Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

5 6
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Rebel Nature werkt voornamelijk als samenwerkingspartner voor cosmeticabedrijven, waarvoor het met een hoge mate van milieubewustzijn ontwikkelt en produceert. Het eerste eigen product: een ontsmettingsgel.

Meer info

Rebel Nature goedkoop kopen

Meer info +

Rebel Nature: Innovatieve natuurlijke cosmetica uit Nederland

Rebel Nature, gevestigd in het mooie Amsterdam, vervult met haar unieke cosmeticalaboratorium twee taken tegelijk: Het ontwikkelen en produceren van haar eigen Rebel Nature producten en het werken aan cosmetica voor andere, even duurzame merken over de hele wereld. Voor milieubewuste klanten betekent de naam Rebel Nature producten waarop je kunt vertrouwen. Zorgvuldig geselecteerde, biologische ingrediënten van eerlijke teelt, duurzaamheid in de keuze van de verpakking en transparantie in elke stap van het proces. Het Nederlandse merk bewijst op indrukwekkende wijze dat verantwoordelijkheidsgevoel voor mens en natuur net zo trendy, urban en hip kan zijn als conventionele producten. Rebel Nature producten zijn betaalbaar, hebben een coole uitstraling en maken over de hele linie indruk met hun kwaliteit. Het jonge, toegewijde team is ook elke dag bezig om het assortiment nog beter, milieuvriendelijker en spannender te maken. Wie de Rebel Nature online shop bezoekt, vindt nieuwe cosmetische favorieten die goed voor je zijn!

Rebel Nature wil het milieu beschermen met ambitieuze doelen

De planeet achterlaten in een betere staat dan we hem aantroffen - dat is het officiële motto van de producten van Rebel Nature. Het bedrijf uit Nederland heeft zichzelf tot doel gesteld om niet alleen te voldoen aan de duurzaamheidsnormen van de cosmetica-industrie, maar om veel verder te gaan dan deze normen. Zowel Rebel Nature zelf als alle merken die producten maken in samenwerking met Rebel Nature minimaliseren de negatieve impact van de moderne industrie op de planeet bij elke stap van de productie. Dit nobele doel wordt bereikt door de volgende maatregelen:

- De grondstoffen die gebruikt worden in Rebel Nature producten komen uit duurzame bronnen die vriendelijk zijn voor het milieu en eerlijke omstandigheden garanderen voor boeren, arbeiders en leveranciers.

- Waar mogelijk komen de gebruikte ingrediënten uit lokale bronnen en milieubelastende transportroutes worden zoveel mogelijk beperkt en vermeden.

- Wat verpakking betreft, geeft het bedrijf de voorkeur aan recycling. Wat andere bedrijven als afval beschouwen, krijgt bij Rebel Nature een tweede kans.

- Nieuwe wetenschappelijke inzichten worden gebruikt om de teelt van grondstoffen nog duurzamer te maken.

Rebel Nature producten online kopen geeft milieubewuste klanten de kans om hoogwaardige cosmetica te vinden voor hun dagelijks leven zonder een slecht geweten te hebben. Alle Rebel Nature producten worden uiteraard volledig dierproefvrij geproduceerd en voldoen aan de EU-richtlijnen voor hygiëneproducten.

Rebel Nature handontsmettingsgel verovert de wereld

De handontsmettingsgel is een van de Rebel Nature producten waar het bedrijf bijzonder trots op is. De ontsmetter is zeer effectief en grondig, terwijl de gel tegelijkertijd puur uit natuurlijke ingrediënten bestaat. 99,9% van alle schadelijke bacteriën wordt veilig verwijderd tijdens het gebruik, zonder de gevoelige huid van de handen aan te tasten. Het rijke en verzachtende extract van aloë vera, de echte aloë, zorgt voor het voedende effect. De bacteriën worden gedood door bio-ethanol. Alle andere actieve ingrediënten die de gel zijn textuur en toepassingsfunctie geven, zijn ook afkomstig van planten. In tegenstelling tot conventionele handontsmettingsmiddelen, die de huid uitdrogen en belasten door de alcohol die ze bevatten, is Rebel Natur's Hand Sanitiser een intensief voedende handcosmetica van een klasse apart. Het resultaat zijn niet alleen schone, maar ook zachte handen. Het is heel gemakkelijk in gebruik en ook ideaal voor onderweg.

Twee druppels van de gel ter grootte van een erwt zijn voldoende om beide handen voldoende te reinigen. Breng het product eerst aan op de handpalmen en masseer het in, gevolgd door de buitenkant van elke hand. Vergeet de kleine gebieden tussen de vingers, de vingergewrichten en de gebieden rond de nagels niet. Overtollige gel kan vervolgens worden uitgesmeerd in de richting van de pols en de arm.

De Rebel Nature bestseller tot nu toe

De populaire handontsmetter staat ook bekend als FirstAidTube en is een van de Rebel Nature producten die veel meer zijn dan alleen cosmetica. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk zijn er al meer dan twee miljoen tubes verkocht aan zowel particuliere als commerciële klanten. Deze laatsten profiteren van de praktische navulverpakking in XXL-formaat, die gebruikt kan worden om zeepdispensers te vullen. Thuis en onderweg passen de tubes in klein formaat in elke handtas, in de auto of in de verbanddoos. Bij het behandelen van wonden is het bijzonder belangrijk om zo schoon mogelijk te werken. Vuile handen brengen snel bacteriën in de open wond en veroorzaken infecties. Schoonmaken met water alleen is niet genoeg. Goed voorbereide wandelaars, kampeerders en avonturiers kopen Rebel Nature producten online en nemen ze mee in hun rugzak op de berg, in het bos of zelfs in de woestijn van de Australische outback. Als het serieus wordt, breng je gewoon een beetje handontsmettingsmiddel aan op je handpalmen, smeer je het goed uit en breng je zonder angst een verband aan. Rebel Nature producten goedkoop online kopen brengt hoogwaardige bescherming en hygiëne naar elk huishouden en elk bedrijf. Bewuste handreiniging was nog nooit zo praktisch, goed en duurzaam!

Rebel Nature staat voor innovatie - ook voor partners

Het bedrijf biedt ook kleine, nieuwe partnerbedrijven de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte producten te laten maken in het eigen cosmeticalaboratorium. Iedere geïnteresseerde klant heeft ook de mogelijkheid om de productiefaciliteit in Nederland te bezoeken en mee te kijken over de schouders van het team ter plaatse terwijl zij Rebel Nature producten maken. Dit is een duidelijk teken dat het bedrijf haar filosofie van eerlijkheid en transparantie zeer serieus neemt. Rebel Nature weet dat helaas niet overal waar natuurlijke cosmetica op het etiket staat ook daadwerkelijk ecologisch waardevolle inhoud wordt verkocht. Hun zeer speciale concept neemt de twijfels en zorgen van consumenten weg. Rebel Nature is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en gedetailleerde informatie te geven over elk van haar producten. Tal van bedrijven in de sectoren hygiëne, wellness en beauty hebben al samengewerkt met Rebel Nature om hun visie op duurzame producten te realiseren. Of je nu een bedrijf bent of een particulier, met de producten van Rebel Nature kan iedereen genieten van heel bijzondere natuurlijke cosmetica.

Doe iets goeds voor jezelf en de natuur

Het kopen van Rebel Nature producten levert een kleine maar beslissende bijdrage om de wereld duurzamer, eerlijker en verantwoordelijker te maken. Om deze waarden nog steviger in de wereld te verankeren, zijn veel Rebel Nature producten een ideaal cadeau-idee - voor familie, vrienden of medewerkers in je eigen bedrijf. De smaakvolle verpakkingsontwerpen zijn ook visueel aantrekkelijk. Een gedetailleerde ingrediëntenlijst en verschillende keurmerken bieden transparante informatie voor degenen die graag een kijkje nemen bij het kiezen van hun cosmetica. Rebel Nature producten zullen je gegarandeerd niet teleurstellen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten