Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

In 2019 viert het Duitse merk zijn vijftigste verjaardag. Wat s. Oliver zo succesvol maakt, wordt bij nader inzien duidelijk: mode met de vinger aan de pols, een constant hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Hetzelfde kan gezegd worden over de trendy geuren van het modehuis.

Meer info

Koop s.Oliver Parfum goedkoop

Meer info +

s.Oliver Parfum - Verfijnde geuren van een gerenommeerd modemerk

s.Oliver Geuren maken al enkele jaren deel uit van het assortiment van elke gerenommeerde parfumerie. Dit is in eerste instantie verbazingwekkend, want het merk is van oorsprong een modemerk dat zowel dames- en heren- als jeugdkleding produceert. Echter, in lijn met de wensen van de klanten, begon het s.Oliver al vroeg met het aanvullen van het assortiment met accessoires en een hele reeks hoogwaardige geuren voor mannen en vrouwen. Hierdoor kunnen de volgelingen van het label niet alleen genieten van modieuze kleding, maar ook van het bijpassende s.Oliver parfum.

De geschiedenis van het bedrijf sinds de oprichting is een continu succesverhaal, waaraan de lancering van talrijke geuren in de afgelopen jaren heeft bijgedragen. Het merk wordt nu gekenmerkt door een zeer divers productassortiment, dat naast mode ook het lifestyle-gebied omvat.

s.Oliver Het succesverhaal van een Duits bedrijf

Wie vandaag s.Oliver de dag een mannengeur of een s.Oliver parfum voor dames koopt, is zich zelden bewust van het feit dat het merk een Duits bedrijf is, dat ondertussen ook talrijke successen op de internationale markt kan boeken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 zijn er meer dan 45 jaar verstreken. In deze periode zijn de doelstellingen en het productaanbod van het bedrijf s.Oliver fundamenteel veranderd.

Oorspronkelijk opgericht als een kleine modeboetiek met slechts 25 vierkante meter ruimte onder de naam Sir Oliver, werd het in 1978 hernoemd vanwege juridische geschillens.Oliver . Aanvankelijk bestond het assortiment uit een damesmodecollectie, die later werd aangevuld met overhemden voor mannen. Deze werden uitsluitend verkocht door gerenommeerde ketens zoals Breuninger voordat de eerste s.Oliver winkel in Würzburg in 1985 zijn deuren opende. Als gevolg hiervan werden er steeds meer winkels geopend, eerst in Duitsland en later ook in andere Europese landen. Het bedrijf bleef trouw aan zijn Frankische wortels en heeft er nog steeds zijn hoofdkantoor.

De oorspronkelijke collecties werden geleidelijk aangevuld met een kindermodeafdeling en een damescollectie voor grote maten. Daarnaast hebben in s.Oliver de loop der jaren verschillende gerenommeerde concurrenten, zoals het merk Liebeskind, dat in 2012 was aangesloten, het bedrijf overgenomen. Al meer dan een decennium lang is er s.Oliver parfum van het merk Mäurer & Wirtz, geproduceerd onder licentie van de gerenommeerde parfumeur Mäurer & Wirtz. Dit garandeert een hoge kwaliteit voor elke S.Oliver mannengeur en elke S.Oliver vrouwengeur, die essentieel is voor alle producten van het merk. Vandaag de dag zijn geuren verkrijgbaar s.Oliver in merkwinkels en bij alle gerenommeerde retailers.

De geuren worden vaak gecreëerd door de specialisten van IFF (International Flavors & Fragrances), een van de grootste geur- en geurfabrikanten ter wereld.

Geuren van S.Oliver: Olfactorische variëteit voor vrouwen en mannen

Een van de bekendste geuren voor vrouwen uit het Woman assortiment s.Oliver is s.Oliver Woman, een parfum dat al vele jaren succesvol is op de markt. Het inspireert met een zachte, bloemige geur, die de zintuigen stimuleert door zijn intensief frisse werking. Het boeket is gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten, vooral essences van planten en vruchten. Bergamot, rode appels en limoen openen de geur in een fruitige topnoot met fris karakter. Het wordt verleidelijk begeleid door een grondig bloemige hartnoot, die uiteindelijk opgaat in een basisnoot die de zintuigen verleidt.

Een ander populair s.Oliver parfum voor dames is Selectie Vrouw. Dit is een s.Oliver parfum dat in de eerste plaats gericht is op liefhebbers van oosterse houtachtige geuren voor vrouwen en zich presenteert in een overwegend klassieke geurcompositie. Nuances van nectarine, gebakken appel en bergamot vormen de topnoot. Het vloeit uit in een hartnoot die, met essenties van jasmijn en pioenroos, al de basis legt voor het oosterse karakter van het parfum. De basisnoot versterkt dit nog meer door het gebruik van cederhout, ambergrijs en sensuele muskus.

Zeer bekend is de s.Oliver mannengeur Oustanding. Sinds de lancering heeft het internationaal veel enthousiaste volgelingen gevonden en boeit het met zijn mannelijk-tweeën karakter en frisse geurintensiteit. De topnoot glanst al met individuele, frisse en kruidige nuances van peper, rozemarijn en pittige grapefruit. In het hart presenteert de geur zich etherisch met essences van viooltjesbladeren, lavendel en salie. Tot slot geeft de basisnoot deze mannengeur s.Oliver zijn typisch mannelijke karakter. Kruidig sandelhout, verse vetiver en groen mos vormen samen een heel bijzonder geurgebeuren dat lange tijd verfrist en tegelijkertijd een sensuele uitstraling uitstraalt.

Ook populair bij veel mannen is de geur voor hem. Deze mannengeur wordt gekenmerkt door zijn uitgesproken frisheid en levendigheid en is daarom perfect voor actieve mannen. Het opent zeer dynamisch met tonen van appel, zwarte thee en kruidige rode peper. In de hartnoot straalt deze s.Oliver mannengeur een kenmerkende mannelijke combinatie van groene paarse bladeren, rozemarijn en bloeiende geranium. De langdurige basisnoot in dit s.Oliver parfum bestaat uit tonkabonenessenties, verse mossen en sensuele verleidelijke muskus.

Samenwerking en sponsoring door en met s.Oliver

Vroeg in de geschiedenis van het bedrijf heeft het merk naam gemaakt door middel van reclame met bekende gezichten uit de wereld van sport en muziek. De reclamepartners van het bedrijf, die reclame maakten en s.Oliver parfum voor vrouwen en de modecollecties van het merk promoten, zijn onder andere Anastacia, Dieter Bohlen en David Garrett. Atleten als Ivan Lendl, Wladimir Klitschko, Ralf Schuhmacher en clubs als FC Bayern München en Würzburger Kickers leenden ook af en toe hun gezicht aan het merk voor reclamedoeleinden. Sommige van deze beroemdheden hadden zelfs hun eigen mode- en geurencollecties gewijd aan hen, die allemaal zeer goed verkocht.

s.Oliver Koop goedkoop parfum - zeer handig online

Wij bieden u de mogelijkheid om online s.Oliver parfum te kopen tegen gunstige prijzen. Met geuren van het merk ervaart de drager buitengewone geurcombinaties met een bovengemiddelde duurzaamheid en sillage. In ons assortiment is niet alleen s.Oliver parfum goedkoop verkrijgbaar, maar ook de bijpassende aanvullende producten, zoals deodorants of douchegels. Wie online een s.Oliver parfum wil kopen, kan dit beslissen voor een gunstige bestelling in de set. Dit maakt intensieve lichaamsverzorging mogelijk met de nieuwe favoriete geur van het huiss.Oliver .

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor s.Oliver met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Frace1981
Zoals het moet

Super bescherming tegen zweten en geur. Lang houdend en super lekker ruikend. Bestel ik graag weer opnieuw bij jullie. Topprijs.

Commentaar van Shap1996
Iets heel bijzonders

De geur van deze parfum is echt heel bijzonder. Wie niet van zo ontzettend zoet houdt, is hier aan het goede adres. Ik werd al vaak op deze geur aangesproken.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.