Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Joop!

Joop! kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Een Joop-parfum: mysterieus, spannend en bijzonder

Wolfgang Joop wordt naast Karl Lagerfeld en Jil Sander beschouwd als de Duitse ontwerper bij uitstek. De Jetsetter en zijn label zijn wereldwijd bekend. Het maakt niet uit of Monaco, Las Vegas, Londen of Berlijn - wie weet en houdt van de spannende wereld van geuren kan Joop! niet voorbij het lifestyle label.

Wolfgang Joop ontwerpt en distribueert zijn producten en merken sinds 1982 met veel succes, zodat het bijna vanzelfsprekend is dat eind jaren tachtig een parfumcollectie aan het palet van de modewereld Joop! wordt toegevoegd. Sindsdien zijn er licenties verleend om parfumeurs in staat te stellen prachtige geuren voor het etiket te produceren.

Jopp! gaat niet alleen op visueel vlak en verwent de ogen met ongewone, weelderige en toch elegante creaties van de meest uiteenlopende stoffen. De neuzen van de liefhebbers van het Hamburgse designermerk zullen ook betoverd worden door het ene of het andere aantrekkelijke en exquise Joop-parfum. Van top tot teen Joop! gekleed in een delicaat en mysterieus parfum - hoe kun je luxe mooier omschrijven?

Toen Wolfgang Joop in 1944 in Potsdam in burgerlijke omstandigheden het levenslicht zag, kon niemand voorzien dat hij de modeontwerper en cosmeticamaker zou worden die wereldwijd bekend staat als de "Pruisische ontwerper". De latere beroemdheid van de modewereld bracht zijn jeugd door op het landgoed van zijn grootouders voordat hij in 1944 met zijn ouders naar Braunschweig verhuisde. Weg van het plattelandsleven aan de rand van Sanssouci kwam voor hem steeds meer kunst op de voorgrond. De adolescent houdt zich bezig met restauratie en design, en breekt eindelijk de studie reclamepsychologie van zijn vader af, omdat Wolfgang Joop grotere plannen heeft.

Edele bontcreaties, de typische belettering met het uitroepteken en, eind jaren tachtig, een parfumlijn met zeer bijzondere geuren voor vrouwen en mannen hebben het leven van de Duitse ontwerper altijd bepaald. Waarom vooral Joopparfum zo populair is, ligt in zijn uniciteit. Joop heeft de mysterieuze, vrouwelijke en ook de krachtige mannelijke dynamiek gevangen in kleine flesjes.

Een Joop parfum is exclusief, spannend, mysterieus en bijzonder. Verschillende Joop parfums voor mannen en vrouwen creëren de juiste perceptie voor elke designeroutfit via het meest gevoelige zintuig. De parfums van de verschillende productlijnen weerspiegelen de complexiteit van de ontwerper.

Bekend en geliefd bij de dames is vooral de Joop! Le Bain lijn. Delicate magnolia geuren en de zoetheid van Lychees strelen en verwennen de zintuigen. Net zo verleidelijk en zelfs een vleugje verfijnder en provocerend is de Joop geur All about Eve, want naast vanille en sappige appelgeur is er een component van zoete kaneel en gedurfde jasmijn geur toegevoegd. Als geen ander weet het Joop! de sensualiteit en vrouwelijkheid te vangen in geurcreaties en de vrouwelijke wereld nog verleidelijker en romantischer te maken.

De geur rond de Miss Wild serie richt zich ook op de fruitige zoetheid van mandarijn, gecombineerd met roze peper en een frisse oranje geur. Maar hier ligt de focus niet op de dame van de wereld, de soevereine femme fatale, maar eerder op de jonge, wilde rebellen die noch de dood noch de duivel vrezen. Joop Parfums vindt de wereld van vrouwen opnieuw uit met hun weelderige geuren. De dame als mysterieuze verleidster, als een onstuitbaar wezen van delicate geuren en sterke, houtachtige nuances staat centraal in de onvergelijkbaar intense parfumlijnen.

De Joop Parfum divisie boeit in een oogopslag met de volgende vrouwengeuren:

- Le Bain- All About Eve- Miss Wild Thrill Woman- Giet Femme

Net zo sensueel, maar met een tintelend gevoel en vol mannelijke charme, ziet Wolfgang Joop de geuren die de wereld van de stoere jongens, de zakenmensen en de aardige man naast de deur beschrijven. De donkerblauwe fles van de Nightflight geur, bedekt met sterren, is spannend en bijna magisch. Een vlucht door de nacht belooft boeiende ervaringen en de aromatische magie van duisternis, van fruitige en fijne kruidige componenten, gecombineerd met een vleugje amber, vangt de magie van het late uur als geen ander Joop-parfum.

Men kan ook spreken van magie van de Joop geur Thrill. De kick, de sensatie en de provocatie waft rond dit parfum. Lavendel, cederhout en amber creëren een aura van opwindende sex-appeal en geven de drager durf en onconventionele durf. Thrill is ook verkrijgbaar als een speelse en romantische vrouwengeur en beide geuren samen creëren een harmonieuze noot die samenhorigheid en durf à la Bonnie & Clyde oproept.

De volgende geuren zijn Joop! beschikbaar voor de heer van de wereld, de eeuwige verleider, de risicovolle avonturier en de actieve sportfan:

- Nachtvlucht - Thrill Man - Homme Red King- Homme Homme Black King- Homme Sport - Homme Wild Homme Extreme - Go-Jump

Het bedrijf Joop! is sinds het begin van de jaren negentig een erkend bedrijf, wat betekent dat Wolfgang Joop tot 2001 CEO is, maar geen intern ontwikkelde producten verkoopt. De eerste licentie die hij toekent is in 1987 een parfum licentie aan het huis Lancaster/Coty. Om de twee jaar worden de beroemde Joop! geuren lange tijd op de markt gebracht en sinds de hausse van de postorderactiviteiten op internet worden ze ook online tegen lage prijzen verkocht.

De markt voor geuren heeft altijd al een groot deel van het inkomen voor zijn rekening genomen, zodat de marketing van geurcreaties met de nodige zorg wordt gepland en uitgevoerd. Volgens het motto "Sex sells" zijn de commercials voorzien van goed gebouwde en goed uitziende protagonisten. Six pack, lange manen en kleine kleding - zo verkoopt Joop! hij zijn geuren en onderstreept hij de sensualiteit en seksuele aantrekkingskracht die de focus van Joop! parfum zijn.

Het kopen van Joop parfum online en de beste manier om het te krijgen tegen geweldige prijzen is kinderspel en of het nu voor Kerstmis, Pasen of een andere gelegenheid, een Joop geur is een welkom en felbegeerd cadeau.

De parfums inspireren met het beeld dat ze creëren. Van glamour en sensualiteit tot rebel en rebel, bijna iedereen kan zich met deze geuren identificeren, en met name Thrill geuren voor mannen en vrouwen zijn een geweldig geschenk, omdat ze samen een harmonie creëren die alleen kan worden gevonden onder verliefde paren. De parfumflacons zijn een echte blikvanger in de badkamer of op de speciaal ontworpen parfumplank. Eenvoudige elegantie en minimalisme getuigen van klasse. De understatement van de flacons laat zien dat het niet nodig is om met uiterlijke verschijningsvormen te pronken. Het hangt allemaal af van de inhoud, en de Joop! geuren zijn kleine meesterwerken die het doen met een gereduceerde, eenvoudige verpakking.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! met vier sterren of meer
4,95 uit 5 sterren — op basis van 23 klant adviezen
Commentaar Therk1997 van 24. december 2014
Perfecte bescherming

Ik kan alleen maar zeggen dat deze stick mij heeft overtuigd. Hij beschermt, verzorgt en ruikt ook nog heerlijk. Een stick die mij niet laat transpireren!

Commentaar Poeshered van 22. december 2014
Joop!

Heerlijke set van Joop. De shower gel is met deze prijs vrijwel gratis. En heel erg lekker om ;s morgens te gebruiken!

Commentaar Poemoss van 07. december 2014
Wild 's morgens

Wild 's morgens maakt mij meteen wakker en geeft me goede zin voor de hele dag. De bijpassende geur erbij en er kan niets meer foutgaan!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Joop! in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 104
toepassen
vandaag tot-69%1