Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Fjolla Myftari creëert haar myRapunzel haarverzorging uit noodzaak: Haar extreem gevoelige hoofdhuid had bijzonder zachte producten nodig. Shampoo, conditioner en meer vertrouwen op de kracht van de natuur.

Meer info

Koop myRapunzel haarverzorging goedkoop

Meer info +

myRapunzel belooft haar als in een sprookje

"Raponsje, Raponsje, laat je haar los" - de krachtige ruk van de prins zou Raponsje's ellenlange haar waarschijnlijk niet hebben kunnen weerstaan als het niet gezond en sterk was geweest. Dat is precies wat het merk myRapunzel belooft: fantastisch mooi en gezond haar voor alle prinsessen die er zijn. De doeltreffendheid van de haarverzorgingsproducten van myRapunzel heeft echter niets te maken met een magische formule, maar het in Mannheim gevestigde bedrijf vertrouwt voor 100% op natuurlijke ingrediënten. Kunstmatige additieven worden dus niet gebruikt in de shampoofles van myRapunzel hair care. Van myRapunzel shampoo tot myRapunzel conditioner tot haarmasker: alles draait om natuurlijkheid. Want alles wat het haar nodig heeft om zijdezacht aan te voelen en gezond te glanzen, is in de natuur te vinden.

Met natuurlijke vitaminen en voedingsstoffen geeft een haarmasker of shampoo van myRapunzel het haar alle verzorging die het nodig heeft om zachtjes te regenereren, zichzelf te versterken en er gewoon gezond en mooi uit te zien. Daarom neemt myRapunzel veel tijd om nieuwe formules te ontwikkelen. De oprichtster van het natuurlijke cosmeticamerk wil alleen haarverzorgingsproducten waar ze het volste vertrouwen in heeft en die ze haar beste vrienden op elk moment zou aanraden.

myRapunzel: Fjolla Myftari verandert haar lijdensverhaal in een succesverhaal

Zoals bekend, worden de beste ideeën soms uit noodzaak geboren. Dit is ook het geval met myRapunzel. Op een dag krijgt Fjolla Myftari last van een pijnlijke hoofdhuidontsteking. Haar haar wordt steeds meer aangetast en valt uiteindelijk zelfs uit. Er volgen vele onderzoeken om de oorzaak te achterhalen. De bittere vaststelling kwam dat de hoofdhuidontsteking werd veroorzaakt door de agressieve kunstmatige ingrediënten in de haarverzorgingsproducten die Myftari op dat moment gebruikte. De overstap naar zachte natuurlijke cosmetica ligt dan ook voor de hand, maar Myftari kan geen van de in de handel verkrijgbare producten volledig vertrouwen - de angst om haar haar en hoofdhuid verder te beschadigen is te groot. Daarom besluit zij natuurlijke grondstoffen te verzamelen en haar eigen haarverzorgingsproduct te creëren. Zo weet ze precies wat er in zit en waar ze haar haar mee behandelt. De eerste steen voor myRapunzel haarverzorging is gelegd. Tot op de dag van vandaag worden alle ingrediënten persoonlijk geselecteerd en getest door de oprichter. Voor haar zijn natuurlijke vitaminen en voedingsstoffen het geheim voor gezond haar. En met gezond haar, komt glans helemaal vanzelf. Synthetische ingrediënten en chemicaliën worden daarentegen consequent vermeden. Als modern merk zijn ze vanaf het begin op het internet vertegenwoordigd en kan iedereen myRapunzel shampoo online kopen.

All-round haarverzorging op natuurlijke basis

Als u online op zoek bent naar myRapunzel haarverzorging, vindt u producten die voor 100% gebaseerd zijn op natuurlijke en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Onze online winkel myRapunzel biedt een klein maar fijn assortiment haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Als u fabelachtig mooi haar wilt, kunt u kiezen uit de volgende producten:

- myRapunzel Haarverzorgingsolie: De haarverzorgingsolie is rijk aan vitamine E en onverzadigde vetzuren. Deze combinatie is een optimale vochtinbrenger voor het haar en ondersteunt de natuurlijke glans. Het hoge gehalte aan antioxidanten stimuleert ook de hoofdhuid en bevordert de haargroei.

- myRapunzel Volume Natural Shampoo: De myRapunzel shampoo bevat betaïne uit suikerbieten. Dit voorziet het haar van het zo belangrijke vocht en geeft het een heerlijke, voelbare gladheid. Degenen die de shampoo gebruiken, verwennen hun haar met een verzorgende mix van brandnetel-, kamille- en calendula-extract, dat zachte en huidkalmerende eigenschappen heeft. De natuurlijke volume shampoo is ook verrijkt met soja- en tarweproteïnen, die bijdragen tot de natuurlijke en zachte verzorging van haar en hoofdhuid.

- myRapunzel Care natural shampoo: Deze myRapunzel shampoo heeft een gunstige invloed op de vochtbalans van het haar. Dit is te danken aan de aloë vera die erin zit, die ook broos haar vanaf de wortel versterkt. Kamille, die ook in de shampoo zit, geeft het haar levendigheid en vitaliteit en laat het glanzen. De verzorgende samenstelling van deze shampoo myRapunzel wordt gecompleteerd door soja- en tarweproteïnen, die een zachte verzorgende werking op de hoofdhuid hebben.

o myRapunzel Shampoo is niet alleen verkrijgbaar in vloeibare vorm: U kunt het ook kopen als een shampoo bar. In vaste vorm wordt het geleverd zonder plastic verpakking en is dus bijzonder milieuvriendelijk. De shampoobars lijken op stukken zeep en worden gewoon over nat haar gewreven. Het schuim dat zich vormt wordt normaal ingemasseerd.

- myRapunzel Conditioner: myRapunzel gebruikt mallow in de conditioner, die het haar gemakkelijk doorkambaar maakt en het soepel maakt en laat glanzen. Koninklijke salie wordt ook gebruikt om het haar kracht te geven vanaf de wortel. De brandnetel in het product heeft een huidkalmerende werking bij het wassen van het haar.

- myRapunzel Leave-in Conditioner: De myRapunzel conditioner bevat Portland roos om het haar maximaal te versterken, evenals actieve ingrediënten die het haar volumineuzer doen lijken en de hoofdhuid van vocht voorzien. De zijdeproteïnen in de myRapunzel conditioner maken het haar heerlijk zacht en veel gemakkelijker doorkambaar. Leave-in conditioner kan gewoon na het wassen van het haar worden aangebracht en bespaart ook tijd, omdat het niet hoeft te worden uitgespoeld.

- myRapunzel Diep verzorgend masker: Als je je haar wilt trakteren op een extra portie verzorging, grijp dan naar het myRapunzel haarmasker. Het is verrijkt met lavendel en rozemarijn. Het haarmasker is geschikt voor alle haartypes. Het haarmasker myRapunzel is echter bijzonder doeltreffend op gestresst en beschadigd haar. Rozemarijn heeft een ontspannende en voedende werking op de hoofdhuid. Lavendel beschermt de lipidenfilm van het haar. Dit beschermt op zijn beurt het haar tegen invloeden van buitenaf. Arganolie, die ook in het product zit, zorgt voor meer glans en soepelheid.

Uitstekende haarverzorging

myRapunzel Hair Care is bekroond met de PETA Vegan Beauty Award en won in 2021 de eerste plaats in de categorie "Beste Haarverzorging". De beoordelingscriteria voor de prijs omvatten kenmerken zoals huidgevoel, doeltreffendheid, geur en productverpakking. De onderscheiding door de dierenrechtenorganisatie PETA onderstreept ook dat het merk strikt tegen dierproeven is. De onderneming voert geen dierproeven uit en garandeert ook dat de leveranciers die met de onderneming samenwerken, niet op dieren testen.

Of het nu gaat om myRapunzel conditioner, myRapunzel haarmasker of haarolie: wie kiest voor myRapunzel haarverzorging, kiest voor 100 % natuurlijke en gezonde ingrediënten. Parabenen, sulfaten, DEA, MEA en TEA, hormonaal actieve ingrediënten en synthetische geur- en kleurstoffen worden volledig vermeden. myRapunzel shampoo kopen betekent ook iets goeds doen, niet alleen voor je haar, maar ook voor het milieu. De synthetische en chemische ingrediënten in conventionele haarverzorgingsproducten kunnen schadelijk zijn voor het milieu als zij via het afvalwater in het grondwater of de oceanen terechtkomen. De producten zijn ook gedeeltelijk veganistisch. Zo beantwoorden de haarverzorgingsproducten van myRapunzel aan een moderne levensstijl waarin milieubewustzijn een steeds grotere rol speelt. In onze winkel kunt u myRapunzel shampoo tegen lage prijzen kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

16 25
toepassen
myRapunzel

myRapunzel - Haare wie im Märchen

Die Liebe zum ihrem Haar brachte Fjolla Myftari dazu, ihre eigene Haarpflege zu kreieren. Da sie sehr empfindliche Kopfhaut hat, ist myRapunzel Haarpflege mit gut verträglichen, natürlichen Inhaltsstoffen formuliert. Das Label hat 2021 sogar den PETA Vegan Beauty Award gewonnen.
myRapunzel

Durchdacht bis ins kleinste Detail

Für myRapunzel kommen nur ausgesuchte Rohstoffe zum Einsatz, auch bei Verpackung und Produktgestaltung ist Sorgfalt das erste Gebot.
myRapunzel

Die Haarwäsche ist der erste Schritt

Für alle, die kein flüssiges Shampoo mögen, bietet myRapunzel auch Shampoo Bars, die mit ihrem praktischen Band leicht handzuhaben sind.
myRapunzel

Intensive Pflege mit myRapunzel

Mit der myRapunzel Tiefenpflegemaske oder dem Haarpflege-Öl kann man die Haare intensiv pflegen und bei der Regeneration unterstützen.
myRapunzel

Geschütztes Haar ist gesundes Haar

Mit myRapunzel Hitzeschutz geht das Styling schonend von der Hand, und das Styling Spray verspricht nicht nur Halt, sondern auch Pflege.