Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

7 174
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

K18 producten richten zich op de binnenkant van het haar. Hier is een actieve peptide ontwikkeld die beschadigde gebieden vindt en herstelt. Het kleine assortiment herstelt de oorspronkelijke kracht, elasticiteit en glans van het haar.

Meer info

Koop K18 goedkoop

Meer info +

Producten K18 producten - de revolutie voor beschadigd haar

Glanzend, gezond haar inspireert wanneer je in de spiegel kijkt. K18 producten herstellen de haarstructuur van binnenuit. Bioactieve peptiden werken in op de kern van de beschadigde haarstructuur en herstellen de elasticiteit, kracht en glans. De weerstand van het haar neemt ook toe. K18 producten worden gekocht door vrouwen en mannen van wie het haar weerbarstig, droog en dof is door milieuschade, chemische behandelingen en styling. De K18 peptide is het resultaat van tien jaar onderzoek naar de structuur van het haar. Deze peptide vertegenwoordigt een absolute innovatie op het gebied van het herstellen van de haarstructuur, omdat het doordringt tot in de diepste lagen van het haar, waar het defecte structuren vervangt en opnieuw opbouwt. Bij regelmatig gebruik herstellen de K18 producten het haar in zijn natuurlijke, gezonde staat. De producten herstellen alle haartypes op elke leeftijd. Als je natuurlijk mooi en sterk haar wilt, moet je K18 producten online kopen.

Geboren uit het leven

Veel innovaties zijn geboren uit één simpele reden - iemand mist iets en vindt het uit. Zo voelde Britta Cox zich. Ze vond het altijd vervelend om haar lange haar te drogen. Ze worstelde ook met de gebruikelijke bijwerkingen van heet föhnen en stylen - haar haar had de neiging om te pluizen, af te breken en er broos uit te zien. Omdat ze in de kledingindustrie werkte, was ze erg bekend met high-tech stoffen die zweet van de huid wegvoeren. Samen met een Japans bedrijf bedacht ze de Aquis haartulband, die het haar sneller droogt. Cox kreeg veel positieve reacties op Aquis en haar man Suveen Sahib vroeg zich af hoe het haar er gezonder en minder pluizig uitzag. Dus begon hij onderzoek te doen naar een van de meest complexe menselijke structuren - het haar. Na tien jaar had hij niet alleen een oplossing gevonden voor de beschadigde haarstructuur, maar kon hij ook verklaren hoe de K18 peptide werkt. Net als DNA bestaat haar uit een soort koordgeleidersysteem. Dit kan gaten vertonen in zowel de dwarsverbindingen (disulfidebruggen) als in de verticale verbindingen (polypeptideketens). K18 producten kunnen deze gaten permanent opvullen door de bouwstenen van de haarvezel natuurgetrouw na te bootsen. Dit wordt mogelijk gemaakt door biomimetische haarwetenschap, die natuurlijke bouwstenen combineert met innovatieve technologie. Het eerste product van K18 werd eind 2020 gelanceerd en was het jaar daarop een ongelooflijk succes. Ondanks de wereldwijde pandemie, of misschien wel dankzij, werden de K18 producten gelanceerd in 50 landen, met mensen van alle leeftijden en haartypes. Sindsdien is het aantal K18 producten ook online gegroeid. Dit ongelooflijke succes is te danken aan de geweldige resultaten van K18 producten. In tegenstelling tot andere producten die hun resultaten opbouwen over een periode van tijd, zijn de resultaten van K18 onmiddellijk. Hoe meer beschadigd het haar is, hoe duidelijker het effect van K18 producten te zien is.

Overzicht van K18 producten in de online shop

- K18 Professional Moleculair Herstellende Haarnevel

- K18 Professioneel Moleculair Herstellend Haarmasker

- K18 Leave-In Molecular Repair Haarmasker

- K18 Peptide Prep Detox Shampoo

- K18 Peptide Prep pH Onderhoud Shampoo

K18 Professional Molecular Repair Hair Mist beschermt en herstelt het haar voor het kleuren en bleken. De lichte nevel verspreidt zich gemakkelijk door nat haar en de K18 peptide dringt diep door in de haarvezels om beschadigde gebieden te herstellen. De Hair Mist is een voorbehandeling. Deze behandeling wordt idealiter gevolgd door de tweede fase met het K18 Professional Molecular Repair Hair Mask.

Na het kleuren/bleken verwijdert het K18 Professional Molecular Repair Hair Mask de schade die is veroorzaakt door dit chemische proces. Tegelijkertijd bevat het veel voedingsstoffen die het haar glanzend en elastisch maken. Het licht zure masker sluit de buitenste schubbenlaag, waardoor het haar gladder wordt.

Thuis doet het K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask wonderen. Het masker herstelt schade veroorzaakt door het te heet föhnen van het haar of chemische veranderingen in het haar veroorzaakt door stylingproducten met de K18 peptide. De beste resultaten worden bereikt met vier opeenvolgende toepassingen. Om gezond haar met een langdurig effect te behouden, is het voldoende om het masker elke vierde keer dat je je haar wast/styled te gebruiken.

De K18 Peptide Prep Detox Shampoo is een ideale voorbereiding voor blijvend mooi en gezond haar. Met actieve kool en salicylzuur verwijdert het vuil, talg, oliën en siliconen uit de haarstructuur zonder de kleur te beschadigen. Tegelijkertijd voedt het het haar zonder vulstoffen en bereidt het voor op alle verdere behandelingen. Of het nu gaat om stylen of kleuren - het resultaat is beter. De andere K18 producten maken het stylen ook gemakkelijker, omdat het haar gemakkelijker in model te brengen is.

De K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo reinigt het haar mild en grondig - elke dag. Het regenereert de haarstructuur met de K18 peptide, houdt het haaroppervlak gesloten, waardoor het natuurlijke vochtgehalte van het haar behouden blijft, en bevat een kleurbeschermende formule. Milde reinigende stoffen verwijderen vuil en oliën van het haar en de hoofdhuid, terwijl de neutrale pH-waarde hun evenwicht behoudt.

De wonderen van biotechnologie

De twee oprichters, Britta Cox en Suveen Sahib, praten openlijk over hun innovatie en maken er geen geheim van. K18 producten zijn pioniers die zich specifiek richten op het proteoom van de haarvezel (alle proteïnen in het haar), waar Suveen Sahib al jaren onderzoek naar doet. Eerdere haarherstelproducten verbinden alleen de treden van de laddervormige aminozuren, maar niet de lange zijden. Sahib en zijn team konden dit probleem niet oplossen met alleen chemische verbindingen. Alleen biotechnologie maakte dit mogelijk door niet alleen de vorm en samenstelling van de aminozuren, maar ook hun gedrag in het haar natuurgetrouw na te bootsen. Op deze manier vervangen K18 producten de ontbrekende bouwstenen in het haar en herstellen het haar in zijn oorspronkelijke staat. Het haar wordt weer jeugdig. K18 producten zijn ideaal voor iedereen die zijn haar graag verandert door styling en/of kleur zonder dat dit ten koste gaat van de van nature gezonde haarstructuur.

Haar in perfecte conditie

Styling en kleuring beschadigen de haarstructuur permanent. In plaats van een mooie glans aan de oppervlakte achter te laten, herstellen K18 producten het haar in de diepte. Het haar krijgt zijn elasticiteit en flexibiliteit terug, wordt minder statisch, gaat glanzen en is veel gemakkelijker te stylen of te kleuren. Het resultaat verbaast niet alleen klanten over de hele wereld, maar ook haarstylisten. Dit is de enige manier om het verbazingwekkend snelle succes van het jonge merk te verklaren. De K18 producten maken echt een verschil. Het kleine assortiment kan specifiek worden gebruikt om het haar diep te reinigen van bestaande stylingresten, het dagelijks te wassen en de oorspronkelijke gezondheid te herstellen en te behouden. Iedereen die zijn haar stylet en kleurt kan zijn haar permanent gezond houden met regelmatig gebruik van K18 producten. K18 producten zijn goedkoop te koop in de online shop. Bestel dus vandaag nog en geef je haar zijn langverwachte schoonheid terug!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten