Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

13 33
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Antonio Puig is een merk dat staat voor tijdloze elegantie en onmiskenbare geuren. Sinds 1914 creëert het bedrijf uit Barcelona parfums en cosmetica die inspireren door hun hoge kwaliteit en individuele stijl. Laat je betoveren door de magie van Antonio Puig.

Meer info

koop Antonio Puig parfum goedkoop

Meer info +

Antonio Puig - Traditie in overgang

Het huis Antonio Puig, en daarmee elk van zijn creaties, staat voor een van twee dingen: Mannelijkheid of vrouwelijkheid. Mannelijkheid of vrouwelijkheid en wat dat kan uitstralen, benadrukken of versterken. Dit is al sinds 1914 het motto van het Spaanse huis Antonio Puig en het Spaanse bedrijf heeft sindsdien niet stilgezeten en heeft de wereldwijde mode- en parfummarkt voortdurend opgeschud.

Natuurlijk doet Antonio Puig dit met geuren die niet meer van elkaar kunnen verschillen. Soms avontuurlijk, soms elegant, soms ingetogen en soms zelfs speels. Maar het zijn altijd geuren die nooit de mannelijkheid of vrouwelijkheid van hun drager uit het oog verliezen. Maar is dat echt alles wat er komt kijken bij het kopen van een parfum van Antonio Puig? En zijn de Antonio Puig parfums ook verkrijgbaar tegen voordelige prijzen?

Het huis van Antonio Puig, het mannenparfum en hoe het allemaal begon

De geschiedenis van Antonio Puig, inclusief het succes, is lang. Het nu wereldwijd invloedrijke bedrijf werd in 1914 opgericht door Antonio Puig Castelló. Toen al was het bedrijf verdeeld in twee divisies: Cosmetica en Parfum. Aanvankelijk concentreerde het bedrijf zich echter op de eerste. Het eerste echt bekende Antonio Puig parfum, de geur Agua Lavanda, werd uitgebracht in 1940 - en het zou veel dingen veranderen voor het Antonio Puig huis. Dit gold ook voor de prijs, omdat de parfums van het bedrijf plotseling luxeproducten werden. Dat zijn ze vandaag de dag nog steeds, maar Antonio Puig parfum kan nog steeds betaalbaar zijn. Bijvoorbeeld als je Antonio Puig parfum online koopt.

In een mum van tijd groeide zowel de reputatie van het merk als de vraag naar de producten snel. Er werd zelfs gezegd dat Antonio Puig als geen ander merk in staat was om het Spaanse en dus nogal warmbloedige talent te weerspiegelen in producten zoals parfum. Later, onder leiding van de vier zonen van Puig, werd het assortiment van het bedrijf uitgebreid met onder andere lichaamsverzorgingsproducten. Hierdoor groeide het succes van het merk nog verder.

Vandaag de dag bezit Antonio Puig talloze kleine en grote dochtermerken (zoals Payot en Vitesse), die ofwel door het label zelf zijn opgericht of door het zijn overgenomen - een voorbeeld hiervan is het bedrijf Gal en zijn merken zoals Zara en Mango. Desondanks is het bedrijf Antonio Puig, waarvan je de parfum vandaag de dag ook goedkoop kunt vinden, nog steeds in familiebezit.

Meer dan alleen een Antonio Puig mannenparfum dat succes belooft

Het bedrijf, dat nu gewoon Puig heet, bestaat al meer dan een eeuw. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de lijst van populaire en succesvolle producten zoals Antonio Puig parfum erg lang en uitgebreid is. De lijst van producten die klassiekers zijn geworden en vandaag de dag nog steeds razend populair zijn, is net zo indrukwekkend. Ook menig Antonio Puig herenparfum is vertegenwoordigd.

Voorbeelden zijn de Antonio Puig geuren Quorum (1981), Vetiver de Puig (1978) en de klassiekers Agua Brava (1968) en het eerder genoemde debuut Agua Lavanda (1940). Maar ook hun nieuwe edities Agua Brava Azul (2012) en Agua Lavanda (2014). Overigens is elk van deze geuren uit de Antonio Puig parfumlijn vandaag de dag ook online te koop.

Zoals gezegd kunnen de producten en dus ook de geuren van het huis bijna niet meer van elkaar verschillen. Geen enkele Antonio Puig herengeur is hetzelfde, ook al zijn sommige Antonio Puig parfums tegenwoordig goedkoop te koop. Veel van de geuren hebben echter ook iets heel bijzonders en in sommige gevallen onmiskenbaar gemeen: een zeer houtachtige, aromatische sillage die barst van de tijdloze mannelijkheid. Elke Antonio Puig herengeur is echter uniek in termen van het totale geurconcept.

Alleen de nieuwe edities van klassiekers als Agua Brava en Agua Lavanda zijn gebaseerd op de sillage van een andere geur - namelijk die van hun voorgangers. In het geval van de klassieke Agua Brava betekent dit dat beide versies een zeer aromatische, kruidige sillage hebben - met accenten van vetiver, muskus en leer bijvoorbeeld - maar altijd met een citrusachtige noot. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de klassieke Agua Lavanda in beide versies gedomineerd door de noot van lavendel, maar dan op een zeer aromatische en kruidige manier.

Creaties zoals de Vetiver de Puig geur, die is samengesteld uit noten van onder andere vetiver en gras, zijn meer groen en houtachtig. Desondanks is het een vrij subtiele en gematigde geur die de drager vergezelt in de meest uiteenlopende alledaagse situaties. De klassieke Quorum is ook een allrounder die net zo geschikt is om elke dag te dragen als op kantoor of 's avonds. Het is aromatisch en houtachtig met accenten van karwij, citroen, sandelhout, kruidnagel, jasmijn, amber en leer, maar heeft ook een zeer gedenkwaardige aardse noot. En dan is er nog de tabaksnoot in de basis, die de geur een langdurige, zware kwaliteit geeft die lang blijft hangen op een zeer mannelijke en elegante manier.

Waarom zou je Antonio Puig Parum kopen?

Op zijn weg naar succes heeft het merk Antonio Puig niet alleen een lange lijst parfums en geuren gecreëerd om trots op te zijn. Antonio Puig kan de concurrentie ook meer dan bijbenen als het gaat om bekende namen. In het verleden zijn er bijvoorbeeld samenwerkingen geweest met wereldberoemde sterren als Carolina Herrera en Antonio Banderas, die niet alleen één of twee geuren uitbrachten onder de paraplu van het huis, maar ook hele labels lanceerden in de Puig familie. Nina Ricci deed hetzelfde, hoewel ze niet alleen haar naam leende aan parfums, maar ook aan verschillende modelijnen. Maar ook bekende bedrijven zochten de samenwerking met Antonio Puig. Twee van de bekendste waren waarschijnlijk het huis van Valentino en het label Jean Paul Gaultier. Maar spreekt dat echt voor het kopen van een Antonio Puig parfum?

Nee, natuurlijk niet, maar hoe zit het met de lange lijst van gerenommeerde parfumeurs die de geuren van het huis hebben gecreëerd? Puig werkt uitsluitend met de besten in hun vakgebied, dat wil zeggen met bekende namen als Marcel Carles, Rosendo Mateau, Sebastian Gomez en Alain Muraour. Zij hebben niet alleen succesvolle geuren gecreëerd voor Puig, maar ook voor vele andere huizen. Puig heeft altijd het belang van geselecteerde en creatieve geesten benadrukt. Ze creëerden niet alleen klassiekers zoals Agua Brava en vele geuren voor Banderas en Herrera (Carles en Mateau), maar ook talrijke geuren voor het huis van Loewe (Carles) of voor Mango (Mateau). Unieke geuren die de meest uiteenlopende sterke punten benadrukken en zo de meest uiteenlopende karakters aanspreken.

Er zijn veel redenen om voor een geur van Puig te kiezen. Eerst en vooral zijn het natuurlijk de Antonio Puig geuren die overtuigen. Maar hoe zit het met de prijzen? Kan Antonio Puig parfum goedkoop gekocht worden? Het antwoord is ja, Antonio Puig parfum kan vaak vrij goedkoop online worden gekocht.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Antonio Puig met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Richard
Heerlijke Geur

Heerlijke geur voor de echte man,niet duur Ik ben blij dat jullie het nog verkopen Erg jammer dat het niet in de gewone winkels te koop is Ik beveel deze geur zeker aan bij de man die lekker wil ruiken

Commentaar van Yountwo
Geniaal

Ik heb een hoge waardering gegeven omdat deze geur van Antonio Puig een heerlijk frisse herengeur is die mijn man heel goed bevalt. Super prijs voor de kwaliteit!

Commentaar van prima
ik gebruik dit al vanaf mijn45ste jaar ben nu 62maar kan het nergens meer kopen , tot op deze suite ben weer helemaal [happy]

ieder een [mannen] ze zeggen altijd wat ruik je lekker, zelfs de mannen[zeggen dat] aan te bevelen was in de winkels niet meer te koop, tot op deze suite ben weer helemaal happy!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten