Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

11 18
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Clineral by AHAVA is gewijd aan de bescherming en verzorging ervan. De huidfuncties worden ondersteund met behulp van Dode Zee-mineralen. De innovatieve formules zijn perfect afgestemd op specifieke huidtypes en vervullen hun behoeften.

Meer info

Koop Clineral van AHAVA tegen een voordelige prijs

Meer info +

clineral van AHAVA - Helende kracht uit de diepten van de zee

De huid is een wonder van de natuur. Het beschermt tegen hitte en kou. Ze is zo robuust dat ze zichzelf grotendeels kan herstellen bij kleine verwondingen en zo gevoelig dat haar miljoenen zenuwcellen zelfs de aanraking van een veertje kunnen voelen. En toch kan de huid ernstig uit balans raken: agressieve schoonmaakmiddelen, schadelijke uitlaatgassen en te veel additieven en kleurstoffen beschadigen de natuurlijke huidbarrière. Chronische huidziekten zoals neurodermitis of psoriasis kunnen het hele functioneren van ons grootste orgaan verstoren. clineral by AHAVA is een dermocosmetische lijn die de beschadigde en lijdende huid helpt met een natuurlijke schat: mineralen uit de Dode Zee. Deze actieve ingrediënten, gewonnen op een diepte van 400 meter onder de zeespiegel, zijn in staat om het "besturingssysteem" van de huid blijvende vitaliteit te geven.

Mineralen hebben een vitaliserende werking

clineral is een samenvoeging van de woorden "clinical" en "mineral" en staat voor de basisfilosofie van het hele productassortiment: de producten van clineral zijn allemaal gebaseerd op klinische studies waarin de doeltreffendheid van Dode Zee-mineralen bij het verlichten van huidirritaties en het verbeteren van chronische huidklachten is bewezen. De producten van clineral zijn in essentie gebaseerd op de wetenschappelijke bevindingen van de AHAVA Dode Zee Laboratoria, die gedurende 25 jaar onderzoek een diepgaande kennis hebben opgedaan van de vitaliserende eigenschappen en therapeutische toepassingen van Dode Zee-mineralen en -planten. Magnesium, calcium, kalium, strontium, boor en ijzer komen in het water en in de Dode Zee-omgeving voor in de hoogste concentraties ter wereld. De helende werking van de zwarte modder op reumatische klachten en luchtwegaandoeningen wordt inmiddels wereldwijd erkend. clineral by AHAVA gebruikt de kracht van de mineralen sinds 2007 specifiek voor huidaandoeningen. Het clineral repertoire is ook verkrijgbaar in de online shop. clineral huidverzorging en clineral shampoo kunnen gemakkelijk online worden geselecteerd en besteld.

Geïrriteerde huidgebieden worden gekalmeerd

De producten van clineral richten zich op specifieke huidproblemen met verschillende assortimenten. Het doel is echter altijd om jeuk en roodheid te verlichten, geïrriteerde huidzones te kalmeren en de vocht- en oliebalans van de huid te herstellen door dagelijkse verzorging. Vanuit therapeutisch oogpunt kan niet worden overschat dat de verlichting van fysieke pijn en de verbetering van esthetische symptomen ook gepaard gaan met een verbetering van de stemming: Dermatologen zijn het al lang eens over het "helende" effect van een positieve gemoedstoestand, vooral in het geval van neurodermitis en terugkerend eczeem.

Begeleider in het dagelijks leven

clineral by AHAVA staat voor een breed scala aan verzorgingsproducten die zijn gebaseerd op dagelijks, quasi-routinematig gebruik om een maximale therapeutische effectiviteit te bereiken. De gezichtsreinigingsgel uit de SEBO lijn van clineral producten bijvoorbeeld, kan bij regelmatig gebruik de vlekkerige en/of rode huidlaesies met de kwellende jeuk die zo typisch is voor seborroe kalmeren en verzachten. De overmatige talgproductie van de aandoening die vaak "droge vette huid" wordt genoemd, kan geleidelijk worden verminderd. Conventionele cosmetica zijn nauwelijks in staat om seborroe, dat vaak in fases opflakkert, adequaat te verzorgen omdat ze te veel irriterende ingrediënten bevatten. Natuurlijke formules zijn een echt alternatief. Het is ook aan te raden om klineral producten online te kopen om te profiteren van aantrekkelijke prijzen.

Wanneer de huidbarrière defect is

Mensen die lijden aan atopische dermatitis vinden het vaak heel erg moeilijk om zich comfortabel te voelen in hun huid. De negatieve effecten veroorzaakt door eczeem, roodheid en schilfering van afzonderlijke delen van de huid, soms minder en soms meer uitgesproken, zijn te groot. Veel factoren die leiden tot het uitbreken van de ziekte die algemeen bekend staat als atopische dermatitis zijn nog niet voldoende onderzocht, maar het lijkt op dit moment zeker dat een verstoorde huidbarrière verantwoordelijk is voor het ontstaan van de symptomen. Het defect in de barrière bevordert het binnendringen van allerlei allergenen en irriterende stoffen, die vervolgens ontstekingshaarden vormen. Van de formules uit de TOPIC-lijn van AHAVA is bewezen dat ze het herstel van de huidbarrière ondersteunen en een stabiliserende werking hebben. De Topic-lijn is een van de populairste Clineral-producten die je online kunt kopen.

Allergenen liggen overal op de loer

Eczeem is de laatste jaren onevenredig toegenomen. De "soorten" ontsteking van de bovenste laag van de huid, de opperhuid, zijn talrijk, maar de huid reageert meestal met roodheid, extreme jeuk, zwelling en tranende blaasjes of knobbeltjes. Eczeem is niet besmettelijk, maar de behandeling duurt meestal lang. Mensen met contacteczeem, dat steeds weer "opbloeit" als de huid in contact komt met allergene stoffen, hebben het extra lang te verduren. Deze allergenen kunnen voorkomen in was- en reinigingsmiddelen, maar ook in cosmetische crèmes, plastic verpakkingen of zelfs in zogenaamd beschermende rubberen handschoenen. De clineral by AHAVA X-ZEM handcrème is speciaal ontwikkeld als constante metgezel voor mensen met contactdermatitis - het bevat een zeer geconcentreerde dosis Dode Zee-mineralen en reguleert de vochtbalans van de huid. Als je X-ZEM of andere clineral producten voordelig wilt kopen, neem dan een kijkje in de online shop.

Verlicht pijnlijke symptomen

clineral by AHAVA heeft nog twee dermocosmetische lijnen in haar repertoire, de PSO en D-MEDIC series, die zijn afgestemd op de speciale behoeften van zeer specifieke huidaandoeningen. Psoriasis, dat psychologisch zeer belastend is, wordt veroorzaakt door een storing van het immuunsysteem, dat bepaalde cellen van de opperhuid aanvalt - die zich dan als het ware voortdurend vermenigvuldigen als verdediging en zo dikke, schilferige plekken vormen. Psoriasis is chronisch en kan volgens de huidige stand van de geneeskunde niet worden genezen. De symptomen kunnen echter wel worden verlicht. De producten van clineral uit de PSO-lijn bestrijden uitdroging van de huid met mineralen uit de Dode Zee en helpen schilfering en roodheid te verminderen. clineral producten uit de D-MEDIC lijn richten zich op de speciale behandeling van symptomen veroorzaakt door de zogenaamde "diabetische voet". Bij dagelijks gebruik voorkomt de voetcrème broze droogheid van de huid en vermindert zo het risico op scheurtjes en laesies die zich gemakkelijk kunnen ontwikkelen tot chronische zweren.

Voorkomen is beter

Veel, maar niet alle, huidziekten zijn het gevolg van overbelasting van de huid: milieugiffen, uitlaatgassen en dagelijks contact met agressieve reinigings- en waslotions beschadigen voortdurend het dapper strijdende beschermende schild. Wanneer de natuurlijke huidbarrière de eerste tekenen van zwakte vertoont, wordt dit meestal een "gevoelige" huid genoemd. Als ze de neiging heeft om af en toe onverschillig te reageren, wordt dat een "intolerante" huid genoemd. Beide zijn eigenlijk waarschuwingssignalen - of eenvoudige hulpkreten van de huid. Precies voor deze SOS-gevallen heeft Clineral de SKIN PRO lijn ontwikkeld. Voor mensen die nog niet lijden aan ernstige defecten in de huidfunctie, maar die desondanks clineral producten willen kopen om verdere schade te voorkomen. Voor mensen die erop vertrouwen dat de mineralen uit de oerdiepten van de Dode Zee met hun natuurlijke helende kracht het best geschikt zijn om het menselijke beschermschild - onze huid - te ondersteunen. Een ontspannen selectie uit het goed gevulde assortiment online is de meest aantrekkelijke manier om klineral producten te kopen tegen een gunstige prijs.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten