Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Californische cosmeticamerk theBalm ontwikkelt zijn make-up producten volgens een eenvoudige filosofie: doe waar je van houdt en zie er daarbij verdomd goed uit! Want de juiste make-up geeft je veel zelfvertrouwen.

Meer info

theBalm producten goedkoop kopen

Meer info +

theBalm Producten: Droomachtige schoonheid in vijf minuten

Schoonheid in vijf minuten! Dat is de filosofie achter de decoratieve producten van het Amerikaanse merk theBalm Cosmetics. Het merk biedt fijn geformuleerde en veelzijdige cosmetische producten voor het gezicht, de wangen, de ogen en de lippen die zorgen voor een mooie uitstraling en al een visitekaartje zijn geworden. Uitgebreide, lange make-up scenario's of handtassen vol make-up voor uitgebreide styling onderweg zijn niet langer nodig met cosmetica van theBalm.

Met slechts een paar betoverende, compacte, handige en reisvriendelijke producten maakt theBalm Cosmetics een glamoureuze, mooie look mogelijk in "vijf minuten". theBalm De producten staan voor snelle, wonderbaarlijke oplossingen die verder gaan dan een breed scala aan schoonheidswensen en -behoeften. Met talrijke aantrekkelijke, draagbare kleuren en voedende formules bieden de hoogwaardige theBalm producten vrouwen van alle leeftijden de mogelijkheid om hun innerlijke kunstenaar te onthullen en er fantastisch mooi uit te zien en zich mooi te voelen. Als u uw schoonheidsroutine wilt vereenvoudigen, blader dan door onze theBalm online shop en koop de juiste theBalm producten online.

theBalm Cosmetica: van de keuken naar succes

Het in San Francisco gevestigde bedrijf theBalm Cosmetics werd in 2004 opgericht door de New Yorkse Marissa Shipman. Het bedrijfsidee klinkt even eenvoudig als inspirerend. Shipman beseft dat er maar een paar eenvoudige producten nodig zijn om haar look te creëren en haar te helpen zich glamoureus te voelen. Cosmetica die ook heel praktisch zijn, onmiddellijk bij de hand en gemakkelijk te gebruiken net wanneer ze die nodig heeft om snel een perfecte look te stylen. Na jaren als producent voor televisie te hebben gewerkt, besluit Marissa Shipman van New York City naar Californië te verhuizen en haar eigen make-upbedrijf te beginnen.

Marissa Shipman koopt en bestudeert elf boeken over make-up maken en begint in 2002 haar eigen cosmetica te mengen in haar eigen keuken. Haar eerste zelfgemaakte product is een lippenbalsem, de oorsprong van de merknaam theBalm. Het ontwikkelen van decoratieve cosmetica is haar passie geworden - en heeft haar veel succes gebracht. Ondertussen gebruikt ze voor haar producten anti-aging ingrediënten, natuurlijke verzorgingsstoffen, drievoudig gemalen pigmenten en natuurlijke geuren. Marissa Shipman werkt uiteindelijk een budget uit, huurt een chemicus in, maakt een website en richt in 2004 het bedrijf theBalm Cosmetics op.

Sindsdien heeft ze het merk als algemeen directeur naar internationaal succes geleid. Het bedrijf biedt wereldwijd een uitgebreid assortiment cosmetica voor elke behoefte en lanceert voortdurend nieuwe producten theBalm.

theBalm Cosmetica moet schoonheid brengen - en leuk zijn

theBalm Cosmetics biedt een compleet assortiment cosmetica speciaal voor het hele gezicht, ogen, wangen en lippen. theBalm De producten zorgen niet alleen voor een evenwichtige teint, maar accentueren kunstig speciale kenmerken, bedekken probleemzones perfect en perfectioneren de contouren in het spel van licht en schaduw. De voedende en verfraaiende producten zorgen voor een glamoureuze, stralende en expressieve uitstraling.

- theBalm Face zorgt voor een natuurlijke gloed: Voor een stralend mooi uiterlijk en een verzorgde huid van het hele gezicht biedt theBalm cosmetica zoals concealers, foundations, primers en poeders in veelzijdige tinten. Voor huidverzorging of als basis voor de volgende make-up heeft theBalm producten zoals voedende toners voor alle huidtypes of een tonende moisturizer.

- theBalm Cheeks brengt kleur op de wangen: Highlighters en bronzers maken net zo goed deel uit van het assortiment als blushes. Het hoogtepunt: theBalm producten kunnen vaak op andere manieren worden gebruikt, dus sommige blushes zijn ook goede bronzers of zelfs oogschaduw.

- theBalm Eyes for a magical eye look: Trendy smoky eyes, kleurrijke arceringen van de oogleden of mooie, subtiele accenten van de ogen en wenkbrauwen - theBalm biedt producten zoals oogschaduw, mascara, eyeliner, oogpotloden en wenkbrauwpoeder in verschillende variaties, veelzijdige tinten en diverse finishes.

- theBalm Lippen - verleidelijk mooie lippen: In een aantrekkelijke verscheidenheid aan betoverende kleuren en met speciale formules toveren theBalm producten zoals vloeibare lippenstift, lipstick, lipgloss of lippenbalsem fantastisch mooie, gedefinieerde en zachte lippen tevoorschijn.

- theBalm Sets - gemakkelijk en snel naar make-up verscheidenheid: Als u op zoek bent naar theBalm producten online, vindt u ook make-up, oogschaduw, contouring of vloeibare lipsticks als paletten en sets. De voordelige collecties overtuigen niet alleen door hun gevarieerde kleurkeuze, maar ook door hun praktische afmetingen en formaten. Met de sets hebben vrouwen alles wat ze nodig hebben bij de hand. Bijzonder praktisch en reisvriendelijk zijn all-in-one paletten zoals In theBalm of Your Hand met oogschaduw, blush, bronzer en highlighter of theBalm Voyage als multitasking met oogschaduw, blushpoeder, bronzer, highlighter en veelzijdige rode lip- en wangcrèmes.

- theBalm Kwasten - nuttige accessoires voor het aanbrengen en creëren: Voor het perfect aanbrengen en mengen van cosmetica zijn er zowel praktische als trendy theBalm producten te koop. Hieronder vallen fijne make-up kwasten zoals oogschaduwkwasten of eyelinerkwasten, wenkbrauwkwasten en ook kwasthouders.

Opvallend charmant - theBalm producten in chic vintage design

De theBalm producten vallen niet alleen op door hun eenvoudige toepassing en stralende resultaten; ook het opvallende en kleurrijke verpakkingsontwerp, dat op humoristische wijze elementen uit de jaren 1920 tot 1960 overneemt, trekt de aandacht en is een handelsmerk van theBalm geworden. Volgens Marissa Shipman is het ontwerp ook verbonden met de vrouwenbeweging.

Passend hebben theBalm producten ook originele productnamen, vaak woordspelingen die als popart op de verpakking te lezen zijn. Zoals de ooglidprimer Put a Lid on It, waarop op de verpakking een knipogende huisvrouw naast haar man te zien is, of het oogschaduwpalet Foiled Again, waarvan de verpakkingsstrip met het opschrift " theBalm Girl catches your Eye!" een sterke Supergirl voorstelt die met succes een overvaller - "Your Eye" - vangt terwijl ze voorbij vliegt en opnieuw een (cosmetische) misdaad verijdelt.

De Bonnie-Lou Manizer highlighter doet denken aan de beroemde rock'n'roll en country zangeres Bonnie Lou, terwijl Manizer verwijst naar de man-opvoedende tegenhanger van Womanizer. De Manizer Sisters, op stalende wijze geportretteerd, vormen een lichtgevend palet met het trio Bonnie-Lou Manizer, Cindy-Lou Manizer en Betty-Lou Manizer. Ook heerlijk is de toespeling op de James Bond-spionagefilms met de lipstickcollectie theBalm Girls, met sterren(producten) als James Balm en Ima Goodkisser. theBalm Producten kunnen goedkoop en vermakelijk worden samengesteld dankzij het prachtige verpakkingsontwerp.

Schoonheid kunstig vormgeven

theBalm Cosmetica zijn vrij van schadelijke ingrediënten. In plaats daarvan voorzien theBalm producten de huid van waardevolle verzorgingsstoffen zoals vitaminen of plantenextracten die de huid duurzaam gezond houden en haar een natuurlijke glans geven. Eenvoudig, handig en praktisch van opzet, komt het motto van het merk echt uit: "Schoonheid in vijf minuten". Must-haves en bestsellers van theBalm zijn bijvoorbeeld het Balmbina oogschaduwpalet, de Mary-Lou Manizer highlighter, de Bahama Mama poeder of de Meet Matt(e) Hughes liquid lipsticks. Als je zin hebt in de originele theBalm cosmetica, kun je in onze online shop theBalm producten kopen tegen lage prijzen en je make-up palet uitbreiden.

Make-up +

Alleen al het zien van de retro-geïnspireerde make-up producten van theBalm brengt je in een goed humeur. De cosmetica, ontworpen in pin-up stijl, hebben grappige namen die onmiddellijk een glimlach op je gezicht toveren.

Ogen +

De oogschaduwpaletten van theBalm hebben namen die de kijker doen glimlachen. Meet Matt(e) of Nude Dude zien er niet alleen aantrekkelijk uit, ze zijn ook vrij van talk en parabenen.

Lippen +

Wil je Matt Hughes ontmoeten? theBalm maakt het mogelijk! Dankzij de voedende theBalm lipstick en lipgloss krijgen de lippen volume, schitterende kleuren en een vrolijke gloed.

Sets +

Als u niet kunt kiezen tussen alle kleurrijke producten, een keuze wilt hebben of iemand een cadeau wilt geven, kunt u terugvallen op een van de theBalm sets.

Accessoire +

Om de kleurrijke oogschaduw, stralende blush of matterende poeders in een handomdraai aan te brengen, heeft het in San Francisco gevestigde bedrijf theBalm ook de bijpassende kwasten in het assortiment.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.