Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van Diesel zijn nu net zo cult als de jeans van het Italiaanse modelabel. Diesel is de brandstof van de moderne wereld, stelde Renzo Rosso toen hij het merk halverwege de jaren tachtig lanceerde.

Meer info

koop Diesel parfum goedkoop

Meer info +

Een Diesel parfum - rebels en betoverend

Ongebreidelde energie, rebellie en individualiteit - dat zijn de kenmerken waar het Diesel label voor staat. Diesel produceert al bijna veertig jaar exclusieve mode van hoge kwaliteit. Diesel jeans in het bijzonder hebben hun cultstatus verdiend. Diesel spijkerbroeken en spijkerjassen zetten de standaard op het gebied van snit en ontwerp. Het label ging echter vaak bewust tegen populaire trends in en waagde zich in nieuwe richtingen.

Aan het eind van de jaren 80 sierde bijvoorbeeld een model met een mohawk een Diesel-campagne, lang voordat dit kapsel sociaal geaccepteerd werd. Het label breidt zijn portfolio al enige tijd uit en produceert tassen, schoenen, accessoires en - vooral - parfum onder dezelfde naam. De geuren voor mannen en vrouwen zijn net als het modelabel zelf: Diesel parfum is onmiskenbaar, vol sensuele en verleidelijke energie en altijd verrassend in zijn nuances en facetten. Diesel heeft zich al lang geleden gevestigd op de cosmeticamarkt met haar individuele en verleidelijke geuren voor mannen en vrouwen en Diesel parfum is te koop in goed gesorteerde parfumerieën en online.

Elk Diesel parfum heeft zijn eigen verhaal

De geschiedenis van het merk Diesel begint in 1978, wanneer de Italiaanse Renzo Russo 40 procent van het textielbedrijf Moltex verwerft met de steun van zijn vader. Een jaar later geeft Russo zijn bedrijf een nieuwe naam. Hij koos de naam Diesel om twee redenen. Ten eerste is de uitspraak van de naam overal ter wereld hetzelfde. Ten tweede staat Diesel natuurlijk voor een brandstof van de moderne wereld, voor energie en innovatie. Russo lanceerde zijn eerste jeanscollectie voor mannen in het jaar dat het label werd opgericht. Tot op de dag van vandaag is het motto van zijn creaties: zoek je eigen perspectief op de wereld en verenig je met mensen die hetzelfde doen.

Tien jaar na de eerste jeanscollectie voor mannen volgde de damesmode. Een trendsetter en bestseller op het gebied van jeans rond 1990 is het model Saddle jeans, een wijd uitgesneden jeans met een smalle pijp. De opvallende en provocerende reclamecampagnes droegen bij aan de bekendheid van het label. In1995 waren op een reclameposter voor Diesel bijvoorbeeld twee zoenende mannen te zien. De campagne "Be stupid for a successful living" trekt begin jaren 2000 niet alleen aandacht en amusement, maar wint ook verschillende prijzen.

Diesel opende zijn eerste online winkel in 1997, lang voordat online winkelen onderdeel werd van het moderne leven.

Eindelijk, in 1996, wordt het eerste Diesel parfum uitgebracht en veroorzaakt een sensatie. Het is het uniseks parfum " Diesel ", een parfum uit de oriëntaalse houtachtige geurfamilie, dat zowel mannen als vrouwen kopen en dragen. Dit Diesel parfum bevat kruidnagel, galban hars, citroen, gember, tonkaboon en jasmijn. Deze geur is tot nu toe de enige van Diesel die zowel voor mannen als vrouwen is gemaakt. De latere parfums zijn duidelijk ontworpen als mannen- of vrouwengeur, van de geur tot de flacon.

Een Diesel parfum is een spel op emoties

De Fuel for Life parfumlijn richt zich op een afwisselend bad tussen spanning en harmonie, tussen romantiek en vitaliteit. In Fuel for Life Femme zorgen roze peper en mandarijn in de topnoten voor een stimulerende, verleidelijke opening. Contrasten zijn ook aan de orde van de dag in de hartnoot. Nootmuskaat, jasmijn en zwarte bes laten zien dat tegenpolen elkaar kunnen aantrekken en iets nieuws kunnen creëren. In de basisnoot ronden patchoeli, eikenmos en vetiver de onvergelijkbare geurbeleving af.

Fuel for Life Homme creëert een soortgelijke wilde rit door de emoties. Steranijs en grapefruit in de topnoten zorgen voor een frisse, kruidige start. In de hartnoot zorgen framboos en lavendel voor een vleugje sensualiteit. Houtachtige noten en heliotroop ronden de mannelijke geurbeleving af in de basisnoot.

Het populaire Diesel parfum Only the Brave laat geen ruimte voor twijfel: een Diesel mannengeur, natuurlijk alleen voor de dapperen. Het Diesel parfum uit 2009 is een oriëntaals-houtachtige geurcreatie en een mannelijk statement.

Het Diesel parfum Loverdose kan worden omschreven als de tegenhanger van Only the Brave. Het Diesel damesparfum Loverdose is sinds 2011 op de markt.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Diesel met vier sterren of meer
4,71 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar van Bety1985
Geweldige geur

- geweldige geur die ook bij het vrouwelijke geslacht goed aankomt! Zou mijn lievelingsgeur kunnen worden. In combinatie met de shower gel nog intensiever!

Commentaar van Nothenly
een must-have voor iedere vrouw

Het was liefde op de eerste reuk ;-) De geur is echt verleidelijk en erg sensueel. Ideaal voor oerdag maar ook om een avond uit te gaan.

Commentaar van Onessor
helemaal OK maar iets te pittig!

Een pittige geur... Niet helemaal mijn smaak maar wel een heel interessante geur. Misschien moet ik er langzaam aan wennen. Vind Diesel wel een fantastisch merk...

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten