Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moresque: Het plantenornament uit de Arabische kunst is het eponiem en de inspiratie voor het parfumlabel dat met zijn creaties de wereld van de geuren verovert. Een Moresque parfum is altijd iets heel speciaals, een stukje luxe in de vorm van hoogwaardig vakmanschap - gebotteld in kleine sieraadjes.

Meer info

Moresque parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Goud, juwelen, schatten - en Moresque parfum!

Glinsterende weelde aan de buitenkant, verleidelijke luxe aan de binnenkant: Moresque parfum is de kwintessens van glamoureuze sensualiteit. De flacons zijn zo mooi - je zou ze willen dragen als een kostbaar sieraad. Theoretisch is dit zelfs mogelijk: je kunt de miniatuur van een Moresque parfum kopen en het omtoveren tot een extravagante halsketting hanger als het toppunt van weelderige elegantie. Er zijn geuren die ruiken naar een warme zomerregen.

Moresque parfum kopen betekent niet in de regen staan. De geuren van het luxueuze label spuiten hele schilderijen van aroma's op de drager, verbeelden paleizen en landschappen en hullen vrouwen en mannen in een sensuele wolk van dromerige sfeer. Geen wonder dus dat Moresque parfum niet te vinden is in drogisterijen.

Iedereen die denkt dat Moresque parfum oosters, zoet en mogelijk overdreven zwaar is, heeft het mis: elke weelderig ontworpen flacon volgt een strikte lijn van olfactorische precisie. De verhalen die de geuren vertellen zijn coherent op zichzelf. Een Moresque parfum heeft een gunstig effect op het unieke aura van de drager en geeft hem of haar een beslissend extra vleugje persoonlijkheid. Het volgende artikel onthult de legendes achter de geuren, waarom de Italiaanse Renaissance een smaak heeft en wat Florida gemeen heeft met Milaan!

Kunst en geuren

Moresque parfum belichaamt de zonnige kant van een luxe levensstijl. Het is de combinatie van Arabische parfumkunst, Italiaans gevoel voor stijl en Mauritaanse geheimen van de schone kunsten. Dit verband is al duidelijk in de naam: Moresque verwijst naar een artistiek ornament van gestileerde planten. Het motief is afkomstig uit de islamitisch-Mauritaanse kunst en kwam onder de aandacht van Toscaanse schilders en architecten tijdens de Renaissance in Italië rond 1520. Het trendbewustzijn bestond al lang voor Instagram & Co, en de Mauresque werd al snel een statussymbool in de woninginrichting, zelfs in huizen van Hanze-kooplui.

Vergeleken met zijn historische voorbeeld kan de naam voor Moresque Parfum nauwelijks passender zijn - het triomfantelijke succes van het bedrijf dat werd opgericht door Cindy Guillemant is al legendarisch. De sympathieke half-Franse vrouw heeft al haar passies samengebracht onder één dak van smaken: Arabisch vakmanschap en cultuur, Italiaanse flair en een francofiel gevoel voor geperfectioneerde esthetiek. Haar moed, haar talent voor bijzondere betrokkenheid bij sociale netwerken en haar intuïtie voor de geheime verlangens van succesvolle mensen stelden haar in staat om het bedrijf snel in de voorhoede van de internationale luxe parfumerie te plaatsen.

De essenties van sensualiteit

Een Moresque parfum kopen tegen een gunstige prijs is natuurlijk mogelijk - want elke prijs wordt als te laag ervaren voor het welzijn uit gouden flesjes. Het is en moet een object van individuele luxe zijn en bij elke ademhaling de innerlijke rijkdom van de drager benadrukken. Moresque lanceert regelmatig parfums in nieuwe collecties of beperkte edities die verzamelaars in vervoering brengen. Als je online zoekt naar Moresque parfum, vind je onder andere:

- Art Collection - Aristoqrati: In 2015 begon het verhaal van Moresque Parfum met de unisex geur in een zwarte flacon die doet denken aan een opaal gezet in bleek goud. De bloemig-poederachtige Aristoqrati heeft een uitstekende levensduur. De geur opent met een verrassende topnoot van nootmuskaat en bourbonroosgeranium, terwijl pioenroos en Haïtiaanse vetiver elkaar ontmoeten in de hartnoot. Vanille, patchoeli en kostbare amber vormen de basis. De geur is ontworpen door het verrassende Italiaanse talent Andrea Thero Casotti.

- Art Collection - Regina: In 2016 wordt de geur "Queen" gelanceerd, wat de vertaling is van de naam Regina. De zuiver witte flacon is toepasselijk versierd met gestileerd bladgoud. Een frisse, aquatische geur met een bloemige, langdurige sillage. Maritieme noten worden gecombineerd met kruidnagel, kaneel en jasmijn om een unieke geurbeleving te creëren die niet te onderscheiden is tussen hoofd, hart en basis. Juist deze helderheid in de geurlijn is kenmerkend voor een Moresque parfum van Casotti.

- Gold Collection - Sole: In 2017 wordt de Gold Collection van Moresque gelanceerd. Het begint met de fruitig-bloemige geur Sole voor mannen en vrouwen. Sole is de zon. Net als alle pracht van het Oosten is de topnoot een fruitige mix van perzik, appel, zwarte bes, citroen en roze peper. In het hart draagt de zon tuberoos, kokosnoot en ylang-ylang, alsof de zonnestralen zich een weg banen door de jungle. Muskus, patchoeli en amber vormen de basis van de compositie.

- Art Collection - Sahara Blue: In 2018 voegt Moresque Parfum een vleugje kleur toe aan de collectie. Blauwe halfedelstenen in de kleur van woestijnnachten inspireren de flacon. De topnoot van het unisex parfum vertelt een verhaal van ingrediënten zoals citroen, gember en roze peper, terwijl de hartnoot verrast met een verhaal van koriander, lavendel en jasmijn. Het geheim van de Sahara zijn de algen uit oases, musk en amber in de basis.

- Art Collection - White Duke: In 2019 wordt in de laboratoria van Moresque Parfum de kruidige, nobele mannengeur White Duke gepresenteerd in Milaan. Kostbare harsen en ingrediënten van over de hele wereld helpen bij het creëren van een uniek, karaktervol aroma. Egyptische roosgeranium en muskaatsalie zorgen voor Afrikaanse topnoten, dierlijke opoponax, Peru balsem en amber verfijnen de hartnoot, terwijl de basis wordt vereeuwigd in benzoë, kostbare wierook en patchoeli.

- The Secret Collection - Modern Oud: 2021 wordt weelderig en modern voor mannen en vrouwen: Moresque Parfum lanceert een nieuw paradepaardje. Zwart, goud en glamour - zo kan de flacon worden omschreven. De houtachtig-bloemige geur is een geslaagd experiment van aquatische noten, citroen en bergamot in de topnoot, tomaat, cipres en jeneverbes in het hart en nargamotha, hinokihout en het fijnste kasjmier in de basis.

Durf en win

Het is onderdeel van hun filosofie om geuren met geschiedenis te creëren die zich overal ter wereld thuis voelen, ondanks hun historische wortels. CEO Cindy Guillemant bewandelt ongewone paden op een perfecte ladder naar succes. Tijdens haar studie in de zon van Florida legde ze de ideële basis die ze vervolgens gebruikte voor de eerste productlancering in Milaan in 2014. Ze legt haar hart en ziel in haar producten en is het gezicht van de Moresque online shop. Ze neemt risico's als ze vooraf vertrouwt op onbekende geurexperts en naamloze kunstenaars flacons laat ontwerpen, maar haar succes bewijst haar gelijk. Ze laat ongetemde creativiteit de boventoon voeren en trekt tegelijkertijd de teugels naar de eindstreep, de marketing van echt vakmanschap op het hoogste niveau. Een vrouw die inspireert en nieuwsgierigheid opwekt!

Het boudoir van weelde

Een Moresque parfum is een geschenk van luxe. Een enkel flesje in de badkamer is genoeg om de betegelde kamer om te toveren in een oriëntaals boudoir, rechtstreeks uit een Franse stijlfilm. Het is mogelijk dat zelfs de lege flacon achterblijft om elke ochtend sensuele glamour aan je ogen te brengen. Bijzonder mooi: veel composities zijn gemaakt voor mannen en vrouwen en zijn ook ideaal als jubileum- of huwelijkscadeau, en als je jezelf een beetje luxe wilt geven, is een gouden flacon precies wat je nodig hebt. Wat fijn dat je Moresque parfum gewoon online kunt kopen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten