Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het merk Acqua Colonia 4711 herinterpreteert de klassieke eau de cologne. Onder leiding van het parfumhuis Mäurer & Wirtz worden verschillende geuren gecreëerd die ongebruikelijke ingrediënten toevoegen aan het traditionele recept, wat resulteert in moderne interpretaties met Acqua Colonia 4711.

Meer info

koop Acqua Colonia 4711 parfum goedkoop

Meer info +

Acqua Colonia 4711 parfum - een klassieker opnieuw geïnterpreteerd

Echt Kölnisch Wasser 4711 is een van de beroemdste parfums ter wereld. Tot op de dag van vandaag is "Echt Kölnisch Wasser" uit Glockengasse nr. 4711 een vaak gekopieerde maar nooit geëvenaarde geur waarvan het originele recept nauwlettend wordt bewaakt door Mäurer & Wirtz, die 4711 nog steeds in ongewijzigde samenstelling aanbiedt. Mäurer & Wirtz, die naast 4711 ook andere traditionele originele merken zoals Tabac en Nonchalance produceren, hebben de wereldberoemde geur op veel verschillende manieren geherinterpreteerd met hun Acqua Colonia 4711 parfum. Ze hebben geuren gecreëerd die de onmiskenbare charme van het origineel naar het nieuwe tijdperk brengen en sprankelende nieuwe variaties op de klassieker leveren.

Het geheim van het originele recept

Volgens de legende kreeg Wilhelm Mülhens het originele recept in 1792 van een kartuizermonnik genaamd Franz Maria Farina op de dag van zijn huwelijk, die het had gekregen uit de nalatenschap van de in 1766 overleden parfumeur Johann Maria Farina. Hij was in zijn tijd allesbehalve een onbekende in Keulen. Hij liet zich in 1709 voor het eerst registreren als parfumeur in Keulen en was al lang voor Mülhens een groot succes met de eerste bekende eau de cologne Aqua Mirabilis - wonderwater. Dit wonderwater zou de latere 4711 zijn geweest. Het pas opgerichte parfumbedrijf Mülhens droeg aanvankelijk de naam Franz Maria Farina, Glockengasse 4711, Keulen. Of dit nu bewijst dat het originele recept afkomstig was van de beroemde parfumeur of niet, het legde de basis voor een wereldwijd succes. Acqua Colonia 4711 Parfum kan dus terugkijken op meer dan tweehonderd jaar traditie, want het originele recept is ook de basis voor de nieuwe creaties.

Het "wonderwater" wordt 4711 - en 4711 wordt een bestseller

In de eerste decennia van de 19e eeuw gebruikte de ondernemersfamilie Mülhens hun ervaring en contacten om een uitgebreid distributienetwerk op te bouwen. Dit was een belangrijke voorwaarde voor wereldwijd succes. Een naamgeschil met de erfgenamen van Farina leidde ertoe dat het bedrijf in 1881 zijn naam veranderde in 4711 - het huisnummer dat bijna honderd jaar eerder door de napoleontische administratie aan het gebouw in de Glockengasse was toegekend. Ondertussen leverden de Keulenaars hun 4711 aan de halve wereld en werd het de belichaming van verfrissende eau de cologne. Het merk bleef in het bezit van de familie Mülhens tot 1994. Daarna veranderde het meerdere keren van eigenaar en uiteindelijk werd het in 2007 overgenomen door het traditionele bedrijf Mäurer & Wirtz - samen met andere grote Mülhens merken zoals Tosca en SIR Irisch Moos.

Acqua Colonia 4711 Parfum - een grote geurtraditie opnieuw geïnterpreteerd

De grote traditie van de legendarische geur leeft voort in Acqua Colonia 4711 Parfum, verrijkt met een selectie van opvallende geurnuances, bijvoorbeeld van fruit, bloemen of kruiden. Het resultaat is een veelzijdige reeks geuren die iedereen iets te bieden heeft. Als je Acqua Colonia 4711 parfum online wilt kopen, kun je kiezen uit een breed scala aan geuren. Hier presenteren we enkele van de nieuwe creaties van Mäurer & Wirtz:

Acqua Colonia 4711 Bloedsinaasappel & Basilicum

Bloedsinaasappel en basilicum komen hier samen om een aangenaam zure, citrusachtige geurbeleving te creëren, verrijkt met kruidige noten. De bloedsinaasappel benadrukt de pittige frisheid van klassieke cologne, terwijl de basilicum een warme, kruidige noot toevoegt. Een geur die je doet denken aan een zomeravond in de buitenlucht - ook een goede keuze als uniseks Acqua Colonia 4711 parfum.

Acqua Colonia 4711 Hazelaar & Tonka

Dit Acqua Colonia 4711 parfum combineert hazelnoot en tonkaboon en creëert zo een unieke gourmandgeurbeleving - een geur voor liefhebbers van zoete nuances, die hier worden gecombineerd met de karakteristieke neroli-toets van het origineel om een compleet nieuwe versie van de klassieker te creëren.

Acqua Colonia 4711 Citroen & Gember

Als je een verfrissend en verkwikkend Acqua Colonia 4711 parfum wilt kopen, is Lemon & Ginger de juiste keuze: De heldere frisheid van citroen ontmoet kruidige gembernoten die warmte toevoegen aan de geur. Als splash of natuurlijke spray: Lemon & Ginger helpt je koel te blijven, zelfs op warme dagen.

Acqua Colonia 4711 Limoen & Nootmuskaat

Het Acqua Colonia 4711 parfum Lime & Nutmeg (limoen & nootmuskaat) is de perfecte geur voor iedereen die houdt van frisse en pittig-kruidige geuren. Na een verkwikkende opening van limoen voegt nootmuskaat een heerlijk aardende en kruidige noot toe, waardoor de geurbeleving een succes wordt. Niet alleen heerlijk verfrissend in de zomer.

Acqua Colonia 4711 Mandarijn & Kardemom

Met het Acqua Colonia 4711 Mandarine & Cardamom parfum heeft de Berlijnse cultparfumeur Geza Schön ook een citrusachtig-kruidige geur gecreëerd. Met zijn rijpe kruidigheid draagt kardemom ertoe bij dat deze geur zonnig, warm en gezellig is zonder zwaar te zijn.

Acqua Colonia 4711 Melisse & Verbena

Het Acqua Colonia 4711 parfum met geurige citroenmelisse en verbena zal iedereen overtuigen die van frisse, kruidige geuren houdt. Deze geur verkwikt de zintuigen, en niet alleen in de zomer. Een natuurlijke geur, verfrissend en revitaliserend.

Acqua Colonia 4711 Roze peper & Grapefruit

Met het Acqua Colonia 4711 Pink Pepper & Grapefruit parfum heeft Acqua Colonia 4711 een warme, kruidige, citrusachtige geur met een verschil gecreëerd. Pink Pepper & Grapefruit biedt een geheel eigen variatie. De grapefruit is wrang en citrusachtig, terwijl de roze peper een peperige, kruidige en licht zoete noot toevoegt.

Wat je nog meer moet weten over Acqua Colonia 4711 parfum

De spannende geurvariaties zijn niet de enige reden waarom Aqua Colonia 4711 geuren zo populair zijn. Ook het ontwerp van de flacon maakt de parfums tot een echte blikvanger. De prachtige flacon is gemodelleerd naar de beroemde Molanus flacon uit 1820. De elegante reliëfafwerking is een bijzondere visuele en tactiele ervaring. De geuren kunnen worden gebruikt als een splash of optioneel als een natuurlijke spray met de bijgeleverde spraykop. Het merk biedt geurliefhebbers ook veel variatie. Zo zijn de geuren ook verkrijgbaar als bodyspray, voedende bodylotion of douche- en badgel. Als je op zoek bent naar een leuk aandenken, kun je de geur en douchegel kopen als een aantrekkelijke cadeauset. Sets met kleine Acqua Colonia 4711 parfumflesjes zijn ook een geweldig cadeau of een gelegenheid om kennis te maken met een aantal van de aantrekkelijke geursamenstellingen. Deze mooie miniaturen laten de harten van verzamelaars zeker sneller kloppen.

Acqua Colonia 4711 goed en goedkoop online kopen

Acqua Colonia 4711 parfum voor mannen en vrouwen biedt een ware cornucopia aan geurvariaties. Op het eerste gezicht bewandelen Mäurer & Wirtz soms ongebruikelijke paden. Maar uiteindelijk is het resultaat altijd overtuigend. Wie denkt dat de Acqua Colonia parfums vooral zomergeuren zijn, heeft het mis, want deze geuren zijn het hele jaar door leuk. De Coffee Bean & Vetyver (gebrande koffieboon en vetiver) versie van de Acqua Colonia 4711 geur bijvoorbeeld, zorgt voor een perfecte start van de dag met zijn kruidige koffiegeur. Als je Acqua Colonia 4711 parfum voordelig wilt kopen, hoef je niet naar een parfumerie. Koop Acqua Colonia 4711 parfum online en tegen aantrekkelijke prijzen in onze winkel.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Acqua Colonia 4711 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Fesed1968
Lekkere geur

Fantastische geur voor vrouwen van alle leeftijden. Hij doet me denken aan een geur die mijn moeder vroeger gebruikte en waarvan ik wel eens wat probeerde. Helaas kan ik me niet meer precies herinneren welke geur dit was… :-(

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten