Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met het merk Acqua Colonia 4711 wordt de klassieke eau de cologne opnieuw geïnterpreteerd. Onder leiding van het parfumhuis Mäurer & Wirtz worden uiteenlopende geuren gecreëerd die ongebruikelijke ingrediënten toevoegen aan het traditionele recept, wat resulteert in moderne interpretaties met Acqua Colonia 4711.

Meer info

Koop Acqua Colonia 4711 Parfum goedkoop

Meer info +

Acqua Colonia 4711 Parfum - een klassieker geherinterpreteerd

Kölnisch Wasser 4711 is een van de beroemdste geuren ter wereld. "Echt Eau de Cologne" uit Glockengasse No. 4711 is nog steeds een vaak gekopieerde maar nooit bereikte geur, waarvan het originele recept strikt wordt bewaakt door Mäurer & Wirtz, die vandaag de dag nog steeds 4711 in ongewijzigde samenstelling aanbieden. Mäurer & Wirtz, die naast 4711 ook andere traditionele originele merken zoals Tabac of Nonchalance produceren, herinterpreteerden de wereldberoemde geur op veel verschillende manieren met hun parfumAcqua Colonia 4711 . Ze creëerden geuren die de onmiskenbare charme van het origineel naar het nieuwe tijdperk brengen en sprankelende nieuwe variaties van de klassieker opleveren.

Het geheim van het originele recept

Volgens de legende werd het originele recept in 1792 aan Wilhelm Mülhens gegeven door een kartuizermonnik die Franz Maria Farina heette op de dag van zijn huwelijk, die het ontving van de nalatenschap van de in 1766 overleden parfumeur Johann Maria Farina. Hij was op zijn beurt allesbehalve een onbekende in zijn tijd in Keulen. In 1709 werd hij voor het eerst als parfumeur in Keulen geregistreerd. Met de eerste bekende Eau de Cologne Aqua Mirabilis - Wunderwasser - boekte hij al lang voor Mülhens een groot succes. Dit wonderwater zou het latere 4711 zijn geweest. Het pas opgerichte parfumbedrijf Mülhens droeg aanvankelijk de naam Franz Maria Farina, Glockengasse 4711, Keulen. Of dit nu bewijst dat het originele recept van de beroemde parfumeur afkomstig is of niet, het legde de basis voor een wereldwijd succes. Acqua Colonia 4711 Parfum kan dus terugblikken op een traditie van meer dan tweehonderd jaar, want het originele recept is ook de basis voor de nieuwe creaties.

Het "wonderwater" wordt 4711 - en 4711 wordt een bestseller

In de eerste decennia van de 19e eeuw gebruikte de familie Mülhens haar ervaring en contacten om een uitgebreid distributienetwerk op te zetten. Dit creëerde een belangrijke voorwaarde voor wereldwijd succes. Een naamsconflict met de erfgenamen van Farina leidde ertoe dat het bedrijf in 1881 zijn naam veranderde in 4711 - het huisnummer dat bijna honderd jaar eerder door de Napoleontische overheid aan het huis in de Glockengasse was toegekend. Ondertussen leverde de Keulenaar zijn 4711 aan de helft van de wereld en het werd de belichaming van verfrissende eau de cologne. Het merk bleef tot 1994 eigendom van de familie Mülhens. Daarna veranderde het meerdere malen van eigenaar en werd het uiteindelijk in 2007 overgenomen door het traditionele bedrijf Mäurer & Wirtz - samen met andere grote Mülhens merken zoals Tosca of SIR Irisch Moos.

Acqua Colonia 4711 Parfum - een grote geurtraditie opnieuw geïnterpreteerd

In Acqua Colonia 4711 Parfum leeft de grote traditie van het legendarische parfum voort, verrijkt met een selectie van opvallende geuren, bijvoorbeeld van fruit, bloemen of kruiden. Het resultaat is een veelzijdige geurserie die iedereen iets te bieden heeft. Als u online een Acqua Colonia 4711 parfum wilt kopen, is er een breed scala aan geuren beschikbaar. Hier presenteren we enkele nieuwe creaties van Mäurer & Wirtz:

Acqua Colonia 4711 Bloedsinaasappel & Basilicum

Bloedappelsien en basilicum komen samen om een aangename wrange en citrusachtige geur te creëren, verrijkt met kruidige noten. De bloedsinaasappel onderstreept de pittige frisheid van de klassieke cologne, terwijl basilicum een warme en kruidige noot toevoegt. Een geur die je doet denken aan een zomeravond in de uitgestrektheid van de natuur - ook een Acqua Colonia 4711 goede keuze als parfum.

Acqua Colonia 4711 Hazel & Tonka

Dit Acqua Colonia 4711 parfum combineert hazelnoot en tonkaboon tot een gastronomische geurbeleving in een klasse apart - een geur voor liefhebbers van zoete nuances, die hier combineren met de karakteristieke neroli-toets van het origineel om een volledig nieuwe versie van de klassieker te creëren.

Acqua Colonia 4711 Citroen & gember

Als u op zoek bent naar een verfrissend en verkwikkend Acqua Colonia 4711 parfum, dan is Lemon & Ginger de juiste keuze: De heldere frisheid van citroen en de kruidige noten van gember geven de geur warmte. Of het nu gaat om een spetter of een natuurlijke spray: Lemon & Ginger helpt om koel te blijven, zelfs op warme dagen.

Acqua Colonia 4711 Kalk & Nootmuskaat

Het Acqua Colonia 4711 parfum Lime & Nutmeg (Lime & Nutmeg) is de perfecte geur voor iedereen die houdt van frisse en pittig-kruidige geuren. Na een verkwikkende prelude van kalk brengt nootmuskaat een heerlijk aardse en kruidige noot, waardoor de geur een succesvolle ervaring wordt. Heerlijk verfrissend, niet alleen in de zomer.

Acqua Colonia 4711 Mandarijn & Kardemom

Met het Acqua Colonia 4711 parfum Mandarijn & Kardemom creëerde de Berlijnse cultparfumeur Geza Schön ook een citruskruidige geur. Kardemom, met zijn rijpe kruidigheid, draagt bij aan het feit dat deze geur zonnig, warm en gezellig is zonder zwaar te zijn.

Acqua Colonia 4711 Melissa & Verbena

Het Acqua Colonia 4711 parfum met geurige citroenmelisse en verbena overtuigt iedereen die van verse kruidenparfums houdt. Niet alleen in de zomer versterkt deze geur de zintuigen. Een natuurlijke geur, verfrissend en verkwikkend.

Acqua Colonia 4711 Roze peper & grapefruit

Met het Acqua Colonia 4711 parfum Pink Pepper & Grapefruit is een warm Acqua Colonia 4711 en kruidig, citroenachtig parfum van een heel bijzondere soort gecreëerd. Roze peper en grapefruit biedt een eigen variatie. De grapefruit is taart en citroenachtig, terwijl de roze peper een pikante en licht zoete noot toevoegt.

Wat is er nog meer te weten over Acqua Colonia 4711 parfum

Niet alleen de spannende geurvariaties zijn de reden waarom de Aqua Colonia 4711 geuren zo worden gewaardeerd. Ook het ontwerp van de flacon maakt de parfums tot een echte blikvanger. Zo is bijvoorbeeld de prachtige flacon van de beroemde Molanusfles uit 1820 opnieuw ontworpen. Een bijzondere visuele en haptische ervaring is de edele reliëfafwerking. De geuren kunnen worden gebruikt als een spetter of, met de bijgevoegde sproeikop, als een natuurlijke sproeier. Het merk biedt ook liefhebbers van geuren veel variatie. De geuren zijn bijvoorbeeld ook verkrijgbaar als lichaamsspray, verzorgende bodylotion of douche- en badgel. Als u nog op zoek bent naar een leuk souvenir, kunt u de geur en de douchegel als een aantrekkelijke cadeauset aanschaffen. Ook geweldig als cadeau of als gelegenheid om kennis te maken met enkele van de aantrekkelijke geurcomposities zijn sets met kleine Acqua Colonia 4711 parfumflesjes. Deze mooie miniaturen laten het hart van de verzamelaar sneller kloppen.

Acqua Colonia 4711 goed en goedkoop online kopen

Acqua Colonia 4711 Parfum voor vrouwen en mannen biedt een ware cornucopia van geurvariaties. Mäurer & Wirtz lopen af en toe ongewone paden op het eerste gezicht. Maar uiteindelijk is het resultaat altijd overtuigend. Iedereen die gelooft dat Acqua Colonia parfums vooral zomergeuren zijn, zal het zeker bij het verkeerde eind hebben, want deze geuren zijn leuk in elk seizoen. Zo zorgt de Acqua Colonia 4711 geur in de Coffee Bean & Vetyver versie (gebrande koffieboon en vetiver) 's morgens voor een perfecte start van de dag met zijn kruidige koffiegeur. Als u goedkoop Acqua Colonia 4711 parfum wilt kopen, hoeft u niet naar een parfumerie te gaan. Koop Acqua Colonia 4711 parfum online en tegen aantrekkelijke prijzen in onze winkel.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Acqua Colonia 4711 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Fesed1968
Lekkere geur

Fantastische geur voor vrouwen van alle leeftijden. Hij doet me denken aan een geur die mijn moeder vroeger gebruikte en waarvan ik wel eens wat probeerde. Helaas kan ik me niet meer precies herinneren welke geur dit was… :-(

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.