Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het modebedrijf Betty Barclay uit Heidelberg staat voor eigentijdse, vrouwelijke ontwerpen van hoge kwaliteit. Sinds 1992 omvat het assortiment ook geuren zoals Woman Nº 3 en Pure Style. Deze zijn minstens zo modern en stijlvol.

Meer info

koop Betty Barclay parfum goedkoop

Meer info +

Geuren voor een speciale levenshouding

Betty Barclay parfum is een van de geuren die perfect zijn voor veeleisende vrouwen. Betty Barclay parfum voor vrouwen wordt gekenmerkt door moderne aroma's, kostbare ingrediënten en noten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Elke geur blijft een onvergetelijke herinnering en heeft daarom een zeer hoge herkenningswaarde. Betty Barclay parfum kan elegant, fruitig, puristisch, sensueel of glamoureus zijn, maar in alle gevallen benadrukt het de individuele persoonlijkheid van de draagster.

De geuren zijn een synoniem voor alle vrouwen die hun emotionele sensualiteit combineren met zelfbewuste vrouwelijkheid. Ze brengen een heel speciale levenshouding over en helpen elke vrouw om haar persoonlijke facetten tot leven te brengen. Het is daarom belangrijk om te weten welke boodschappen de verschillende geuren willen overbrengen als je Betty Barclay parfum wilt kopen.

Betty Barclay parfum voor vrouwen - het verhaal van de oprichter

Toen Max Berk in 1938 het textielbedrijf overnam waar hij zijn opleiding had genoten, was het merk Betty Barclay nog geen realiteit. Hoewel hij het omvormde tot bovenkleding voor vrouwen, opereerde hij nog steeds onder de naam Berk. In 1943 werd het bedrijf verwoest door verschillende oorlogsgebeurtenissen. Na het einde van de oorlog begon de wederopbouw met de opening van verschillende bedrijven in de omgeving van Heidelberg. Twaalf jaar later, nadat hij het merk Betty Barclay had leren kennen tijdens een reis naar de VS, verwierf Max Berk de licentie voor de Europese distributie van de Jonathan Logan Group. Op dat moment werd ook Betty Barclay GmbH opgericht in Heidelberg en in het voorjaar werd de eerste Duitse Betty Barclay Collectie aangeboden.

De eerste licentie voor Betty Barclay Parfum werd verleend in 1992. In 2002 werd het merk geherpositioneerd als onderdeel van een moderniseringsproces. Dit omvatte ook een bijgewerkt logo. Het Betty Barclay Forum was vertegenwoordigd in elf steden met meer dan 1.200 verkooppartners. In hetzelfde jaar werd de eerste Betty Barclay winkel geopend als een onafhankelijke winkel in Viernheim. Natuurlijk kan Betty Barclay ook goedkoop online worden besteld.

Twee lanceringen vonden plaats in 2006: de huidige Betty Barclay Selection geurtrilogie en Betty Barclay sieraden. Een jaar later lanceerde het bedrijf de nieuwe geur Betty Barclay In Love. In 2009 werden nieuwe geuren geïntroduceerd, namelijk Betty Barclay Beautiful en het seizoensgeurconcept Betty Barclay Amazing Love.

Betty Barclay parfum voor vrouwen - de bekendste producten en assortimenten

Betty Barclay parfum omvat een reeks populaire damesgeuren. Hiertoe behoort natuurlijk het Betty Barclay parfum voor vrouwen Woman no. 1. De fruitige maar sensuele en verleidelijke geur zorgt voor pure levensvreugde en straalt een positieve houding uit. De noten zijn frisse sinaasappel, sappige mandarijn en rode bessen, die worden gecombineerd met neroli en delicate abrikoos, pioenroos en jasmijn. Het resultaat is een ongewoon parfum dat indruk maakt met zijn sensuele geur. Er is ook een bijpassende hydraterende douchegel en deodorant.

Een ander Betty Barclay parfum is Woman no. 2, dat sensuele houtachtige noten combineert met bloemige en lichte accenten. Het resultaat is een verleidelijke geur voor alle vrouwen met een onfeilbare stijl. Natuurlijk mag het Betty Barclay parfum voor vrouwen, Woman no. 3, niet ontbreken in dit assortiment. De geur benadrukt het stijlvolle en brutale karakter van de draagster. De combinatie van moderne bloemigheid, transparante frisheid en poederige sensualiteit zorgt ervoor dat de gebruiker wordt getrakteerd op een zeer bijzondere geurbeleving. De topnoot bestaat uit fresia en groene noten, terwijl het hart zich presenteert met jasmijn en trotse roos. Tot slot zijn elegant sandelhout en musk in de basis verantwoordelijk voor het langdurige karakter van de geur.

Wat je moet weten over Betty Barclay parfum als je het online wilt bestellen:

- Sensuele en kostbare ingrediënten

- voor stijlvolle en zelfbewuste vrouwen

- bijpassende verzorgingsproducten verkrijgbaar

- met een langdurig karakter

Andere assortimenten uit de Betty Barclay parfum categorie voor vrouwen

De Pure Style geur van Betty Barclay is een puristische, transparante en discrete geur en is geschikt voor alle vrouwen die waarde hechten aan hun individualiteit. De compositie bestaat uit witte fresia, sappige bergamot, witte jasmijn, delicaat lelietje-van-dalen en kostbare magnolia. Zij geven deze geur zijn onmiskenbare en langdurige noot.

De geur Precious Moments creëert echt speciale momenten. Het is licht en fruitig tegelijk. Dit wordt verzekerd door waterige bladakkoorden besprenkeld met ochtenddauw en de zoete combinatie van framboos en cassis. Het hart wordt gekenmerkt door aromatische kardemom en het fijne boeket van pioenroos en de lichte frisheid van fresia. Zachte houtsoorten en intense musk zorgen samen met romige vanille en heerlijke karamel voor de bekroning in de basis. Deze geur hult zijn drager in een langdurige sluier van geur die het lichaam omhult als een kostbare jurk.

Verdere kenmerken van Betty Barclay Parfum:

- kostbare bloemencomposities

- hoogwaardige ingrediënten

- perfecte combinaties

- ideaal afgestemd op de drager

Beroemdheden, parfumeurs en flacons

Betty Barclay geuren zijn niet alleen populair, maar ook erg bekend. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de samenwerking van het bedrijf met verschillende beroemdheden. Het bedrijf heeft al samengewerkt met Janina Uhse, die bekend is van de soap Gute Zeiten, schlechte Zeiten. Het beroemde model Eva Padberg heeft ook samengewerkt met Betty Barclay. Ze was het gezicht van de campagne voor de geur Chic. De bekende sportster Heike Drechsler was ook betrokken bij een campagne.

De parfumeurs achter Betty Barclay zijn Mäurer & Wirtz. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1822 en leeft sindsdien zijn passie voor bijzondere geuren uit. Betty Barclay geuren zijn daarom tijdloze en klassieke creaties, maar ook moderne en fantasierijke producten die uit de wereld van de traditionele parfumerie komen. Bepaalde parfumeurs worden door Mäurer & Wirtz echter niet bij naam genoemd.

De vormen van de flacons verschillen naargelang de geur. Soms zijn ze lang, slank en zacht afgerond, soms rechthoekig en harmonieus afgerond aan de randen. Delicate strikjes en andere vrouwelijke details zijn smaakvolle accessoires die het uiterlijk van de flacons afmaken.

Meer informatie voor wie Betty Barclay parfums online wil kopen

Betty Barclay parfums zijn harmonieus, verfijnd, smaakvol en stijlvol. De hoogwaardige ingrediënten staan voor glamour, elegantie en verfrissend zelfvertrouwen. Dit wordt gewaarborgd door sensuele noten en fijne aroma's die perfect in balans zijn. De hoogwaardige ingrediënten omvatten karamel, vanille, muskus, kostbare houtsoorten en andere fijne bestanddelen die als kostbare sieraden op de huid van de drager worden aangebracht en daar lange tijd blijven.

De typische draagster van Betty Barclay parfum weet wat ze wil en sluit daarbij geen compromissen. Ze is door en door positief en staat vol energie in het leven. De verschillende Betty Barclay geuren zijn natuurlijk ook goedkoop online te koop.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten