Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Wella SP System Professional

Wella SP System Professional: Haarpflege in Salonqualität

Mit Wella SP Professional Shampoo, Conditioner oder Spezialprodukten kann man sich Haarpflege in Profiqualität ins eigene Badezimmer holen.
Wella SP System Professional

Aufeinander abgestimmte Produkte

Neben klassischer Haarpflege gibt es Leave-in-Treatments, Tonics oder Infusionen, die sich mit Haarmasken anderer Serien kombinieren lassen.
Wella SP System Professional

Die Kraft wertvoller Öle

Wella SP System Professional Luxeoil nutzt eine Kombination aus wertvollen Ölen und Keratin in der SP Transformation Technology.
Wella SP System Professional

Wella SP System Professional berücksichtigt viele Bedürfnisse

Egal ob lockiges oder feines Haar, schuppige oder empfindliche Kopfhaut, fettiges oder strapaziertes Haar - Wella SP System Professional bietet eine passende Pflege.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Haar is nooit zo mooi als vers van de kapper: met Wella SP System Professional kun je je haar net zo glanzend en perfect stylen als in de salon, zelfs thuis in de badkamer.

Meer info

Koop Wella SP System Professional producten tegen een gunstige prijs

Meer info +

Wella SP System Professional: Producten voor professionele haarverzorging

De naam Wella staat al jaren synoniem voor haarverzorgings- en stylingproducten van hoge kwaliteit. De producten van het merk zijn niet alleen geliefd in tal van salons over de hele wereld, maar ook de verzorgings- en stylingproducten die verkrijgbaar zijn voor de eindgebruiker genieten nog steeds grote populariteit.

Met Wella SP System Professional heeft het merk een nieuw hoofdstuk ingeluid in haarverzorging en styling voor thuis. Wella SP System Professional biedt shampoos, conditioners, speciale producten en stylinghulpmiddelen van salonkwaliteit. Ze kunnen worden gebruikt om perfecte verzorgings- en stylingresultaten te bereiken.

De producten van Wella SP System Professional bieden de gebruiker een uitgebreide reeks complementaire componenten die de juiste oplossing bieden voor elk haartype en elk haar- of hoofdhuidprobleem. In onze winkel kunnen klanten de Wella SP System Professional producten online kopen en ze combineren op maat van hun haar en haarbehoeften.

Wella - een Duits succesverhaal

De producten van Wella SP System Professional, van shampoo tot haarmaskers, behoren nu tot de best verkopende artikelen op het gebied van haarverzorging en cosmetica van salonkwaliteit. De opgeleide kapper en oprichter van het bedrijf Franz Ströher had dit zeker niet verwacht toen hij het bedrijf in 1880 oprichtte. Aanvankelijk wijdde Ströher zich volledig aan zijn vak. Al in 1900 behaalde hij zijn eerste verkoopsuccessen met een zelf ontwikkelde waterdichte haartule. In 1904 opende hij zijn eerste fabriek.

Zijn zonen registreerden uiteindelijk de merknaam Wella in 1925. Dit was gebaseerd op de nieuwe ontwikkeling van permanentgolfapparaten en de bijbehorende kapperschemicaliën. In 1930 werd een tweede fabriek gebouwd en de triomfantelijke opmars van Wella was niet meer te stuiten. In deze tijd werd ook de basis gelegd voor moderne producten zoals Wella SP System Professional shampoo: Het assortiment haarverzorgings- en stylingproducten kent zijn begin en is sindsdien gestaag uitgebreid.

Tijdens de deling van Duitsland is Wella actief in de Bondsrepubliek Duitsland; in de Duitse Democratische Republiek wordt het bedrijf gereorganiseerd als VEB Londa. Na de hereniging worden de West- en Oost-Duitse delen van het traditionele merk samengevoegd. Londa wordt vandaag de dag nog steeds als een apart merk op de markt gebracht.

Wella is vandaag de dag nog steeds een van de toonaangevende fabrikanten van haarcosmetica. Niet in de laatste plaats Wella SP System Professional producten dragen bij aan dit feit. Wella is nu eigendom van de internationale financiële investeerder KKR en heeft naast Wella SP System Professional merken als Sassoon, Sebastian en WeDo onder haar paraplu.

Verzorgd haar met fijn afgestemde producten

Wie online op zoek gaat naar Wella SP System Professional producten, vindt haarverzorgingslijnen die erop gericht zijn om optimaal te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan haartypes om perfecte verzorgingsresultaten te garanderen. De basis van de haarverzorging is altijd een Wella SP System Professional shampoo, die kan worden aangevuld met een geschikte conditioner en speciale producten:

-De SP Transform Technology maakt Keratin Protect Shampoo, Keratin Conditioning Cream, Keratin Boost Essence, Keratin Restore Mask en het Reconstructive Elixir van Wella SP System Professional Luxeoil tot een uitzonderlijke verzorgingslijn. De producten van Wella SP System Professional hebben een gunstig effect op het haar en verbeteren de structuur. De verzorgingsformule combineert keratine met waardevolle voedende oliën en regenereert zelfs fijn haar zonder het te verzwaren.

- Wella SP System Professional Essential is ontworpen voor iedereen die waarde hecht aan natuurlijke verzorging. De ingrediënten in de shampoo, conditioner en intensieve behandeling zijn 91% tot 96% natuurlijk. Afgezien van de zijdeaminozuren in de intensieve verzorging worden er zelfs geen stoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

- Wella SP System Professional Balance Scalp bevat shampoo, conditioner, haarmasker en het Balance Scalp Energy Serum voor de verzorging van de gevoelige hoofdhuid. De hoofdhuid wordt gekalmeerd en krijgt ondersteuning bij het behouden van de natuurlijke balans en beschermende functie.

-Color Save herstelt gekleurd haar, shampoo, conditioner, bi-phase conditioner en masker helpen om de kleurintensiteit van het haar langer te behouden, zelfs na het wassen. De Color Save Infusion kan zelfs gemengd worden met elk ander SP System Professional haarmasker om het een kleurbeschermend effect te geven.

-Onder de naam Clear Scalp vind je Wella SP System Professional producten die helpen bij haar en hoofdhuid die gevoelig zijn voor roos en jeuk. De shampoo en Clear Scalp Shampoo Peeling verwijderen micro-organismen die vaak roos veroorzaken met een formule genaamd Dermapure Complex.

Het Repair-assortiment is bedoeld voor de verzorging van beschadigd en gestrest haar. Haar waarvan de structuur beschadigd is door bijvoorbeeld herhaalde chemische behandelingen, sterk zonlicht en andere externe factoren. De haarstructuur wordt gladgestreken, waardoor het haar ook makkelijker doorkambaar wordt en haarbreuk wordt tegengegaan. Naast shampoo en conditioner is er ook een hele reeks speciale producten zoals het Liquid Hair repair serum, een haarmasker, de Liquid Ends balsem en de Perfect Hair leave-in conditioner. De Repair Infusion kan gebruikt worden om andere emulsies of maskers het herstellende effect van Wella SP System Professional Repair te geven.

-Wie last heeft van fijn haar kan Wella SP System Professional producten uit de Volumize lijn gebruiken voor meer volume en volheid.

- Wella SP System Professional Men is speciaal ontwikkeld voor mannen. Het erkent dat de behoeften van mannelijk haar verschillen van die van vrouwelijk haar. Deze Wella SP System Professional producten variëren van shampoos zoals Maxximum Shampoo voor meer body, Remove Shampoo tegen roos en Silver Shampoo voor grijs haar tot voedende tonics, haarlak en tinten en andere stylingproducten.

Styling biedt een breed assortiment hoogwaardige producten voor een gepersonaliseerde en hoogwaardige afwerking van je look. Naast Wella SP System Professional Perfect Hold hairspray of mousses zoals Elegant Shape of Delicate Volume, zijn er krulcrèmes, hittebeschermende sprays en haarcrèmes voor een breed scala aan stylingbehoeften. Wella SP System Professional producten verzorgen het haar tijdens het stylen. Het wordt beschermd tegen uitdrogen en beschadiging, terwijl de gewenste look vele uren lang stevig wordt gefixeerd - flexibel of bijzonder sterk indien gewenst.

De juiste verzorgingslijn voor elke behoefte

In onze Wella SP System Professional online shop kan iedereen zijn eigen gepersonaliseerde verzorgings- en stylingset samenstellen. Je kunt kiezen uit Wella SP System Professional shampoo, conditioner, verschillende haarbehandelingen en speciale producten zoals leave-in treatments of haartonics. Stylingproducten zoals Wella SP System Professional haarlak zorgen voor hold en maken elke look mogelijk. Je kunt Wella SP System Professional producten goedkoop kopen in onze shop - slechts één klik verwijderd!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten