Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het heeft even geduurd om van Cereria Terenzi Evelino kaarsenproductie naar Tiziana Terenzi parfum te komen, maar het basisprincipe blijft hetzelfde: Verfijnde producten van hoge kwaliteit op basis van natuurlijke ingrediënten. De verfijnde nicheparfums van Tiziana Terenzi zijn ook verpakt in prachtig ontworpen flacons.

Meer info

Tiziana Terenzi parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Tiziana Terenzi parfum - grote gevoelens in edele geuren

Tiziana Terenzi parfum wekt de passie op van een grote liefde of weerspiegelt de intensiteit van een kostbaar moment. Tiziana Terenzi geuren hebben het vermogen om sterke gevoelens over te brengen. De parfums zijn edele essences die ontdekt willen worden in hun complexiteit en artistieke stijl. Ze onthullen zichzelf niet bij de eerste indruk. Net als het leven zelf vereisen ze reflectie, individuele ervaring en de wil om je volledig over te geven aan de geur. Pas dan geeft het zijn geheim prijs en onthult het zijn mooiste kant. Tiziana Terenzi parfum komt tegemoet aan de smaak van mensen die op zoek zijn naar diepe ervaringen en niet naar snelle bevrediging. Gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten, Tiziana Terenzi geuren belichamen de vraag naar uitmuntendheid in hun uiterlijk en effect. Tiziana Terenzi parfums zijn gunstig geprijsd voor mensen die zichzelf willen omringen met luxe geuren. De niche parfums zijn expressief, slechts enkele geuren hebben een rustiger karakter. Ze zijn daarom geschikt voor vrouwen en mannen die zelfbewust zijn en dit tot uitdrukking willen brengen.

Een geschiedenis van groot vakmanschap

De ondernemersfamilie Terenzi bestaat al meer dan 40 jaar. Evelino Terenzi volgt zijn vader Guglielmo op, die medeoprichter was van een waskaarsenproductiebedrijf dat voornamelijk kerk- en paaskaarsen maakte. Evelino Terenzi richtte zich later op exclusieve verjaardagskaarsen en aromatherapiekaarsen. Beiden werken met geuren, vooral eau de cologne. Ze worden ook beschouwd als muzikaal en combineren de creatie van geuressences met muziek. Beide doen een beroep op de emotionele kant en vereisen begrip van harmonie en spanning. Evelino Terenzi vindt een natuurlijk kaarsvet uit dat beter bestand is tegen schokken, maar ook kan worden gebruikt als voedsel zonder gevolgen voor de gezondheid. Dit kaarsvet is de hoeksteen van het succes van Cereria Terenzi Evelino. Het bedrijf ontwikkelt zich tot de belangrijkste kaarsenwasproducent van Italië.

Evelino Terenzi's kinderen Tiziana en Paolo breiden het bedrijf uiteindelijk uit met het parfumsegment. Hun normen zijn extreem hoog. De bedrijfsfilosofie omvat niet alleen de waarden van traditioneel vakmanschap met natuurlijke ingrediënten, maar ook een bewuste benadering van de natuur, respect voor werknemers en de gezondheid van klanten. De inspiratie en ingrediënten voor Tiziana Terenzi parfum komen uit de natuur. Tijdens het reizen verzamelen Tiziana en Paolo Terenzi indrukken die ze later vertalen in geuren. Indrukwekkende momenten en bijzondere elementen uit de natuur spelen een onderscheidende rol. Koop eenvoudig Tiziana Terenzi parfum en dompel jezelf onder in de diversiteit van de natuur.

Tiziana Terenzi in de online shop

Tiziana Terenzi parfum wordt uitgebracht in collecties die elk gewijd zijn aan een specifiek thema uit de natuur. De Black Collection vangt de vurige kant van alle emoties. Het is gewijd aan het element vuur. De Luna Collection, de Luna Stars Collection en de Comete Collection verkennen de uitgestrektheid van de ruimte. Ze zijn geïnspireerd op sterrenbeelden en hun geschiedenis, individuele sterren en hun symboliek en kometen. De geuren in de Gold Collection zijn zo kostbaar als goud. De geuren zijn expressief, edel en elegant. De Assoluto Collection bevat uitzonderlijke geuren die de kunst van het parfumvakmanschap in al zijn perfectie laten zien. Als je online zoekt naar Tiziana Terenzi parfum, vind je onder andere de volgende geuren:

De helderste ster van het sterrenbeeld Cassiopeia was de inspiratie voor Tiziana Terenzi Parfum Kaff. De naam verwijst naar een vruchtbare oase die ons, net als de sterrenhemel, nieuwe energie geeft en uitnodigt om te dromen. Het parfum begint met een fascinerende topnoot van bergamot, iris, roze peper, jeneverbes en gember. Scherp, kruidig en weelderig omhult het de zintuigen voordat de hartnoten van iris, viooltjes, magnolia, amber en leer een aangename kalmte uitstralen. De basisnoten van cederhout, sandelhout, vetiver en tonkaboon zorgen voor verdere rustgevende houtachtige en warme noten. Deze geur bekoort door zijn elegante en droge karakter, waarin hout, iris en leer centraal staan.

Een bezoek aan een Nepalese tempel vormde de inspiratie voor Lillipur. Het Tiziana Terenzi parfum wordt gekenmerkt door een licht wierookkarakter dat zelden voorkomt in parfums. De geur is nauwkeurig uitgebalanceerd en bevat zure en zoete elementen, scherp en bitter, zout en samentrekkend. Het weerspiegelt de perfecte balans tussen alle krachten van het universum. De geur is harmonieus en toch altijd opwindend. Met kostbare wierook uit Oman, steranijs, citroen en bijvoet begint de geur kruidig en fris voordat de wierook zijn verzachtende effect uitstraalt. Kaneel, tijm, tuinanjer, Szechuan peper, cyclamen en galbanum voegen hun strelende geuren toe aan de wierook. De basisnoten brengen de geur in warme, houtachtige sferen. Libanese ceder, patchoeli, muskus, kasjmierhout en lichtgekleurde tabak zijn hier onder andere verantwoordelijk voor.

Velorum is een onbeschrijflijk geraffineerde geur met een fruitig, kruidig karakter dat zowel troostend als opwekkend is. Het is geïnspireerd op de helderste ster van het sterrenbeeld Vela. Zoals het licht van een ster in gelijke mate een onbekend verlangen wekt en bevredigt, zo roept Velorum nieuwsgierigheid op en omarmt het tegelijkertijd met absolute vertrouwdheid. Gember, saffraan, mandarijn, roos, zwarte peper en kardemom in de topnoot zorgen voor fruitige en kruidige noten. In de hartnoot zijn de warme elementen van nootmuskaat, kaneel, kruidnagel, lotusbloesem, thee, amandel en passievrucht meer prominent aanwezig. De basisnoot van vanille, muskus, sandelhout, guaiac hout, tonkaboon, ambergris en witte chocolade creëert een onvergelijkbare gourmandnoot die perfect in balans is en nooit te veel. Dit Tiziana Terenzi parfum online kopen geeft de ziel een thuis.

Nobel tot in het kleinste detail

Voor zulke buitengewone geuren als Tiziana Terenzi parfum is een elegante flacon een absolute must. Tiziana Terenzi is docent toegepaste kunst en ontwerper en creëert de flacons voor Tiziana Terenzi parfum. Ze worden echt met de hand gemaakt in Italië van mondgeblazen glas met 24-karaats gouden decoraties. Houten inlegwerk of houten doppen van zeldzaam Italiaans hout dragen ook bij aan de schoonheid van de flacons. In 2015 ontving Tiziana Terenzi een prijs van het tijdschrift Robb Report voor het vakmanschap van zijn flacons. Paolo Terenzi kan alleen maar worden omschreven als een allround genie. Hij is professioneel muzikant, heeft een graad in rechten en filosofie, studeert scheikunde en natuurkunde en schrijft poëzie. Hij gebruikt alleen natuurlijke grondstoffen om zijn geuren te creëren, die hij persoonlijk inkoopt uit verschillende delen van de wereld.

Parfumerie voor de ziel

Tiziana Terenzi Parfum is een oase van diversiteit voor alle parfumliefhebbers met een getrainde neus. De edele geuren maken indruk met een bovengemiddelde geurlengte en levensduur en de zuiverheid van hun ingrediënten. Hun vakmanschap vangt de ziel van de mens in al zijn facetten. Soms is het liefde op het eerste gezicht, andere keren wil de geur veroverd worden. Je kunt geuren van Tiziana Terenzi Parfum goedkoop kopen in de online shop. De luxe composities kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden, afhankelijk van smaak. Hun kracht ligt in de geraffineerde combinatie van tegenstrijdige elementen die uiteindelijk een geheel vormen. Als je op zoek bent naar een uitdrukking van je ziel in de vorm van een parfum, dan vind je die bij Tiziana Terenzi Parfum.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten