Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een Mancera parfum combineert oosterse geurnoten en westerse geuresthetiek tot een onvergelijkbare mix die parfumliefhebbers over de hele wereld in verrukking brengt.

Meer info

koop Mancera parfum goedkoop

Meer info +

MANCERA parfum harmoniseert oosterse en westerse geurakkoorden

Zeven letters met een grote betekenis en een rijke geschiedenis: het parfumhuis MANCERA werd in 2008 geboren in de Arabische Golf, het resultaat van een samenwerking tussen de wereldberoemde parfumeur Pierre Montale en de distributeur Al Hthar. De naam die Montale koos, gemodelleerd naar zijn eigen dochter Amelie Mansera, bewijst dat dit project hem na aan het hart ligt. Samen ontwikkelen vader en dochter spannende geurwerelden die tegenstellingen en contrasten tot in de perfectie met elkaar in harmonie brengen. In de praktijk ziet het er als volgt uit: Pierre Montale en Amelie Mansera maken gebruik van veel zware olfactorische essences uit het Oosten, deels door hun eigen levensreizen, die ze met veel gevoel combineren met klassieke westerse geursilhouetten en ingrediënten. Het resultaat is een verleidelijke wereld van geuren die doen denken aan het Art Deco tijdperk. Een MANCERA parfum is daarom niet alleen het resultaat van een echt familieproject, maar ook een geurgenoot met een sterk karakter en herkenbare waarde.

Een generatie-overschrijdend familieproject - en een geurreis rond de wereld

De toevoeging van "Paris" aan de merknaam MANCERA blijft niet onopgemerkt. Er is veel gebeurd sinds het eerste MANCERA parfum: het familieproject van meerdere generaties is nu gevestigd in de Franse hoofdstad, ook al heeft het zijn Arabische wortels en onmiskenbare, oriëntaals beïnvloede signatuur nooit losgelaten. Oprichter en parfumeur Pierre Montale, die al decennialang zijn eigen geurwerelden creëert met het merk MONTALE Parfums, gaf het management van het MANCERA-project in 2014 over aan zijn dochter Amelie Mansera - samen met alle ervaring en expertise die hij heeft opgedaan tijdens zijn lange leven als parfumeur op reis in het Oosten.

Vanaf het begin is de samenwerking met distributeur Al Hthar gebaseerd op een duidelijke filosofie, waarmee zowel de verantwoordelijken bij Al Hthar als Montale een voorheen onvervulde leemte in de wereld van geuren willen opvullen: De creaties moeten oriëntaals zijn en gekenmerkt worden door Arabië, maar toch een dominante Westerse signatuur dragen. Montale, die vele jaren in het Oosten heeft gereisd, zowel voor zijn eigen geurlijnen als voor zijn klanten, realiseert dit in de vorm van intens geurende parfums die gebaseerd zijn op sterk geconcentreerde ingrediënten, maar nooit de aantrekkingskracht op de westerse markt verwaarlozen. Op deze manier slaagt een MANCERA parfum erin om twee groepen tegelijk te bereiken: Arabische klanten, die verlangen naar parfums naar westers model, en parfumliefhebbers in Europa en de VS, die vaak de wens uitspreken voor een spannende, intense en karaktervolle geurreis naar het Oosten.

Een MANCERA parfum is daarom vooral een reis om de wereld. De intense oud-creaties in een westers silhouet zijn versmolten met Montale en Mansera's passie voor art deco designs - daarom is elk MANCERA parfum niet "gewoon" een geurreis, maar ook een onmiskenbare, gedetailleerde blikvanger in de badkamer.

Geuren die werelden overstijgen - met speciale toewijding voor de flacon en het geurbeeld

In onze MANCERA online shop kunnen parfumliefhebbers geurcreaties verwachten die een interculturele brug slaan tussen het Oosten en het Westen. Of het nu in het Westen of in het Oosten is, het kopen van een MANCERA parfum is synoniem met de vervulling van een extravagante aspiratie. Sensualiteit en intensiteit, veelzijdige hart- en topnoten, duidelijk gedefinieerde oud-akkoorden en, last but not least, de handtekening van een ervaren parfumeur en zijn dochter die een passie delen voor de culturen van deze wereld en de art-decostijl: een MANCERA parfum weerspiegelt deze spannende contrasten op geheel eigen wijze.

Wie online op zoek gaat naar MANCERA parfum vindt in het portfolio van het parfumhuis onder andere:

-Red Tobacco (unisex)

-Cedrat Boise (unisex)

-Lemon Line (mannengeur)

-Aoud Lemon Mint en Aoud Vanilla (beide uniseks geuren)

-Roses Vanille en Roses Greedy (beide damesgeuren)

Het merk adverteert zijn eigen geuren met toevoegingen als "de beste ingrediënten van Arabische parfums" en "occidentale creaties met onmiskenbare intensiteit" - losjes vertaald in het Duits. Een blik op de ingrediënten die Amelie Mansera en Pierre Montale bijzonder graag gebruiken, levert het bewijs van dergelijke volle beloften.

Nepalese oud is terug te vinden in veel creaties, evenals het veelzijdige kruidenpalet van de Oriënt, waaronder saffraan, kaneel, wierook en nootmuskaat. De westerse invloeden worden nooit vergeten, ze zorgen vaak voor de bloemige en sprankelende geurakkoorden, bijvoorbeeld in de vorm van groene appel, jasmijn, zwarte bes of de verfrissende Siciliaanse citroen. Een ander kenmerk van MANCERA parfum is de voorliefde voor gevarieerde basisnoten, waarin kruidige akkoorden zoals kostbare houtsoorten, leer en tabak steeds vaker samenkomen. MANCERA vertrouwt daarentegen steeds meer op duidelijk gedefinieerde hartnoten, die vaak slechts een kleine selectie van sterk geconcentreerde ingrediënten samenbrengen die de reukzin verwennen in een perfect MANCERA parfum, des te prominenter en met een hoge herkenningswaarde.

Als je zin hebt in een parfum van Macera, kijk dan eens rond in onze online shop en koop een MANCERA parfum tegen een voordelige prijs.

Spannende, kristalheldere flacons met een art deco signatuur

Het zijn de heldere structuren en de voorliefde voor geometrische ontwerpen die de Art Deco stijl lange tijd tot een bijzondere blikvanger hebben gemaakt. De flacon voor een MANCERA parfum wordt bedacht in Parijs en Arabië en vervolgens gemaakt in Europees Italië door meester-ambachtslieden met een schat aan ervaring en expertise. De Italiaanse fabrikant Luigi Bormioli is hiervoor verantwoordelijk. Zwaar kristalglas wordt verder verwerkt door meester-ambachtslieden en glasmakers in de vorm van uitgebreide creaties op maat voor een MANCERA parfum. Liefhebbers van dergelijke creatieve, contrasterende en gelaagde geuren kunnen zich verheugen op nog een hoogtepunt.

De flacons zijn verpakt in goudkleurige, zwarte, robuuste kartonnen dozen van aanzienlijke dikte, waarvan het artistieke reliëf doet verlangen naar meer zodra je ze uitpakt. Elke flacon zit ook in een klein zakje. Dit betekent dat een MANCERA parfum niet alleen de reukzin verrukt - het gevoel, het uiterlijk en de onmiskenbare oriëntaalse invloeden kenmerken de verpakking net zo prominent. De zware, glazen flacons maken gebruik van de geometrische vormen die kenmerkend zijn voor Art Deco. Alle flacons hebben een vrij slank silhouet dat naar boven toe oploopt - dit symboliseert consistentie en tijdloosheid. Als je een kijkje neemt in onze winkel, kun je jouw gepersonaliseerde MANCERA parfum online kopen.

MANCERA parfum wacht om ontdekt te worden

Een MANCERA parfum is een creatie die de neuzen van parfumliefhebbers even intens als aangenaam streelt. Montale en zijn dochter nemen de dragers mee naar de uitgestrekte, schijnbaar eindeloze woestijnen en levendige markten onder de hoge Arabische zon, terwijl ze tegelijkertijd elke creatie genoeg vrijheid en westerse invloeden geven om te ademen en zich te ontplooien. De door het Westen beïnvloede geursilhouetten maken de parfums flexibele, draagbare allrounders - ze passen net zo goed bij een romantisch diner als bij een wandeling over de regionale fruit- en groentemarkt.

Bestel MANCERA parfum nu in onze shop: Want de beste manier om jezelf te overtuigen van de intensiteit, duurzaamheid en geurontwikkeling is door het zelf te proberen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten