Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Clineral by AHAVA zet zich in voor de bescherming en verzorging ervan. Met behulp van Dode Zee-mineralen wordt de huid ondersteund in haar functies. De innoverende formules zijn perfect aangepast aan specifieke huidtypes en voorzien in hun behoeften.

Meer info

Koop Clineral van AHAVA aan een geweldige prijs

Meer info +

Klinisch door AHAVA - Wondgenezingskracht van de diepten van de zee

De huid is een wonder van de natuur. Het beschermt tegen hitte en kou. Het is zo robuust dat het zichzelf grotendeels kan herstellen met kleine verwondingen, en zo gevoelig dat zijn miljoenen zenuwcellen zelfs het gevoel van een aanraking van een veer. Toch kan de huid enorm uit balans raken: scherpe reinigingsmiddelen, schadelijke uitlaatgassen en een teveel aan additieven en kleurstoffen beschadigen de natuurlijke huidbarrière. Chronische huidaandoeningen zoals neurodermitis of psoriasis zorgen ervoor dat het hele functionele principe van ons grootste orgaan uit de hand loopt. clineral van AHAVA is een dermo-cosmetische lijn die beschadigde en lijdende huid helpt met een natuurlijke schat: de mineralen van de Dode Zee. Deze actieve ingrediënten, geëxtraheerd uit diepten van 400 meter onder de zeespiegel, kunnen het "besturingssysteem" van de huid op duurzame wijze helpen zijn vitaliteit te herwinnen.

Mineralen hebben een vitaliserend effect

clineral is een combinatie van de woorden "klinisch" en "mineraal" en staat voor de basisfilosofie van het gehele productassortiment: clinerale producten zijn allemaal gebaseerd op klinische studies waarin de effectiviteit van Dode Zee mineralen in het verlichten van huidirritaties en het verbeteren van chronische huidklachten is bewezen. Klinische producten zijn voornamelijk gebaseerd op de wetenschappelijke resultaten van de AHAVA Dead Sea Laboratories, die in 25 jaar onderzoek een grondige kennis hebben opgedaan over de vitaliserende eigenschappen en therapeutische toepassingen van mineralen en planten uit de Dode Zee. De hoogste concentraties van magnesium en calcium, kalium en strontium, boor en ijzer zijn te vinden in water en de Dode Zee regio. De helende werking van zwarte modder op reumatische klachten en aandoeningen van de luchtwegen wordt nu wereldwijd erkend. Sinds 2007 gebruikt clineral van AHAVA de kracht van mineralen specifiek voor huidaandoeningen. Het klinerale repertoire is ook beschikbaar in de online shop. clinerale huidverzorging en clinerale shampoo kunnen gemakkelijk online worden geselecteerd en besteld.

verzacht geïrriteerde gebieden van de huid

Klinische producten richten zich op speciale huidproblemen met verschillende series. Het doel is echter altijd jeuk en roodheid te verzachten, geïrriteerde gebieden van de huid te verzachten en de vochthuishouding en vetbalans van de huid te herstellen door dagelijkse verzorging. Therapeutisch gezien kan niet worden overschat dat de verlichting van lichamelijke pijn en de verbetering van esthetische symptomen gepaard gaan met een verbetering van de stemming: Vooral bij neurodermitis en terugkerend eczeem zijn dermatologen het al lang eens over het "helende" effect van een positieve gemoedstoestand.

Een metgezel in het dagelijks leven

clineral van AHAVA staat voor een breed scala aan zorgproducten die gebaseerd zijn op dagelijks, quasi-routinematig gebruik om een maximale therapeutische effectiviteit te bereiken. De gezichtsreinigingsgel van de SEBO lijn van clinerale producten, bijvoorbeeld, kan de gekleurde en/of rode huidletsels die zo kenmerkend zijn voor seborroe kalmeren en verzachten, met de kwellende jeuk bij regelmatig gebruik. De overmatige talgproductie van de ziekte, vaak aangeduid als "droge vette huid", kan geleidelijk worden verminderd. Conventionele cosmetica kunnen nauwelijks voldoende verzorging bieden voor de vaak af en toe oplaaiende seborroe, omdat deze te veel irriterende ingrediënten bevat. Natuurlijke recepten zijn een echt alternatief. Het is ook aan te raden om kliniekproducten online te kopen om te profiteren van aantrekkelijke prijzen.

Als de huidbarrière defect is

Mensen met atopische dermatitis voelen zich vaak zeer, zeer moeilijk op hun gemak in hun huid. De beschadigingen door eczeem, roodheid en schilfering van de afzonderlijke huidgebieden, die soms zwakker en soms meer uitgesproken zijn, zijn te groot. Veel factoren die leiden tot het ontstaan van de ziekte, gewoonlijk neurodermitis genoemd, zijn nog niet voldoende onderzocht, maar het lijkt zeker dat de oorzaak van de symptomen een verstoorde huidbarrière is. De barrièreafwijking bevordert de penetratie van allerlei allergenen en irriterende stoffen, die dan ontstekingsfoci vormen. Het is bewezen dat de formuleringen van de kliniek door de AHAVA TOPIC lijn het herstel van de huidbarrière ondersteunen en een stabiliserend effect hebben. Het Topic-gamma is een van de populairste kliniekproducten die online kan worden gekocht.

Allergenen op de loer overal

Eczemen zijn de laatste jaren onevenredig toegenomen. De "variëteiten" van ontsteking van de bovenste huidlaag, de opperhuid, zijn talrijk, maar meestal reageert de huid met roodheid, extreme jeuk, zwelling en huilende blaren of knobbeltjes. Eczemen zijn niet besmettelijk - echter, hun behandeling blijkt meestal langdurig. Mensen die getroffen worden door contacteczeem, dat steeds weer "bloeit" wanneer de huid in contact komt met allergene stoffen, zijn bijzonder getroffen. Deze allergenen komen voor in was- en reinigingsmiddelen, maar ook in cosmetische crèmes, plastic verpakkingen of zelfs in rubberhandschoenen die zogenaamd bescherming bieden. De clineral van AHAVA X-ZEM Hand Cream is speciaal ontwikkeld als permanente begeleider voor mensen met contactdermatitis - het bevat een zeer geconcentreerde dosis Dode Zee mineralen en reguleert de vochtbalans van de huid. Als u X-ZEM of andere producten uit de kliniek voor een goede prijs wilt kopen, kunt u het beste de onlineshop raadplegen.

Het verlichten van kwellende symptomen

klineral by AHAVA heeft met de series PSO en D-MEDIC nog twee dermo-cosmetische lijnen in haar repertoire, die zijn afgestemd op de speciale behoeften van zeer specifieke huidziekten. De psychologisch zeer stressvolle psoriasis wordt veroorzaakt door een defect van het immuunsysteem, dat bepaalde cellen van de opperhuid aanvalt - die zich dan voortdurend vermenigvuldigen om de ziekte te bestrijden en dikke, schilferige vlekken te vormen. Psoriasis is chronisch en volgens de huidige medische kennis niet te genezen. De symptomen kunnen echter worden verlicht. Klinische producten van de PSO-lijn gebruiken Dode Zeemineralen om droogheid van de huid tegen te gaan en schilferingen en roodheid te verminderen. Klinische producten uit de D-MEDIC serie richten zich op de speciale behandeling van klachten door de zogenaamde "diabetische voet". De voetcrème voorkomt droogheid van de huid wanneer dagelijks aangebracht, waardoor het risico op scheuren en laesies die zich gemakkelijk kunnen ontwikkelen tot chronische zweren wordt verminderd.

Voorkómen is beter

Veel, niet alle, huidaandoeningen zijn het gevolg van overbelasting van de huid: gifstoffen in de omgeving, uitlaatgassen en dagelijks contact met agressieve reinigings- en waslotion beschadigen voortdurend het dappere beschermende schild. Wanneer de natuurlijke huidbarrière de eerste zwakke punten vertoont, spreekt men meestal van een "gevoelige" huid. Als het de neiging heeft om onverschillige reacties af en toe, van "intolerante" huid. Beide zijn eigenlijk waarschuwingssignalen - of eenvoudige kreten om hulp van de huid. Clineral heeft de SKIN PRO lijn precies voor deze gevallen van SOS ontwikkeld. Voor mensen die nog niet lijden aan ernstige huidfunctiestoornissen, echter, willen kopen klinisch producten om verdere schade te voorkomen. Ze vertrouwen erop dat de mineralen uit de oerdiepten van de Dode Zee met hun natuurlijke helende kracht het best geschikt zijn om het beschermende schild van de mens - onze huid te ondersteunen. Met een ontspannen selectie uit het goed gesorteerde assortiment op het net, wordt de meest aantrekkelijke methode van het verwerven van klinerale producten tegen een redelijke prijs aangeboden.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

11 20
toepassen