Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het modebedrijf Betty Barclay uit Heidelberg staat voor eigentijdse, vrouwelijke en hoogwaardige ontwerpen. Sinds 1992 omvat het gamma ook parfums zoals Woman Nº 3 en Pure Style. Deze zijn minstens zo modern en stijlvol.

Meer info

Koop Betty Barclay Parfum goedkoop

Meer info +

Geuren voor een speciale houding ten opzichte van het leven

Betty Barclay Parfum is een van de geuren die perfect geschikt is voor veeleisende vrouwen. Moderne aroma's, waardevolle ingrediënten en noten die optimaal op elkaar zijn afgestemd, kenmerken het Betty Barclay parfum voor vrouwen. Elk parfum blijft in een onvergetelijke herinnering en heeft daarom een zeer hoge herkenningswaarde. Betty Barclay Parfum kan elegant, fruitig, puristisch, sensueel of glamoureus zijn, maar in ieder geval benadrukt het de individuele persoonlijkheid van de drager.

Geuren zijn een term voor alle vrouwen die hun emotionele sensualiteit combineren met zelfverzekerde vrouwelijkheid. Ze brengen een heel bijzondere levenshouding over en helpen elke vrouw om haar persoonlijke facetten uit te leven. Daarom is het belangrijk om te weten welke boodschappen de verschillende geuren willen overbrengen als u Betty Barclay parfum wilt kopen.

Betty Barclay Parfum voor dames - de geschiedenis van de oprichter van het bedrijf

Toen Max Berk in 1938 het textielbedrijf overnam waar hij zijn opleiding had genoten, was het merk Betty Barclay nog steeds ondenkbaar. Hoewel hij hem heeft omgeschakeld naar bovenkleding voor dames, opereerde hij nog steeds onder de naam Berk. In 1943 werd het bedrijf door verschillende oorlogsevents verwoest. Na het einde van de oorlog begon de wederopbouw met de opening van enkele bedrijven in de omgeving van Heidelberg. Twaalf jaar later, nadat Max Berk het merk Betty Barclay had leren kennen tijdens een reis naar de VS, verwierf hij de licentie voor Europese distributie van de Jonathan Logan Group. In die tijd werd de Betty Barclay GmbH ook in Heidelberg opgericht en in het voorjaar werd de eerste Duitse Betty Barclay collectie aangeboden.

In 1992 werd voor het eerst een vergunning voor Betty Barclay parfum verleend. In 2002 werd het merk in het kader van de modernisering geherpositioneerd. Dit omvatte ook een bijgewerkte belettering. Het Betty Barclay Forum was vertegenwoordigd in elf steden met meer dan 1200 handelspartners. In hetzelfde jaar werd de eerste Betty Barclay winkel als zelfstandige winkel in Viernheim geopend. Natuurlijk kunt Betty Barclay u ook online goedkoop bestellen.

In 2006 vonden twee lanceringen tegelijkertijd plaats, namelijk de huidige geurtrilogie Betty Barclay Selection en de Jewellery by Betty Barclay . Een jaar later lanceerde het bedrijf de nieuwe geur Betty Barclay In Love. In 2009 werden opnieuw de nieuwste geuren gepresenteerd, namelijk Betty Barclay Beautiful en het seizoensgebonden Betty Barclay Amazing Love geurconcept.

Betty Barclay Parfum voor vrouwen - de meest populaire producten en series

Betty Barclay Parfum omvat een reeks populaire damesgeuren. Dit omvat natuurlijk ook het Betty Barclay parfum voor de vrouw van de vrouw nr. 1. De fruitige en tegelijkertijd sensuele en betoverende geur zorgt voor pure levensvreugde en brengt een positieve houding over. De noten zijn onder andere verse sinaasappel, sappige mandarijn en rode bes, gecombineerd met neroli en delicate abrikoos, pioenroos en jasmijn. Het resultaat is een ongewoon parfum dat overtuigt met een sensuele geur. Er is een douchegel en een deodorant bijgevoegd.

Een ander Betty Barclay parfum is Vrouw nr. 2, die sensuele houtnoten combineert met bloemige en lichte bloemige accenten. Het resultaat is een verleidelijke geur voor alle vrouwen met een onmiskenbare stijl. Natuurlijk mag het Betty Barclay parfum voor dames, Vrouw nr. 3, niet ontbreken in deze serie. De geur benadrukt het stijlvolle en brutale karakter van de dragers. De combinatie van moderne bloeirijkheid, transparante frisheid en poederachtige sensualiteit zorgt ervoor dat de gebruiker een zeer bijzondere geurbeleving krijgt. De topnoot is samengesteld uit fresia en groene noten, terwijl het hart zich presenteert met jasmijn en trotse roos. Tot slot, elegante sandelhout en muskus in de basis zijn verantwoordelijk voor het langdurige karakter van de geur.

Dat is wat je moet weten over Betty Barclay parfum als je het online wilt bestellen:

- sensuele en waardevolle ingrediënten

- voor stijlvolle en zelfverzekerde dames

- geschikte verzorgingsproducten beschikbaar

- met een langdurig karakter

Andere series uit de categorie Betty Barclay Parfum voor vrouwen

De Pure Style geur van Betty Barclay Pure Style is een puristische, transparante en discrete geur en is geschikt voor alle vrouwen die hun individualiteit waarderen. De samenstelling bestaat uit witte fresia, sappige bergamot, witte jasmijn, maar ook uit delicate lelies van de vallei en kostbare magnolia. Ze geven deze geur zijn onmiskenbare en langdurige noot.

Inderdaad, de Precious Moments geur creëert speciale momenten. Het is licht en fruitig tegelijk. Dit wordt verzekerd door waterige bladkoorden besprenkeld met ochtenddauw en de zoete combinatie van framboos en zwarte bes. Het hart wordt gekenmerkt door aromatische kardemom en het fijne bouquet van pioenroos en de lichte frisheid van fresia. Zacht hout en intensieve muskus in combinatie met romige vanille en heerlijke karamel vormen de kroon op de basis. Deze geur omhult de drager ook in een langdurige geursluier, die zich als een kostbare jurk om het lichaam nestelt.

Andere eigenschappen van Betty Barclay parfum:

- waardevolle bloemstukken

- hoogwaardige ingrediënten

- perfecte combinaties

- ideaal afgestemd op de drager

Beroemdheden, parfumeurs en flessen

Betty Barclay Geuren zijn niet alleen populair, maar ook zeer bekend. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de samenwerking met verschillende beroemdheden. Het bedrijf werkte al samen met Janina Uhse, die bekend is van de zeep Good times, bad times. Ook het beroemde model Eva Padberg werkte Betty Barclay samen. Zij was het campagnegezicht voor de Chic geur. De bekende sportvrouw Heike Drechsler was ook betrokken bij een campagne.

De parfumeurs die erachter Betty Barclay zitten zijn Mäurer & Wirtz. Het familiebedrijf bestaat sinds 1822 en heeft sindsdien zijn passie voor bijzondere geuren tot leven gewekt. Betty Barclay Geuren zijn dus tijdloze en klassieke creaties, maar ook moderne en fantasierijke producten die afkomstig zijn uit de wereld van de traditionele parfumerie. Sommige parfumeurs worden echter niet door Mäurer & Wirtz genoemd.

De vorm van de flacons verschilde naar gelang de geur. Soms zijn ze lang, slank en licht afgerond, dan weer rechthoekig en aan de randen harmonieus afgerond. Fijne strikjes en andere vrouwelijke details zijn smaakvolle accessoires die het uiterlijk van de flacons completeren.

Meer informatie voor diegenen die online Betty Barclay parfums willen kopen

Betty Barclay Geuren zijn harmonieus, nobel, smaakvol en stijlvol. De hoogwaardige ingrediënten staan voor glamour, elegantie en verfrissend zelfvertrouwen. Dit wordt verzekerd door sensuele noten en fijne aroma's die perfect op elkaar zijn afgestemd. Tot de hoogwaardige ingrediënten behoren karamel, vanille, muskus, kostbaar hout en andere fijne ingrediënten, die als kostbare sieraden op de huid van de drager liggen en daar lang blijven liggen.

De typische Betty Barclay parfumeur weet wat ze wil en doet in deze context geen concessies. Ze is door en door positief en neemt met energie deel aan het leven. De verschillende Betty Barclay geuren zijn natuurlijk ook online beschikbaar tegen een goede prijs.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.