Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Antonio Puig is een merk dat staat voor tijdloze elegantie en onmiskenbare geuren. Sinds 1914 creëert het bedrijf uit Barcelona parfums en cosmetica die inspireren door hun hoge kwaliteit en individuele stijl. Laat u betoveren door de magie van Antonio Puig

Meer info

Koop Antonio Puig Parfum goedkoop

Meer info +

Antonio Puig -Traditie in verandering

Het huis Antonio Puig en daarmee elk van zijn creaties staat voor een van twee dingen: Mannelijkheid of vrouwelijkheid. Mannelijkheid of vrouwelijkheid en wat die kan uitstralen, onderstrepen of versterken. Dat is waar het Spaanse huis Antonio Puig zich sinds 1914 voor inzet. Sindsdien heeft het Spaanse bedrijf niet stilgezeten en is het de wereldwijde mode- en parfummarkt blijven opschudden.

Natuurlijk doet het huis Antonio Puig dit met geuren die niet meer van elkaar kunnen verschillen. Soms avontuurlijk, soms elegant, soms gereserveerd en soms zelfs speels. Maar het zijn altijd geuren die noch de mannelijkheid, noch de vrouwelijkheid van hun drager uit het oog verliezen. Maar is dat echt alles wat spreekt voor het kopen van een parfum van Antonio Puig? En zijn Antonio Puig parfums ook verkrijgbaar tegen een redelijke prijs?

Het huis Antonio Puig, zijn mannengeur en hoe het allemaal begon

De geschiedenis, inclusief het succes, van het huis Antonio Puig is lang. Al in 1914 richtte de oprichter Antonio Puig Castelló het bedrijf op, dat tegenwoordig wereldwijd invloed heeft. Toen al was het bedrijf verdeeld in twee divisies: Cosmetica en Parfum. Aanvankelijk concentreerde het bedrijf zich echter op de eerste. Het eerste echt bekende Antonio Puig parfum, de geur Agua Lavanda, werd uitgebracht in 1940 - en het zou veel dingen veranderen voor het huis Antonio Puig. Inclusief de prijs, want plotseling werden de parfums van het huis luxeartikelen. Dat zijn ze nu nog steeds, maar Antonio Puig parfum kan nog steeds goedkoop zijn. Bijvoorbeeld, als u Antonio Puig parfum online koopt.

Opeens groeide zowel de bekendheid van het huis als de vraag naar zijn producten snel. Er werd zelfs gezegd dat Antonio Puig als geen ander merk het Spaanse en dus nogal warmbloedige talent kon weerspiegelen in producten als parfum. Later, onder leiding van de vier zonen van Puig, werd het assortiment van het bedrijf uitgebreid met lichaamsverzorgingsproducten. Daardoor groeide het succes van het merk nog verder.

Tegenwoordig omvat Antonio Puig talrijke kleine en grote dochtermerken (zoals Payot en Vitesse), die ofwel door het label zelf zijn opgericht ofwel door het zijn opgekocht - een voorbeeld is het bedrijf Gal en zijn merken zoals Zara en Mango. Het bedrijf Antonio Puig, waarvan de parfum ook vandaag nog goedkoop te vinden is, is echter nog steeds familiebezit.

Meer dan een Antonio Puig mannengeur die succes belooft

Het bedrijf, nu alleen nog bekend onder de naam Puig, bestaat al meer dan een eeuw. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de lijst van populaire en succesvolle producten zoals Antonio Puig parfum zeer lang en uitgebreid is. Even indrukwekkend is de lijst van producten die klassiekers zijn geworden en vandaag de dag nog steeds immens populair zijn. Ook menig Antonio Puig mannenparfum is vertegenwoordigd.

Voorbeelden zijn de Antonio Puig geuren Quorum (1981), Vetiver de Puig (1978) en de klassiekers Agua Brava (1968) en het al genoemde debuut Agua Lavanda (1940). Maar ook hun nieuwe edities Agua Brava Azul (2012) en Agua Lavanda (2014). Overigens is elk van deze geuren uit de categorie Antonio Puig parfum tegenwoordig ook online te koop.

Zoals gezegd kunnen de producten en dus ook de geuren van het huis nauwelijks meer van elkaar verschillen. Geen enkele Antonio Puig herengeur lijkt op de andere, ook al zijn sommige Antonio Puig parfums tegenwoordig goedkoop te koop. Maar verder hebben veel van de geuren iets heel bijzonders en soms onmiskenbaar gemeen: een zeer houtachtig-aromatische sillage die barst van de tijdloze mannelijkheid. Elke individuele Antonio Puig herengeur is echter uniek wat betreft het totale en alomvattende geurconcept.

Alleen de nieuwe edities van klassiekers als Agua Brava en Agua Lavanda zijn gebaseerd op de sillage van een andere geur - namelijk die van hun voorgangers. In het geval van de klassieke Agua Brava betekent dit dat beide varianten een zeer aromatisch-kruidige sillage hebben - bijvoorbeeld door accenten van vetiver, muskus en leer - die echter altijd een citrusnoot heeft. In de klassieke Agua Lavanda overheerst, zoals de naam al aangeeft, in beide varianten de noot van lavendel - maar wel op een zeer aromatische en kruidige manier.

Creaties zoals het parfum Vetiver de Puig, dat bestaat uit noten van vetiver en gras, zijn nogal groen en houtachtig. Toch is het een vrij discrete en tegelijkertijd gematigde geur die zijn drager door de meest uiteenlopende dagelijkse situaties begeleidt. De klassieke Quorum is ook een allrounder die geschikt is om dagelijks te dragen, maar ook op kantoor of 's avonds. Het presenteert zich als aromatisch en houtachtig met accenten van karwij, citroen, sandelhout, anjer, jasmijn, amber en leer, maar heeft ook een zeer gedenkwaardige aardse noot. En dan is er nog de tabaksnoot in de basis, die de geur iets langdurig zwaars geeft dat lang blijft hangen op een zeer mannelijke en elegante manier.

Waarom zou u Antonio Puig Parum kopen?

Op zijn weg naar succes heeft het merk Antonio Puig niet alleen een lange lijst parfums en geuren verzameld die het bekijken meer dan waard zijn. Ook op het gebied van bekende namen kan het huis Antonio Puig de concurrentie meer dan bijbenen. Zo zijn er in het verleden samenwerkingen geweest met wereldberoemde sterren als Carolina Herrera en Antonio Banderas, die niet alleen één of twee geuren onder de paraplu van het huis uitbrachten, maar hele labels van de Puig-familie lanceerden. Nina Ricci deed hetzelfde, maar leende haar naam niet alleen aan parfums, maar ook aan verschillende modelijnen. Maar ook bekende bedrijven zochten samenwerking met Antonio Puig. Twee van de bekendste zijn waarschijnlijk Valentino en het label Jean Paul Gaultier. Maar spreekt dat echt voor het kopen van een Antonio Puig parfum?

Nee, natuurlijk niet, maar wat dacht u van de lange lijst van gerenommeerde parfumeurs die de geuren van het huis hebben gecreëerd? Puig werkt uitsluitend met de besten in hun vakgebied, dat wil zeggen met beroemde namen als Marcel Carles, Rosendo Mateau, Sebastian Gomez of Alain Muraour. Zij creëerden niet alleen succesvolle geuren voor Puig, maar ook voor vele andere huizen. Puig hechtte altijd belang aan het feit dat dit geselecteerde en creatieve geesten waren. Zo creëerden zij niet alleen klassiekers als Agua Brava en vele geuren voor Banderas en Herrera (Carles en Mateau), maar ook talrijke geuren voor het huis van Loewe (Carles) of voor Mango (Mateau). Unieke geuren die de meest uiteenlopende krachten onderstrepen en zo de meest uiteenlopende karakters aanspreken.

Er zijn vele redenen om een geur van Puig te kiezen. Eerst en vooral zijn het natuurlijk de Antonio Puig geuren die overtuigen. Maar hoe zit het met de prijzen? Kan Antonio Puig parfum goedkoop gekocht worden? Het antwoord is ja, Antonio Puig parfum kan vaak online gekocht worden tegen zeer redelijke prijzen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Antonio Puig met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Richard
Heerlijke Geur

Heerlijke geur voor de echte man,niet duur Ik ben blij dat jullie het nog verkopen Erg jammer dat het niet in de gewone winkels te koop is Ik beveel deze geur zeker aan bij de man die lekker wil ruiken

Commentaar van Yountwo
Geniaal

Ik heb een hoge waardering gegeven omdat deze geur van Antonio Puig een heerlijk frisse herengeur is die mijn man heel goed bevalt. Super prijs voor de kwaliteit!

Commentaar van prima
ik gebruik dit al vanaf mijn45ste jaar ben nu 62maar kan het nergens meer kopen , tot op deze suite ben weer helemaal [happy]

ieder een [mannen] ze zeggen altijd wat ruik je lekker, zelfs de mannen[zeggen dat] aan te bevelen was in de winkels niet meer te koop, tot op deze suite ben weer helemaal happy!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

13 33
toepassen