Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De retro-ontwerpen van tatoeëerder Ed Hardy begonnen hun triomftocht begin jaren 2000. Onder leiding van de Franse ontwerper Christian Audigier werden de opvallende motieven onder andere gebruikt op shirts, petten en schoenen. Op het hoogtepunt van het succes werd er een geurlijn gelanceerd.

Meer info

koop Ed Hardy parfum goedkoop

Meer info +

Kunstzinnig uw persoonlijkheid onderstrepen met Ed Hardy parfum.

Het merk Ed Hardy staat voor vrijheid, provocatie en kunst. De jeugdige esprit inspireert mensen van alle leeftijden voor wie een gevoel van vrijheid belangrijk is. In de beginjaren maakte Ed Hardy hij naam in de modewereld met kleding met tatoeagemotieven. In de loop der tijd zijn er meer accessoires aan de collecties toegevoegd en geuren toegevoegd, omdat er een grote vraag naar was. De geuren maken indruk met hun unieke composities en artistieke flacons. Ed Hardy Parfum kan online worden gekocht waar fans een breed scala aan geuren en mode kunnen vinden.

Mode-etiket Ed Hardy op basis van tatoeages.

Achter het label Ed Hardy zit ontwerper en tatoeëerder Donald Edward Talbott Hardy. Hij is geboren op 5 januari 1945 in Iowa. Hij raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in kunst en mode en voltooide zijn tatoeageopleiding bij Phil Sparrow. In 1973 breidde hij zijn kennis uit met de Japanse tatoeagemeester Hori Hide. In 1974 opende hij zijn eigen tattoostudio in de VS. Op de voorgrond stond dat hij zijn lichaam kunstzinnig tot uitdrukking moest brengen en zijn eigen persoonlijkheid moest benadrukken. In 1987 schreef hij het boek "Tattoo Designs" met de Japanse Horiyoshi III. Voor Don staan tatoeages Ed Hardy voor een artistieke uitdrukking van iemands persoonlijkheid. De ontwerper richtte in 1982 samen met zijn vrouw Francesca Passalacqua "Hardy Marks Publications" op en publiceerde 25 boeken over tatoeages en kunst. Hij richtte in 2002 het modemerk op, dat bekend werd door Christian Audigier. Ook in Duitsland en Europa was de mode Ed Hardy booming, maar het enthousiasme voor modeartikelen neemt af. De geurcomposities zijn modern en drukken de belangrijke waarden van de tatoeëerder uit. Het doel van de kunstenaar is om taboes te doorbreken en zich uit te drukken.

Ed Hardy Collecties en Ed Hardy parfum

Eerst en vooral is Ed Hardy het modemerk over de hele wereld bekend. De modeartikelen worden gekenmerkt door versieringen en motieven die doen denken aan tatoeages. Soms zijn deze eenvoudig, soms versierd met strass steentjes. De producten van dit bedrijf Ed Hardy spreken zowel mannen als vrouwen aan. De tatoeagestijl is onmiskenbaar en iedereen die producten van dit label heeft gezien, kan ze meteen herkennen. Hetzelfde geldt voor Ed Hardy damesparfum en herenparfum. Ze onderscheiden zich in de eerste plaats door hun ontwerp, waarvan de stijl is gebaseerd op Ed Hardy mode. De geuren voor mannen en vrouwen verschillen optisch van elkaar, al bij het zien van de flacons wordt duidelijk welke voor mannen en welke voor vrouwen bedoeld zijn. Ed Hardy Deos en eau de parfums tonen de typische motieven van tijgers, draken, slangen of schedels, kunstzinnig gecombineerd met bloemen en versieringen, op de flessen.

Ed Hardy for Women overtuigt met zijn bloemige geurcompositie van exotische vruchten en bloesems, die de vrouwelijke kant van de drager benadrukt. Op de fles staan de sleutelwoorden "Leven", "Liefde" en "Geluk", die als positieve waarden worden beschouwd. De basisnoten van deze vrouwengeur zijn samengesteld uit amber, pikant leer en muskus, gecombineerd met tonkaboon en een vleugje vanille om een unieke geur te creëren. De Ed Hardy geur voor vrouwen doet denken aan een zomerweide met exotische accenten door het hoofd en de hartnoten. De essences van pittige grapefruit, verse mango en aardbei, gecombineerd met verse appel, worden afgerond met limoenbloesem, delicate roos, kruidige waterkers en fresia.

De mannengeur Ed Hardy Love & Luck Men daarentegen drukt het risico uit in het spel van de liefde en overtuigt met mannelijke essences samengesteld uit eikenmos, cumarine en lavendel en geperfectioneerd met houtachtige basisnoten.

Mannen en vrouwen die belang hechten aan hun eigen persoonlijkheid en zich artistiek willen uitdrukken zijn terug te vinden in de Ed Hardy geuren. Ed Hardy Parfum kopen en deel uitmaken van de levensstijl waar de artiest voor staat is ongecompliceerd omdat het mogelijk is om Ed Hardy parfum online te kopen.

Beroemdheden die houden van Ed Hardy parfum en mode.

Veel beroemdheden zijn enthousiast over Ed Hardy geuren en mode. Onder hen zijn de succesvolle zangeres Gwen Stefanie, Oscarwinnaar Jamie Foxx en Paris Hilton. Ed Hardy Mode en mannengeuren zijn populair bij beroemdheden als voetbalster David Beckham, voormalig Duitser Sebastian Schweinsteiger en Stefan Effenberg.

Ed Hardy Parfums onderstrepen de eigen persoonlijkheid

Ed Hardy Producten inspireren nog steeds veel mensen. Echter, Don't heeft niet veel te maken Ed Hardy met de modecollecties zelf. Hij verkocht er de licentierechten voor en was zelf zeer verbaasd over de boom die door zijn motieven werd veroorzaakt. De Japanse motieven werden oorspronkelijk beschouwd als een teken van erkenning voor gevangenen of zeelieden voordat ze bekend en populair werden in de modewereld. De meest succesvolle was zeker Christian Audigier, die voor verschillende labels werkte en die zich bewust was geworden Ed Hardy van Don door middel van een gedrukt shirt. Er was echter een ruzie tussen de twee. Hij legde Ed Hardy zelf uit dat hij de shirts van het label niet zou dragen, maar anderen zouden ze niet beoordelen op hoe ze zich kleden.

Hoe zit het vandaag?

Don Ed Hardy is op de grond gebleven en leeft nog steeds zijn voorliefde voor kunst. De kunstenaar zelf heeft sinds 2009 niet meer getatoeëerd vanwege artrose, maar tatoeëerders in zijn atelier in San Francisco zorgen ervoor dat zijn concept van kunst wordt overgedragen.

Christian Audigier, die het merk zo bekend, populair en misschien ook wel berucht maakte, stierf in 2015 op 57-jarige leeftijd aan een beenmergziekte. Hij Ed Hardy had het label echter al in 2011 verkocht en concentreerde zich vervolgens op andere projecten, ook in samenwerking met zijn dochter.

Parfums voor iedereen

Ed Hardy In principe kan iedereen parfums dragen. Ed Hardy Parfum is goedkoop om online te kopen en de artistieke flacon is al heel wat en wordt een blikvanger voor bezoekers. Dus als je mode of geuren draagtEd Hardy , moet je dat niet doen om trendy te zijn, maar als de motieven en geurcomposities overeenkomen met je eigen persoonlijkheid.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ed Hardy met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Flooked
Ed Hardy Hearts & Daggers Men

Heerlijk aparte geur van deze tatoeagekoning. Voor mannen die iets aparts zoeken. Zeer mannelijk, uniek en eigenwijs. Net als de schepper van de geur.

Commentaar van Vally1967
Super aanbod, heerlijke geur

Love&Luck Men is een heerlijke geur van Ed Hardy. Mijn lievelings eau de toilette. Kan ik iedere man graag aanbevelen.,

Commentaar van Gelly1974
Ed Hardy Love & Luck Woman

Voor mensen die van iets speciaals, iets geks, iets kunstzinnigs, iets rebels, iets vernieuwends, iets stouts, iets uitdagends, iets sexy's houden....

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten