Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Haar is nooit zo mooi als het vers van de kapper komt: met Wella SP System Professional kunt u uw haar ook in uw eigen badkamer net zo glanzend en perfect stylen als in de salon.

Meer info

Wella SP System Professional producten goedkoop kopen

Meer info +

Wella SP System Professional: Producten voor professionele haarverzorging

De naam Wella staat al vele jaren voor hoogwaardige haarverzorgings- en stylingproducten. Niet alleen geven talrijke salons over de hele wereld er de voorkeur aan met de producten van het merk te werken, maar ook de verzorgings- en stylingproducten die voor de consument beschikbaar zijn, blijven grote populariteit genieten.

Met Wella SP System Professional heeft het merk een nieuw hoofdstuk geopend in haarverzorging en styling voor thuis. Wella SP System Professional is een assortiment shampoos, conditioners, speciale producten en stylinghulpmiddelen van salonkwaliteit. Ze kunnen worden gebruikt om perfecte verzorgings- en stylingresultaten te bereiken.

De Wella SP System Professional producten bieden de gebruiker een uitgebreide reeks complementaire componenten die de juiste oplossing bieden voor elk haartype en elk haar- of hoofdhuidprobleem. In onze winkel Wella SP System Professional kunnen klanten online producten kopen en deze combineren naar gelang van hun haar en de behoeften ervan.

Wella - een Duits succesverhaal

Wella SP System Professional Vandaag de dag behoren producten variërend van shampoo tot haarmasker tot de best verkochte artikelen op het gebied van haarverzorging en cosmetica in salonkwaliteit. Franz Ströher, een opgeleid kapper en oprichter van het bedrijf, had dit zeker niet verwacht toen hij het bedrijf in 1880 oprichtte. Aanvankelijk wijdde Ströher zich volledig aan zijn vak. Al in 1900 had hij zijn eerste verkoopsucces met een door hemzelf ontwikkelde waterdichte haartule. Hij opende zijn eerste fabriek in 1904.

Uiteindelijk, in 1925, registreerden zijn zonen de merknaam Wella. Hieraan lag de nieuwe ontwikkeling ten grondslag van de permanentgolftoestellen en de bijbehorende kapperschemicaliën. In 1930 werd een tweede fabriek gebouwd en de triomftocht van Wella was niet meer te stuiten. In die tijd werd de basis gelegd voor moderne producten zoals Wella SP System Professional shampoo: Het assortiment haarverzorgings- en stylingproducten heeft zijn begin en is sindsdien gestaag uitgebreid.

Bij de deling van Duitsland is Wella actief in de Bondsrepubliek Duitsland en in de Duitse Democratische Republiek wordt de onderneming omgevormd tot VEB Londa. Na de hereniging kunnen ook de West- en Oost-Duitse delen van het traditionele merk zich verenigen. Vandaag de dag wordt Londa nog steeds als eigen merk op de markt gebracht.

Wella is nog steeds een van de belangrijkste fabrikanten van haarcosmetica. Niet in de laatste plaats Wella SP System Professional producten dragen daartoe bij. Het bedrijf Wella behoort intussen tot de internationaal opererende financiële investeerder KKR en heeft naast Wella SP System Professional merken als Sassoon, Sebastian en WeDo onder zijn paraplu.

Verzorgd haar met fijn afgestemde producten

Als u online op zoek gaat naar Wella SP System Professional producten, vindt u haarverzorgingslijnen die erop gericht zijn optimaal te voldoen aan de behoeften van een grote verscheidenheid aan haartypes om perfecte verzorgingsresultaten te garanderen. De basis van haarverzorging is altijd een shampoo Wella SP System Professional, die kan worden aangevuld met een geschikte conditioner en speciale producten:

SP Transform Technology maakt Keratin Protect Shampoo, Keratin Conditioning Cream, Keratin Boost Essence, Keratin Restore Mask en Reconstructive Elixir van Wella SP System Professional Luxeoil tot een uitzonderlijke haarverzorgingslijn. De producten van Wella SP System Professional hebben een gunstige invloed op het haar en verbeteren de structuur ervan. De verzorgende formule combineert keratine met waardevolle voedende oliën en regenereert zelfs fijn haar zonder het te verzwaren.

Wella SP System Professional Essential is voor degenen die waarde hechten aan natuurlijke verzorging. De ingrediënten van de shampoo, conditioner en intensieve verzorging zijn voor 91 tot 96 % natuurlijk. Afgezien van de zijde-aminozuren die in de intensieve behandeling zijn verwerkt, worden geen stoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

- Wella SP System Professional Balance Scalp bevat shampoo, conditioner, haarmasker en Balance Scalp Energy Serum voor de verzorging van de gevoelige hoofdhuid. Het wordt gekalmeerd en ondersteund bij het behoud van zijn natuurlijk evenwicht en beschermende functie.

-Color Save herstelt gekleurd haar, Shampoo, Conditioner, Bi-Phase Conditioner en Masker helpen de kleurintensiteit van het haar langer te behouden na het wassen. De Color Save Infusion kan zelfs worden gemengd met elk ander SP System Professional haarmasker om het een kleurbeschermend effect te geven.

-Onder de naam Clear Scalp vindt u Wella SP System Professional producten die haar en hoofdhuid helpen die gevoelig zijn voor roos en jeuk. Shampoo en Clear Scalp Shampoo verwijderen micro-organismen die vaak roos veroorzaken met een formule genaamd Dermapure Complex.

-De Repair serie is bedoeld voor de verzorging van beschadigd en gestrest haar. Haar dat in zijn structuur beschadigd is, bijvoorbeeld door herhaalde chemische behandelingen, sterk zonlicht en andere externe factoren. De haarstructuur wordt gladgestreken, waardoor het haar ook beter doorkambaar wordt en haarbreuk wordt tegengegaan. Naast shampoo en conditioner is er een hele reeks speciale producten, zoals het herstellende serum Liquid Hair, een haarmasker, de balsem Liquid Ends, of de leave-in verzorging Perfect Hair. De Repair Infusion kan worden gebruikt om andere emulsies of maskers het herstellende effect van Wella SP System Professional Repair te geven.

Wie last heeft van te fijn haar kan Wella SP System Professional producten uit de Volumize-lijn gebruiken om meer volume en volheid te krijgen.

Wella SP System Professional Men is speciaal ontwikkeld voor mannen. Er wordt rekening mee gehouden dat de eisen die aan mannelijk haar worden gesteld verschillen van die welke aan vrouwelijk haar worden gesteld. Het gamma van deze Wella SP System Professional producten strekt zich uit van shampoos zoals Maxximum Shampoo voor meer volheid, Remove Shampoo tegen roos of Silver Shampoo voor grijs haar tot voedende tonics, haarsprays en -tinten en andere stylingproducten.

-Styling biedt een breed scala aan hoogwaardige producten voor een individuele en hoogwaardige afwerking van de look. Naast Wella SP System Professional haarlak Perfect Hold of mousse zoals Elegant Shape of Delicate Volume, zijn er krulcrèmes, hittebeschermende sprays en haarcrèmes voor een breed scala aan stylingbehoeften. Wella SP System Professional De producten verzorgen het haar tijdens het stylen. Het wordt beschermd tegen uitdrogen en beschadiging, terwijl de gewenste look gedurende vele uren stevig wordt bevestigd - flexibel of bijzonder sterk indien gewenst.

Het juiste zorgaanbod voor elke behoefte

In onze Wella SP System Professional online shop kan iedereen zijn eigen individuele verzorgings- en stylingkit samenstellen. U kunt kiezen uit Wella SP System Professional shampoo, conditioner, diverse haarbehandelingen en speciale producten zoals leave-in treatments of haartonics. Stylingproducten zoals Wella SP System Professional haarlak geven houvast en maken elke look mogelijk. In onze winkel kunt u Wella SP System Professional producten kopen tegen lage prijzen - slechts een klik verwijderd!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Wella SP System Professional
Wella SP System Professional
Wella SP System Professional
Wella SP System Professional