Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

In 2019 viert het Duitse merk zijn vijftigste verjaardag. Bij nader inzien is het duidelijk wat s. Oliver zo succesvol maakt: mode met de vinger aan de pols, consistent hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Hetzelfde kan gezegd worden van de trendy geuren van het modehuis.

Meer info

koop s.Oliver parfum goedkoop

Meer info +

s.Oliver parfum - verfijnde geuren van een gerenommeerd modelabel

s.Oliver parfums maken al enkele jaren deel uit van het assortiment van elke gerenommeerde parfumerie. Dit is op het eerste gezicht verrassend, omdat het merk van oorsprong een modelabel is dat dames-, heren- en jeugdkleding produceert. Als reactie op de vraag van klanten begon s.Oliver echter al in een heel vroeg stadium accessoires en een hele reeks hoogwaardige geuren voor mannen en vrouwen aan het assortiment toe te voegen. Dit betekent dat de fans van het label niet alleen kunnen genieten van modieuze kleding, maar ook het bijpassende s.Oliver parfum kunnen kopen.

De geschiedenis van het bedrijf sinds de oprichting is een doorlopend succesverhaal, waaraan ook de lancering van talrijke parfums in de afgelopen jaren heeft bijgedragen. Het merk wordt nu gekenmerkt door een zeer divers productassortiment dat niet alleen de modesector maar ook de lifestylesector omvat.

s.Oliver: het succesverhaal van een Duits bedrijf

Iedereen die vandaag de dag een s.Oliver mannengeur of een s.Oliver vrouwenparfum koopt, is zich zelden bewust van het feit dat het merk een Duits bedrijf is dat nu ook kan bogen op talrijke successen op de internationale markt. Er zijn meer dan 45 jaar verstreken sinds de oprichting van het bedrijf in 1969. In die tijd zijn de bedrijfsdoelstelling en het productassortiment van s.Oliver fundamenteel veranderd.

Oorspronkelijk opgericht als een kleine modeboetiek met slechts 25 vierkante meter ruimte onder de naam Sir Oliver, werd het bedrijf in 1978 omgedoopt tot s.Oliver als gevolg van juridische geschillen. Aanvankelijk bestond het assortiment uit een damesmodecollectie, die later werd aangevuld met shirts voor mannen. Deze werden exclusief verkocht door gerenommeerde ketens zoals Breuninger voordat in 1985 de eerste s.Oliver-winkel zijn deuren opende in Würzburg. Daarna werden er steeds meer winkels geopend, eerst in Duitsland en later in andere Europese landen. Het bedrijf bleef trouw aan zijn Frankische wortels en heeft daar nog steeds zijn hoofdkantoor.

De oorspronkelijke collecties werden geleidelijk aangevuld met een afdeling kindermode en een damescollectie voor grote maten. In de loop der jaren heeft s.Oliver ook verschillende gerenommeerde concurrenten overgenomen, zoals het merk Liebeskind, dat in 2012 werd ingelijfd. s.Oliver biedt ook al meer dan tien jaar parfum aan, dat het merk onder licentie laat produceren door de gerenommeerde parfumeur Mäurer & Wirtz. Dit garandeert de hoge kwaliteit van elke S.Oliver mannengeur en elk S.Oliver parfum voor vrouwen, wat essentieel is voor alle producten van het merk. Vandaag de dag zijn de s.Oliver geuren zowel verkrijgbaar in de winkels van het merk als bij alle gerenommeerde speciaalzaken.

De geuren worden vaak gecreëerd door de specialisten van IFF (International Flavors & Fragrances), een van de grootste geur- en smaakfabrikanten ter wereld.

Geuren van S.Oliver: olfactorische diversiteit voor mannen en vrouwen

Een van de bekendste vrouwengeuren uit het s.Oliver assortiment is s.Oliver Woman, een parfum dat al jaren succesvol is op de markt. Het verrast met een zachte, bloemige geur die de zintuigen prikkelt met zijn intens frisse effect. Het boeket is gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten, vooral essences van planten en vruchten. Bergamot, rode appel en limoen openen de geur in een fruitige topnoot met een fris karakter. Deze wordt verleidelijk ondersteund door een door en door bloemige hartnoot, die uiteindelijk overgaat in een basisnoot die verleidt met zijn oriëntaalse sensualiteit.

Een ander populair s.Oliver parfum voor vrouwen is Selection Woman. Dit is een s.Oliver parfum dat vooral gericht is op liefhebbers van oriëntaalse houtachtige geuren voor vrouwen en wordt gepresenteerd in een overwegend klassieke geurcompositie. Nuances van nectarine, gebakken appel en bergamot vormen de topnoot. Deze gaat vloeiend over in de hartnoot, die de basis legt voor het oriëntaalse karakter van het parfum met essences van jasmijn en pioenroos. De basisnoot intensiveert dit nog verder door het gebruik van cederhout, ambergris en sensuele muskus.

De s.Oliver herengeur Oustanding is zeer bekend. Sinds de lancering heeft het internationaal veel enthousiaste fans gevonden en maakt het indruk met zijn mannelijke, houtachtige karakter en frisse geurintensiteit. De topnoot schittert al met individuele, frisse en kruidige nuances van peper, rozemarijn en pittige grapefruit. Het hart van de geur is etherisch met essences van viooltjesblad, lavendel en salie. Tot slot geeft de basisnoot deze mannengeur van s.Oliver zijn typisch mannelijke karakter. Hier zorgen kruidig sandelhout, frisse vetiver en groen mos samen voor een heel bijzondere geurbeleving die langdurig verfrissend is en tegelijkertijd een sensuele uitstraling heeft.

De geur For Him is ook populair bij veel mannen. Deze mannengeur wordt gekenmerkt door zijn uitgesproken frisheid en levendigheid en is daarom perfect voor actieve mannen. Het opent zeer dynamisch met noten van appel, zwarte thee en kruidige rode peper. In de hartnoot straalt deze s.Oliver herengeur een opvallend mannelijke combinatie uit van groene viooltjesbladeren, rozemarijn en bloeiende geranium. De lang aanhoudende basisnoot van deze s.Oliver geur wordt gevormd door essences van tonkaboon, fris mos en sensuele, verleidelijke muskus.

Samenwerkingen en sponsoring door en met s.Oliver

Al vroeg in de geschiedenis van het bedrijf maakte het merk naam door te adverteren met bekende gezichten uit onder andere de sport- en muziekwereld. De reclamepartners van het bedrijf die s.Oliver parfum voor vrouwen en de modecollecties van het merk hebben gepromoot en geadverteerd zijn onder andere Anastacia, Dieter Bohlen en David Garrett. Atleten zoals Ivan Lendl, Wladimir Klitschko, Ralf Schuhmacher en clubs zoals FC Bayern München en de Würzburger Kickers hebben ook wel eens hun gezicht aan het merk geleend voor reclamedoeleinden. Sommige van deze beroemdheden kregen zelfs hun eigen mode- en geurcollecties, die erg goed verkochten.

s.Oliver parfum goedkoop kopen - gemakkelijk online

Wij bieden de mogelijkheid om s.Oliver parfum voordelig online te kopen. Met de geuren van het merk ervaart de drager buitengewone geurcombinaties met een bovengemiddelde houdbaarheid en sillage. Ons assortiment bevat niet alleen s.Oliver parfum tegen voordelige prijzen, maar ook bijpassende aanvullende producten zoals deodorants en douchegels. Als je s.Oliver parfum online wilt kopen, kun je kiezen voor een voordelige setbestelling. Dit maakt intensieve lichaamsverzorging met je nieuwe favoriete geur van s.Oliver mogelijk.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor s.Oliver met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Frace1981
Zoals het moet

Super bescherming tegen zweten en geur. Lang houdend en super lekker ruikend. Bestel ik graag weer opnieuw bij jullie. Topprijs.

Commentaar van Shap1996
Iets heel bijzonders

De geur van deze parfum is echt heel bijzonder. Wie niet van zo ontzettend zoet houdt, is hier aan het goede adres. Ik werd al vaak op deze geur aangesproken.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten