Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moresque: Het plantaardige ornament uit de Arabische kunst is het eponiem en de inspiratiebron voor het parfumlabel dat met zijn creaties de wereld van de geuren verovert. Een Moresque parfum is altijd iets heel bijzonders, een stukje luxe in de vorm van hoogwaardig vakmanschap - gebotteld in kleine juweeltjes.

Meer info

Koop Moresque Parfum goedkoop

Meer info +

Goud, juwelen, schatten - en Moresque parfum!

Schitterende weelde aan de buitenkant, betoverende luxe aan de binnenkant: Moresque Parfum is de kwintessens van glamoureuze sensualiteit. De flacons zijn zo mooi - je wilt ze dragen als kostbare juwelen. Theoretisch is dit zelfs mogelijk: je kunt het miniatuurtje van een Moresque parfum kopen en er een extravagante halskettinghanger van maken als het toppunt van weelderige elegantie. Er zijn geuren die ruiken naar een warme zomerregen.

Als je Moresque parfum koopt, blijf je niet in de regen staan. De parfums van het luxueuze label spuiten hele schilderijen van aroma's op de drager, ze verbeelden paleizen en landschappen en hullen vrouwen en mannen in een sensuele wolk van dromerige sfeer. Geen wonder dus dat Moresque parfum niet in de drogist te vinden is.

Als je denkt dat Moresque parfum zoet oriëntaals is en mogelijk overladen met gewicht, dan heb je het mis: elke weelderig ontworpen flacon volgt een strikte lijn van olfactorische precisie. De verhalen die de geuren vertellen zijn samenhangend op zichzelf. Een parfum van Moresque heeft een gunstige invloed op het unieke aura van de drager en geeft hem een beslissend extra vleugje persoonlijkheid. Welke legendes er achter de geuren schuilgaan, waarom de Italiaanse Renaissance een aroma heeft en wat Florida met Milaan verbindt, onthult het volgende artikel!

Kunst en geuren

Moresque Perfume belichaamt de zonnige kant van een luxueuze levensstijl. Het is de combinatie van Arabische parfumeriekunst, Italiaans gevoel voor stijl en Mauritaanse geheimen van de schone kunsten. Dit verband is reeds duidelijk in de naam: Moresque staat voor een artistiek ornament van gestileerde planten. Het motief vindt zijn oorsprong in de islamitisch-mauritaanse kunst en kwam tijdens de Renaissance in Italië rond 1520 onder de aandacht van Toscaanse schilders en architecten. Trendbewustzijn bestaat al lang voor Instagram & Co, en de Mauresque wordt al snel beschouwd als een statussymbool in huisdesign tot in Hanze-handelshuizen aan toe.

In vergelijking met het historische rolmodel kan de naam Moresque Parfum nauwelijks treffender zijn - het triomfantelijke succes van het door Cindy Guillemant opgerichte bedrijf is nu al legendarisch. De sympathieke half-Franse heeft al haar passies samengebracht onder één dak van aroma's: Arabisch vakmanschap en cultuur, Italiaanse flair en een francofiel gevoel voor geperfectioneerde esthetiek. Haar moed, haar talent voor bijzondere betrokkenheid op sociale netwerken en haar intuïtie voor de geheime verlangens van succesvolle mensen stellen haar in staat het bedrijf snel in de voorhoede van de internationale luxeparfumerie te plaatsen.

De essentie van sensualiteit

Een Moresque parfum goedkoop kopen is natuurlijk mogelijk - want elke prijs wordt te laag bevonden voor het welzijn uit gouden flesjes. Het is en moet een voorwerp zijn voor de individuele luxe en de drager met elke ademtocht de innerlijke rijkdom verduidelijken. Regelmatig brengt Moresque parfums uit in verse collecties of beperkte edities die bij verzamelaars voor verrukking zorgen. Wie online naar Moresque parfum zoekt, vindt onder andere:

- Art Collection - Aristoqrati: In 2015 begint het verhaal van Moresque Parfum met de uniseks geur in een zwarte flacon die doet denken aan een opaal in bleek goud. De bloemig-poederachtige Aristoqrati heeft een uitstekende duurzaamheid. De geur begint met een verrassende topnoot van nootmuskaat en bourbon-rozengeranium, terwijl de hartnoot bestaat uit pioenroos en Haïtiaanse vetiver. Vanille, patchoeli en kostbare amber vormen de basis. Geurontwerper is het Italiaanse verrassingstalent Andrea Thero Casotti.

- Art Collection - Regina: 2016 volgt de geur "Queen", wat de vertaling is van de naam Regina. Passend is de zuiver witte fles versierd met gestileerd bladgoud. Een frisse, aquatische geur met een bloemige, langdurige sillage. Maritieme noten worden gecombineerd met kruidnagel, kaneel en jasmijn om een unieke geurbeleving te creëren die niet te onderscheiden is tussen hoofd, hart en basis. Het is juist deze helderheid in de geurlijn die kenmerkend is voor een Moresque parfum van Casotti.

- Gold Collection - Sole: In 2017 wordt de Gold Collection van Moresque gelanceerd. De fruitig-bloemige geur Sole voor vrouwen en mannen zal de eerste zijn. Tong, dat is de zon. Net als alle pracht van het Oosten, bevatten de topnoten een fruitige mix van perzik, appel, zwarte bes, citroen en roze peper. In het hart draagt de zon tuberoos, kokosnoot en ylang-ylang, alsof ze zich een weg baant door de jungle. Muskus, patchoeli en amber aarden de compositie in de basis.

- Art Collection - Sahara Blue: 2018 Moresque Parfum gooit een scheutje kleur in de collectie. De fles is geïnspireerd op blauwe halfedelstenen in de kleur van woestijnnachten. De topnoten van het uniseks parfum vertellen over ingrediënten als citroen, gember en roze peper, terwijl de hartnoten verrassen met een verhaal van koriander, lavendel en jasmijn. Het geheim van de Sahara zijn het zeewier uit de oases, muskus en amber in de basis.

- Art Collection - White Duke: In 2019 is het ingehouden in de laboratoria van Moresque Parfum, het kruidige, nobele mannenparfum White Duke wordt gepresenteerd in Milaan. Kostbare harsen en ingrediënten van over de hele wereld dragen bij tot de creatie van een uniek, karaktervol aroma. Egyptische roosgeranium en scharlei geven Afrikaanse topnoten, dierlijke opoponax, Peru balsem en amber verfijnen de hartnoten, de basis bestendigt zich uit benzoë, kostbare wierook en patchoeli.

- The Secret Collection - Modern Oud: In 2021 wordt het opulent-modern voor vrouwen en mannen: Moresque Parfum brengt een nieuw vlaggenschip op de markt. Zwart, goud en glamour - zo kan de fles worden omschreven. De houtig-bloemige geur is een geslaagd experiment van aquatische noten, citroen en bergamot in de topnoot, tomaat, cipres en jeneverbes in het hart en nargamotha, hinokihout en het fijnste kasjmier in de basis.

Wagon en winnen

Het maakt deel uit van hun filosofie om geuren met geschiedenis te creëren die ondanks hun historische wortels overal ter wereld thuis zijn. CEO Cindy Guillemant bewandelt ongebruikelijke paden op een perfecte ladder naar succes. Tijdens haar studie in de zon van Florida legt ze de idealistische basis, die ze vervolgens gebruikt voor de eerste productlancering in Milaan in 2014. Zij staat met heel haar ziel achter haar producten en is zelf het gezicht in de online winkel Moresque. Wanneer zij vooraf haar vertrouwen stelt in onbekende geurexperts en naamloze kunstenaars flacons laat ontwerpen, neemt zij risico's, maar het succes bewijst haar gelijk. Zij laat ongetemde creativiteit de vrije loop en trekt tegelijkertijd de teugels aan in de richting van de eindstreep, de marketing van echt vakmanschap op het hoogste niveau. Een vrouw die inspireert en nieuwsgierig maakt!

Het boudoir van weelde

Een parfum van Moresque is een geschenk van luxe. Eén enkele fles in de badkamer is voldoende om de betegelde kamer om te toveren in een oosters boudoir uit Franse historische films. Het is ook mogelijk dat de lege fles altijd op zijn plaats blijft, zodat sensuele glamour elke ochtend voor uw ogen staat. Bijzonder leuk: Veel composities zijn gemaakt voor vrouwen en mannen en zijn ook ideaal als cadeau voor een jubileum of huwelijk.Als je jezelf een stukje luxe wilt geven, is een gouden flesje precies goed. Wat fijn dat je Moresque parfum gewoon online kunt kopen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.