Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

In een Mancera parfum worden oosterse geuren en westerse geuresthetiek gecombineerd tot een onvergelijkbare mix die parfumliefhebbers over de hele wereld in verrukking brengt.

Meer info

Mancera Parfum kopen goedkoo

Meer info +

MANCERA parfum harmoniseert oosterse en westerse geurakkoorden

Zeven letters met een grote betekenis en een rijke geschiedenis: het parfumhuis MANCERA zag in 2008 het levenslicht in de Arabische Golf, het resultaat van een samenwerking tussen de wereldberoemde parfumeur Pierre Montale en de distributeur Al Hthar. Dat Montale dit project als een zaak van het hart ziet, blijkt uit de naam die hij heeft gekozen en waarvoor zijn eigen dochter Amelie Mansera model staat. Samen ontwikkelen vader en dochter spannende geurwerelden die de tegenstellingen en contrasten perfect op elkaar afstemmen. In de praktijk ziet het er zo uit: Pierre Montale en Amelie Mansera maken gebruik van vele zware olfactorische essences uit het Oosten, die zij met grote gevoeligheid combineren met klassieke westerse geursilhouetten en ingrediënten. Het resultaat is een verleidelijke wereld van geuren geïnspireerd door het Art Deco tijdperk. Een MANCERA parfum is dus niet alleen het resultaat van een echt familieproject, maar ook een geurgenoot met een sterk karakter en herkenningswaarde.

Een generatieoverschrijdend familieproject - en een geurreis rond de wereld

De toevoeging van "Paris" aan de merknaam MANCERA is niet onopgemerkt gebleven. Sinds het eerste MANCERA-parfum is er veel gebeurd: het familieproject van meerdere generaties is nu gevestigd in de Franse hoofdstad, ook al heeft het zijn Arabische wortels en onmiskenbare oosterse signatuur nooit losgelaten. Oprichter en parfumeur Pierre Montale, die met het merk MONTALE Parfums al tientallen jaren zijn eigen geurwerelden creëert, droeg het beheer van het MANCERA-project in 2014 over aan zijn dochter Amelie Mansera - samen met alle ervaring en expertise die hij tijdens zijn lange leven als parfumeur reizend in het Oosten heeft weten te vergaren.

Vanaf het begin is de samenwerking met de distributeur Al Hthar gebaseerd op een duidelijke filosofie, waarmee zowel de verantwoordelijken bij Al Hthar als Montale een tot nu toe onvervulde leemte in de wereld van de geuren willen opvullen: De creaties moeten oosters zijn en beïnvloed door Arabië, maar toch een dominante westerse signatuur dragen. Montale, die vele jaren in het Oosten reisde voor zijn eigen geurlijnen en voor zijn klanten, bereikt dit in de vorm van intens geurende parfums die steunen op sterk geconcentreerde ingrediënten, maar nooit de aantrekkingskracht op de westerse markt verwaarlozen. Op die manier slaagt een MANCERA-parfum erin twee groepen tegelijk te bereiken: De Arabische clientèle, die verlangt naar westerse parfums, en de parfumliefhebbers in Europa en de VS, die vaak het verlangen uiten naar een spannende, intense en karaktervolle olfactorische reis naar het Oosten.

Een MANCERA parfum is dus vooral een reis om de wereld. De intense oud-creaties in een westers silhouet zijn versmolten met Montale en Mansera's passie voor art deco designs - daarom is elk MANCERA parfum niet "zomaar" een geurreis, maar tegelijkertijd een onmiskenbare, gedetailleerde blikvanger in de badkamer.

Geuren die werelden overstijgen - met speciale aandacht voor flacon en geurbeeld

In onze MANCERA online shop kunnen parfumliefhebbers geurcreaties verwachten die een interculturele brug slaan tussen het oosterse en het westerse. Zowel in het Westen als in het Oosten staat de aankoop van een MANCERA parfum gelijk aan de vervulling van een extravagante wens. Sensualiteit en intensiteit, veelzijdige hart- en topnoten, duidelijk gedefinieerde oud-akkoorden en, last but not least, de handtekening van een ervaren parfumeur en zijn dochter, verenigd door een passie voor de culturen van deze wereld en de Art Deco stijl: een MANCERA parfum weerspiegelt deze spannende contrasten op geheel eigen wijze.

Als u op zoek bent naar MANCERA parfum online, het portfolio van het parfumhuis omvat:

-Rode Tabak (Unisex)

-Cedrat Boise (Unisex)

-Lemon Line (mannenparfum)

-Aoud Lemon Mint en Aoud Vanilla (beide unisex geuren)

-Roses Vanilla en Roses Greedy (beide vrouwengeuren)

Het merk adverteert zijn eigen parfums met toevoegingen als "de beste ingrediënten van Arabische parfums" en "occidentale creaties met onmiskenbare intensiteit" - losjes vertaald in het Duits. Een blik op de ingrediënten, waar Amelie Mansera en Pierre Montale bijzonder dol op zijn, levert het bewijs van dergelijke volle beloften.

Nepalese oud is terug te vinden in vele creaties, ook in het veelzijdige kruidenpalet van het Oosten, onder andere in de vorm van saffraan, kaneel, wierook en nootmuskaat. De westerse uitdrukkingen worden hier nooit vergeten, zij zorgen vaker voor de bloemige en sprankelende geurakkoorden, bijvoorbeeld in de vorm van groene appel, jasmijn, zwarte bes of de verfrissende Siciliaanse citroen. Kenmerkend is ook de voorliefde van MANCERA Parfum voor gevarieerde basisnoten, waarin kruidige akkoorden als kostbare houtsoorten, leer en tabak steeds meer samenkomen. MANCERA daarentegen vertrouwt meer op duidelijk gedefinieerde hartnoten die vaak slechts een kleine selectie van sterk gedoseerde ingrediënten samenbrengen die de reukzin in een volbracht MANCERA-parfum des te prominenter en met veel herkenningswaarde verwennen.

Als u zin heeft in een parfum van Macera, kunt u in onze online winkel een MANCERA parfum kopen tegen een geweldige prijs.

Spannende, kristalheldere flacons met een Art Deco signatuur

Het zijn de heldere structuren en de voorliefde voor geometrische ontwerpen die de Art Deco stijl lange tijd tot een bijzondere blikvanger hebben gemaakt. De flacon voor een MANCERA parfum wordt in Parijs en Arabië bedacht en vervolgens in Europees Italië gerealiseerd door meester-ambachtslieden met veel ervaring en expertise. De Italiaanse fabrikant Luigi Bormioli is verantwoordelijk. Zwaar kristalglas wordt door de meester-ambachtslieden en glasmakers verwerkt tot uitgebreide speciale ontwerpen voor een MANCERA parfum. Liefhebbers van dergelijke creatieve, contrasterende en gelaagde geuren kunnen zich verheugen op een nieuw hoogtepunt.

De flessen zijn verpakt in goudkleurige, zwarte, robuuste kartonnen dozen van aanzienlijke dikte, waarvan het artistieke reliëf doet verlangen naar meer zodra je ze uitpakt. Elk flesje zit ook in een zakje. Een MANCERA parfum verrukt dus zeker niet alleen de reukzin - ook haptiek, uiterlijk en onmiskenbare oosterse invloeden kenmerken de verpakking prominent. De zware glazen flacons maken gebruik van de geometrische vormen die kenmerkend zijn voor de Art Deco. Alle flacons hebben het vrij slanke silhouet dat in de lucht oprijst gemeen - ze staan dus symbool voor consistentie en het tijdloze. Als u een kijkje neemt in onze winkel, kunt u uw persoonlijke MANCERA parfum online kopen.

MANCERA Parfum wil ontdekt worden

Een MANCERA parfum is een creatie die de neuzen van parfumliefhebbers even intens als aangenaam streelt. Montale en zijn dochter nemen de dragers mee naar de uitgestrekte, schijnbaar eindeloze woestijnen en levendige markten onder de verheven Arabische zon, terwijl elke creatie tegelijkertijd voldoende ruimte en westerse invloeden krijgt om te ademen en zich te ontplooien. Dankzij de door het Westen beïnvloede geursilhouetten worden de parfums flexibele allrounders - ze passen net zo goed bij een romantisch diner als bij een wandeling over de regionale groente- en fruitmarkt.

Bestel MANCERA parfum nu in onze winkel: Omdat je jezelf het beste kunt overtuigen van de intensiteit, duurzaamheid en geurontwikkeling!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.