Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

GL Beauty staat voor expertise in lange, dikke en mooie wimpers. Of het nu gaat om verlenging of verzorging, het bedrijf uit Stuttgart vervult de droom van een oogverblindende oogopslag.

Meer info

GL Beauty kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Alles voor de oogopslag met GL Beauty Wimperverzorging

Stralende ogen en de perfecte oogopslag - wie wil dat nou niet? Wimpers waar vlinders op kunnen landen? Met de juiste verzorging, zoals het wimperserum GL Beauty, zijn fantastisch dikke wimpers slechts een ogenblik verwijderd! Deze tekst informeert over het belang van slagwimpers, de juiste toepassing en welke GL Beauty wimperverzorging goedkoop online slechts een klik verwijderd is!

Waarom wimpers

Puur technisch gezien hebben wimpers slechts één functie: zij beschermen het oog tegen stofdeeltjes of vreemde voorwerpen. Hoe langer de wimper, hoe beter de bescherming? Aan de ene kant, ja. Aan de andere kant zorgen lange wimpers ervoor dat het oog meer uitdroogt, omdat ze vocht weghouden bij het oog. Mensen met lange wimpers knipperen daarom vaker met hun wimpers. Al in de oudheid werd het uiterlijk van lange wimpers als aantrekkelijk beschouwd - en toen bestond er nog geen GL Beauty wimperverzorging! Vrouwen waren vaak gesluierd - zij moesten des te meer vermaak in hun oogopslag leggen. Sommige historische bronnen suggereren zelfs dat Alexander de Grote Roxane, zijn vrouw, uitsluitend koos vanwege haar oogopslag.

Wimpers om verliefd op te worden

Lang haar kan gekweekt worden - je laat het gewoon groeien. Met wimpers is het niet zo eenvoudig - de levensduur van een menselijke wimper is slechts 100 tot 150 dagen. Het probleem moet dus bij de wortel van de wimper worden aangepakt - deze GL Beauty wimperverzorging is online te koop en begint daar:

Het ACTIVE GROW wimperserum wordt dagelijks in een dun lijntje langs de wimperlijn aangebracht. Bij regelmatig gebruik zouden de resultaten na zes tot acht weken zichtbaar moeten zijn. Als u GL Beauty wimperverzorging wilt kopen, maakt u een bewuste keuze om de groei van de wimpers te stimuleren. Bestaande wimpers worden niet optisch verlengd, maar de haarwortels worden versterkt. Extracten van Caraïbisch koraal en verschillende plantaardige stamcellen zijn verantwoordelijk voor de versterking. De natuurlijke stimulatie doet de wimpers tot 0,3 mm langer groeien. Ook de wenkbrauwen kunnen ervan profiteren - sterkere, dichtere wimper- en wenkbrauwharen zijn het resultaat. Voor een perfect resultaat kunt u niet alleen GL Beauty wimperverzorging kopen tegen een redelijke prijs, maar ook geschikte reinigingsproducten.

Natuurlijk mooi

Het wimperserum GL Beauty doet het zonder hormoonachtige actieve bestanddelen en maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten om een maximale lengte, dichtheid en sterkte van de wimpers te bereiken. Maar wat is het maximum - en hoeveel wimpers heeft een mens eigenlijk?

-De bovenste wimperkroon bestaat uit 150 tot 250 wimpers van 8 tot 12 mm lengte.

-De onderste wimperlijn omvat 50 tot 150 wimpers die tussen 6 en 8 mm lang zijn.

Wie een mooie wimper vindt, mag een wens doen als hij hem wegblaast! De wimperverzorging GL Beauty, die online of in gespecialiseerde winkels verkrijgbaar is, heeft geen invloed op de wensvervulling. De wens naar eindeloos lange wimpers ligt echter binnen handbereik met de juiste verzorging!

Home productie voor mooie ogen

GL Beauty GmbH is een jonge onderneming uit Stuttgart. Het is opgericht door stylisten en biedt ook bijscholingscursussen aan. In de GL Beauty academy wordt onderzoek gedaan naar geperfectioneerde cosmetica en wordt de juiste toepassing geleerd - zo is ook het wimperserum GL Beauty ontstaan. Het gebruik van eersteklas ingrediënten en een duurzaam productiebeleid vormen een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van het door de oprichter geleide bedrijf.

Wacht eens even!

Tranen van vreugde hangen aan natuurlijk lange wimpers als dauwdruppels aan grassprieten - kunstwimpers vallen er gewoon af met pech. Een GL Beauty wimperverzorging is duurzamer! Geen plakkerigheid, geen gedoe bij het verwijderen van make-up. Gezonde, dikke wimpers maken de oogopslag authentiek - en zijn slechts een klik verwijderd!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

7 36
toepassen
GL Beauty

GL Beauty: Alles für einen umwerfenden Augenaufschlag

Vom Wimpernserum über falsche Wimpern bis zum Wimpernshampoo - GL Beauty hat alles, was man für umwerfende Wimpern braucht, und bietet innovative Produkte, die auch neue Wege gehen.
GL Beauty

Wimpernserum ohne hormonähnliche Wirkstoffe

Das ACTIVE GROW Wimpernserum von GL Beauty verzichtet auf die sonst häufig enthaltenen hormonähnlichen Wirkstoffe, um das Wachstum der Wimpern zu fördern.
GL Beauty

GL Beauty Lashes - magisch oder magnetisch

Das junge Unternehmen bietet auch künstliche Wimpern. Die Magic Lashy Wimpern werden klassisch angeklebt, Magnetic Lashes nutzen einen innovativen magnetischen Eyeliner.
GL Beauty

GL Beauty: Pflege für die Wimpern

Besondere Pflege für die Wimpern bietet ein GL Beauty Wimpernshampoo. Die Shampoos befreien die Wimpern schonend von Mascara, Klebern und anderen Rückständen.
GL Beauty

Für besondere Fälle: Botolami Lotion

Mit der Pflegelotion Botolami bekommen die Wimpern einen Extrakick an wertvollen Nährstoffe, Vitaminen und Feuchtigkeit, die tief in der Wimper wirken können.