Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van dit Britse label, dat in 1985 werd opgericht, zijn allesbehalve spookachtig. De mode van Ghost is geïnspireerd op de boho-stijl en combineert vintage met hedendaagse trends. Rond de millenniumwisseling werd het gelijknamige parfum een van de populairste vrouwengeuren in Groot-Brittannië.

Meer info

Ghost parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Ghost mode en parfum, exclusief voor vrouwen

De Britse ontwerpers Tanya Sarne en Katherine Hamnett richtten hun label Ghost op in 1985. De jonge, opkomende ontwerpers waren zich ervan bewust dat de rol van de vrouw in de maatschappij fundamenteel aan het veranderen was. Als gevolg daarvan veranderde de smaak van vrouwen net zo fundamenteel. Ze ontwierpen mode voor moderne, zelfbewuste vrouwen die hun vrouwelijkheid en sensualiteit niet wilden compromitteren. Met hun collecties slaagden de twee erin om vrouwen van alle leeftijden en maten zich vrouwelijk en elegant te laten voelen. In een tijd waarin mannelijke lijnen werden benadrukt door schoudervullingen. De vloeiende lijnen van Ghost in combinatie met de zachte pastelkleuren maakten het label tot een internationale hit in modeboetieks over de hele wereld. Aangespoord door dit succes werd in 2000 het eerste Ghost parfum verkocht. Het werd een moderne klassieker en is sinds de lancering een van de populairste damesparfums in het Verenigd Koninkrijk.

Delicate flacons met uitstekende geuren

Nadat het eerste Ghost parfum te koop was, werd het label nog bekender. Sinds 2000 is er elk jaar minstens één nieuw parfum gelanceerd, dat altijd de filosofie van het label ondersteunt. Bijna alles wat uit het huis van Ghost komt is ontworpen om vrouwelijkheid te vieren. Elke Ghost geur draagt de filosofie van het label uit dat vrouwelijkheid iets moois is en niet afhankelijk is van leeftijd of kledingmaat. Tegelijkertijd wil het label ons ook uitnodigen om een beetje te dromen, om soms de realiteit te verwerpen en onszelf in een dagdroom te laten vallen. Zeker wanneer een label als Ghost een parfum lanceert voor zo'n gunstige prijs.

Met uitzondering van een mannenparfum, gelanceerd in 2004, zijn de geuren van het label uitsluitend gericht op vrouwen. Als je Ghost parfum online bekijkt, kom je al snel de zogenaamde Ghost TV tegen. Dit is een YouTube-kanaal waarop de nieuwste Ghost Parfum reclamecampagnes te zien zijn. Ze laten op een prachtige, woordeloze manier zien hoe mooi Ghost geuren zijn. De flacons van het label benadrukken ook de vrouwelijkheid waar Ghost voor staat. Wie naar Ghost parfum kijkt, begrijpt meteen wat er bedoeld wordt. Speelse vormen, deels geïnspireerd door vrouwelijke rondingen, geven Ghost parfum een onweerstaanbare uitstraling.

- Ghost: Vanille en wierook omhullen een groot boeket bloemen dat zich presenteert als een oosterse tuin met jasmijn en rozen.

-Deep Night: Perziken en abrikozen vermengen zich met Indiase rozen en wonderbloemen om een fruitige, zoete geur te creëren die absoluut onmiskenbaar en uniek is.

-Verduistering: Bloemig en fruitig, deze geur heeft een heerlijk sappige frisheid die de eetlust opwekt voor een exotische fruitcocktail versierd met een delicate bloesem.

-Sweetheart Forever: Fruitig en bloemig, deze geur zit vol jeugdige frisheid die vooral jonge vrouwen aanspreekt.

- Whitelight: Deze geur is helder en energiek, net zoals de nieuwe maan haar koele licht uitstraalt. Grote dromen worden gerealiseerd door een helder hoofd, zoals bij deze bloemige geur.

- Ghost Dream: Een flacon als een zeldzaam juweel in iriserende kleuren, vangt een hele oosterse bloementuin in een discrete houten hoes.

- Ghost Girl Crush: Delicaat fruit wordt gecombineerd met amandelbloesem, rozen en cederhout om een lichte, frisse en fruitige geur te creëren die elke dag zal opfleuren.

Trendy, vrouwelijk en verpakt in prachtige flacons, denk je misschien dat Ghost parfum niet goedkoop is om te kopen. Maar het is eigenlijk goedkoper dan veel mensen denken om Ghost parfum online te kopen. Hierdoor kun je ook het volledige assortiment van Ghost parfum ervaren. De fijne geuren spreken de zintuigen aan en zijn geschikt voor alle gelegenheden. Sommige Ghost parfums zijn perfect voor de avond, bruisend van sensualiteit. Een ander Ghost parfum is ideaal om elke dag te dragen, op de universiteit, op het werk of in je vrije tijd. Natuurlijk is het aan jou om te beslissen welke geur je koopt voor welke gelegenheid. Feit is echter dat de vrouwelijke geuren vrouwen van alle leeftijden aanspreken.

Onder andere Jean Louis Grauby, Michel Almairac en de ontwerpstudio Robertet zijn verantwoordelijk voor Ghost parfum. Ze hebben ook geuren gecreëerd voor Escada, Avon, Perry Ellis, Le Labo, Burberry, Salvador Dali, Gucci, Bentley, Thierry Mugler, Bond No.9 en Playboy. Deze buitengewone diversiteit wordt natuurlijk ook weerspiegeld in de Ghost-geuren. Het gezicht van de YouTube-video's op het Ghost tv-kanaal is Malaika Firth. Met haar exotische uiterlijk weet ze de vrouwelijke magie van Ghost parfum woordeloos over te brengen. Dankzij de discrete reclame is Ghost parfum nog steeds een insider tip in Duitstalige landen, terwijl het al lang een echt fenomeen is in Engelstalige landen, vooral in het Verenigd Koninkrijk natuurlijk.

Ghost, een parfum in de loop van de tijd

Ghost parfum staat nog steeds symbool voor elegante vrouwelijkheid. De manier waarop vrouwelijkheid wordt uitgedrukt verandert echter voortdurend en daarom is het beroemde Britse label ook begonnen met een kleine verschuiving naar meer ruwe kantjes. Een reis van zelfbewustzijn heeft geleid tot een hele reeks nieuwe geuren, waarmee het Ghost parfumassortiment op een indrukwekkende 27 komt. De moderne vrouw is ook weerbarstig en blijft altijd zichzelf. Daarom heeft de Ghost Girl-lijn een nieuwe look gekregen. Het symboliseert de onafhankelijkheid die de moderne vrouw neemt wanneer ze dat wil, zonder te vervallen in mannelijke houdingen.

Koop limited edition Ghost parfum tegen een voordelige prijs

Het is vaak gemakkelijker om een Ghost parfum te vinden in de online shop. Dit geldt vooral als je een limited edition Ghost parfum wilt kopen. De populaire flacons in de vorm van de maan betoveren niet alleen op het eerste gezicht, ze staan ook prachtig op een plank, zelfs als ze leeg zijn. Ghost is zich terdege bewust van dit effect. De beperkte Summer-lijn was verkrijgbaar van 2003 tot 2006. Deze bestond uit Summer Moon, Summer Dream, Sheer Summer en Summer Flirt. De geuren Whisper Blush en Whitelight Diamond zijn nieuw in de gelimiteerde edities. Met uitzondering van Whisper Blush is elk van deze geuren gekleed in de kleur van de maan.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ghost met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Tatifechand
Mijn absolute lievelingsgeur

Ik ben gek op deze geur en was verdrietig dat ik hem in mijn parfumerie niet meer kon kopen. Ik heb op reis in Parijs, Nederland, Spanje en Italie gezocht maar de geur niet meer kunnen vinden. Des te gelukkiger ben ik dat ik hem nu weer kan kopen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten