Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

10 50
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nadat Nino Cerruti de in 1881 opgerichte stoffenfabriek had geërfd, transformeerde hij het merk Cerruti in een prestigieus modehuis. Hij verhuisde naar Parijs en inspireerde de wereld van de haute couture met zijn collecties. Sinds de jaren 1990 is er ook Cerruti 1881 parfum verkrijgbaar, dat mannen en vrouwen verrukt met zijn elegante stijl.

Meer info

Koop Cerruti 1881 parfum tegen een voordelige prijs

Meer info +

Een Cerruti parfum - sensueel, exotisch en mysterieus

De bekendste creaties van het bedrijf zijn het mannenparfum Cerruti 1881 en het vrouwenparfum Cerruti 1881 pour femme. Het Cerruti parfum 1881 Pour Homme werd gelanceerd in 1990 en werd al snel een klassieker. De basis voor dit succes is de ongebruikelijke combinatie van verschillende geuren om een uniek parfum te creëren. Stijlvol, elegant en onafhankelijk zijn de kenmerken waarmee Cerruti 1881 kan worden omschreven.

Dit geldt ook voor de vrouwengeur Cerruti 1881 pour femme. De Cerruti geur voor vrouwen is sinds 1995 een aanvulling op de mannengeur. Sensueel, exotisch en enigszins mysterieus, versterkt het de vrouwelijke uitstraling en blijft het lang in het geheugen hangen. Verkrijgbaar als eau de toilette en douchegel, rondt het de Cerruti 1881 productlijn af.

Het bedrijf achter het parfum

Elk Cerruti parfum heeft een lange geschiedenis: Cerruti is een van de bedrijven die regelmatig nieuwe trends creëert in de mode-industrie. Zelfs voordat Nino Cerruti het modelabel in 1967 overnam, was de familie al actief in de textielindustrie. Al in 1881 had de grootvader van Cerruti een stoffenfabriek opgezet in Biella, Italië. Nino begon zelf mode te ontwerpen aan het eind van de jaren 1950.

Zijn eerste eigen collectie verscheen in 1957, voordat hij in 1967 het familiebedrijf erfde en omvormde tot zijn eigen modebedrijf, Cerruti 1881 Maison de Couture. Zelfs in de beginjaren had Nino Cerruti gevoel voor talent. Zo werkte een zekere Giorgio Armani van 1961 tot 1971 als ontwerper voor Cerruti. Nino was ook een van de eersten die de mannen- en vrouwencollecties samen presenteerde tijdens zijn modeshows. Na de eerste creaties voor de parfummarkt werd begin jaren 90 de geur gelanceerd waarmee Cerruti vandaag de dag nog steeds wordt geïdentificeerd. Zonder verder oponthoud werd het mannenparfum simpelweg vernoemd naar het bedrijf - Cerruti 1881. Cerruti parfum kan nu gemakkelijk online worden gekocht.

Cerruti 1881 Pour Homme - de mysterieuze klassieker

Na het aanbrengen van Cerruti 1881 Pour Homme Eau de Toilette is het eerste wat opvalt een combinatie van fruitige, bloemige en houtachtige aroma's in de topnoot. Hier zorgt lavendel voor een bloemige component en roept beelden op van uitgestrekte velden in het mediterrane landschap. Tegenover de vrij zoete lavendel staat het houtachtige en kruidige aroma van jeneverbes, dat hier al de mannelijke noot benadrukt. Tegelijkertijd geeft het dit Cerruti parfum een fruitig accent, dat ook terug te vinden is in het derde bestanddeel, zwarte bes. De zwarte bes creëert een link tussen de tegenpolen lavendel en jeneverbes.

Na de topnoot ontvouwen de smaken van de hartnoot een mannelijke geur die de zintuigen prikkelt. Ylang-ylang is een zeer zoete en verleidelijke geur die herinneringen oproept aan een tropisch eiland. De zoetheid wordt verzacht door vetiver, die het Cerruti parfum een mannelijke, wrange noot geeft. Het contrast tussen zoet en wrang verwart de zintuigen en maakt de drager mysterieus. De hartnoot wordt afgerond door het bloemige boeket van viooltje, dat de twee tegenpolen combineert.

In de basisnoot wordt Cerruti Parfum 1881 Pour Homme door en door mannelijk. De lang aanhoudende basis wordt gekenmerkt door aardse aroma's die traditioneel staan voor mannelijkheid. Eikenmos roept associaties op met wilde bossen, wat verder wordt benadrukt door de kruidige aroma's van sandelhout. De zware geur van patchoeli geeft de geur een onweerstaanbare sensualiteit.

Cerruti 1881 Pour Femme - bloemig en vol sensualiteit

De mannengeur van Cerruti 1881 richt zich op aardse tonen met fruitige accenten. Daarentegen geeft Cerruti 1881 Pour Femme de drager een bloemige, oriëntaalse indruk met een mysterieuze noot. Pour Femme ontvouwt een onbeschrijfelijke bloemige sensualiteit direct vanaf de topnoot. Iris, mimosa en viooltje roepen beelden op van bloeiende weiden, waardoor het bijna aanvoelt als een zonnige dag in de natuur.

De hartnoot is kruidig en fris. Kamille verkwikt met zijn frisheid, terwijl koriander voor een pittig contrast zorgt. Het bloemige accent van tuberoos is ook aanwezig in de hartnoot. De basisnoot is sensueel, exotisch en dierlijk. De exotische geur van sandelhout wordt sensueel aangevuld met de warme noten van vanille. De basisnoot wordt afgerond met de koningin van de geuren - muskus. Als drager zorgt deze ervoor dat de basis van Cerruti Parfum 1881 Pour Femme lang op de huid blijft en haar geur uitstraalt. Tegelijkertijd benadrukt de muskus de dierlijke kant van de vrouw.

Parfum perfect verpakt - de flacons

De flacons van beide geuren weerspiegelen de kenmerken van de respectievelijke eaux de toilette heel goed. De flacon van Cerruti Parfum 1881 Pour Femme heeft een delicate roze kleur. Dit harmonieert fantastisch met de lichte en bloemige geur van de eau de toilette. De gebogen vorm hint naar een speelse lichtheid zonder het te overdrijven. De zilveren dop met het reliëflogo " Cerruti 1881" benadrukt het contrast tussen de bloemige en kruidige geurcomponenten. De flacon van Cerruti Parfum 1881 Pour Homme is daarentegen eenvoudig en functioneel.

De strikt geometrische vorm van de flacon benadrukt de rechtlijnigheid van het mannenparfum van Cerruti. Het ontwerp als een antiek marmeren blok met licht gebroken randen laat zien dat Cerruti 1881 Pour Homme een klassieke mannengeur is. Het kleurenschema doet ook denken aan de klassieke oudheid, met een gebroken witte kleur die doet denken aan ivoor of marmer. Het feit dat de letters "1881" in de geur lijken te zijn gebeiteld, past hier ook bij.

Er is niet alleen het Cerruti parfum: de verzorgingslijn voor mannen en vrouwen

Voor mannen en vrouwen biedt Cerruti twee klassiekers die al tientallen jaren beproefd zijn. Door hun populariteit is de eau de toilette een hele serie geworden. Naast de eau de toilette is er ook een aftershave en een douchegel voor mannen om uit te kiezen. Dit betekent dat de dagelijkse verzorging, van douchen tot scheren, de hele dag bedekt is met een aangename geur. Voor vrouwen is de selectie natuurlijk niet beperkt tot parfum. De verzorgingslijn bevat ook een douchegel met de aangename geur van Cerruti Parfum 1881 Pour Femme.

In plaats van de aftershave is er een bodylotion voor vrouwen en een deodorant spray voor onderweg. Met de Cerruti 1881 huidverzorgingslijn kopen klanten niet alleen een geur. Ze kopen een klassieker waar mannen en vrouwen al tientallen jaren blij mee zijn. Met Cerruti 1881 Eau de Toilette onderscheiden mannen en vrouwen zich van de massa.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cerruti met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Wilcorts
Super mannelijk

Dit i voor mij DE geur voor mannen. Verleidelijk en charismatisch. DE absolute geur voor mij. En bij Easycosmetic voor een superprijs.

Commentaar van Lithey1997
Cerruti 1881 pour Homme

Gebruikte vroeger wel eens een geurtje van mijn vader dat hier op leek. Nu heb ik mijn eigen favoriete geur en draag ik hem bijna iedere dag en zelfs in het weekend overdag. Bij het uitgaan hou ik meer van Jean Paul Gaultier Le Male, maar die vind ik te zwaar voor overdag.

Commentaar van Cathad
Daar kun je op vertrouwen

Deze deo houdt de hele dag vervelende geurtjes tegen, want als ik iets afstotend vind.... is het wel iemand die naar zweet ruikt...

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Cerruti in vergelijking met de SRP