Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dunner wordend haar heeft speciale verzorging nodig, en dat is wat Nioxin biedt. Shampoo, conditioner en speciale verzorging uit een Nioxin systeem of een 3D gamma bieden waardevolle voedingsstoffen voor hoofdhuid en haar en zijn bedoeld om haaruitval tegen te gaan.

Meer info

Koop Nioxin haarverzorging goedkoop

Meer info +

Nioxin Producten helpen tegen dunner wordend haar

Vol, sterk haar is een symbool van schoonheid en elegantie. In Duitsland lijdt tot 80 procent van de mannen aan haaruitval. Vrouwen zijn net zo getroffen. Dunner wordende plekken en een zichtbare hoofdhuid knagen aan het zelfvertrouwen. Nioxin is gespecialiseerd in de behandeling van dunner wordend en breekbaar haar. Nioxin De producten van six system care werken specifiek tegen haaruitval en haarbreuk voor natuurlijk, gekleurd en gebleekt haar. De verzorgingsroutine bestaat uit drie stappen die na elkaar worden toegepast. Nioxin Shampoo, Nioxin conditioner en Nioxin behandelingen kunnen worden aangevuld met Nioxin speciale verzorging die het haar een extra dosis goedheid geeft. Tips over voeding en haarverzorging helpen de producten ook om haarverlies tegen te gaan en het zelfvertrouwen te herstellen. De gemakkelijkste manier om Nioxin producten te kopen is online.

Een vrouw en haar visie

Wanneer Eva Graham uit North Carolina de pijnlijke ervaring heeft haar eigen haar te zien slinken, groeit bij haar het verlangen om zichzelf en anderen te helpen het te behouden. Dus Graham gaat aan haar bureau zitten en begint te experimenteren. Met slechts 500 dollar aan startkapitaal richt ze haar bedrijf op en werkt ze samen met chemici en biologen. In 1987 klinkt het startschot voor de onderzoekslaboratoria Nioxin, het eerste bedrijf dat zich op de hoofdhuid richt. De trend naar permanenten in de jaren tachtig en de agressieve chemicaliën die daarmee gepaard gaan, eisen hun tol. Nioxin De aankoop van producten wordt een zacht en doeltreffend alternatief voor de massaal op de markt gebrachte en nutteloze remedies. Het bedrijf baseert zich op de wetenschap en verspreidt zijn kennis in opleidingscursussen voor professionele kapsalons.

In de jaren negentig wordt Nioxin populairder; het voortdurende onderzoek van het label werpt vruchten af. De haarverzorging Nioxin wordt uitgebreid met twee series die zich toespitsen op een formule met vitaminecomplexen en op regeneratie van de hoofdhuid. In de jaren negentig ontwikkelen de onderzoekslaboratoria formules met enzymen en co-enzymen en gaan de producten Nioxin online. Tot op de dag van vandaag werkt het bedrijf consequent aan het verminderen van haaruitval en het gezond houden van haar en hoofdhuid. Hiervoor krijgt Nioxin verschillende onderscheidingen.

Systematische zorg: de populairste producten van Nioxin

Nioxin biedt verschillende systeemverzorgingsproducten en individuele speciale verzorgingsproducten die zijn gewijd aan specifieke haarbehoeften. De producten, die op elkaar voortbouwen Nioxin, ondersteunen elkaar in hun werking. In de systeemverzorgingsproducten wordt de haarstructuur versterkt met Nioxin shampoo en wordt de hoofdhuid bevrijd van vuildeeltjes en overtollig talg. Op deze manier bereidt de shampoo het haar en de hoofdhuid voor op de volgende verzorgingsstappen met Nioxin conditioner en behandeling en versterkt tegen haarbreuk. Nioxin Conditioners hydrateren de hoofdhuid en het haar en zorgen voor een frisse glans. Het haar krijgt meer volume en ziet er gezonder en dikker uit. Een Scalp Therapy Revitalising Conditioner kan dagelijks worden gebruikt. Laat de conditioner één tot drie minuten inwerken alvorens af te spoelen. Nioxin Behandelingen geven het haar extra verzorging na shampoo en conditioner en hoeven niet te worden uitgespoeld. Met de Nioxin behandelingen worden individuele haarstrengen zichtbaar opgevuld en wordt de diameter van het haar vergroot. Dit geeft het haar meer volume en versterkt de haarstructuur. De leave-in behandelingen kunnen dagelijks worden gebruikt.

-Onbehandeld haar: Nioxin System 1 is de klassieker onder de Nioxin producten. Het systeem met Cleanser Shampoo, Scalp Therapy Revitalizing Conditioner en Scalp & Hair Treatment is bedoeld voor natuurlijk haar dat langzaam dunner wordt. Voor sterk uitdunnend haar is Nioxin System 2 de eerste keuze. De combinatie van Nioxin Shampoo, Conditioner en Treatment werkt als Systeem 1 in drie verzorgingsfasen, maar is sterker om zichtbaar haarverlies tegen te gaan. De pepermuntolie in de shampoo ruikt heerlijk fris en verkwikt de hoofdhuid. Voor natuurlijk haar.

Gekleurd haar moet worden verzorgd met System 3 of 4 van Nioxin. De Scalp Therapy Revitalising Conditioner die na de Cleanser Shampoo wordt gebruikt, geeft het haar een gezonde glans voordat de bijpassende Scalp & Hair Treatment de verzorging ook hier afrondt. De formule beschermt gekleurd haar tegen door de zon veroorzaakte vervaging.

-Chemisch behandeld haar wordt het meest doeltreffend verzorgd met Nioxin System 5 of System 6, afhankelijk van de conditie van het haar. De conditioner Nioxin die na de reinigende shampoo wordt gebruikt, hydrateert het hele haar tot in de punten. Daarna wordt de Scalp & Hair Treatment aangebracht.

Speciale verzorging zoals Nioxin Diaboost Xtrafusion Treatment is een aanvulling op elke Nioxin haarverzorgingsroutine. De leave-in behandeling maakt gebruik van een actief ingrediëntencomplex met cafeïne, niacinamide en panthenol voor direct voller uitziend haar. Het haar wordt bij de wortel beschermd tegen afbreken en versterkt. De Diaboost Xtrafusion behandeling kan dagelijks worden gebruikt. Met het Nioxin Anti Hair Loss Serum is de strijd tegen haaruitval verklaard. De aanhechting van de haarwortels in de hoofdhuid wordt geforceerd en het haar wordt versterkt. De speciale haarverzorging Nioxin werkt met cafeïne, niacinamide, laurinezuur en Sandalore, een actief bestanddeel van het cosmeticabedrijf Givaudan. Haaruitval vermindert aanzienlijk binnen acht weken.

Kennis is macht

Nioxin heeft zich sinds zijn oprichting gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen. Het bedrijf Wella Group wil zijn klanten uitgebreid informeren over het thema haaruitval. Daarom is een groot deel van de informatie van het bedrijf gewijd aan feiten over haaruitval - en niet aan producten. Bovendien hecht het label veel belang aan de combinatie van een goede haarverzorging en gezonde voeding. Het haar "eet" immers met ons mee en haalt zijn voedingsstoffen uit het voedsel dat aan het lichaam wordt toegevoerd. In een tabel staan de afzonderlijke voedingsmiddelen en de voedingsstoffen die ze bevatten. Als extraatje biedt Nioxin recepten voor gezonder, voller haar. Power scrambled eggs met avocadotoast als voorgerecht, een veggiebowl als hoofdgerecht en een notenreep met pure chocolade zijn niet alleen lekker voor hongerige haarwortels. Tegelijkertijd informeert het bedrijf over de voedingsmiddelen die gezond haar helemaal niet lekker vindt: Industrieel verwerkt voedsel en fastfood, te veel industriële suiker en witmeelproducten veroorzaken een tekort aan vitaminen en verhogen het androgeenniveau, waardoor de haarzakjes krimpen en het haar dunner wordt.

Haaruitval vaarwel

Een dunner wordende kruin, een haarlijn die hoger opschuift of een hoofdhuid die doorschemert: Dit zijn allemaal symptomen van haaruitval en kan schadelijk zijn voor het zelfvertrouwen. Gelukkig hebben Nioxin producten een heilzame werking op dunner wordend haar en versterken ze het. Meer volume en dikte en minder haarbreuk zorgen ervoor dat u met een gerust hart kunt afzien van urenlang kale plekken voor de spiegel camoufleren. Het verzorgingssysteem met vitaminen en voedingsstoffen zorgt ervoor dat u niet langer de onaangename blikken van anderen voelt wanneer die op uw haar vallen. Bovendien verfrist en revitaliseert de essentiële pepermuntgeur. Om Nioxin producten tegen een redelijke prijs te kopen, kunt u een kijkje nemen in onze Nioxin online shop.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Nioxin

Nioxin: Haarpflege für dünner werdendes Haar

Viele Menschen leiden unter dünner werdendem Haar. Um dem Problem Herr zu werden, hat sich Eva Graham, Gründerin von Nioxin, von der Hautpflege inspirieren lassen - schließlich sitzen die Wurzeln in der Kopfhaut.
Nioxin

Systempflege und Spezialprodukte

Nioxin Systempflege kann für bestimmte Anwendungen durch Spezialprodukte ergänzt werden.
Nioxin

Nioxin verlängert den Haarlebenszyklus

Der Lebenszyklus der Haarwurzeln wird verlängert, die Haare wirken kräftiger und voller, was dünner werdendem Haar hilft.
Nioxin

Shampoo, Conditioner und Treatment

Zu den Nioxinb System Kits gehört neben Shampoo und Conditioner auch ein Leave-In Treatment.
Nioxin

Nioxin hat über 30 Jahre Erfahung

Seit den 1980ern hilft Nioxin Menschen, die mit dünner werdendem Haar zu kämpfen haben.