Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Rebel Nature is in de eerste plaats actief als samenwerkingspartner van cosmeticabedrijven, voor wie het met veel milieubewustzijn ontwikkelt en produceert. Eerste eigen product: een desinfecterende gel.

Meer info

Rebel Nature kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Rebel Nature Innovatieve natuurlijke cosmetica uit Nederland

Het bedrijfRebel Nature , gevestigd in het prachtige Amsterdam, vervult met zijn unieke cosmeticalaboratorium twee taken: De ontwikkeling en productie van eigen Rebel Nature producten en het werk aan cosmetica voor andere, even duurzame merken over de hele wereld. Voor milieubewuste klanten betekent de naam Rebel Nature producten waar ze op kunnen vertrouwen. Zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten uit eerlijke teelt, duurzaamheid in de keuze van de verpakking en transparantie bij elke stap van het proces. Het Nederlandse merk laat op indrukwekkende wijze zien dat verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van mens en natuur net zo trendy, stedelijk en trendy kan zijn als conventionele producten. Rebel Nature Producten zijn goedkoop, stralen met een coole uitstraling en overtuigen door hun kwaliteit over de hele lijn. Het jonge, geëngageerde team werkt ook elke dag aan het nog beter, ecologisch waardevoller en spannender maken van het assortiment. Als u door Rebel Nature de online shop bladert, vindt u nieuwe cosmetica favorieten die goed voor u zijn!

Het milieu wil Rebel Nature beschermen met ambitieuze doelstellingen

De planeet in een betere staat achterlaten dan toen je hem vond - dat is het officiële motto van de Rebel Nature producten. Het bedrijf uit Nederland heeft zich ten doel gesteld om niet alleen te voldoen aan de duurzaamheidsnormen van de cosmetische industrie, maar ook om veel verder te gaan dan deze normen. Zowel Rebel Nature zichzelf als alle merken die in samenwerking met Rebel Nature producten creëren, minimaliseren het negatieve effect van de moderne industrie op de planeet bij elke stap van de productie. Dit nobele doel wordt bereikt door de volgende maatregelen:

De grondstoffen die voor de Rebel Nature producten worden gebruikt, zijn afkomstig uit duurzame bronnen die het milieu ontzien en eerlijke voorwaarden voor boeren, arbeiders en leveranciers garanderen.

Waar mogelijk zijn de gebruikte ingrediënten afkomstig van lokale bronnen, worden milieuschadelijke transportroutes beperkt en waar mogelijk bespaard.

Recycling is de belangrijkste focus van de verpakking. Wat andere bedrijven als afval beschouwen, krijgt Rebel Nature een tweede kans.

Nieuwe wetenschappelijke bevindingen worden gebruikt om de teelt van grondstoffen nog duurzamer te maken.

Rebel Nature Het online kopen van producten geeft milieubewuste klanten de mogelijkheid om zonder een slecht geweten hoogwaardige cosmetica voor hun dagelijks leven te vinden. Alle Rebel Nature producten worden uiteraard volledig zonder dierproeven vervaardigd en voldoen aan de EU-richtlijnen voor hygiëneproducten.

De Rebel Nature handdesinfectiegel verovert de wereld

De Hand Sanitizer is een van de Rebel Nature producten waar het bedrijf bijzonder trots op is. De desinfectie is zeer effectief en grondig, terwijl de gel tegelijkertijd puur uit natuurlijke ingrediënten wordt gemaakt. 99,9% van alle schadelijke bacteriën worden tijdens het aanbrengen veilig verwijderd zonder de gevoelige huid van de handen aan te tasten. Het rijke en rustgevende extract van aloë vera, de echte aloë, zorgt voor het verzorgende effect. Bio-ethanol neemt de taak van het doden van de bacterie over. Alle andere actieve ingrediënten die de gel zijn textuur en toepassingsfunctie geven, zijn ook afkomstig van plantaardige bronnen. In tegenstelling tot de conventionele ontsmettingsmiddelen voor de handen, die door de alcohol uitdrogen en de huid belasten, is de Hand Sanitizer van Rebel Natur een intensief verzorgende handcosmetica van de extra klasse. Het resultaat is niet alleen schone, maar ook zachte handen. De toepassing is zeer eenvoudig en ook optimaal geschikt voor onderweg.

Twee druppels van de gel ter grootte van een erwt zijn voldoende om beide handen voldoende te reinigen. Het product wordt eerst verdeeld en gemasseerd in de handpalmen, gevolgd door de buitenkant van elke hand. Vergeet de kleine gebieden tussen de vingers, de vingergewrichten en de gebieden rond de nagels niet. Overtollige gel kan dan in de richting van de pols en de arm worden uitgespreid.

De bestseller Rebel Nature tot nu toe

De populaire Hand Sanitizer is ook bekend onder de naam FirstAidTube en is een van de Rebel Nature producten die veel meer is dan alleen pure cosmetica. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk zijn er al meer dan twee miljoen buizen verkocht, zowel aan particuliere als aan commerciële klanten. Deze laatste profiteren van de praktische navulverpakking in XXL-formaat waarmee zeepdispensers kunnen worden gevuld. Thuis of op de weg passen de kleine buizen in elke handtas, in de auto of in een EHBO-doos, afhankelijk van hoe ze eruit zien. Bij de behandeling van wonden moet bijzondere zorg worden besteed aan het zo schoon mogelijk werken. Vuile handen brengen snel bacteriën in open wonden en veroorzaken infecties. Schoonmaken met water alleen is niet genoeg. Goed voorbereide wandelaars, kampeerders en avonturiers kopen online Rebel Nature producten en nemen deze mee in hun rugzak naar de berg, het bos of zelfs de woestijn van de Australische outback. Als het serieus wordt, breng dan gewoon een beetje van de Hand Sanitizer aan op de handpalmen, spreid het grondig uit en breng dan zonder angst een verband aan. Het goedkoop kopen van online Rebel Nature producten brengt hoge kwaliteit bescherming en hygiëne in elk huishouden en bedrijf. De gewetensvolle reiniging van de handen is nog nooit zo praktisch, goed en duurzaam geweest!

Rebel Nature staat voor innovatie - ook voor partners

Het bedrijf geeft ook kleine, nieuwe partnerbedrijven de mogelijkheid om volledig individuele producten te laten maken in het eigen cosmeticalaboratorium. Elke geïnteresseerde klant heeft ook de mogelijkheid om de productiefaciliteit in Nederland te bezoeken en over de schouder van het lokale team te kijken tijdens de productie van de Rebel Nature producten. Dit is een duidelijk teken dat het bedrijf zijn filosofie van eerlijkheid en transparantie zeer serieus neemt. Rebel Nature weet dat helaas niet overal waar natuurlijke cosmetica op het etiket staan, echt ecologisch waardevolle inhoud wordt verkocht. Hun zeer bijzondere concept neemt de twijfels en zorgen van de consument weg. Als u vragen heeft, kunt u te allen Rebel Nature tijde contact met ons opnemen om gedetailleerde informatie over hun producten te verstrekken. Tal van bedrijven op het gebied van hygiëne, wellness of schoonheid hebben al Rebel Nature samengewerkt om hun visie op duurzame producten te realiseren. Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, met hun eigen Rebel Nature producten kan iedereen genieten van zeer bijzondere natuurlijke cosmetica.

Iets goeds doen voor jezelf en de natuur

Rebel Nature Het kopen van producten levert een kleine maar doorslaggevende bijdrage om de wereld duurzamer, eerlijker en verantwoordelijker te maken. Om deze waarden nog steviger in de wereld te verankeren, zijn Rebel Nature veel producten een ideaal cadeau-idee - voor familie, vrienden of werknemers in uw eigen bedrijf. De smaakvolle verpakkingsontwerpen maken ook puur visueel een goede indruk. Een gedetailleerde lijst van ingrediënten en verschillende keurmerken zorgen voor transparante informatie voor degenen die graag een kijkje nemen bij de keuze van hun cosmetica. Rebel Nature Producten stellen gegarandeerd niet teleur!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

5 6
toepassen