Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De uitzonderlijke parfums van Montale Paris zijn beïnvloed door het verblijf van de oprichter van het bedrijf in het Midden-Oosten. Pierre Montale stelt zijn geuren samen met uitgelezen ingrediënten en vult ze in aluminium flacons waarin ze zich nog verder kunnen ontwikkelen.

Meer info

Koop Montale Parfum goedkoop

Meer info +

Montale Parfum - exquise geuren gemaakt van edele, zeer geconcentreerde essences

Betoverende, zinnenprikkelende geurreizen vol fantastische inspiraties, emoties en schoonheid! Het Franse parfumhuis Montale Paris staat bekend om zijn creatieve en edele Eaux de Parfum, die bijzonder sterk geconcentreerd en rijkelijk samengesteld zijn uit uitgelezen natuurlijke materialen van over de hele wereld. Met een affiniteit en liefde voor de schoonheid, het mysterie en de geuren van het Oosten en de Arabische landen hebben veel van Montale 's creaties een verleidelijk oosters karakter. Naast oud zijn de belangrijkste ingrediënten rozen, wierook, kostbare houtsoorten, cederhout, vanille en amber. De geurwerelden van Montale zijn ook gebaseerd op bloemen, vruchten, muskus of kruiden, waarmee de parfumeur Pierre Montale een verscheidenheid aan buitengewone geuren creëert.

Een Montale parfum wordt gekenmerkt door een hoge intensiteit, een individuele ontwikkeling en een langdurige houdbaarheid, die het behoudt door de al even bijzondere en kenmerkende aluminium flacon van het merk. Vrouwengeuren, mannengeuren of unisex geuren: in onze winkel kunt u even luxueuze en verfijnde Montale parfum kopen en u laten betoveren.

Montale Parfum wordt gemaakt in Parijs

Het parfumhuis Montale werd in 2003 opgericht door de Franse parfumeur Pierre Montale aan de Place Vendôme in Parijs. Op dit moment kan Pierre Montale terugkijken op een succesvolle carrière van meer dan 30 jaar in de internationale parfumerie. In het familiebedrijf Comptoir Sud Pacifique laat hij zijn creativiteit de vrije loop. Toen zijn zus het bedrijf verkocht, ging de parfumeur naar het Midden-Oosten.

In Saoedi-Arabië, Dubai en Qatar creëert Montale parfum voor verschillende klanten en werkt samen met lokale parfumeurs. Zo leert de Fransman oosterse geuren en ingrediënten kennen en waarderen, inclusief hun geheimen, tradities, fascinaties en toepassingen. De parfumeur creëert ook persoonlijk op maat gemaakte geuren voor aristocraten, beroemdheden, bruiloften en koninklijke huizen zoals de koninklijke familie van Qatar.

Later keerde Pierre Montale terug naar Parijs met een schat aan ervaring en inspiratie. Hij creëert zijn eigen geuren en lanceert het merk Montale. Bijzonder vaak creëert Montale parfums met oud-noten, die in die tijd zeer geliefd en gewaardeerd werden, vooral in het Oosten, in alle denkbare olfactorische variaties; zij zijn en blijven de specialiteit en favoriet van het huis Montale Paris. Pierre Montale is een van de eerste in Europa die oud als grondstof in zijn geuren gebruikt.

In 2008 richtte Pierre Montale ook het parfummerk Mancera Paris op, dat hij samen met zijn dochter Amelie Mansera als artistiek directeur leidt. Voor Mancera gelden dezelfde normen als voor Montale: alleen parfum van de hoogste kwaliteit mag de naam dragen. De fijnste parfums die uitnodigen tot heerlijke geurreizen en inspirerende geurbelevingen, maar ook individueel emoties, sensaties en uw eigen persoonlijkheid onderstrepen.

De geuruniversums van Montale

De geuren van het huis Montale Paris worden gecreëerd met edele ingrediënten en de daaruit gewonnen natuurlijke essences. Natuurlijke en levende grondstoffen waarvan de maceratie ook na de afgewerkte samenstelling doorgaat en die zich zelfs tijdens de bewaring kunnen blijven ontwikkelen. Kenmerkend voor een Montale parfum is de ongewoon hoge concentratie van de geuren, die zorgt voor een veelzijdige, individuele ontwikkeling op de huid en een langdurig effect. Het uitgebreide assortiment met meer dan 100 verschillende geuren is georiënteerd op basis van de geurgroepen of het type van de kenmerkende hoofdingrediënten. Deze worden geuruniversums genoemd op Montale Paris. Elk universum heeft een reeks parfums met uitstekende composities. In onze winkel kunt u uw Montale parfum online kopen en reizen naar een van deze geurwerelden:

-Aoud (Oud)

-Rose-Spices (Specerijen)

-Flowers (Bloemen)

-Hout

-Fruits

-Leder (Leather)

-Gourmand

-Musk (Musk)

-Vanilla

-Amber

-Zee (maritieme geuren)

Voor een Montale parfum worden talrijke uitgelezen ingrediënten uit de hele wereld gebruikt.

Aan de top van de Montale parfums staan de geuren van de Aoud collectie. Daarin schittert oud als een zeer bijzondere grondstof met zijn mystieke, eeuwenoude en naar hout geurende uitstraling. Oud is een zeer aromatische en donkere boomhars van de agarboom (Aquilaria malaccensis), ook bekend als de adelaarshoutboom. Dit boomhars ontstaat als een verbinding van hout, een parasitaire schimmel en de eigen natuurlijke afweer van de boom. De stof wordt met de hand uit de boom gehaald en speciaal opgeslagen en jarenlang beschermd in donkere kelders. Door middel van distillatieprocessen wordt uiteindelijk de grondstof oud verkregen, die al duizenden jaren niet alleen voor geuren en parfums wordt gebruikt.

De fascinerende geuren van het Aoud-universum omvatten:

-Aoud Arabisch met kruiden, specerijen, lavendel, leer, rozen en muskus

-Aoud Ambre met Amber en Cistus

-Aoud Damascus met Damascus rozen, Frankincense en Gurjum balsem

-Aoud Cuir d'Arabie met tabak, leer en hout

-Aoud fluweel met oranjebloesem, ylang-ylang, vanille, tonkaboon, sandelhout

In een Montale parfum worden talrijke natuurlijke ingrediënten gebruikt die deel uitmaken van individuele geuren of de parfums van de geurgroepen kenmerken. Tot de belangrijkste en meest voorkomende ingrediënten behoren de delicate en tegelijkertijd sensuele geuren van rozen uit Frankrijk, Bulgarije, India, Saoedi-Arabië en Turkije. Even onmisbaar is de edele Bourbon vanille uit Madagaskar met zijn warme, sensuele en verleidelijke aroma's, die al deel uitmaakte van de eerste parfums van Montale.

De Europese bloemen voor de bloemige noten in een Montale parfum komen uit de Zuid-Franse streek rond de parfumstad Grasse. Ook gebruikt het parfumhuis vruchten, citrusvruchten of bessen die sprankelende frisheid, fruitzoetheid, zuurheid en onweerstaanbare allure aan de geuren geven. Onmisbare ingrediënten zijn ook sensuele en omhullende noten zoals muskus, amber, patchoeli, sandelhout of vetiver.

Een Montale parfum is minder specifiek gericht op één geslacht, maar probeert eerder aan te sluiten bij persoonlijke gevoelens, percepties en stemmingen. Soms verrast een eerder vrouwelijk geurtype op een mannelijke huid en ontvouwt een ongelooflijk effect - of omgekeerd.

Er zijn echter ook talrijke uniseksgeuren die even geschikt en fascinerend zijn voor mannen als voor vrouwen. Deze omvatten

-Intensief Café

- Zoete Oosterse Droom

-of Orient Extreme.

Sensueel, exotisch, avontuurlijk, vrolijk, verleidelijk, sportief, elegant, fris, wrang, licht, donker of lumineus: ongeacht de huidige of algemene smaak, stijl of stemming. Een Montale parfum is gunstig voor dames en heren die niet alleen op zoek zijn naar een passende en individuele geur, maar ook naar een olfactorische ervaring.

Speciale flacons met een speciale functie

Wie online zoekt naar Montale parfum, stuit meteen op de bijzondere flacons van het huis: elk Montale parfum wordt gepresenteerd in een opvallende aluminium flacon. Dit is echter niet alleen een mode statement. Dit type flacon - zij het in een grotere vorm - wordt door traditionele parfumeurs in Grasse gebruikt om de concentraten veilig te bewaren, zodat de kostbare essences lang bewaard blijven. Tegelijkertijd zorgen deze flacons voor een continue maceratie en dus voor een gunstige verdere ontwikkeling van de geur. Zo wint een Montale parfum met zijn elementaire essences voortdurend aan kracht, rondheid en perfectie. Pierre Montale zelf beschrijft deze voortdurende maceratie als "het geheim van een uitstekend elixer".

Magische geuren met natuurlijke essentie

Montale Paris biedt een uitgebreide selectie van uitstekende geuren voor mannen, vrouwen en elke situatie of stemming. Een Montale parfum onderstreept op een positieve manier de persoonlijkheid en de gevoelens van de drager. De geuren met hun buitengewone concept hebben niet alleen een natuurlijke substantie en een sterke intensiteit, maar ontvouwen zich ook op een werkelijk magische manier. Elk parfum laat de zintuigen verwend en verleidelijk levendig achter. Als u wilt reizen naar een van deze betoverende geurwerelden, neem dan een kijkje in onze Montale online shop en koop uw eigen Montale parfum tegen een lage prijs.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.