Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Boucheron is een van de mooiste, meest luxueuze juwelenfabrikanten ter wereld. De juwelier, die in 1858 in de Franse hoofdstad werd opgericht, is bekend en geliefd om klassiekers zoals de iconische Quatre-collectie. Wie zich dergelijke dure accessoires niet kan veroorloven, vindt in de geuren dezelfde passie, aandacht voor detail en vakmanschap waarmee het Parijse huis ze creëert.

Meer info

Koop Boucheron Parfum goedkoop

Meer info +

Geuren als een decoratief juweel

Ze vallen op als juwelen, de rijkelijk versierde flessen met Boucherongeuren. De inhoud varieert van lichte bloemenaccenten tot intense oriëntaalse geuren voor fijne neuzen met gevoel voor sensualiteit. Boucheron produceert al meer dan 150 jaar kostbare horloges en sieraden. Het merk staat de productie van parfums onder licentie toe. De eerste bestseller was het parfum genoemd naar de oprichter van het bedrijf, dat in 1988 verscheen. Sindsdien zijn er meer dan 22 verschillende Boucheron geuren gecreëerd voor mannen en vrouwen.

Boucheron Parfum oogt klassiek, tijdloos en toch zeer modern. Het uiterlijk van Boucheron Parfum für Damen en Boucheron Herrenduft is altijd uniek, omdat de dragers altijd kostbare sieraden associëren met de prehistorie. Elke flatterende geurcreatie is geïnspireerd op een juweelontwerp van het huis.

Een parfum als een juweel dat de drager siert. Dit compositieprincipe wordt bij elk product van het merk Boucheron opnieuw geïnterpreteerd. Boucheron betekent gewoon pure luxe, maar Boucheron Parfum is goedkoop te krijgen.

Van een kleine juwelier tot een wereldwijd familiebedrijf

Frederic Boucheron was geen parfumeur van geboorte. In 1858 opende hij zijn eerste horloge- en sieradenwinkel in de Galerie de Valois in Parijs, zodat de creatieve Fransman bijzonder succesvol was geweest in de juwelenhandel. In 1866 begon hij met het maken van prachtige sieraden in zijn eigen kleine atelier. Rijke burgers en edelen tot en met koninklijke families genoten van zijn luxueuze creaties. Op de wereldtentoonstelling in Parijs in 1867 kreeg hij prompt een gouden medaille.

De snelle opkomst tot de eerste juwelier in Parijs in 1893 deed hem verhuizen naar de Place Vendôme (nr. 26). Het hoofdkantoor van Boucheron is er vandaag de dag nog steeds. Volgens de legende koos de oprichter van het bedrijf bewust voor de zonnigste hoek van het plein omdat hij geloofde dat de kostbare juwelen in de vitrines daar het meest zouden schitteren.

In 1893 opende Boucheron in Moskou een eigen horloge- en sieradenwinkel, die in 1911 naar Sint-Petersburg verhuisde. In 1903 volgden studio's in Londen en New York, in 1973 nog meer winkels in Japan, in 2005 in Shanghai en Dubai en in 2006 uiteindelijk in Hong Kong en Kuala Lumpur. Sinds 1988 kunnen liefhebbers van Boucheron parfum wereldwijd goedkoop kopen.

Boucheron is een familiebedrijf, maar na het overlijden van de oprichter, Monsieur Frédéric Boucheron, in 1902, veranderde de situatie. Iemand die zo gevoelig was voor horloges en edelstenen moet ook creatieve nakomelingen hebben. En inderdaad, zijn opvolgers voegden de parfumsector met Boucheron parfum voor vrouwen en Boucheron mannengeur toe aan de oorspronkelijke bedrijfscomponenten van horloges en sieraden.

Toen de eerste parfumcreatie in 1988 het levenslicht zag, was het in een iconische glazen fles die doet denken aan een ring. Het allereerste Boucheron parfum in een lange rij geuren geeft de indruk van kostbaarheid, classicisme en tijdloosheid. Vandaag de dag biedt het merk Boucheron een breed scala aan luxe cosmetische producten en Boucheron parfum te koop aan.

Alle Boucheron creaties lijken rechtstreeks voortgekomen te zijn uit de betoverende schatkist van het atelier Place Vendôme. Naast de eigen studio's zijn de luxe verzorgingsproducten en Boucheron Parfum ook online te koop.

Dit omvat

Boucheron parfum voor dames als Eau de Toilette of Eau de Parfum

Boucheron mannengeur als eau de toilette of eau de parfum

douchegel

bodylotion

Na het scheren van balsem

Deodorant Stick

In een van de 100 speciaalzaken van Boucheron of in de cosmeticawinkels kunt u de bekendste parfums van Boucheron kopen. De Boucheron geuren voor vrouwen QUATRE, Boucheron Place Vendôme, Boucheron en de Boucheron mannengeuren Boucheron pour Homme en Jaïpur Homme zijn ook online beschikbaar.

Elegante, kostbare geuren uit Parijs

Voor de dames heeft Boucheron speelse bloemrijke en sensuele oriëntaalse geurcomposities gebruikt. Essenties van honing, jasmijn en pioenroos geven Place Vendôme zoete aroma's, net als roos, roze peper en oranjebloesem. Deze creatie komt overeen met de stijl van een moderne, zelfbewuste vrouw en accentueert haar kracht. Hoewel dit Boucheron parfum goedkoop is, is het in lijn met de geuren van andere vrouwen. Boucheron biedt de geur niet alleen aan als eau de parfum, maar ook als bodylotion. De lichte, ietwat poederige vrouwengeur Place Vendôme Eau de Toilette doet denken aan de plaats waar alles begon. De Place Vendôme gift set van Boucheron met eau de parfum spray en bodylotion is een welkome verrassing.

Alle geurcreaties hebben hun creatieve oorsprong in een handgemaakt sieraad. Bij QUATRE Femme is de fles geïnspireerd op de ringcollectie en heeft een uiterst hoogwaardig effect. Quatre Femme speelt met de contrasten tussen traditie en moderniteit, gedurfde trends en klassieke elegantie. Het is een typische interpretatie van de Boucheron geur. De QUATRE Femme cadeauset van Boucheron bestaande uit Eau de Parfum Spray en lichaamsmelk zal zeker zijn geliefden vinden.

Pour Femme is een vrouwengeur die extravagantie en elegantie combineert. Voor de klassieke en verfijnde dame die traditie waardeert en haar karakter wil onderstrepen. De sensuele, bloemig-oriëntale geurcreatie combineert op harmonieuze wijze zeldzame en dure ingrediënten. De Pour Femme Eau de Parfum Spray van Boucheron is ook verkrijgbaar in de Pour Femme gift set samen met de body lotion. Een goede gelegenheid om Boucheron Parfum online te kopen.

Net zo waardevol als juwelen is Boucheron parfum. De damesgeur Jaïpur Armband is zo'n "vloeibaar juweel". De fles met de sensuele geur doet denken aan kostbare edelstenen in de armband van Jaïpur. Samengesteld uit basilicum, citroen en violet als prelude, vormen een hartnoot van lelietjes van de vallei en hyacinten, cipressen en irissen de basis. Als u op zoek bent, kunt u deze Boucheron parfum ook kopen voor een goede prijs. Het parfum Jaïpur Armband en de verzorgingsproducten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar als waardevolle cadeauverpakking.

De juwelier blijft zichzelf trouw

Het merk Boucheron scoort al geruime tijd niet alleen punten met de ingrediënten van de geuren en verzorgingsproducten, maar ook met de originele verpakking en flacons. Wie onder de indruk is van de lange traditie en exclusiviteit van het merk Boucheron zal zeker onder de indruk zijn van het basisprincipe van het bedrijf: alle geuren van de naam Boucheron zijn zelfs eeuwen later nog steeds synoniem voor pure luxe.

Sinds 2011 worden de geuren ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd door Interparfums, Boucheron Parfum is online te koop.

Vanaf het allereerste begin heeft de oprichter van Boucheron zich gespecialiseerd in de financieel sterke bovenklasse van de Franse samenleving. Toen hij in 1858 het juwelenatelier onder zijn naam opende, had hij waardevolle horloges en sieraden als zijn bedrijfsidee geïdentificeerd.

Er waren mooie en rijke op alle tijden. Tegenwoordig worden echter de meest exclusieve geurcreaties aangeboden en is Boucheron Parfum goedkoop te koop - voor (bijna) iedereen. Boucheron geuren staan voor ware luxe en wekken verlangen naar romantiek en erotiek met bloemen en sensuele ingrediënten. Met zijn uitstekende creaties heeft het familiebedrijf Paris House de hele wereld van het parfum veroverd.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Boucheron met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Melm1981
Boucheron Place Vendôme

Heb al vaker producten van Moucheron gebruikt, maar nog nooit deze. Dit is een iets moderne variant naar mijn mening. Ik vind hem echt heerlijk!

Commentaar van Albert Boskma
Farpum voor heren

Jaipur van Boucheron is een van de weinige parfums voor heren. Ik gebruik deze al jaren met veel genoegen en nog nooit zo goedkoop kunnen krijgen als bij easycosmetic. Verwacht hier nog wel meer te kopen.

Commentaar van Thavisa
Al jaren bewezen

Deze eau de toilette heb ik lang geleden tijdens een vakantie in Frankrijk ontdekt en leren waarderen. Sindsdien gebruik ik het product altijd weer opnieuw.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.