Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Mensen over de hele wereld dompelen hun huizen onder in de vele verschillende, heerlijke geurcomposities van Yankee Candle.<br><br>Wat ze allemaal gemeen hebben is de passie waarmee het Amerikaanse bedrijf zijn huisgeuren ontwerpt. Elke geur vertelt een verhaal, elke geur is uniek en voegt sfeer en warmte toe aan het huis.

Meer info

Yankee Candle geurkaarsen

Meer info +

Yankee Candle - De geurkaars met een verschil

Yankee Candle is het merk voor aromatische geurkaarsen dat je kamergeuren in een nieuwe dimensie laat ervaren en ervan laat genieten. De geurkaarsen zijn niet gemaakt met kunstmatige geur- en smaakstoffen, maar met echte parfums en essentiële oliën. Producten van Yankee Candle hebben zich wereldwijd een plaats verworven tussen het aanbod van geurkaarsen, zodat je online en offline een Yankee Candle geurkaars kunt kopen, in verschillende uitvoeringen en alle denkbare smaken. Als cadeau of voor je eigen kamergeur, voor decoratie en voor op kantoor zijn geurkaarsen van het Amerikaanse merk een hoogtepunt. Met bijpassende Yankee Candle accessoires kunnen de kaarsen nog meer bijdragen aan de visuele verbetering van een kamer.

Een handelsmerk van alle geuren is de productie van fijne parfummengsels, waarvan sommige zijn ontworpen met essentiële oliën en aroma's. Het parfumeren zorgt voor een aangename geurbeleving, waardoor deze geurkaarsen zich onderscheiden van andere gearomatiseerde kaarsen. De verscheidenheid aan geuren is ook opvallend en biedt een basis voor elke voorkeur voor een nuance - van oma's appeltaart tot een luxueus parfum.

Van zelfgemaakte cadeaus tot begeerde Yankee Candle kamergeuren

De geschiedenis van de Yankee Candle geurkaars begint eigenlijk heel onspectaculair en werd geboren uit noodzaak. In 1969 vroeg de 17-jarige Michael Kittredge zich af hoe hij zonder geld een kerstcadeau voor zijn moeder kon kopen. "Noodzaak is de moeder van de uitvinding" was het motto dat de geboorte van de Yankee Candle geurkaars inluidde.

Dus Michael Kittredge zat in Massachusetts en gebruikte al zijn vindingrijkheid bij het zoeken naar bruikbare materialen in het huishouden. Hij nam huishoudwas, een rood waskrijtje en een touwtje en kneedde de drie materialen tot een kaars. Hij gebruikte een melkpak voor het gieten en toen zijn buurvrouw het resultaat zag, was ze zo onder de indruk dat ze Michael overhaalde om de kaars te verkopen. Hij gebruikte het geld om nieuwe materialen te kopen, meer kaarsen te maken en het bedrijf was geboren.

In 1974 opende de uitvinder van de Yankee Candle geurkaars samen met twee vrienden een winkel en ook andere winkels werden zich bewust van de Yankee Candle kamergeur. In 1989 opende Kittredge een flagship store in South Deerfield en de geurkaarsen werden het herkenningspunt van de stad. De Yankee Candle geurkaarsen bereikten internationale bekendheid in 1998 en vanaf dat moment werden ze verkocht in Europa, China en over de hele wereld.

Populaire series Yankee Candle geurkaarsen

De kamergeuren worden vooral gekenmerkt door hun veelzijdige aroma's. Er worden niet alleen meer kerstgeuren zoals spar, den of kaneel en winterse kruiden geproduceerd, maar ook bloemige dromen, fijne parfums en frisse nuances. Stemmingen overbrengen en een hoge belevingsfactor zijn de doelstellingen van de fabrikant, die zijn Yankee Candle geurkaarsen aanbiedt tegen een gunstige prijs en er zo voor zorgt dat iedereen zich de charmante kamergeur kan veroorloven.

Een vanillekaars geeft je bijvoorbeeld het gevoel dat je vers gemaakt vanille-ijs ruikt en roept jeugdherinneringen op. Geurkaarsen met de frisse bries van bloeiende seringen zijn bijvoorbeeld niet alleen gemaakt van het pure aroma van sering. Om de geur een belevenis te maken en te doen denken aan de seringenboom in de tuin, worden de nuances versterkt en wordt ervoor gezorgd dat de geur natuurlijk en niet kunstmatig is.

Moderne geuren in een traditioneel jasje geven de Yankee Candle geurkaarsen een grenzeloze charme en hebben bijgedragen aan de oprichting van het Yankee Candle kamerparfum en de verspreiding ervan over de hele wereld. Gevuld in apothekerspotten is de kleur van de was zichtbaar en betovert de kaars met een magische gloed. Naast de klassieke geurkaars is er ook een breed assortiment op maat gemaakte Yankee Candle accessoires. Naast de klassieke kaarsen bevat het Yankee Candle assortiment ook geparfumeerde was voor olielampen, votiefkaarsen en perfecte pilaarkaarsen. Fruit en bloemen en seizoensgeuren voor kerst of herfst kenmerken de populairste series en kunnen goedkoop worden gekocht als Yankee Candle geurkaarsen. Automobilisten houden van de Yankee Candle autogeur in verschillende nuances en gepassioneerde decorateurs zijn overtuigd door de diffuser in fruitige en bloemige nuances.

De favoriete geur in huis is duidelijk gebaseerd op persoonlijke smaak, die in China anders is dan in Europa en in dit land anders dan in de VS. Kruiden zoals kaneel, jeugdherinneringen zoals oma's apfelstrudel of de geur van verse bloemen en fruit kenmerken het portfolio en zorgen voor de enorme populariteit van de geurkaarsen. Een bijpassend Yankee Candle accessoire, zoals een lampenkap of topper, kan het effect in de kamer verder benadrukken.

Wat maakt een Yankee Candle geurkaars zo speciaal?

Een bijzonder kenmerk is duidelijk de niet aflatende aandacht voor detail waarmee elke nieuwe geur wordt gecreëerd. Ervaren parfumeurs krijgen de opdracht om exquise composities te creëren en geven veel geuren hun eigen persoonlijke touch.

De kaarsenfabrikant Yankee Candle heeft veel gedaan voor zijn wereldwijde reputatie - niet alleen op de markt, maar ook in de liefdadigheidssector. Duurzaamheid en hulp voor de allerarmsten liggen het merk na aan het hart en leidden bijvoorbeeld tot een grootschalige inzamelingsactie om het Rode Kruis te steunen in 2001. Het merk is ook betrokken bij kankerhulp en -onderzoek en doneert aan de American Cancer Organisation. Families van Amerikaanse militairen krijgen korting op de aankoop van kaarsen en er worden ook donaties gedaan aan het dierenasiel op het hoofdkantoor van het bedrijf.

Yankee Candle adverteert niet en schakelt geen beroemdheden in voor campagnes, maar deelt de winst met mensen die deze steun nodig hebben en afhankelijk zijn van externe hulp. De sociale inslag van het bedrijf is zeker niet in de laatste plaats te danken aan de eigen geschiedenis, die uit noodzaak werd geboren en uit armoede tot leven kwam. Iedereen die vandaag op zoek is naar een cadeau voor zijn moeder of een andere belangrijke persoon in zijn leven, kan een Yankee Candle geurkaars van hoge kwaliteit bestellen tegen een voordelige prijs die gegarandeerd onvervalste vreugde brengt.

Een geur voor een mooiere kamer

Een Yankee Candle kamergeur brengt vreugde en verandert elk huis in een plek van ontspanning en welzijn. Met de brede selectie van Yankee Candle geurkaarsen en Yankee Candle accessoires, is het gemakkelijk om je persoonlijke kamergeur te vinden en je gekozen Yankee Candle geurkaars tegen een gunstige prijs te kopen. het vergelijken van de vele geuren en aanbiedingen is de moeite waard, omdat het je in staat stelt om je eigen individuele beslissing te nemen en de gewenste Yankee Candle geurkaars te kopen. In het tijdperk van het World Wide Web is het kiezen van een geur bijzonder eenvoudig en heeft iedereen de mogelijkheid om zijn Yankee Candle geurkaars online te kopen. Een Yankee Candle accessoire zoals een decoratieve wax melts warmer of kaarsenhouder is ook geschikt als cadeau.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Yankee Candle in vergelijking met de SRP