Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het duurt even van de productie van de Cereria Terenzi Evelino kaars tot Tiziana Terenzi Parfum, maar het basisprincipe blijft overeind: Verfijnde, hoogwaardige producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Ook de edele nicheparfums van Tiziana Terenzi zijn afgevuld in fraai vormgegeven flacons.

Meer info

Koop Tiziana Terenzi Parfum goedkoop

Meer info +

Tiziana Terenzi Parfum - grote gevoelens in nobele geuren

Tiziana Terenzi Parfum wekt de passie op van een grote liefde of weerspiegelt de intensiteit van een kostbaar moment. De geuren van Tiziana Terenzi hebben het vermogen om sterke gevoelens over te brengen. De parfums zijn edele essences, die ontdekt willen worden in hun complexiteit en kunstige bereidingswijze. Ze geven zichzelf niet bloot bij de eerste indruk. Zoals het leven zelf vereisen zij bezinning, individuele ervaring en de wil om zich volledig aan de geur te geven. Pas dan geeft het zijn geheim prijs en onthult het zijn mooiste kant. Tiziana Terenzi parfum beantwoordt aan de smaak van mensen die op zoek zijn naar diepe ervaringen en niet naar snelle bevrediging. Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten, Tiziana Terenzi parfums belichamen de vraag naar uitmuntendheid in hun verschijning en hun effect. Tiziana Terenzi parfum is gunstig voor wie zich wil omringen met luxueuze geuren. De nicheparfums zijn expressief, slechts enkele geuren hebben een rustiger karakter. Daarom zijn ze geschikt voor vrouwen en mannen die zelfbewust zijn en dit graag uiten.

Een geschiedenis van groot vakmanschap

De ondernemersfamilie Terenzi bestaat al meer dan 40 jaar. Evelino Terenzi volgt zijn vader Guglielmo op, die medeoprichter was van een bedrijf voor de productie van waskaarsen dat hoofdzakelijk kerk- en paaskaarsen maakt. Evelino Terenzi richt zich later op exclusieve verjaardagskaarsen en aromatherapiekaarsen. Beiden werken met geuren, vooral Eaux de Cologne. Ze worden ook als muzikaal beschouwd en combineren de creatie van parfumessences met muziek. Beide appelleren aan de emotionele kant en vereisen een begrip van harmonie en spanning. Evelino Terenzi vindt een natuurlijk kaarsvet uit dat beter bestand is tegen schokken, maar ook kan worden gebruikt als voedsel zonder gevolgen voor de gezondheid. Dit kaarsvet is de hoeksteen van het succes van Cereria Terenzi Evelino. De onderneming wordt de belangrijkste wasproducent in Italië.

Evelino Terenzi's kinderen Tiziana en Paolo breidden uiteindelijk het bedrijf uit met het parfumsegment. Hun normen zijn enorm hoog. De filosofie van het bedrijf omvat niet alleen de waarden van traditioneel vakmanschap met natuurlijke ingrediënten, maar ook de bewuste omgang met de natuur, het respect voor de werknemers en de gezondheid van de klanten. De inspiratie en de ingrediënten voor Tiziana Terenzi parfum komen uit de natuur. Tijdens hun reizen verzamelen Tiziana en Paolo Terenzi indrukken die ze later vertalen in geuren. Indrukwekkende momenten en bijzondere elementen uit de natuur spelen een uitgesproken rol. Koop gewoon Tiziana Terenzi parfum en dompel je onder in de diversiteit van de natuur.

Tiziana Terenzi in de online winkel

Tiziana Terenzi Perfume wordt uitgebracht in collecties, elk gewijd aan een specifiek thema uit de natuur. The Black Collection vangt de vurige kant van alle emoties. Het is gewijd aan het element vuur. De uitgestrektheid van de ruimte wordt verkend in de Luna-collectie, de Luna Stars-collectie en de Comete-collectie. Ze zijn geïnspireerd door sterrenbeelden en hun geschiedenis, individuele sterren en hun symboliek, en kometen. De geuren van de Gold Collection zijn zo kostbaar als goud. De geuren zijn expressief, nobel en elegant. In de Assoluto Collection verschijnen buitengewone geuren die de kunst van het parfumambacht in zijn perfectie tonen. Wie Tiziana Terenzi parfum online zoekt, vindt onder meer de volgende geuren:

De helderste ster van het sterrenbeeld Cassiopeia was de inspiratie voor het parfum Tiziana Terenzi Kaff. De naam verwijst naar een vruchtbare oase die ons, net als de sterrenhemel, nieuwe energie geeft en ons uitnodigt om te dromen. Het parfum begint met een bedwelmende topnoot van bergamot, iris, roze peper, jeneverbes en gember. Scherp, kruidig en weelderig, het omarmt de zintuigen voordat de hartnoot met iris, viooltje, magnolia, amber en leer een aangename kalmte uitstraalt. De basisnoot van cederhout, sandelhout, vetiver en tonkaboon geeft verder rustgevende houtachtige en warme noten. Deze geur bekoort door zijn elegante en droge karakter, waarbij hout, iris en leder centraal staan.

Een bezoek aan een Nepalese tempel vormde de inspiratie voor Lillipur. Het parfum Tiziana Terenzi wordt gekenmerkt door een helder wierookkarakter, dat zelden in parfums wordt aangetroffen. De geur is nauwkeurig uitgebalanceerd en bevat zure en zoete elementen, scherp en bitter, zout en samentrekkend. Het weerspiegelt het perfecte evenwicht tussen alle krachten van het universum. Zo is de geur harmonieus en toch altijd opwindend. Met kostbare wierook uit Oman, steranijs, citroen en bijvoet, begint de geur kruidig en fris voordat de wierook zijn kalmerende werking uitstraalt. Kaneel, tijm, kruidnagel, Szechuan peper, cyclamen en galbanum voegen hun geurige essences toe aan de wierook. De basisnoten brengen de geur in warme, houtachtige sferen. Hiervoor zijn onder meer Libanonceder, patchoeli, muskus, kasjmierhout en lichte tabak verantwoordelijk.

Velorum is een onbeschrijflijk verfijnde geur met een fruitig-kruidig karakter dat zowel troostend als stimulerend werkt. Het is geïnspireerd op de helderste ster van het sterrenbeeld Vela. Zoals het licht van een ster een onbekend verlangen opwekt en het tegelijkertijd bevredigt, zo roept Velorum nieuwsgierigheid op en omarmt het tegelijkertijd met absolute vertrouwdheid. Gember, saffraan, mandarijn, roos, zwarte peper en kardemom in de topnoot geven fruitige en kruidige noten. In de hartnoot komen de warme elementen met nootmuskaat, kaneel, kruidnagel, lotusbloesem, thee, amandel en passievrucht sterker naar voren. De basisnoten van vanille, muskus, sandelhout, guaiac hout, tonkaboon, ambergris en witte chocolade creëren een onvergelijkbare gourmand noot, maar perfect in balans en nooit te veel. Door dit Tiziana Terenzi parfum online te kopen, krijgt de ziel een thuis.

Edel in elk detail

Voor zulke buitengewone geuren als Tiziana Terenzi Parfum is een edele flacon een absolute must. Tiziana Terenzi is docent toegepaste kunst en ontwerper en creëert de flacons voor Tiziana Terenzi Parfum. Ze zijn echt Italiaans handgemaakt van mondgeblazen glas met 24-karaats gouden ornamenten. Houten inlegwerk of houten kappen van zeldzame Italiaanse houtsoorten dragen eveneens bij tot de schoonheid van de flacons. De kunstzinnigheid van de flacons leverde Tiziana Terenzi in 2015 een onderscheiding op van het tijdschrift Robb Report. Paolo Terenzi kan alleen maar omschreven worden als een allround genie. Hij is beroepsmuzikant, heeft rechten en filosofie gestudeerd, studeert scheikunde en natuurkunde, en schrijft poëzie. Voor de creatie van zijn geuren gebruikt hij uitsluitend natuurlijke grondstoffen, die hij persoonlijk in verschillende delen van de wereld inkoopt.

Parfumerie voor de ziel

Tiziana Terenzi Parfum ontvouwt zich tot een oase van diversiteit voor alle parfumliefhebbers met een geoefende neus. De edele geuren maken indruk door hun bovengemiddelde sillage en duurzaamheid en de zuiverheid van hun ingrediënten. Hun kunstenaarschap vangt de ziel van de persoon in al zijn facetten. Dus soms is het liefde op het eerste gezicht, andere keren wil de geur veroverd worden. In de online winkel kunt u de geuren van Tiziana Terenzi Parfum goedkoop kopen. De luxueuze composities kunnen zowel door vrouwen als door mannen worden gedragen, afhankelijk van hun smaak. Hun kracht ligt in de geraffineerde combinatie van tegenstrijdige elementen, die zich uiteindelijk tot één geheel verenigen. Als u op zoek bent naar een uitdrukking van uw ziel in de vorm van een parfum, dan vindt u die bij Tiziana Terenzi Parfum.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.