Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

9 36
toepassen
GL Beauty

GL Beauty: Alles voor een verbluffende ooglook

Van wimperserum en valse wimpers tot wimpershampoo - GL Beauty heeft alles wat je nodig hebt voor prachtige wimpers en biedt innovatieve producten die ook baanbrekend zijn.
GL Beauty

Wimperserum zonder hormoonachtige actieve ingrediënten

Het ACTIVE GROW wimperserum van GL Beauty bevat geen hormoonachtige actieve ingrediënten om de groei van de wimpers te bevorderen.
GL Beauty

GL Beauty Wimpers - magisch of magnetisch

Het jonge bedrijf biedt ook kunstwimpers aan. De Magic Lashy wimpers worden op de klassieke manier vastgelijmd, terwijl Magnetic Lashes een innovatieve magnetische eyeliner gebruiken.
GL Beauty

GL Beauty: Verzorging voor wimpers

GL Beauty wimpershampoo biedt speciale verzorging voor de wimpers. De shampoos verwijderen mascara, lijm en andere resten op milde wijze van de wimpers.
GL Beauty

Voor speciale gevallen: Botolami lotion

De Botolami verzorgingslotion geeft de wimpers een extra boost van waardevolle voedingsstoffen, vitaminen en vocht, die tot diep in de wimpers kunnen inwerken.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

GL Beauty staat voor expertise in lange, dikke en mooie wimpers. Of het nu gaat om verlenging of verzorging, het bedrijf uit Stuttgart vervult de droom van een prachtige oogopslag.

Meer info

Koop GL Beauty goedkoop

Meer info +

Alles voor de oogopslag met GL Beauty wimperverzorging

Heldere ogen en de perfecte look - wie wil dat nou niet? Wimpers waar vlinders op kunnen landen? Met de juiste verzorging, zoals GL Beauty wimperserum, zijn droomdikke wimpers slechts een moment verwijderd! Deze tekst geeft informatie over het belang van het krullen van wimpers, de juiste toepassing en welke GL Beauty wimperverzorging slechts een klik verwijderd is!

Waarom wimpers krullen

Puur technisch gezien hebben wimpers maar één functie: ze beschermen het oog tegen stofdeeltjes of vreemde voorwerpen. Hoe langer de wimper, hoe beter de bescherming? Aan de ene kant wel. Aan de andere kant zorgen lange wimpers ervoor dat het oog meer uitdroogt omdat ze vocht weghouden bij het oog. Mensen met lange wimpers baden daarom vaker. Zelfs in de oudheid werd het uiterlijk van lange wimpers als aantrekkelijk beschouwd - en toen bestond er nog niet zoiets als GL Beauty wimperverzorging! Vrouwen waren vaak gesluierd - ze moesten nog meer aandacht besteden aan hun oogopslag. Sommige historische bronnen suggereren zelfs dat Alexander de Grote zijn vrouw Roxane alleen koos vanwege de blik in haar ogen.

Wimpers om verliefd op te worden

Lang haar kun je laten groeien - je laat het gewoon groeien. Het is niet zo eenvoudig met wimpers - de levensduur van een wimper is slechts 100 tot 150 dagen. Het probleem moet daarom bij de wortel van de wimpers worden aangepakt - dit GL Beauty wimperverzorgingsproduct is online te koop en begint daar:

Het ACTIVE GROW wimperserum wordt dagelijks in een dun lijntje langs de wimperlijn aangebracht. Bij regelmatig gebruik zouden de resultaten na zes tot acht weken zichtbaar moeten zijn. Wie GL Beauty wimperverzorging wil kopen, kiest bewust voor het stimuleren van wimpergroei. Bestaande wimpers worden niet optisch verlengd, maar de haarwortels worden versterkt. Extracten van Caribisch koraal en verschillende plantaardige stamcellen zijn verantwoordelijk voor de versterking. De natuurlijke stimulatie zorgt ervoor dat de wimpers tot 0,3 mm langer teruggroeien. Ook wenkbrauwen kunnen hiervan profiteren - het resultaat is sterkere, dikkere wimper- en wenkbrauwhaartjes. Voor een perfect resultaat kun je niet alleen GL Beauty wimperverzorging kopen tegen een voordelige prijs, maar ook geschikte reinigingsproducten.

Natuurlijk mooi

Het GL Beauty wimperserum bevat geen hormoonachtige actieve ingrediënten en maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten om maximale lengte, dikte en kracht van de wimpers te bereiken. Maar wat is het maximum - en hoeveel wimpers heeft iemand eigenlijk?

-De bovenste wimperlijn bestaat uit 150 tot 250 wimpers van 8 tot 12 mm lang.

-De onderste wimperlijn bestaat uit 50 tot 150 wimpers van 6 tot 8 mm lang.

Als je een ongewone wimper vindt, kun je een wens doen als je hem wegblaast! GL Beauty wimperverzorging, die online of bij gespecialiseerde winkels verkrijgbaar is, heeft geen invloed op de vervulling van wensen. De wens voor eindeloos lange wimpers ligt echter binnen handbereik met de juiste verzorging!

Eigen productie voor mooie ogen

GL Beauty GmbH is een jong bedrijf uit Stuttgart. Het is opgericht door stylisten en biedt ook trainingen aan. De GL Beauty Academy onderzoekt geperfectioneerde cosmetica en leert de juiste toepassing - zo is ook het GL Beauty wimperserum ontstaan. Het gebruik van eersteklas ingrediënten en een duurzaam productiebeleid zijn een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van het door de oprichter geleide bedrijf.

Wacht eens even!

Tranen van vreugde kleven aan natuurlijk lange wimpers als dauwdruppels aan grassprietjes - kunstwimpers vallen er gewoon af met pech. GL Beauty wimperverzorging gaat langer mee! Geen plakkers, geen ergernis bij het verwijderen van make-up. Gezonde, dikke wimpers laten je ogen er authentiek uitzien - en zijn slechts een klik verwijderd!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten