Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Geuren van bdk Parfums betoveren sinds 2016 vrouwen en mannen over de hele wereld. Het Parijse parfumhuis creëert nuances van hoge kwaliteit die over de hele lijn overtuigen: de expertise van het Franse vakmanschap wordt al toegepast op de verpakking en de flacon, zodat bdk Parfums op de juiste manier wordt gepresenteerd.

Meer info

bdk Parfums kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

bdk Parfums - moderne luxe parfums met tijdloze elegantie

De nicheparfums van bdk Parfums combineren Franse elegantie met moderne geurinterpretaties. Volgens David Benedek, de oprichter van het merk, moet een parfum gedragen worden als een tweede huid. Het moet dus heel goed bij de persoon passen. Ieder mens heeft voorkeuren voor specifieke geuren en geuren. Daarom biedt het luxemerk een verscheidenheid aan verschillende geuren die telkens weer inspireren door hun elegantie en fijne creaties. Een goed parfum brengt de drager in een mooie stemming. De nicheparfums omhelzen met buitengewone composities die zelden voorkomen in de wereld van de parfums en toch door alle mensen kunnen worden gedragen. Geuren van bdk Parfums kopen vrouwen en mannen die waarde hechten aan exclusiviteit. Het luxemerk besteedt bijzondere aandacht aan de hoogwaardige grondstoffen als uitgangspunt van elke creatie. Met groot vakmanschap worden unieke geuren gecreëerd, die zeker niet aan elke smaak voldoen, maar als een tweede huid zijn voor degenen die ervan houden. Als u bdk Parfums online zoekt, vindt u bijzondere geuren van een schepper die altijd verbonden is geweest met de wereld van geuren.

Een geschenk van liefde

David Benedek richtte in 2016 het luxe merk bdk Parfums op in Parijs en is een van de jongste parfumontwerpers op het gebied van luxe geuren. Ook hij is geboren in Parijs in 1989, zijn familie werkt toen al als parfumeur. Zijn grootouders komen uit Transsylvanië, zijn na de Tweede Wereldoorlog ontheemd en verhuizen naar Frankrijk. De grootvader is eigenlijk advocaat, maar kan in Frankrijk niet als advocaat werken. De grootmoeder leert het beroep van schoonheidsspecialiste en verdient daarmee de kost. Haar voorname klanten dragen prachtige parfums, en zij wil er een van haar man. Omdat hij erg veel van haar houdt, koopt hij voor haar Je Reviens van Worth, het beroemdste parfum uit die tijd. Dit brengt hem op het idee om parfums te gaan verkopen op de Amerikaanse legerbasis. Hij wordt er snel succesvol mee en opent zijn eerste parfumerie in 1959. David Benedek zegt dat hij als kind veel tijd doorbracht in de badkamer van zijn grootmoeder. Hij brengt uren door met ruiken aan de geuren uit haar zeer uitgebreide collectie. Door zijn grootmoeder en haar collectie, leert Benedek een passie voor geuren kennen.

Hij studeerde economie in New York en Peking. Hij besluit dan zijn passie voor parfum na te jagen en studeert aan het Institut français de la Mode, loopt stage bij Givaudan, een van de grootste producenten van aroma's en geuren, en bij Cinquième Sens om zijn zintuigen voor geurfamilies te verfijnen. Met bdk Parfums wil David Benedek zijn visie op alternatieve, hedendaagse luxeparfums realiseren. Koop gewoon bdk Parfums goedkoop en ontdek deze unieke wereld!

De geurcollecties zijn elk gewijd aan een thema

Het basisidee van Benedek is om verschillende facetten van Parijs in geuren te vangen. De eerste collectie heet dan ook bdk Parfums Collection Parisienne. De geuren zijn delicaat, sensueel en onmiskenbaar elegant. De Azur Collectie is gewijd aan de Middellandse Zee met haar geuren die worden gekenmerkt door zeelucht en citrusvruchten. De collectie beschrijft de frisheid, warmte en lichtheid van de Middellandse Zeekust. De Collection Exclusive is gecreëerd als eerbetoon aan het Londense merk Harrods. Onvergelijkbaar luxueus en kosmopolitisch zijn de bdk Parfums van deze collectie. De Collection Matières plaatst telkens een grondstof in het middelpunt van de geur, die in een ongewoon facet wordt gepresenteerd. Wie de collecties van bdk Parfums in de online winkel verkent, vindt er onder meer:

-Collection Parisienne Bouquet de Hongrie: Parijs en rozen horen bij elkaar. De geur van Bouquet de Hongrie is een zeer zachte en tegelijkertijd frisse rozengeur. Het doet echter niet alleen denken aan de bloesem van de roos, maar eerder aan een vers boeket rozen in de vaas. Nuances van water en groene stengels maken deze geur bijzonder. Het is een delicate bloemengeur die de drager omringt met betoverende lichtheid.

-Collection Azur Sel d'Argent is een ongewone aquatische geur. Duidelijk waarneembaar is het zout in de topnoot, evenals de bergamot en grapefruit. De sinaasappelbloesem in de hartnoot, samen met galbanum en ylang-ylang, ontvouwt een onvergelijkbaar delicate bloemige noot die niet zoet is. Ambroxan, cashmeran, witte muskus en timbersilk in de basisnoot geven de geur bdk Parfums een zachte romigheid. De geur is geweldig voor alle mensen die niet echt van parfum houden. Omdat het discreet-schoon en harmonieus-fris is, zoals de wind aan de Middellandse Zee.

-Collection Exclusief Tabac Rose: Turkse roos staat centraal in bdk Parfums Tabac Rose. Een klein universum van de parfumerie is gevormd rond het rozenparfum. In de topnoot wekt de geur van pruim een interessante combinatie op. In de hartnoot geven kaneel en cacao kruidige en warme noten. Tabak, patchoeli en labdanum in de basisnoten voegen rokerige, aardse en harsachtige akkoorden toe. In zijn geurverloop wisselt het parfum af tussen zoet, kruidig en gourmand. Een lichte kruidigheid doordringt de geur. Liefhebbers van uniseks geuren met roos zullen Tabac Rose een uitstekende vertegenwoordiger vinden. Als een wandeling door de rozentuin, met een pijp, dicht bij de kruidentuin voorbij, wekt deze geur geheel nieuwe associaties.

-Collection Matières Wood Jasmin: Jasmijn is al eeuwenlang een van de edelste geuren. In Wood Jasmin, lokt het verleidelijk op de achtergrond. Op de voorgrond mengen pruimen zich met warme vanille. Vergezeld van jasmijn en zoetzure en rokerige noten, ontstaat een geur met vele lagen die nauwelijks in woorden te vatten is. Mysterieus en verleidelijk, deze bdk Parfums geur past gunstig bij dames en heren die willen opvallen en het extravagante zoeken.

Hoogste Franse vakmanschap

Niet alleen de geuren van bdk Parfums zijn ware kunstwerken. Zoals het luxe parfums betaamt, zijn ook de flacon en de verpakking van hoog vakmanschap. Met hun licht afgeschuinde randen en ovale sluiting doen de mondgeblazen flacons denken aan de architectuur van het Grand Palais in Parijs. Een plaats waar de kostbaarste schatten van Parijs zijn ondergebracht en waar David Benedek zijn inspiratie vindt. De verpakking wordt gemaakt in een fabriek in Le Mans. Gerecycleerd papier en natuurlijke inkt worden gebruikt om de mooie dozen te maken. Ze doen denken aan boekruggen. Naast elkaar geplaatst, creëren de bdk Parfums geuren een uitgelezen olfactorische bibliotheek waaruit dames en heren de juiste geur voor de dag kunnen vinden.

geuren van de beste kwaliteit

Veel geuren van bdk Parfums zijn geschikt voor vrouwen en mannen, maar niet elke geur past bij elke vrouw of man. Persoonlijke smaak bepaalt of de nobele creaties van bdk Parfums ter discussie komen te staan. Liefhebbers van moderne interpretaties vinden hun gading op bdk Parfums. Veel geuren zijn geschikt voor dagelijks gebruik, waaronder de complexe nuance van Citrus Riviera. De geur combineert frisheid en romigheid, fruitig met wrange nuances. Het toont duidelijk understatement. Maar bdk Parfums heeft ook geuren die klaar zijn voor de grote entree. Een van deze is Oud Abramad. Deze kruidige oriëntaalse geur combineert saffraan, roos, oud en wierook tot een interessante en edgy geur die zelfbewuste vrouwen en mannen 's avonds dragen. Koop bdk Parfums online en dompel jezelf onder in de wereld van dit nieuwe luxe parfummerk!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.