt Silhouette Beautyfying Gel: Negatief geïoniseerd verstevigend serum met ureum, roodalgenextract en cafeïne.

De Rex-Kara verzorgingsproducten zijn speciaal ontworpen voor de toepassing van SPI-technologie. Hun goede huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest en bevestigd. Alle Rex-Kara producten zijn vrij van siliconen, polyethyleenglycolen (PEG), parabenen, minerale oliën en kleurstoffen. Afhankelijk van uw behoeften en zorgdoelstellingen kunt u de Rex-Kara producten zelf samenstellen en combineren tegen lage kosten.

Rex-Kara Koop producten en gebruik ze gemakkelijk

Het innovatieve schoonheidssysteem van de particuliere gebruiker Rex-Kara inspireert niet alleen, maar ook experts zoals artsen, alternatieve geneesheren en schoonheidsspecialisten. Het SPI-apparaat met een behandelingskop van titanium en een ergonomisch handvat is zeer eenvoudig te gebruiken, samen met de verzorgende Rex-Kara producten - thuis of op reis. Welk behandelingsconcept ook wordt gekozen, de toepassing vindt plaats in slechts drie stappen.

Stap 1: Schakel het SPI-apparaat in en verwijder het van het laadstation.

Stap 2: Stel het gewenste programma en de sterkte in.

Stap 3: Breng het betreffende verzorgingsproduct aan op de titaankop en werk het enkele minuten in cirkelvormige bewegingen in de huid.

Het SPI-apparaat wordt geleverd met zowel een gebruikershandleiding als een handleiding voor behandelingsopties, inclusief aanbevolen Rex-Kara producten. De huid moet voor gebruik worden gereinigd van vuil en make-up. De 18 behandelmogelijkheden van top tot teen omvatten een kort programma voor de dagelijkse verzorging, Anti-Aging Intense, versterking van de bovenarmen, Afscheid van gezwollen ogen of de kleurenlichttherapie voor het welzijn.

Rex-Kara Koop producten goedkoop en ervaar een geweldige zorgervaring

Schoonheid uit de diepte! Een mooie, gelijkmatige huidtextuur. Strakke contouren. Een rimpelverminderde, mollige, frisse en jeugdige uitstraling. Diep effectieve, gezonde huidverzorging. De Beauty System Care met zijn innovatieve huidverzorgingscosmetica van von Rex-Kara begint in de diepte en opent nieuwe mogelijkheden voor tal van aangename en effectieve schoonheidsbehandelingen thuis met ultrasound-, licht- en galvanisatietechnologieën. Rex-Kara Deep Therapy met SPI-technologie en ionencosmetica biedt een uitgebreid, volwassen concept met bewezen succesvolle effecten en resultaten. Het SPI-Beauty-apparaat en de geïoniseerde verzorgingsproducten zijn hier in de Rex-Kara onlineshop verkrijgbaar. Een natuurlijke, zeer effectieve en duurzame verzorging met een geweldige ervaring!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

47 250
toepassen