Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Over de hele wereld dompelen mensen hun huis onder in de vele verschillende, heerlijke geurcomposities van Yankee Candle.<br><br>Wat ze allemaal gemeen hebben is de passie waarmee het Amerikaanse bedrijf zijn kamergeuren ontwerpt. Elke geur vertelt een verhaal, elk is uniek en voegt sfeer en warmte toe aan het huis.

Meer info

Yankee Candle Geurkaarsen

Meer info +

Yankee kaars - De iets andere geparfumeerde kaars

Yankee Candle is het merk voor aromatische geurkaarsen, waarmee u ruimtegeuren in een nieuwe dimensie kunt ervaren en genieten. De geparfumeerde kaarsen zijn niet gemaakt met kunstmatige geuren en aroma's, maar met echte parfums en etherische oliën. De producten van Yankee Candle hebben zich wereldwijd tussen alle geurkaarsen gevestigd, zodat u online en offline een Yankee Candle kunt kopen in diverse designs en alle denkbare smaken. Als geschenk of voor uw eigen kamer geur, voor decoratie en voor het kantoor, geparfumeerde kaarsen van het Amerikaanse merk zijn een hoogtepunt. Met bijpassende Yankee Kaarsaccessoires kunnen de kaarsen nog beter bijdragen aan de visuele verbetering van een ruimte.

Een handelsmerk van alle parfums is de productie van edele parfummengsels, die gedeeltelijk zijn ontworpen met essentiële oliën en aroma's. De geur zorgt voor een aangename geurbeleving, waardoor deze geurkaarsen zich onderscheiden van andere aromatische kaarsen. De verscheidenheid aan geuren is ook opvallend en biedt een basis voor elke voorkeur voor een nuance - van oma's appeltaart tot luxueuze parfum.

Van een zelfgemaakt geschenk tot de felbegeerde Yankee Kaars kamer geur

De geschiedenis van de geparfumeerde kaars van Yankee Candle begint eigenlijk heel onspectaculair en is geboren uit noodzaak. In 1969 overweegt de 17-jarige Michael Kittredge hoe hij zijn moeder een kerstcadeau kan geven zonder geld. "Noodzaak is vindingrijkheid", luidde het motto in dat de geboorte van de geparfumeerde kaars inluidde bij Yankee Candle.

Michael Kittredge zat in Massachusetts en nam alle inventiviteit bij de hand terwijl hij zocht naar bruikbare materialen in het huishouden. Hij nam huishoudelijke was, een rood waskrijt en een koordje en vormde de drie materialen tot een kaars. Hij gebruikte een melkkarton voor het gieten, en toen zijn buurvrouw het resultaat zag, was ze zo enthousiast dat ze Michael overhaalde om de kaars te verkopen. Uit het geld kocht hij nieuwe materialen, maakte meer kaarsen en het bedrijf werd geboren.

In 1974 opende de uitvinder van de Yankee Candle geurkaars samen met twee vrienden een winkel, en andere winkels werden zich ook bewust van de Yankee Candle kamer geur. In 1989 opende Kittredge een flagship store in South Deerfield, en de geurkaarsen werden het herkenningspunt van de stad. Yankee Candle geurkaarsen verwierven internationale faam in 1998 en werden gedistribueerd in Europa, China en over de hele wereld.

Populaire Yankee kaars serie

De kamergeuren worden vooral gekenmerkt door hun veelzijdige aroma's. Niet alleen worden er nu kerstgeuren zoals spar, den of kaneel en winterse specerijen geproduceerd, maar ook bloeiende dromen, fijne parfums en frisse nuances. De doelstellingen van de fabrikant zijn het overbrengen van stemmingen en een hoge ervaringsfactor, het aanbieden van zijn Yankee Candle geurkaars tegen een redelijke prijs en zo ervoor te zorgen dat iedereen zich de sierlijke kamer geur kan veroorloven.

Een vanillekaars bijvoorbeeld geeft je het gevoel om vers bereid vanille-ijs te snuiven en herinneringen aan je kindertijd op te roepen. Geurkaarsen met bijvoorbeeld de frisse bries van bloeiende lila worden niet alleen gemaakt van het pure aroma van lila. Om het parfum een ervaring te maken die doet denken aan de lila boom in de tuin, worden de nuances geïntensiveerd met aandacht voor een natuurlijke en niet kunstmatige geur.

De Yankee Candle geurkaarsen hebben een grenzeloze charme als gevolg van moderne geuren in traditionele kleding en hebben niet in de laatste bijgedragen aan de Yankee Candle kamer geur vestigen zich en verspreiden over de hele wereld. Gevuld met een scheikundel is de kleur van de wax zichtbaar en de kaars betovert met een magische gloed. Ondertussen is er niet alleen de klassiek geurende kaars, maar ook een rijk portfolio van individuele Yankee Candle accessoires. Naast de klassieke kaarsen omvat het assortiment Yankee kaarsen ook geparfumeerde was voor olielampen, votiefkaarsen en Perfect Pillar kaarsen. Vruchten en bloemen, maar ook seizoensgeuren met Kerstmis of in de herfst karakteriseren de meest populaire serie en kan goedkoop worden gekocht als Yankee Candle geurende kaars. Chauffeurs houden van de Yankee Candle auto geur in verschillende tinten, en gepassioneerde decorateurs zijn overtuigd van de diffuser in fruitige en bloemige tinten.

De favoriete geur voor thuis en in het leven hangt duidelijk af van de persoonlijke smaak, die anders is in China dan in Europa en anders in dit land dan in de VS. Kruiden zoals kaneel, jeugdherinneringen zoals oma's appelstrudel of de geur van verse bloemen en fruit kenmerken het portfolio en zorgen voor de enorme populariteit van geurkaarsen. Een geschikte Yankee Kaarsaccessoire, bijvoorbeeld een lampenkap of een topper, kan het effect in de ruimte onderstrepen.

Wat maakt een Yankee kaars geurende kaars iets speciaals

Een bijzonderheid is duidelijk de onbelemmerde aandacht voor detail waarmee elke nieuwe geur wordt gecreëerd. Ervaren parfumeurs krijgen de opdracht fijne composities te maken en geven veel parfums een persoonlijk tintje.

De kaarsenfabrikant Yankee Candle heeft veel gedaan voor zijn wereldwijde reputatie - niet alleen op de markt, maar ook in de liefdadigheidssector. Duurzaamheid en hulp voor de allerarmsten staan bij het merk hoog in het vaandel en hebben in 2001 bijvoorbeeld geleid tot een grootschalige fondsenwervingscampagne ter ondersteuning van het Rode Kruis. Het merk is ook betrokken bij kankerzorg en -onderzoek en doneert aan de American Cancer Organization. Amerikaanse militaire families krijgen kaarskortingen en het onderdak op het hoofdkantoor van het bedrijf ontvangt ook donaties.

Yankee Candle adverteert of engageert geen beroemdheden voor campagnes, maar deelt haar winst met mensen die deze ondersteuning nodig hebben en afhankelijk zijn van externe hulp. De sociale ader is zeker niet in de laatste plaats gebaseerd op de eigen geschiedenis van het bedrijf, die werd geboren uit nood en tot leven gebracht uit armoede. Als u op zoek bent naar een geschenk voor uw moeder of een andere belangrijke persoon in uw leven vandaag, kunt u bestellen een hoge kwaliteit Yankee Candle geurende kaars tegen een goede prijs en je bent verzekerd van onbezorgd plezier te hebben.

Een geur voor een mooiere kamer

Een Yankee Kaars kamer geur maakt van elk huis een plek van ontspanning en welzijn. In de rijke selectie van Yankee Kaars geurkaarsen en Yankee Kaars accessoires is het niet moeilijk om uw persoonlijke kamer geur te vinden en om de geselecteerde Yankee Kaars geurkaars goedkoop te kopen. In tijden van het World Wide Web, het kiezen van een geur is bijzonder gemakkelijk, en iedereen heeft de mogelijkheid om hun Yankee kaars geurkaars online te kopen. Een Yankee Kaars accessoire zoals een decoratieve Wax Smelt warmer of kaars houder kan ook worden gebruikt als een geschenk.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Yankee Candle in vergelijking met de SRP