Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

3 23
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

4711 behoeft bijna geen uitleg meer - echte eau de cologne wordt tenslotte al meer dan 220 jaar geproduceerd. Deze klassieke eau de cologne is nu verkrijgbaar in talloze smaken en brengt mannen en vrouwen over de hele wereld in verrukking.

Meer info

koop 4711 parfum goedkoop

Meer info +

Geuren van 4711 - creaties met een succesvolle geschiedenis

Weinig parfums zijn zo bekend geworden als het parfum van 4711, ook wel bekend als "Echt Kölnisch Wasser". Het traditionele huis in de Glockengasse in Keulen is ook een echte trekpleister geworden voor toeristen uit de hele wereld die de geboorteplaats van dit parfum, dat bekend staat om zijn heilzame werking op lichaam en geest, willen bezoeken. 4711 parfum kopen tegen een voordelige prijs betekent kiezen voor een traditionele geur die veel mensen associëren met speciale herinneringen.

Het is niet ongewoon dat ouders of grootouders 4711 parfum al hebben gebruikt, waardoor het een bijna nostalgische charme heeft die vandaag de dag nog steeds de magie uitmaakt van deze frisse en stimulerende geur. Het recept is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven, zodat klanten vandaag de dag dezelfde hoge kwaliteit kunnen verwachten als toen. Het recept is natuurlijk topgeheim - zodat er maar één origineel exemplaar in de wereld kan zijn, het 4711 Parfum Genuine Cologne Water.

De geschiedenis van 4711

4711 parfum kan terugkijken op een geschiedenis van meer dan 220 jaar. Het begon allemaal in 1792, toen de koopman Wilhelm Muelhens een bijzonder huwelijkscadeau kreeg. Een kartuizermonnik gaf hem een geheim recept voor een "aqua mirabilis", een wonderwater dat bedoeld was voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. De koopman wilde dit geschenk niet alleen voor zichzelf houden, maar er ook andere mensen blij mee maken.

Hij opende daarom al snel een fabriek in de Glockengasse in Keulen en begon zijn wonderwater op de markt te brengen. Aanvankelijk werd het aangeboden als een gezondheidsdrank en revitaliserend elixer - maar het had nog steeds geen naam. Dit zou veranderen in 1794 toen, onder de Franse bezetting, de huizen een opeenvolgende nummering moesten krijgen. Het huis van Muelhens kreeg het nummer 4711, dat werd aangenomen als naam voor zijn wonderwater.

Pas in 1810 werd het gezondheidsdrankje eindelijk een geparfumeerd water. Napoleon eiste namelijk dat alle recepten die bedoeld waren voor inwendig gebruik openbaar werden gemaakt. Muelhens wilde de geheime ingrediënten echter voor zichzelf houden en veranderde daarom de marketingstrategie. Een remedie werd zo een geurwater. In 1875 werd 4711 geregistreerd als handelsmerk en ontstond het beroemde logo, dat rond 1900 opnieuw werd aangepast tot de vorm die we nu nog steeds kennen.

In de loop der jaren volgden verschillende geurcreaties, waaronder de beroemde "Tosca". Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de flagshipstore in de Glockengasse volledig verwoest en pas in 1964 werd het herbouwd. Tegenwoordig is er naast verkoopruimtes ook een galerie en een moderne presentatieruimte. Als je in Keulen bent en je 4711 parfum wilt kopen, moet je zeker een bezoekje brengen aan de beroemde Glockengasse.

Het meest succesvolle parfum van het traditionele huis 4711

Het klassieke parfum van 4711 is 4711 Genuine Cologne Water. Dit wordt gekenmerkt door zijn kalmerende werking op lichaam, geest en ziel. Hoewel het exacte recept geheim is, is bekend dat er alleen hoogwaardige ingrediënten en essentiële oliën worden gebruikt in het 4711 parfum. De nadruk in dit 4711 parfum voor vrouwen ligt op de lichte en verkwikkende topnoot, die stress en vermoeidheid verdrijft. De echte cologne is verkrijgbaar als: Eau de Cologne in een horlogeflacon, Deodorant Natural Spray voor langdurige frisheid en verzachtende After Shave Lotion.

Ook deze geuren van 4711 zijn echte evergreens.

Als je 4711 parfum voor een lage prijs wilt kopen, kom je ook de Nouveau Cologne tegen, een geur waarin zwarte bessen samenkomen met sandelhout en pioenroos. Dit 4711 unisex parfum is verrijkt met de vrucht van de evodia plant, die gewaardeerd wordt om zijn balancerende werking. Het 4711 Nouveau Cologne unisex parfum is ook verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder de Splash & Spray en de Shower Gel, zodat de producten ook heerlijk met elkaar gecombineerd en aangevuld kunnen worden. Tot slot biedt 4711 ook Wunderwasser, dat verkrijgbaar is als 4711 mannenparfum en 4711 vrouwenparfum. Voor vrouwen wordt een compositie van pomelo, neroli, lotus en pistachebloesem gebruikt. De geur wordt afgerond met iris en roze peper, sandelhout, muskus en een fijne vanillenoot.

De herengeur 4711 is samengesteld uit mandarijn, bergamot, citroen en zwarte peper. Irisboter, teakhout, sandelhout en lavendel voegen opvallende accenten toe. Om zijn 222e verjaardag in stijl te vieren, is 4711 voor de jubileumeditie een samenwerking aangegaan met het kunstenaarsduo Koralie en SupaKitch. Er werden twee flessen van 800 ml gecreëerd, die met de hand werden gesigneerd en genummerd en exclusief zullen worden verdeeld in een oplage van 471 flessen. Deze uitzonderlijk mooi ontworpen flessen zijn verkrijgbaar in de 4711 flagship store en in de 4711 Duty Free Shop-in-Shop op de luchthaven van Keulen-Bonn. De neogotische stijl van het 4711-gebouw diende als inspiratie voor het flesontwerp. Beide jubileumflacons zijn zeer weelderig vormgegeven en voorzien van uitgebreide en gedetailleerde decoraties. Blauw- en goudtinten staan centraal.

Uniek en karakteristiek: de flessen van 4711

Als je je 4711 parfum in een van deze zeldzame flacons wilt kopen, moet je snel zijn, want het aantal flacons is beperkt. Maar ook de conventionele flacon van 4711 parfum is op zijn eigen manier uniek en vooral heel karakteristiek. De vorm van de flacon is al bijna 200 jaar vrijwel onveranderd. De vorm van de flacon wordt de Molanus flacon genoemd, naar de uitvinder ervan, de distilleerder Peter Heinrich Molanus. In tegenstelling tot zijn voorganger, de Rosoli-fles, is de zeshoekige Molanus-fles gemakkelijker te stapelen en op te bergen. Er is ook meer ruimte voor etikettering, waardoor het 4711 parfum beter beschermd is tegen licht.

Het etiket zelf is uitgevoerd in goud en Bremer blauw en is voorzien van weelderige ornamenten, wat zorgt voor een maximale herkenningswaarde. De medailles op het etiket symboliseren de prijzen die het 4711 parfum al gewonnen heeft. Zo'n klassieker als 4711 herenparfum of 4711 damesparfum mag zeker niet ontbreken in je eigen parfumcollectie. Als je 4711 parfum online wilt kopen, kies je voor een stukje parfumgeschiedenis! Zo rijk aan traditie als het parfum is, zo veelzijdig is het vandaag de dag. Je kunt daarom kiezen uit verschillende geuren die allemaal een revitaliserend en stimulerend effect hebben op je welzijn.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor 4711 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Antrader
Klassieke geur

4711 is een absolute klassieker onder de geuren. De deodorant is een absolute mus en beschermt mij de hele dag. Hele dag een fris gevoel, top!

Commentaar van Frollons92
verfrissend

Ik ken deze geur al uit de tijd van mijn oma en denk altijd aan haar als ik hem gebruik. Prima als je een beetje hoofdpijn hebt, lekker verfrissend!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten