Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Maison Margiela parfum is veel dingen, maar nooit gewoon. De unieke composities weerspiegelen avant-gardistische elegantie. Elke geur vertelt een individueel verhaal, gevangen in innovatieve flacons.

Meer info

Koop Maison Margiela goedkoop

Meer info +

Maison Margiela parfum: de exquise unisex geur verhalen voor vintage mode door de Belgisch-Franse ontwerper

De aardse, warm-kruidige geur van kashbas, vermengd met de schone geur van gewassen wit beddengoed, een houtachtig-zoet briesje van huiselijke gezelligheid en verleidelijke bloemig-fruitige klanken: Dit is Maison Margiela Parfum, de inspirerende geur- en kaarseditie van de fascinerende Belgisch-Franse ontwerper Martin Margiela. Van zijn Replica parfums, de beroemde vintage geurenreeks die populair is bij zowel mannen als vrouwen, tot zijn geurkaarsen en de elegante signature fragrance edition Untitled: Margiela's geuren brengen emotionele herinneringen met zich mee die net zo nostalgisch en individueel zijn als de vintage mode van de avant-garde ontwerper zelf.

De Maison Margela unisex geuren zijn ook een herinnering aan de beroemde couturier, die nu in afzondering leeft als schilder en beeldhouwer. Zijn parfumcollectie, gelanceerd in 2012, is net zo mystiek en inspirerend als de modeontwerper, die zijn werk in 2014 overdroeg aan de door schandalen geteisterde ex-Dior modeontwerper John Galliano. Van Replica tot Galliano's persoonlijke parfum Mutiny tot het bloemige Untitled: als je Maison Margiela parfum online ontdekt, kun je hier voordelig Maison Margiela parfum kopen.

Koop goedkoop Maison Margiela parfum: Het parfummerk van de Belgische ontwerper dat John Galliano weer tot leven bracht

Jong, wild en elegant: de Belgische ontwerper Martin Margiela vindt zichzelf al sinds de jaren 80 steeds opnieuw uit. Hij contrasteert minirokmode met lange rokken met split en in plaats van symbolische logo's markeert hij zijn merk met zichtbaar ingenaaide labels. Margiela, die zijn debuut maakte bij Jean-Paul Gaultier, provoceert ook door zijn collecties niet op de catwalk te presenteren, maar in metrostations en bij het Leger des Heils. De Belg, wiens ontwerpen de vintage fashion boom in gang hebben gezet, laat nooit zijn gezicht zien, zelfs niet in de filmdocumentaire "Martin Margiela - Mythos Mode", die in 2020 uitkomt. Hij bedekt zelfs de hoofden van zijn modellen met zijden kousen om zijn spel met verhoudingen ongestoord te kunnen laten zien.

Replica Jazz Club, By the Fireplace, When the Rain Stops: Margiela-parfums zijn visueel verbluffende themaparfums die net als hun naam een verhaal vertellen. Daniela Andrier, Fanny Bal, Carlos Benaïm, Jacques Cavallier, Olivier Cresp, Fabrice Pellegrin, Dominique Ropion, Maurice Roucel, Alienor Massenet en Marie Salamagne - de lijst van hun beroemde parfumeurs leest als een who's who van de parfumwereld.

De bedwelmende geurcomposities van Margiela vol frisheid, warmte en sensualiteit zijn zo uitstekend samengesteld dat ze perfect passen bij de creaties van John Galliano voor Maison Margiela. Het luxe Maison Margiela parfum is bij ons verkrijgbaar tegen een voordelige prijs.

Maison Margiela parfum online kopen: De replica unisex geuren

De replica editie van Maison Margiela parfum, bij ons online verkrijgbaar, is als een olfactorische spiegel van Martin Margiela mode: het vertaalt herinneringen in indrukwekkende geurbeelden, geconcentreerd en toegankelijk voor iedereen. Lazy Sunday Morning (2013), gecreëerd door de Britse Louise Turner, is het olfactorische portret van een ontspannen zondag: lieflijke topnoten van lelietjes-van-dalen en peer, gevangen in fruitige aldehyden, zwieren rond een lieflijk hart van iris, roos en oranjebloesem op een ambrettebed van witte musk en patchoeli. Haar At the Barber's (2014) is een groene kappersgeur met basilicum, bittere sinaasappel en zwarte peper met een zacht hart van rozemarijn, lavendel en geranium en een zachte basis van mos, muskus, leer en tonkaboon.

De populaire Replica geuren Jazz Club (2013, Aliénor Massenet) en By the Fireplace (2015, Marie Salamagne) zijn houtachtig-kruidige producties van de sfeer van een New Yorkse muziekclub en een rokerig-zoet huis bij de open haard. Replica Flower Market (2012, Marie Salamagne en Jacques Cavallier) vangt de frisse, groene geuren en weelderige bloemenpracht van een bloemenmarkt zoals het legendarische Londense Covent Garden. On a Date (2022, Carlos Benaim) is ook een fruitige, sensuele ontmoeting met oosterse echo's.

Maison Margiela is aangekomen in het heden. Haar nieuwe fantasiegeurenbibliotheek, gekenmerkt door flacons met een zwart ombré-effect, is gewijd aan verhalen uit de toekomst, droombeelden die we soms in onze slaap ervaren. Dancing on the Moon (2016) is een romig, synthetisch vuurwerk van zachte aroma's zoals frangipanibloesem, jasmijn sambac en cashmeran, Across Sands (2016) is een kaneelachtige dadelgeur met een sensuele oud wierook kern en Flying is een fruitige, frisse luchtvaartgeur.

Maison Margiela parfum kopen: De eenzame geuren

Untitled (2010) en Mutiny (2018) zijn twee bijzondere geuren in de Maison Margiela parfumcollectie. Ze zijn gecreëerd op persoonlijke momenten en weerspiegelen de ontwikkeling van de Margiela modecollectie: Untitled is het werk van Daniela Andrier, een filosoof onder de parfumeurs. Na de vroege dood van haar moeder ging de jonge vrouw uit Heidelberg studeren in Parijs en werd ze parfumeur in Grasse om de geuren en herinneringen uit haar kindertijd te laten herleven in haar geuren. Untitled is haar frisgroene geur van hoop voor Margiela, een compositie van buxus, bittere sinaasappel en galbanum op jasmijn, muskus en cederhout. Het werd in 2011 gevarieerd in het frisse L'Eau, dat de aanzet gaf tot de Replica-collectie.

Mutiny (2018) is een eerbetoon aan John Galliano, de nieuwe creatief directeur van Margiela. De Britse ontwerper met Spaanse roots maakte niet alleen naam met zijn revolutionaire, deconstructivistische creaties, maar ook met zijn drugs- en woordexcessen, die hem zijn baan bij Dior kostten. Margiela erkende zijn talent en gaf parfummeester Dominique Ropion de opdracht een geur te creëren die het duizelingwekkende palet van zijn persoonlijkheid weergeeft: een fruitig-frisse opening van oranjebloesem, tuberoos en jasmijn ontmoet milde vanille, saffraan, fijne oud en een bed van galbanum, wierook en cederhout. De Margiela modelijn vindt zichzelf opnieuw uit in geuren.

Ontwerplegende Fabian Baron creëerde de puristische, elegante flacons.

Als je door de online shop van Maison Margiela bladert, kom je hun minimalistische flacons tegen, die je uitnodigen om ze te verzamelen. Hun heldere, cilindervormige glazen weerspiegelen de kostbare essenties van haar geuren. Ze worden bekroond door puristische apothekerslabels in de stijl van Margiela.

De bijzondere ontwerper Fabian Baron is verantwoordelijk voor de branding van de flacons. De in Parijs geboren ontwerper, die via New York in de mode- en parfumwereld terecht kwam, ontwierp de Untitled geur al in 2010 als een stevige, elegante flacon met een heldere dop. Zijn replica flacons zijn tijdloos minimalistisch, in overeenstemming met de huidige thematische parfumerie. Daarentegen is zijn gefacetteerde schouderfles voor Mutiny, die John Galliano portretteert, gedurfd en retro.

Wie een Maison Margiela parfum koopt, is verzekerd van een stukje designlegende. Fabian Baron is de ontwerper van Vogue en Harper's Bazaar. Hij ontwierp Madonna's boek "Sex" en creëerde talloze parfumcampagnes van Miu Miu tot CK One. Barons puristische elegantie past perfect bij Margiela's geuren, want zijn flacons bieden een veilig kader voor haar verhalen.

Maison Margiela parfum online kopen: De personaliseerbare geurcollectie

Waarom zou je geuren niet personaliseren? Margiela biedt hiervoor zijn boven elkaar geplaatste filtergeuren Glow en Blur (2016) aan. Glow, een parfumolie gemaakt van neroli, roos, bergamot en grapefruitbloesem, geeft de replica geuren een optimistisch, fruitig-crèmeachtig timbre, terwijl Blur met jasmijn, muskus en poederige aldehyden een sensuele, elegante noot toevoegt.

Sensueel, verfijnd en individualistisch: de Maison Margiela parfumcollectie, die je goedkoop bij ons kunt kopen, is een prisma van de wereldcultuur. De geuren benadrukken de individuele uitstraling en verdiepen die met hun verhalen. Als je een kijkje neemt in de Maison Margiela online shop, vind je jouw verhaal en de bijpassende geur en koop je jouw Maison Margiela parfum tegen een gunstige prijs en tegen goede voorwaarden.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten