Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van dit Britse label, opgericht in 1985, zijn allesbehalve spookachtig. De mode van Ghost is geïnspireerd op de boho-stijl en combineert vintage met hedendaagse trends. Rond de millenniumwisseling verscheen met het gelijknamige parfum een van de populairste damesparfums in het Verenigd Koninkrijk.

Meer info

Koop Ghost Parfum goedkoop

Meer info +

Ghost Mode en parfum, uitsluitend voor vrouwen

De Britse ontwerpers Tanya Sarne en Katherine Hamnett richtten in 1985 hun label Ghost op. De jonge, ambitieuze ontwerpers waren zich ervan bewust dat de rol van vrouwen in de maatschappij fundamenteel aan het veranderen was. Dit veranderde ook de smaak van vrouwen net zo fundamenteel. Zij ontwierpen mode voor moderne, zelfbewuste vrouwen die toch niet zonder hun vrouwelijkheid en sensualiteit wilden. Met hun collecties slaagden de twee erin om vrouwen van alle leeftijden en maten zich vrouwelijk en elegant te laten voelen. In een tijd waarin mannelijke lijnen ook werden onderstreept door schoudervullingen. De vloeiende lijnen van het label Ghost in combinatie met de zachte pastelkleuren maakten het een internationale hit in de modeboetieks over de hele wereld. Aangemoedigd door dit succes was het eerste Ghost parfum in 2000 verkrijgbaar. Het is een moderne klassieker geworden en is sinds zijn ontstaan een van de populairste vrouwengeuren in het Verenigd Koninkrijk.

Fijne flacons met uitstekende geuren

Nadat het eerste Ghost parfum op de markt kwam, werd het label nog bekender. Sinds 2000 is er elk jaar minstens één nieuw parfum op de markt gebracht, wat de filosofie van het label altijd ondersteunt. Bijna alles wat uit het huis Ghost komt is alleen bedoeld om de vrouwelijkheid te vieren. Elke Ghost geur draagt de filosofie van het label dat vrouwelijkheid iets moois is en niet afhankelijk is van leeftijd of kledingmaat. Tegelijkertijd wil het label je ook uitnodigen om een beetje te dromen, soms om de werkelijkheid te verwerpen en je in een dagdroom te laten vallen. Zeker wanneer Ghost een label als Parfum zo goedkoop op de markt komt.

Met uitzondering van een mannenparfum, gelanceerd in 2004, zijn de geuren van het label uitsluitend gericht op vrouwen. Als u online naar Ghost parfum kijkt, vindt u snel de zogenaamde Ghost TV. Het is een YouTube-kanaal met de nieuwste reclamecampagnes van Ghost Parfum. De flacons van het label onderstrepen ook de vrouwelijkheid waar het Ghost voor staat. Als je naar Ghost parfum kijkt, begrijp je meteen wat er bedoeld wordt. Speelse vormen, deels geïnspireerd door vrouwelijke rondingen, geven Ghost parfum een onweerstaanbare look.

Ghost Vanille en wierook wikkelt een groot boeket bloemen dat zich presenteert als een oosterse tuin met jasmijn en rozen.

Deep Night: Perziken en abrikozen vermengen zich met Indiase rozen en verwonderen zich over de bloemen om een fruitige, zoete geur te creëren die absoluut onmiskenbaar en uniek is.

Eclipse: Bloemig en fruitig, deze geur toont zich met een heerlijk sappige frisheid, die de eetlust opwekt voor een exotische fruitcocktail, versierd met een fijne bloem.

Sweetheart Forever: Fruitig en bloemig, de geur is vol jeugdige frisheid, vooral aantrekkelijk voor jonge vrouwen.

Ghost Whitelight: Helder, energiek, net zoals de nieuwe maan haar koele licht uitstraalt, is dit de geur. Grote dromen worden gerealiseerd door een helder hoofd, zoals bij dit bloemrijke dessert van angst.

Ghost Droom: Een fles als een zeldzaam juweel in iriserende kleuren, verbant een hele oosterse bloementuin in een discrete houten hoes.

Ghost Girl Crush: Fijne vruchten met amandelbloesem, rozen en cederhout worden een lichte, fris-fruitige geur die elke dag verfraait.

Trendy, vrouwelijk en gevangen in mooie flacons, je zou denken dat Ghost parfum niet goedkoop was om te kopen. Maar eigenlijk is het goedkoper dan velen denken om een Ghost parfum online te kopen. Zo ervaart u het volledige gamma aan Ghost parfums. De fijne geuren spreken de zintuigen aan en zijn geschikt voor alle gelegenheden. Sommige Ghost parfums zijn perfect voor de avond, bruisend van sensualiteit. Een ander Ghost parfum is goed voor het dagelijks leven, de universiteit, het werk of de vrije tijd. Welke geur te kopen voor welke gelegenheid moet natuurlijk door ieder individu worden bepaald. Feit is echter dat vrouwelijke geuren vrouwen van alle leeftijden aanspreken.

Jean Louis Grauby, Michel Almairac en de ontwerpstudio Robertet, onder andere parfumeurs, zijn verantwoordelijk voor Ghost parfum. Ze hebben ook geuren gemaakt voor Escada, Avon, Perry Ellis, Le Labo, Burberry, Salvador Dali, Gucci, Bentley, Thierry Mugler, Bond No.9 en Playboy. Deze buitengewone diversiteit komt natuurlijk ook tot uiting in de Ghost geuren. Het gezicht van de YouTube-video's op Ghost TV Channel is Malaika Firth. Met haar exotische uitstraling weet ze de vrouwelijke magie van Ghost parfum woordeloos te vervoeren. Door de discrete reclame Ghost is parfum in de Duitstalige wereld nog steeds een geheime tip, terwijl het in Engelssprekende landen, vooral in Groot-Brittannië natuurlijk, al lang een echt fenomeen is geworden.

Ghost een parfum in de loop van de tijd

Ghost Parfum is nog steeds een symbool van elegante vrouwelijkheid. De manier waarop vrouwelijkheid tot uitdrukking komt is echter voortdurend aan verandering onderhevig en zo is het beroemde Britse label ook begonnen met een kleine verandering naar meer hoeken en randen. Een reis van zelfbewustzijn heeft geleid tot een hele reeks nieuwe geuren, waardoor het aanbod aan Ghost parfums op een indrukwekkende 27 is gekomen. De moderne vrouw is ook weerbarstig en blijft altijd zichzelf. Daarom presenteert de Ghost Girl lijn zich ook in een nieuwe look. Het staat voor de onafhankelijkheid die de moderne vrouw neemt wanneer ze dat wil, zonder in een mannelijke houding te vervallen.

Beperkt Ghost parfum kopen goedkoop

Het is vaak makkelijker om een Ghost parfum te vinden in de online winkel. Dit geldt vooral wanneer u een parfum in beperkte oplage Ghost wilt kopen. De populaire flacons in de vorm van de maan betoveren niet alleen op het eerste gezicht, ze zien er ook nog eens mooi uit op een plank, die al leeg is. Dit Ghost is een effect dat bij veel mensen bekend is. In de jaren 2003 tot 2006 was er de beperkte zomerlijn. Het bestaat uit Summer Moon, Summer Dream, Sheer Summer en Summer Flirt. Nieuw in de gelimiteerde oplage zijn de geuren Whisper Blush en Whitelight Diamond. Met uitzondering van Whisper Blush is elk van deze geuren gekleed in de jurk van de maan.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ghost met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Tatifechand
Mijn absolute lievelingsgeur

Ik ben gek op deze geur en was verdrietig dat ik hem in mijn parfumerie niet meer kon kopen. Ik heb op reis in Parijs, Nederland, Spanje en Italie gezocht maar de geur niet meer kunnen vinden. Des te gelukkiger ben ik dat ik hem nu weer kan kopen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.