Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zelfs het eerste prototype was baanbrekend. Of het nu in 1901 of 2019 is, het in Boston gevestigde bedrijf zorgt altijd voor revoluties. Of zoals oprichter King C. Gilette zei het zo: "We stoppen pas met het maken van scheermesjes als we ze niet meer beter kunnen maken."

Meer info

Koop Gillette scheermesjes goedkoop

Meer info +

"Voor het beste in de mens".

Bijna iedereen is bekend met deze slogan en associeert hem onvermijdelijk met Gillette scheermesjes voor mannen. Als het aankomt op precisie scheerapparaten, staat het Gillette scheermes helemaal bovenaan, en dat is geen toeval. Sinds het begin van de geschiedenis is er Gillette maar één doel nagestreefd en dat heet perfectie.

Zodra de eerste baard uitloopt, zijn de meeste vaders er trots op dat ze hun zonen inwijden in het ritueel van een grondige scheerbeurt. Het eerste scheermes wordt eerbiedig gepresenteerd en de zoon wordt onvermijdelijk geaccepteerd in de gelederen van volwassenen. In het begin natuurlijk maar een beetje symbolisch.

Al in de oudheid werd dit op deze manier aangepakt, hoewel er in die tijd natuurlijk geen scheermes uit het huis Gillette was. Toch is de eerste scheerbeurt altijd beschouwd als een belangrijke stap in het leven van een jongeman.

Een gladde gezichtshuid of een goed verzorgde baard getuigt nog steeds van reinheid en verzorging, en dit wordt al vele generaties lang bereikt door mannen met een Gillette scheermes.

Hoe het allemaal begon

De geschiedenis van het scheren gaat terug tot de steentijd. Toen de mens nog in grotten leefde en vandaag de dag een vrij primitief bestaan leidde, was het gezichtshaar van de mens al verwijderd. Gelukkig heeft de technologie zich in de loop van de millennia verder ontwikkeld. De uitvinding van het scheermes werd beschouwd als een revolutie. De oude beschavingen van Egypte tot Rome gebruikten al scherpe messen voor het scheren.

Pas in 1901 vond Gillette de Amerikaanse koning C. het eerste scheermesje voor eenmalig gebruik uit. Deze werd in een zogenaamd vliegtuig geklemd en aan beide zijden aan de grond geklemd. Als één kant bot werd, kon het blad een bepaalde tijd gedraaid en opnieuw gebruikt worden. King C. Gillette s visie was om een scheermes te ontwikkelen met de hoogste precisie. "We stoppen met het maken van scheermessen als we ze niet verder kunnen verbeteren," is zijn credo. Het bedrijf volgt deze filosofie nog steeds en blijft toonaangevende scheerapparaten van de hoogste kwaliteit en geavanceerde perfectie ontwikkelen.

Het assortiment Gillette scheerapparaten voor mannen

Een blik op de aanbiedingen laat al snel zien dat het Gillette niet om massa gaat, maar echt om kwaliteit. De producten zijn precies afgestemd op de wensen van de klant. Een Gillette scheermes kopen betekent eerst de verschillende productlijnen bekijken.

De Fusion-serie

De drijvende kracht op het gebied van nat scheren is de Fusion-serie. Deze scheerapparaten behoren tot de best verkochte. Deze omvatten de Gillette Fusion, de Proglide en de Proshield.

Continu ontwikkeld en geoptimaliseerd, is de Proshield momenteel de nummer één Gillette scheerapparaat voor mannen. Uitgerust met de innovatieve Flexball technologie, nestelen de precieze bladen zich precies in alle contouren van het gezicht. Ook een natte scheerbeurt zou niet zo prettig zijn geweest. Daarnaast zijn de nieuwe bladen van de Proshield serie uitgerust met twee zogenaamde Lubra strips. Deze laten voor en na de bladen een smeerfilm los, die de huid tegen irritatie beschermt.

De Mach3-serie

Nog steeds zijn er de scheerapparaten van de Mach3 serie. Het bestaat uit de Mach3 Shaver, Sensitive Shaver, Turbo Shaver en de Mach3 Power.

Het Mach3 Power scheerapparaat is een unieke combinatie voor nat scheren. In tegenstelling tot conventionele scheerapparaten wordt deze gevoed door een batterij. Hierdoor kunnen tijdens het scheren microimpulsen worden afgegeven, waardoor het scheren nog gemakkelijker en comfortabeler wordt. Mach3 Power Sensitive wordt aanbevolen voor de gevoelige huid.

De Gillette carrosserieserie

Zelfbewuste en moderne mannen beperken hun lichaamsverzorging niet langer tot het scheren van hun gezicht. Het scheren van het lichaam is nu onderdeel van de dagelijkse verzorging van veel mensen en met de producten van het Body Gillette assortiment lukt dit uitstekend.

Met de Gillette Body5 bereikt het scheren van het lichaam een zogenaamd nieuw en ongekend niveau. De vijf Shower Shave bladen zijn omgeven door een glijder, zodat een zachte maar grondige scheerbeurt wordt uitgevoerd. Naast het haar worden ook huidschilfers en geurvormende bacteriën verwijderd. De ergonomisch gevormde handgreep zorgt voor een goede hantering, ook onder de douche.

De wegwerpscheerapparaten van Gillette

Als het praktisch moet zijn, dan bieden wij Gillette natuurlijk ook disposable scheerapparaten aan. Ze zijn net zo goed als elk ander product in termen van precisie en grondig scheren, maar toch zijn deze Gillette scheerapparaten goedkoop. Disposable scheerapparaten zijn onder andere de Gillette Sensor3, de Gillette Blue II Slalom en de Gillette Blue 3 Sensitive.

De 3-in-1 trimmer: Gillette Styler

De nieuwste innovatie van Fusion Gillette is Proglide Styler. Een scheermes dat ook kan trimmen en stylen. Hiermee kan een baard niet alleen gestyled worden, maar ook perfect verzorgd. Scherpe lijnen en exacte contouren kunnen zo worden bereikt.

Prominente steun van topsporters voor Gillette scheerapparaten

Reclamekegels zijn enorm belangrijk voor een bedrijf. Hoe prominenter en populairder het gezicht van de reclame is, hoe beter het in het geheugen van de doelgroep blijft. Wanneer een Thomas Müller reclame maakt voor Gillette scheermessen voor mannen, heeft dat iets te zeggen. FC Bayern München, een voetbalclub die constant in de fast lane lijkt te zijn en natuurlijk alleen tevreden is met succes, wordt sponsor van Gillette . Beide bedrijven streven naar perfectie. Het gaat niet alleen om scheren. Het gaat om precisie tot in het kleinste detail.

Voor veel fans is er onvermijdelijk een onzichtbare band tussen hen en hun idool. Eén keer per keer halen ze het Gillette scheermesje op.

Gillette Koop goedkope scheerapparaten

Als u overweegt om een Gillette scheermes goedkoop te kopen, kunt u dit natuurlijk online doen. Alle Gillette scheerapparaten zijn online beschikbaar tegen een echt betaalbare prijs. Eindelijk een Gillette scheermes als Thomas Müller in de hand houden hoeft geen droom meer te zijn. Voor het scheren van het gezicht en de precieze lichaamsverwijdering kan de man online een bijpassend Gillette scheerapparaat kopen. Om een stap dichter bij de perfecte scheerbeurt te komen, vertrouwen veel mensen op het Gillette scheerapparaat van de man. De Gillette scheerapparaten zijn goedkoop online beschikbaar in een grote en aantrekkelijke selectie.

Daarnaast is natuurlijk ook het uitgebreide assortiment scheerproducten zoals scheergel, schuim en aftershavebalsem verkrijgbaar. Het kopen van een Gillette scheermes is tegenwoordig makkelijker dan ooit, omdat de Gillette scheermessen online zijn.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gillette met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Pacts1974
Top scheermesjes

De Fusion Power scheermesjes zijn echt de beste die ik ooit heb gehad. Ze zijn weliswaar niet goedkoop maar je kan ze lang gebruiken.

Commentaar van Vibody
Topproduct, super prijs!

De originele Gilette mesjes voor een super prijs. Voor alle Fusion modellen geschikt. Mijn scheermesjes bestel ik in het vervolg altijd bij easycosmetic.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

17 23
toepassen