Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Boucheron is een van de mooiste, meest luxueuze sieradenfabrikanten ter wereld. De juwelier werd in 1858 opgericht in de Franse hoofdstad en is bekend en geliefd om klassiekers zoals de iconische Quatre-collectie. Wie zich zulke dure accessoires niet kan veroorloven, vindt dezelfde passie, aandacht voor detail en vakmanschap waarmee het Parijse huis zijn parfums produceert.

Meer info

koop Boucheron parfum goedkoop

Meer info +

Geuren als een decoratief juweel

Ze springen in het oog als juwelen, de rijkelijk versierde flacons van Boucheron parfums. De inhoud varieert van lichte bloemige accenten tot intense oriëntaalse geuren voor fijne neuzen met gevoel voor sensualiteit. Boucheron produceert al meer dan 150 jaar kostbare horloges en sieraden. Het merk staat de productie van parfums onder licentie toe. De eerste bestseller was het parfum vernoemd naar de oprichter van het bedrijf, dat verscheen in 1988. Sindsdien zijn er meer dan 22 verschillende Boucheron geuren gecreëerd voor mannen en vrouwen.

Boucheron parfum ziet er klassiek tijdloos en toch heel modern uit. De uitstraling van Boucheron parfum voor vrouwen en Boucheron parfum voor mannen is altijd uniek, omdat dragers kostbare sieraden altijd associëren met hun geschiedenis. Elke vleiende geurcreatie is geïnspireerd op een van de juwelenontwerpen van het Huis.

Een parfum als een juweel dat de drager siert. Het merk Boucheron herinterpreteert dit compositieprincipe voor elk product. Boucheron betekent simpelweg pure luxe, maar Boucheron parfum is verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Van een kleine juwelier tot een wereldwijd familiebedrijf

Frederic Boucheron was geen parfumeur van beroep. In 1858 opende hij zijn eerste horloge- en juwelierszaak in de Galerie de Valois in Parijs, dus de creatieve Fransman was vooral succesvol in de juweliersbranche. In 1866 begon hij prachtige sieraden te maken in zijn eigen kleine atelier. Rijke burgers en aristocraten, waaronder koninklijke families, vielen voor zijn luxueuze creaties. Hij kreeg prompt een gouden medaille op de wereldtentoonstelling in Parijs in 1867.

Zijn snelle opgang tot de eerste juwelier in Parijs leidde ertoe dat hij in 1893 naar huis nr. 26 op Place Vendôme verhuisde. De flagshipstore van Boucheron is daar vandaag de dag nog steeds gevestigd. Volgens de legende koos de oprichter van het bedrijf bewust de zonnigste hoek van dit plein omdat hij geloofde dat de kostbare sieraden in de vitrines daar het mooist zouden schitteren.

In 1893 opende Boucheron zijn eigen horloge- en sieradenwinkel in Moskou, die in 1911 werd verplaatst naar Sint-Petersburg. Studio's in Londen en New York volgden in 1903, verdere winkels in Japan in 1973, in Shanghai en Dubai in 2005, en ten slotte in Hong Kong en Kuala Lumpur in 2006. Sinds 1988 kunnen parfumliefhebbers bij Boucheron over de hele wereld parfum kopen tegen voordelige prijzen.

Boucheron is een familiebedrijf, maar na de dood van de oprichter, Monsieur Frédéric Boucheron, in 1902, veranderden de dingen. Iemand die zo gevoelig was voor horloges en edelstenen zou ook creatieve nazaten moeten hebben. En inderdaad, zijn opvolgers voegden de parfumsector toe aan de oorspronkelijke bedrijfsonderdelen van horloges en sieraden met Boucheron parfum voor vrouwen en Boucheron parfum voor mannen.

Toen de eerste parfumcreatie in 1988 het levenslicht zag, zat deze in een glazen flacon met de iconische vorm van een ring. Het allereerste Boucheron parfum in een lange reeks geuren geeft de indruk van kostbaarheid, classicisme en tijdloosheid. Vandaag de dag biedt het merk Boucheron een breed scala aan luxe cosmetische producten en Boucheron parfum te koop aan.

Alle Boucheron creaties lijken rechtstreeks uit de magische schatkist van het atelier op Place Vendôme te komen. Naast de eigen ateliers zijn de luxe verzorgingsproducten en Boucheron parfum ook online te koop.

Deze omvatten

- Boucheron parfum voor vrouwen als eau de toilette of eau de parfum

- Boucheron parfum voor mannen als eau de toilette of eau de parfum

-Douchegel

-Bodylotion

-Aftershave balsem

-Deodorant

Je kunt de bekendste Boucheron parfums kopen in een van de 100 Boucheron speciaalzaken of in gespecialiseerde cosmeticawinkels. De Boucheron damesparfums QUATRE, Boucheron Place Vendôme, Boucheron en de Boucheron herengeuren Boucheron pour Homme en Jaïpur Homme zijn ook online verkrijgbaar.

Elegante, kostbare geuren uit Parijs

Voor vrouwen heeft Boucheron speelse bloemige en sensuele oriëntaalse geurcomposities gebruikt. Essences van honing, jasmijn en pioenroos zorgen voor zoete aroma's op Place Vendôme, net als roos, roze peper en oranjebloesem. Deze creatie weerspiegelt de stijl van een moderne, zelfbewuste vrouw en benadrukt haar sterke punten. Hoewel dit Boucheron parfum niet duur is, is het in lijn met andere damesgeuren. Boucheron biedt de geur niet alleen aan als eau de parfum, maar ook als bodylotion. De lichte, licht poederige Place Vendôme Eau de Toilette geur voor vrouwen doet denken aan de plek waar het allemaal begon. De Place Vendôme geschenkset van Boucheron met eau de parfum spray en bodylotion is een welkome verrassing.

Alle geurcreaties vinden hun creatieve oorsprong in een sieraad dat met de hand is gemaakt. De flacon van QUATRE Femme is geïnspireerd op de ringencollectie en heeft een extreem hoogwaardige uitstraling. Quatre Femme speelt met de contrasten tussen traditie en moderniteit, gedurfde trends en klassieke elegantie. Het is een typische geurinterpretatie van het huis Boucheron. De QUATRE Femme geschenkset van Boucheron, bestaande uit eau de parfum spray en bodymilk, zal zeker zijn fans vinden.

Pour Femme is een geur voor vrouwen die wordt geassocieerd met extravagantie en elegantie. Voor de klassieke en verfijnde dame die traditie waardeert en haar karakter wil benadrukken. De sensuele, bloemig-oriëntaalse geurcreatie combineert op harmonieuze wijze zeldzame en dure ingrediënten. De Pour Femme Eau de Parfum Spray van Boucheron is ook verkrijgbaar in de Pour Femme geschenkset samen met de bodylotion. Een goede reden om Boucheron parfum online te kopen.

Boucheron parfum is net zo kostbaar als sieraden. De Jaïpur Bracelet geur voor vrouwen is zo'n "vloeibaar juweel". De flacon van deze sensuele geur doet denken aan kostbare edelstenen in een Jaïpur armband. Samengesteld uit basilicum, citroen en viooltje als opmaat, een hartnoot van lelietje-van-dalen en hyacint, cipres en iris vormen de basis. Als je op zoek bent, kun je dit Boucheron parfum ook kopen tegen een voordelige prijs. De Jaïpur Bracelet parfum en verzorgingsproducten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar als waardevolle cadeausets.

<span style="kleur: groen

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Boucheron met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Melm1981
Boucheron Place Vendôme

Heb al vaker producten van Moucheron gebruikt, maar nog nooit deze. Dit is een iets moderne variant naar mijn mening. Ik vind hem echt heerlijk!

Commentaar van Albert Boskma
Farpum voor heren

Jaipur van Boucheron is een van de weinige parfums voor heren. Ik gebruik deze al jaren met veel genoegen en nog nooit zo goedkoop kunnen krijgen als bij easycosmetic. Verwacht hier nog wel meer te kopen.

Commentaar van Thavisa
Al jaren bewezen

Deze eau de toilette heb ik lang geleden tijdens een vakantie in Frankrijk ontdekt en leren waarderen. Sindsdien gebruik ik het product altijd weer opnieuw.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten