Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De producten van K18 richten zich op de binnenkant van het haar. Hier is een actieve peptide ontwikkeld die beschadigde gebieden vindt en herstelt. Het kleine assortiment geeft het haar zijn oorspronkelijke kracht, elasticiteit en glans terug.

Meer info

K18 kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Producten K18 Producten - de revolutie voor beschadigd haar

Glanzend, gezond haar inspireert als je in de spiegel kijkt. K18 De producten herstellen de haarstructuur van binnenuit. Bioactieve peptiden vallen de beschadigde haarstructuur in de kern aan, het haar herwint elasticiteit, kracht en glans. Ook de weerstand van het haar neemt toe. K18 De producten worden gekocht door vrouwen en mannen van wie het haar weerbarstig, droog en dof is door milieuschade, chemische behandelingen en styling. De K18 peptide is het resultaat van tien jaar onderzoek naar de structuur van het haar. Deze peptide vertegenwoordigt een absolute innovatie in het herstel van de haarstructuur, omdat hij doordringt tot in de diepste lagen van het haar, waar hij defecte structuren vervangt en opnieuw opbouwt. Bij regelmatig gebruik herstellen de K18 producten het haar in zijn natuurlijke, gezonde staat. De producten herstellen alle haartypes op elke leeftijd. Iedereen die natuurlijk mooi en sterk haar wil, moet online K18 producten kopen.

Geboren uit het leven

Veel innovaties ontstaan om één simpele reden - iemand mist iets en vindt het uit. Dat is wat Britta Cox overkwam. Ze vond het altijd vervelend om haar lange haar te drogen. Ze worstelde ook met de gebruikelijke bijwerkingen van heet föhnen en stylen - haar haar had de neiging te pluizen, te breken en er broos uit te zien. Omdat ze in de kledingindustrie werkte, was ze zeer vertrouwd met hightechstoffen die zweet van de huid wegvoeren. Dus bedacht ze samen met een Japans bedrijf de haartulband Aquis, die het haar sneller droogt. Cox kreeg veel positieve reacties op Aquis, en haar man Suveen Sahib vroeg zich af hoe het haar er gezonder uitzag en minder pluizig werd. Dus begon hij onderzoek te doen naar een van de meest complexe structuren in het menselijk lichaam - dat van het haar. Na tien jaar had hij niet alleen een oplossing gevonden voor de beschadigde haarstructuur, maar kon hij ook verklaren hoe de K18 peptide werkt. Haar bestaat, net als DNA, uit een soort touwladdersysteem. Dit systeem kan zowel gaten vertonen in de dwarsverbindingen (disulfidebruggen) als in de verticale verbindingen (polypeptideketens). K18 Producten kunnen deze gaten permanent opvullen door de haarvezelbouwstenen op natuurlijke wijze te imiteren. Dit wordt mogelijk gemaakt door biomimetische haarwetenschap, die natuurlijke bouwstenen combineert met innovatieve technologie. Het eerste product van K18 werd eind 2020 gelanceerd en boekte het jaar daarop een ongelooflijk succes. Ondanks de wereldwijde pandemie, of misschien wel dankzij, slaagde de lancering van K18 producten in 50 landen, bij mensen van alle leeftijden en haartypes. Ondertussen is het aantal K18 producten ook online gegroeid. Dit ongelooflijke succes is te danken aan de verbluffende resultaten van de producten van K18. In tegenstelling tot andere producten die hun resultaten over een periode opbouwen, zijn de resultaten bij K18 onmiddellijk. Hoe meer beschadigd het haar, hoe duidelijker het effect van de K18 producten te zien is.

Overzicht van producten van K18 in de online shop

- K18 Professional Molecular Repair Hair Mist

- K18 Professional Molecular Repair Haarmasker

- K18 Leave-In Molecular Repair Haarmasker

- K18 Peptide Prep Detox Shampoo

- K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo

K18 Professional Molecular Repair Hair Mist beschermt en herstelt het haar vóór het kleuren en bleken. De lichte nevel verspreidt zich aangenaam gemakkelijk in het natte haar, de K18 peptide kan doordringen tot in de diepe vezels van het haar en daar beschadigde zones herstellen. De Hair Mist is een voorbehandeling. Deze behandeling wordt idealiter gevolgd door de tweede fase met het K18 Professional Molecular Repair Hair Mask.

Na het kleuren/bleken verwijdert het K18 Professional Molecular Repair Hair Mask de schade veroorzaakt door dit chemische proces. Tegelijkertijd bevat het veel voedingsstoffen die het haar doen glanzen en veerkracht geven. Het licht zure masker sluit de buitenste schubbenlaag, waardoor het haar gladder wordt.

Thuis doet het K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask wonderen. Schade door te heet föhnen of chemische veranderingen in het haar door stylingproducten wordt door het masker met de K18 peptide hersteld. De beste resultaten worden bereikt door het masker vier keer achter elkaar te gebruiken. Om het haar gezond te houden met een langdurig effect, gebruik je het elke vierde haarwasbeurt/styling.

Een ideale voorbereiding voor blijvend mooi en gezond haar is de K18 Peptide Prep Detox Shampoo. Met geactiveerde houtskool en salicylzuur verwijdert het vuil, talg, oliën en siliconen uit de haarstructuur zonder de kleur aan te tasten. Tegelijkertijd voedt het het haar zonder vulstoffen en bereidt het voor op alle verdere behandelingen. Of het nu gaat om stylen of kleuren - het resultaat wordt beter. De andere K18 producten maken het stylen ook gemakkelijker omdat het haar gemakkelijker in model kan worden gebracht.

De K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo reinigt het haar mild en grondig - elke dag opnieuw. Hij regenereert de haarstructuur met de K18 peptide, houdt het haaroppervlak gesloten, waardoor het natuurlijke vochtgehalte van het haar behouden blijft, en bevat een kleurbeschermende formule. Milde wasmiddelen verwijderen vuil en oliën uit het haar en de hoofdhuid, terwijl de neutrale pH-waarde hun evenwicht behoudt.

Wonderen van de biotechnologie

De twee oprichters, Britta Cox en Suveen Sahib, praten openlijk over hun innovatie en maken er geen geheim van. K18 De producten zijn pioniers die zich specifiek richten op het proteoom van de haarvezel (alle eiwitten in het haar), waar Suveen Sahib jarenlang onderzoek naar heeft gedaan. Eerdere haarherstelproducten verbinden alleen de treden van de laddervormige aminozuren, maar niet de lange zijden. Sahib en zijn team konden dit probleem niet oplossen met chemische verbindingen alleen. Het was de biotechnologie die dit mogelijk maakte door niet alleen de vorm en samenstelling van de aminozuren op natuurlijke wijze na te bootsen, maar ook hun gedrag in het haar. Zo vervangen K18 producten de ontbrekende bouwstenen in het haar en brengen ze het terug in zijn oorspronkelijke staat. Het haar krijgt zijn jeugdigheid terug. K18 De producten zijn gunstig voor iedereen die zijn haar graag wil veranderen door styling en/of kleur zonder af te zien van de van nature gezonde haarstructuur.

Haar in perfecte conditie

Styling en kleuring beschadigen de haarstructuur permanent. In plaats van een mooie glans aan de oppervlakte achter te laten, herstellen de K18 producten het haar in de diepte. Het haar krijgt zijn veerkracht en flexibiliteit terug, het wordt minder statisch geladen, glanzend en veel gemakkelijker te stylen of te kleuren. Het resultaat verbaast niet alleen klanten over de hele wereld, maar ook haarstylisten. Dit is de enige verklaring voor het verbazingwekkend snelle succes van het jonge merk. De K18 producten maken echt het verschil. Het kleine assortiment kan specifiek worden gebruikt om het haar diep te reinigen van bestaande stylingresten, om het dagelijks te wassen en om de oorspronkelijke gezondheid van het haar te herstellen en te behouden. Wie zijn haar stylet en kleurt, kan zijn haar blijvend gezond houden met regelmatig gebruik van de producten van K18. In de online shop K18 zijn producten te koop tegen lage prijzen. U kunt dus het beste vandaag nog bestellen en uw haar de schoonheid teruggeven waar het naar heeft verlangd!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

7 174
toepassen