Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het is bijna niet nodig om 4711 uit te leggen - de echte eau de cologne wordt immers al meer dan 220 jaar gemaakt. De klassieke eau de cologne is nu verkrijgbaar in talrijke varianten en bekoort dames en heren over de hele wereld.

Meer info

Koop 4711 Parfum goedkoop

Meer info +

Geuren van 4711 - creaties met een succesvolle geschiedenis

Weinig geuren hebben het zo prominent gemaakt als 4711 parfum, ook wel bekend als "Eau de Cologne de Genuine". Het traditionele huis in de Keulse Glockengasse is ook een echte trekpleister geworden voor toeristen uit de hele wereld die graag een kijkje nemen naar de geboorteplaats van dit parfum, dat bekend staat om zijn heilzame werking op lichaam en ziel. 4711 Goedkoop parfum kopen betekent kiezen voor een traditionele geur met veel bijzondere herinneringen.

Niet zelden hebben ouders of grootouders het 4711 parfum al gebruikt, zodat het een bijna nostalgische charme heeft, wat vandaag de dag nog steeds de magie van deze frisse en stimulerende geur vormt. Het recept is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven, zodat klanten vandaag de dag dezelfde hoge kwaliteit kunnen verwachten als toen. Het recept is natuurlijk topgeheim - dus er kan maar één origineel in de wereld zijn, het 4711 parfum Echt Kölnisch Wasser.

De geschiedenis van 4711

Het 4711 parfum kan nu terugkijken op meer dan 220 jaar geschiedenis. Het begon allemaal in 1792, toen de koopman Wilhelm Muelhens een bijzonder huwelijkscadeau kreeg. Een kartuizer monnik presenteerde hem een geheim recept voor een "aqua mirabilis", een wonderbaarlijk water bestemd voor zowel intern als extern gebruik. De koopman wilde dit geschenk niet voor zichzelf houden, maar ook aan andere mensen geven.

Al snel opende hij een fabriek in de Keulse Glockengasse en begon hij zijn wonderwater op de markt te brengen. In het begin werd het aangeboden als een gezond drankje en verkwikkend elixer - dat echter nog steeds geen naam had. Dit zou in 1794 veranderen toen de huizen onder Franse bezetting doorlopend genummerd moesten worden. In het huis van Muelhens 4711 was dit het nummer dat gebruikt werd als naam voor zijn wonderwater.

Het duurde tot 1810 vooraleer de gezondheidsdrank eindelijk een parfum werd. Napoleon eiste de openbaarmaking van alle recepten voor intern gebruik. Muelhens wilde echter de geheime ingrediënten voor zichzelf houden en veranderde daarom de marketingstrategie. Een kuur veranderde in een parfum. In 1875 werd 4711 het merk geregistreerd en werd het beroemde logo gecreëerd, dat rond 1900 opnieuw werd omgevormd tot de vorm die vandaag de dag nog steeds bekend is.

In de loop der jaren volgden diverse geurcreaties, waaronder de beroemde "Tosca". Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het hoofdgebouw in de Glockengasse volledig verwoest; pas in 1964 werd het weer opgebouwd. Vandaag de dag is er naast de verkoopruimtes ook een galerie en een moderne presentatieruimte. Als u in Keulen bent en uw 4711 parfum wilt kopen, breng dan een bezoek aan de beroemde Glockengasse.

De meest succesvolle parfum van het traditionele huis 4711

De klassieker uit het huis 4711 is 4711 Echt Keulse Water. Dit heeft een gunstig effect op lichaam, geest en ziel. Hoewel de exacte formule geheim is, weten we dat het 4711 parfum uitsluitend gebruik maakt van hoogwaardige ingrediënten en essentiële oliën. De nadruk in deze 4711 geur voor dames ligt op de lichte en verkwikkende topnoot die stress en vermoeidheid verdrijft. De Genuine Eau de Cologne is beschikbaar als: Eau de Cologne in een horlogeflesje, Deodorant Natural Spray voor een langdurige frisheid en kalmerende After Shave Lotion.

Deze geuren van Evergreens 4711 zijn ook echte evergreens.

Als u het 4711 parfum voor een lage prijs wilt kopen, vindt u ook Nouveau Cologne, een geur waar zwarte bes en sandelhout en pioenroos elkaar ontmoeten. Dit 4711 uniseks parfum is verrijkt met de vrucht van de Evodia plant, die gewaardeerd wordt om zijn balancerend effect. Het 4711 unisex parfum Nouveau Cologne is ook verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder Splash & Spray en Shower Gel, zodat de producten ook heerlijk gecombineerd en aangevuld kunnen worden. Tot slot 4711 is er het wonderwater uit het huis, dat wordt aangeboden als mannengeur en als 4711 damesparfum. Voor dames wordt een samenstelling van pomelo, neroli en lotus en pistachebloesem gebruikt. De geur wordt afgerond met iris en roze peper, sandelhout, muskus en een fijne vanille noot.

4711 De mannengeur bestaat uit mandarijn, bergamot, citroen en zwarte peper. Iris boter, teak en sandelhout en lavendel zetten opvallende accenten. Om het 222-jarig jubileum te vieren is een samenwerking aangegaan met het kunstenaarsduo Koralie en SupaKitch 4711 voor de jubileumeditie. Er werden twee flessen van 800 ml gemaakt, die met de hand werden gesigneerd en genummerd en uitsluitend in een oplage van 471+1 werden verdeeld. Deze uitzonderlijk mooi vormgegeven flacons zijn verkrijgbaar in de 4711 flagshipstore en in de 4711 duty free shop-in-shop op de luchthaven van Keulen-Bonn. De inspiratie voor de ontworpen fles was de neogotische stijl van het 4711 gebouw. Beide jubileumflessen zijn zeer rijkelijk ontworpen en gedecoreerd met uitgebreide en gedetailleerde ornamenten. De focus ligt op blauwe en gouden tinten.

Uniek en karakteristiek: de flacons van 4711

Als u uw 4711 parfum in een van deze zeldzame flessen wilt kopen, moet u snel zijn, want het aantal flessen is beperkt. Maar ook de traditionele flacon van het 4711 parfum is op zijn eigen manier uniek en bovenal karakteristiek voor het parfum. Bijna 200 jaar lang is de vorm van de flacon vrijwel onveranderd gebleven. De vorm van de fles draagt de naam Molanus fles, die teruggaat tot de uitvinder, de distilleerder Peter Heinrich Molanus. In tegenstelling tot het vorige model, de Rosoli fles, kan de zeshoekige Molanus fles beter gestapeld en opgeborgen worden. Er is ook meer ruimte voor etiketten, zodat het 4711 parfum beter beschermd is tegen licht.

Het label is van zijn kant in goud en Bremer blauw en versierd met weelderige ornamenten - een maximale herkenningswaarde wordt dus gegeven. De medailles op het etiket staan symbool voor de prijzen die het 4711 parfum al gewonnen heeft. Zo'n klassieker, of 4711 het nu gaat om een mannengeur of een 4711 parfum voor dames, mag niet ontbreken in uw eigen parfumcollectie. Wie online 4711 parfum wil kopen, kiest voor een stukje geurgeschiedenis! Hoe traditioneel de geur ook is, hij is vandaag de dag nog even veelzijdig. Daarom kunt u kiezen uit verschillende geuren, die allemaal een stimulerend en stimulerend effect hebben op uw eigen welzijn.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor 4711 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Regingescom1997
4711 Nouveau Cologne edc

Een nieuwe Cologne van 4711. Ook 4711 gaat emet zijn tijd mee en is niet meer het saaie omamerk dat het ooit was.

Commentaar van Antrader
Klassieke geur

4711 is een absolute klassieker onder de geuren. De deodorant is een absolute mus en beschermt mij de hele dag. Hele dag een fris gevoel, top!

Commentaar van Frollons92
verfrissend

Ik ken deze geur al uit de tijd van mijn oma en denk altijd aan haar als ik hem gebruik. Prima als je een beetje hoofdpijn hebt, lekker verfrissend!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 23
toepassen