Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Marlies Möller neemt haar expertise voor mooi en topgestyled haar mee van Hamburg naar heel Duitsland en zelfs naar Mallorca. Zij is een van de besten op haar gebied en iedereen die van haar haarverzorgingsproducten heeft genoten, weet waarom.

Meer info

Marlies Möller producten goedkoop kopen

Meer info +

Luxe voor thuis: Met haarverzorging, styling en cosmetica van Marlies Möller

Marlies Möller is een van de bekendste kappers in Duitsland en zet echte trends in haar salons in Hamburg, Düsseldorf, Hannover en Palma de Mallorca. Ze heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder de World Master Award in New York. Haar naam staat niet alleen voor hoogwaardig kapsel, maar ook voor cosmetica, couture styling en luxe haarverzorging. Wat er op de start- en landingsbanen van de wereld gebeurt, wordt in de salons van de wereld in de Marlies Möller praktijk gebracht en wie zelf als een ster wil zijn, kan er de hoogwaardige Marlies Möller producten voor gebruiken of zich door de meester in zijn salons laten stylen.

De producten van hoge kwaliteitMarlies Möller

Onder de naam van de wereldberoemde kapper worden diverse producten aangeboden: Er is Marlies Möller vrouwelijke verzorging, mannenverzorging, maar er is ook de beroemde Marlies Möller borstel en het effectieve Marlies Möller hitteschild.

Marlies Möller is een van de beste stylisten, zowel internationaal als nationaal, die dagelijks modellen, beroemdheden en vele andere mensen verwent, vooral in haar Hamburgse salons, die belang hechten aan de hoogste kwaliteit en uitstekende hairstyling.

Het complete assortiment hoogwaardige Marlies Möller producten is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en staat voor uitgebreide haarverzorging - voor elk haartype. De Marlies Möller producten zijn niet alleen geschikt voor natuurlijk en gezond haar, maar ook voor gekleurd, broos of extreem gestresst haar. De bekroonde stylist heeft voor elk haartype speciale producten ontwikkeld, waarmee de natuurlijke glans en schoonheid van het haar behouden of hersteld kan worden.

De kapper heeft ook speciale gebruiksvoorwerpen ontwikkeld die het dagelijks stylen kinderspel maken.

Hun succes begon in de jaren zestig.

Na Marlies Möller haar opleiding tot maskerschilder en kapper opende ze in de jaren zestig van de vorige eeuw haar eerste salon. Deze bevond zich in de kelder van een patriciërsvilla in Hamburg en was nog steeds ingericht met haar eigen meubilair. In de vertrouwensvolle samenwerking met Manfred, haar man, die een getrainde zakenman was, bouwde ze een bedrijf op dat tot op de dag van vandaag buitengewoon goed heeft gefunctioneerd.

Inmiddels zijn er Marlies Möller niet alleen zes exclusieve salons bij, maar ook de bekende Marlies Möller producten. Jarenlang had de styliste een onderwijsopdracht aan de Universiteit van Hamburg, waar ze jonge mensen hairstyling en gezichtsdesign doceerde. De internationaal gerenommeerde styliste heeft nu haar eigen instituut waar jonge mensen worden opgeleid.

Samen met journalist Sylvia Heiser schreef ze Marlies Möller haar boek "Hair Secrets", dat in 2009 door Riva werd gepubliceerd. Het echtpaar Marlies en Manfred Möller hebben twee volwassen kinderen: Terwijl hun zoon Christian vele jaren voor het bedrijf heeft gewerkt en Marlies Möller nu directeur is van een van de salons in Hamburg, werkt dochter Miriam als modeontwerper.

Het geheim van mooi haar

"Hair Secrets": Het geheim van mooi haar - zo noemde Marlies Möller ze haar boek, dat ze samen met journalist Sylvia Heiser schreef en in 2009 publiceerde. In dit werk draait alles om het haar - hoe kan het anders zijn voor de internationaal gerenommeerde kapper? Hoe vind je de juiste kapper? Welke snit past bij welk gezicht? Hoe wordt het haar perfect geblazen? Wat hebben fijne haren nodig om er echt goed uit te zien?

Hoewel alle mensen haar dragen, heeft bijna iedereen vragen over hen. Iedereen die ooit vroeg in de ochtend opgestaan is met een "bad hair day" wil weten wat het geheim van mooi haar is. Haar boek vertelt Marlies Möller veel interessante dingen over haar en onthult haar beste trucs uit haar vijftig jaar ervaring als styliste. Van het verven, stylen, krullen tot het gereedschap voor het kammen en borstelen, er is nauwelijks een vraag onbeantwoord gebleven. Als ze dat doet, zal de styliste haar zeker persoonlijk antwoorden in een van haar salons.

Marlies Möller Naast deze tips, trucs en rijke kennis, vertelt haar boek een beetje uit de doos, vertelt ze interessante en geestige anekdotes die ze al in haar lange leven heeft meegemaakt en maakt ze haar eigen persoonlijke gedachten. De gids is rijkelijk geïllustreerd zodat hij informatief en vooral spannend is om te lezen. Degenen die het boek lezen zullen nooit meer stress hebben met hun haar en zullen precies weten hoe ze hun haar moeten verzorgen en stylen zodat het perfect is.

Succesvol, erkend en gevestigd

Toen de nieuw opgeleide meester-kapper en visagiste haar eerste salon in Hamburg opende, legde ze de basis voor haar succes. Samen met haar man bouwde ze het bedrijf, waaraan ze haar eigen naam gaf, uit tot een erkende leider in haarverzorging en trends. Haar naam is al lang internationaal erkend tot ver buiten Hamburg en Duitsland. Ze is gewoon een erkend styliste met vijf vestigingen in Duitsland - alleen al drie in Hamburg - en de Salon in Palma de Mallorca bloeit.

Haar exclusieve styling zet duurzame trends en is te zien op de catwalks en waar de sterren en sterretjes zich ook bevinden, of het nu in Milaan of New York is. Het kopen van producten van hoge kwaliteit Marlies Möller is populair bij de sterrenMarlies Möller . Daarnaast zal haar hoogwaardige cosmetica Marlies Möller u inspireren en ervoor zorgen dat de moderne vrouw precies de verzorging en cosmetica krijgt die ze nodig heeft. Geen wonder dus, maar een zuurverdiend succes dat het bedrijf een van de meest succesvolle haarverzorgingsbedrijven Marlies Möller in dit land is geworden.

De ervaren meester-kapper heeft voor haar werk al verschillende grote prijzen in ontvangst mogen nemen, zoals de World Master Award, een prijs van hoge kwaliteit voor creatieve kappers. De uitstekende hairstyling van de hoogste kwaliteit is tot op zekere hoogte hun ijkpunt en handelsmerk in gelijke mate en wordt dagelijks in hun salons geïmplementeerd. Wie waarde hecht aan schoonheid en wil genieten van de luxe van hoogwaardige producten, kan de Marlies Möller producten online kopen en thuis uitproberen.

Styling haar als een professional met de juiste producten

Met behulp van de Marlies Möller producten kan iedereen een stylingprofessional worden in de badkamer thuis:

De shampoo: Natuurlijk bevat de haarshampoo Marlies Möller geen siliconen en geeft zo een uitstekend volume aan het haar. Dankzij de hoogwaardige formule met een speciaal actief complex en een extract van katoen wordt het haar versterkt tot aan de fijne punten, zodat het daarna een magische glans krijgt.

Haarlak: Bij veel normale haarlakmiddelen zijn er vaak doorslaggevende nadelen: ze plakken het haar zo sterk aan elkaar dat ze achteraf moeilijk uit te kammen zijn. Hairspray van Hairspray Marlies Möller biedt het haar een sterke fixatie, plakt niet aan elkaar en kan gemakkelijk en residuvrij worden uitgekamd.

De kleine helper past in elke handtas en geeft het haar snel een matte afwerking met meer volume.

De gebruiksvoorwerpen rond het kapsel: De Marlies Möller borstel rondt het assortiment rond haarverzorging en styling af. Met deze borstel kan elke vrouw haar haar als een professional stylen. Met de borstels wordt de lucht uit de föhn gelijkmatig over het haar verdeeld - dankzij de succesvolle plaatsing van de borstelharen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Marlies Möller met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Younbuthouse
zeer goede verzorging

Zeer gemakkelijk in het gebruik. Zonder tijdverlies al 's avonds of enkele uren voor het wassen van het haar aanbrengen. Zeer verzorgend.

Commentaar van Truity
Wellness voor het haar

Als ik mijn haar echt wil verwennen gebruik ik altijd dit elixer. Heerlijk gevoel na het wassen. Goede prijs en snelle levering.

Commentaar van Sompere1980
Beveel ik graag aan

Aangename geur, goed te verdragen en zuinig in het gebruik. Beveel dit product graag verder aan. Eventueel in een grotere verapakking met meer inhoud.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten