Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

16 23
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zelfs het eerste prototype was baanbrekend. Of het nu in 1901 is of in 2019, het bedrijf uit Boston veroorzaakt altijd revoluties. Of zoals oprichter King C. Gilette het zei: "We stoppen pas met het maken van scheermesjes als we ze niet meer beter kunnen maken."

Meer info

Gillette scheermesjes goedkoop kopen

Meer info +

"Voor het beste in mannen"

Bijna iedereen kent deze slogan en associeert hem onvermijdelijk met Gillette scheerapparaten voor mannen. Als het gaat om precisie scheerapparaten, staat het Gillette scheermes bovenaan, en dit is geen toeval. Sinds het begin heeft Gillette maar één doel nagestreefd, en dat is perfectie.

Zodra de eerste haartjes uitlopen, zijn de meeste vaders er trots op dat ze hun zonen inwijden in het ritueel van het glad scheren. Het eerste scheermes wordt eerbiedig overhandigd en de zoon wordt onvermijdelijk opgenomen in de gelederen van de volwassenen. In het begin is dit natuurlijk alleen symbolisch.

Dit werd al gedaan in de oudheid, hoewel er toen natuurlijk nog geen scheermes van Gillette was. Toch is de eerste scheerbeurt altijd beschouwd als een belangrijke stap in het leven van een jonge man.

Een gladde gezichtshuid en een goed verzorgde baard zijn nog steeds een teken van netheid en verzorging, en mannen bereiken dit al vele generaties lang met een Gillette scheermes.

Hoe het allemaal begon

De geschiedenis van het scheren gaat terug tot het Stenen Tijdperk. Toen mensen nog in grotten leefden en, vanuit het perspectief van vandaag, een nogal primitief bestaan leidden, werd gezichtshaar bij mannen al verwijderd. Gelukkig bleef de techniek zich in de loop der millennia ontwikkelen. De uitvinding van het scheermes werd beschouwd als een revolutie. Oude beschavingen van Egypte tot Rome gebruikten al scherpe scheermesjes.

Pas in 1901 vond de Amerikaan King C. Gillette het eerste wegwerpscheermesje uitvond. Dit werd in een zogenaamd vlak geklemd en aan beide kanten geslepen. Als één kant bot werd, kon het mesje worden gedraaid en opnieuw worden gebruikt voor een bepaalde tijd. Koning C. Gillette had de visie om een scheermes met maximale precisie te ontwikkelen. "We stoppen met het maken van scheermessen als we ze niet meer kunnen verbeteren," was zijn credo. Het bedrijf volgt nog steeds deze filosofie en blijft toonaangevende scheermessen van de hoogste kwaliteit en verfijnde perfectie ontwikkelen.

Het Gillette scheerapparatenassortiment voor mannen

Een blik op het assortiment laat al snel zien dat het bij Gillette niet gaat om kwantiteit, maar echt om kwaliteit. De producten zijn precies afgestemd op de wensen van de klant. Een Gillette scheermes kopen betekent allereerst een kijkje nemen bij de verschillende productlijnen.

Het Fusion-assortiment

De steunpilaar als het gaat om nat scheren is het Fusion-assortiment. Deze scheerapparaten behoren tot de best verkochte van allemaal. Ze omvatten de Gillette Fusion, de Proglide en de Proshield.

De Proshield wordt voortdurend ontwikkeld en geoptimaliseerd en is momenteel het nummer één Gillette scheermes voor mannen. Uitgerust met de innovatieve Flexball technologie, vormen de precieze mesjes zich precies naar de contouren van het gezicht. Nat scheren is nog nooit zo comfortabel geweest. Daarnaast zijn de nieuwe mesjes uit de Proshield-serie uitgerust met twee zogenaamde Lubra-strips. Deze zorgen voor een smerende film voor en na de mesjes om de huid te beschermen tegen irritatie.

De Mach3 serie

Er zijn nog steeds scheermesjes in de Mach3-serie. Deze bestaat uit het Mach3 scheerapparaat, Sensitive scheerapparaat, Turbo scheerapparaat en de Mach3 Power.

Het Mach3 Power scheerapparaat is een unieke combinatie voor nat scheren. In tegenstelling tot conventionele scheerapparaten wordt het aangedreven door een batterij. Hierdoor worden er tijdens het scheren micropulsen afgegeven, waardoor het scheren nog gemakkelijker en comfortabeler wordt. De Mach3 Power Sensitive wordt aanbevolen voor de gevoelige huid.

De Gillette Body lijn

Zelfverzekerde en moderne mannen beperken hun lichaamsverzorging al lang niet meer tot het scheren van hun gezicht. Het scheren van het lichaam maakt nu deel uit van de dagelijkse verzorgingsroutine van veel mannen en de producten uit de Gillette Body lijn zijn hier ideaal voor.

Met de Gillette Body5 heeft het scheren van het lichaam zogenaamd een nieuw en ongekend niveau bereikt. De vijf Shower Shave mesjes zijn omgeven door een glijpad voor een zachte maar grondige scheerbeurt. Naast haartjes worden ook huidschilfers en geurveroorzakende bacteriën verwijderd. Het ergonomisch gevormde handvat zorgt voor een goede hantering, zelfs onder de douche.

De wegwerpscheermesjes van Gillette

Als het praktisch moet zijn, dan biedt Gillette natuurlijk ook wegwerpscheermesjes. Ze doen niet onder voor de andere producten als het gaat om precisie en een glad scheerresultaat, maar toch zijn deze Gillette scheermesjes niet duur. De wegwerpscheermesjes zijn bijvoorbeeld de Gillette Sensor3, de Gillette Blue II Slalom of de Gillette Blue 3 Sensitive.

De 3-in-1 trimmer: Gillette Styler

De nieuwste innovatie van Gillette is de Fusion Proglide Styler. Een scheerapparaat dat ook kan trimmen en stylen. Het kan een baard niet alleen stylen, maar ook perfect verzorgen. Scherpe lijnen en precieze contouren kunnen ermee worden gerealiseerd.

Celebrity-ondersteuning van topsporters voor Gillette scheerapparaten

Reclame-iconen zijn enorm belangrijk voor een bedrijf. Hoe prominenter en populairder het reclamegezicht, hoe beter het wordt onthouden door de doelgroep. Dus als een Thomas Müller reclame maakt voor Gillette scheerapparaten voor mannen, dan zegt dat wel iets. FC Bayern München, een voetbalclub die constant in de fast lane lijkt te zitten en natuurlijk alleen tevreden is met succes, wordt de reclamesponsor voor Gillette. Beide bedrijven streven naar perfectie. Het gaat niet alleen om scheren. Het gaat om precisie tot in het kleinste detail.

Voor veel fans is er onvermijdelijk een onzichtbare band tussen hen en hun idool. Elke keer dat ze het Gillette scheermes oppakken.

Gillette scheermessen kopen tegen een gunstige prijs

Als je erover denkt om een goedkoop Gillette scheerapparaat te kopen, kun je dat natuurlijk online doen. Alle Gillette scheerapparaten zijn online verkrijgbaar, en tegen een echt voordelige prijs. Eindelijk een Gillette scheerapparaat zoals Thomas Müller in je handen houden hoeft niet langer een droom te blijven. Mannen kunnen online een geschikt Gillette scheerapparaat kopen voor zowel het scheren van het gezicht als het nauwkeurig ontharen van het lichaam. Om een stap dichter bij de perfecte scheerbeurt te komen, vertrouwen velen op het Gillette scheerapparaat voor mannen. Gillette scheerapparaten zijn online verkrijgbaar tegen voordelige prijzen en in een groot en aantrekkelijk assortiment.

Daarnaast is natuurlijk ook het uitgebreide assortiment verzorgingsproducten voor het scheren verkrijgbaar, zoals scheergel, scheerschuim en aftershavebalsem. Een Gillette scheermes kopen is nu makkelijker dan ooit, want Gillette scheermessen zijn online verkrijgbaar.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gillette met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Pacts1974
Top scheermesjes

De Fusion Power scheermesjes zijn echt de beste die ik ooit heb gehad. Ze zijn weliswaar niet goedkoop maar je kan ze lang gebruiken.

Commentaar van Vibody
Topproduct, super prijs!

De originele Gilette mesjes voor een super prijs. Voor alle Fusion modellen geschikt. Mijn scheermesjes bestel ik in het vervolg altijd bij easycosmetic.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten