Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Nioxin

Nioxin: Haarpflege für dünner werdendes Haar

Viele Menschen leiden unter dünner werdendem Haar. Um dem Problem Herr zu werden, hat sich Eva Graham, Gründerin von Nioxin, von der Hautpflege inspirieren lassen - schließlich sitzen die Wurzeln in der Kopfhaut.
Nioxin

Systempflege und Spezialprodukte

Nioxin Systempflege kann für bestimmte Anwendungen durch Spezialprodukte ergänzt werden.
Nioxin

Nioxin verlängert den Haarlebenszyklus

Der Lebenszyklus der Haarwurzeln wird verlängert, die Haare wirken kräftiger und voller, was dünner werdendem Haar hilft.
Nioxin

Shampoo, Conditioner und Treatment

Zu den Nioxinb System Kits gehört neben Shampoo und Conditioner auch ein Leave-In Treatment.
Nioxin

Nioxin hat über 30 Jahre Erfahung

Seit den 1980ern hilft Nioxin Menschen, die mit dünner werdendem Haar zu kämpfen haben.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dunner wordend haar heeft speciale verzorging nodig en dat is wat Nioxin biedt. Shampoo, conditioner en speciale verzorging uit een Nioxin systeem of een 3D assortiment bieden waardevolle voedingsstoffen voor de hoofdhuid en het haar en zijn ontworpen om haaruitval tegen te gaan.

Meer info

Nioxin haarverzorging kopen tegen een voordelige prijs

Meer info +

Nioxin producten helpen bij dunner wordend haar

Vol en sterk haar is een symbool van schoonheid en elegantie. In Duitsland heeft tot 80 procent van de mannen last van haaruitval. Ook vrouwen hebben er last van. Dunner wordende plekken en een zichtbare hoofdhuid knagen aan het zelfvertrouwen. Nioxin is gespecialiseerd in de behandeling van dunner wordend en breekbaar haar. De Nioxin producten uit zes verzorgingssystemen werken specifiek tegen haaruitval en breuk voor natuurlijk, gekleurd en gebleekt haar. De verzorgingsroutine bestaat uit drie stappen die na elkaar worden toegepast. Nioxin Shampoo, Nioxin Conditioner en Nioxin Treatments kunnen worden aangevuld met Nioxin Special Care, die het haar voorziet van een extra portie goedheid. De producten geven ook tips over voeding en haarverzorging om haaruitval tegen te gaan en het zelfvertrouwen te herstellen. De gemakkelijkste manier om Nioxin producten te kopen is online.

Een vrouw en haar visie

Toen Eva Graham uit North Carolina de pijnlijke ervaring had om haar eigen haar te zien verdwijnen, voelde ze een groeiend verlangen om zichzelf en anderen te helpen hun haar te behouden. Dus Graham gaat achter haar bureau zitten en begint te experimenteren. Met slechts 500 dollar startkapitaal richt ze haar bedrijf op, waarin ze samenwerkt met scheikundigen en biologen. In 1987 werden de Nioxin onderzoekslaboratoria gelanceerd, het eerste bedrijf dat zich richtte op de hoofdhuid. De trend naar permanenten in de jaren 1980 en de agressieve chemicaliën die daarmee gepaard gingen, eisten hun tol. Het kopen van Nioxin producten wordt een zacht en effectief alternatief voor de in massa verkochte en nutteloze producten op de markt. Het bedrijf richt zich op wetenschap en verspreidt haar kennis in trainingen voor professionele kapsalons.

Nioxin wordt populairder in de jaren negentig

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten