Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De uitzonderlijke parfums van Montale Paris worden gekenmerkt door de tijd die de oprichter van het bedrijf doorbracht in het Midden-Oosten. Pierre Montale stelt zijn geuren samen met exquise ingrediënten en vult ze af in aluminium flacons waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Meer info

koop Montale parfum goedkoop

Meer info +

Montale parfum - exquise geuren gemaakt van kostbare, zeer geconcentreerde essences

Betoverende, sensueel verwennende geurreizen vol fantastische inspiratie, emotie en schoonheid! Het Franse parfumhuis Montale Paris staat bekend om zijn creatieve en exquise eaux de parfum, die op een bijzonder sterk geconcentreerde en rijke manier zijn samengesteld uit exquise natuurlijke materialen van over de hele wereld. Met een affiniteit en liefde voor de schoonheid, geheimen en geuren van het Oosten en Arabische landen, hebben veel van Montale 's creaties een verleidelijk oriëntaals karakter. Naast oud zijn de belangrijkste ingrediënten rozen, wierook, kostbare houtsoorten, cederhout, vanille en amber. Montale 's geurenuniversums zijn ook gebaseerd op bloemen, fruit, muskus en specerijen, waarmee parfumeur Pierre Montale een verscheidenheid aan buitengewone geuren creëert.

Een Montale parfum wordt gekenmerkt door een hoge intensiteit, individuele ontwikkeling en een langdurig effect, dat behouden blijft dankzij de al even speciale en onderscheidende aluminium flacon van het merk. Damesgeuren, herengeuren of unisex geuren: in onze winkel kun je luxe en verfijnde Montale parfum kopen en je laten betoveren.

Montale parfum wordt gemaakt in Parijs

Het parfumhuis Montale werd in 2003 opgericht door de Franse parfumeur Pierre Montale op de Place Vendôme in Parijs. Op dat moment kon Pierre Montale terugkijken op een succesvolle carrière van meer dan 30 jaar in de internationale parfumerie. Hij liet zijn creativiteit de vrije loop in het familiebedrijf Comptoir Sud Pacifique. Toen zijn zus het bedrijf verkocht, reisde de parfumeur naar het Midden-Oosten.

In Saoedi-Arabië, Dubai en Qatar creëerde Montale geuren voor verschillende klanten en werkte hij samen met lokale parfumeurs. Op deze manier leerde de Fransman oosterse geuren en ingrediënten kennen en waarderen, inclusief hun geheimen, tradities, fascinaties en toepassingen. De parfumeur creëerde ook persoonlijk aangepaste geuren voor aristocraten, beroemdheden, bruiloften en koninklijke huizen zoals de koninklijke familie van Qatar.

Pierre Montale keerde later terug naar Parijs met een schat aan ervaring en inspiratie. Hij creëert zijn eigen parfums en lanceert het merk Montale. Montale creëerde vaak parfums met noten van oud, die in die tijd zeer geliefd en gewaardeerd waren in alle denkbare olfactorische variaties, vooral in het Oosten.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten