Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

11 24
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Allesbehalve saai, maar creatief, veelzijdig en altijd anders: de nagellakken van CND maken indruk met hun gemakkelijke applicatie, schitterende kleuren en lange houdbaarheid. Zo wordt het aanbrengen van nagellak thuis kinderspel.

Meer info

Koop CND nagellak goedkoop

Meer info +

Wat maakt CND nagellak zo speciaal?

Nagellak is verkrijgbaar in elke drogisterij en natuurlijk in cosmeticawinkels. Maar wat is er zo bijzonder aan CND nagellak en de bijbehorende CND verzorgingsproducten? Op maat gemaakte en trendy nagels zijn al lang een must-have voor modebewuste mensen en iedereen die met de tijd mee wil gaan. CND nagellak is een echte insider tip voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, trendy nagellaklijn met geweldige kleuren.

CND staat voor "creative nail design" - een claim die het Amerikaanse cosmeticamerk volledig waarmaakt. CND biedt klanten zowel traditionele kleurenpolish als effectpolish met opvallend potentieel in echte professionele kwaliteit. Naast nagellak biedt CND ook nagelverzorgingsproducten waarmee een professionele manicure thuis kinderspel wordt. Geweldige en vooral langdurige resultaten zijn gegarandeerd!

CND nagellak online kopen in goed gesorteerde schoonheidsshops zoals de onze is niet moeilijk - maar het kiezen van een favoriet met het oog op het verfijnde assortiment van meer dan 100 kleuren is dat wel. Als je CND nagellak tegen een gunstige prijs wilt kopen, vind je aan het einde van dit artikel nog meer tips.

Met zo'n grote keuze aan CND nagellak is de keuze moeilijk. Als je je CND nagellak online wilt kopen, kun je meestal zelfs kiezen uit een groter aanbod dan in een plaatselijke winkel. Als een echt luxemerk in de nagellaksector biedt CND alles wat je mag verwachten van een nagellak van hoge kwaliteit in het hogere prijssegment:

-Extreme kleurbriljantie in slechts twee lagen

-Extreme houdbaarheid van zeven dagen

-Trendy kleuren

-Zeer snelle droging

Kan gelakt worden zonder UV-lamp

-Verwijderbaar met normale nagellak remover

Het kopen van CND nagellak is echt de moeite waard, omdat het in de meeste van deze opzichten superieur is aan conventionele nagellak van de drogist. De nagellak zelf is snel aan te brengen omdat er maar twee lagen nodig zijn voor een volledige dekking. Omdat de nagellak bijzonder snel droogt, is de wachttijd tussen twee applicaties extreem kort.

Dankzij de crèmige formule is CND vernis makkelijk in gebruik en zorgt het voor perfecte resultaten: Zonder bubbels of zichtbare strepen aangebracht, is het resultaat des te indrukwekkender. De voorheen salon-exclusieve lak van CND blijft zitten zonder af te bladderen en vertoont geen slijtage aan de puntjes, zelfs niet bij dagelijks gebruik. De duurzaamheid wordt nog verder verbeterd wanneer de CND top coat aan het einde wordt aangebracht.

Als een echt topproduct maakt CND nagellak zelfs indruk na het verwijderen: in tegenstelling tot andere kleurintensieve lakken laat het geen verkleuring achter op de natuurlijke nagel, ook al moet het zonder base coat worden aangebracht. Met een beetje geduld kun je CND nagellak ook tegen een gunstige prijs kopen, bijvoorbeeld in onze online shop.

CND VINYLUX - de krachtige allrounder

CND VINYLUX nagellakken worden ook wel "wekelijkse nagellak" genoemd, omdat ze door hun hoge duurzaamheid maar één keer per week hoeven te worden aangebracht. Een flesje bevat 15 ml pure, kleurrijke nagellak. Deze nagellak blijft niet alleen zeven dagen perfect zitten, maar verstevigt ook de nagel en beschermt tegen lelijke splinters.

Volledig gedroogde nagellak die volgens de instructies van de fabrikant is aangebracht, is absoluut krasbestendig tot aan de nageltoppen en zal je een hele week lang verblijden met zijn schitterende glans. VINYLUX wordt in elke tint aangebracht zonder base coat. Zo'n voorbehandeling is niet nodig omdat de nagellak zelf al alle benodigde bindmiddelen bevat. Dit bespaart de gebruiker een extra werkstap in vergelijking met conventionele lakken.

Copolymeren en vloeibare acetaten zorgen ook voor een bijzonder aangename en makkelijk aan te brengen formulering. Een laatste laag CND topcoat verbetert de duurzaamheid en veerkracht nog verder.

Verwijderen met de CND nagellak remover duurt slechts één minuut - ideaal voor iedereen die een frisse kleur wil, maar geen tijd heeft om meerdere lagen opnieuw aan te brengen. CND VINYLUX is de ideale nagellak voor iedereen die geen gelnagels wil, maar wel een extreem duurzame, slijtvaste manicure nodig heeft.

CND SHELLAC - salon kwaliteit voor privé gebruikers

De bekende CND SHELLAC nagellak is een echt duurzaamheidswonder. Het biedt een perfecte hold voor een volle 14 dagen wanneer het wordt aangebracht met het CND SHELLAC systeem. Deze nagellak uit de CND familie heeft zijn eigen basecoat en een topcoat uit de SHELLAC serie nodig om deze enorme duurzaamheid te bereiken. Acrylaten en silica zorgen er ook voor dat deze lichthardende nagellak niet krast.

Na het ontvetten van de natuurlijke nagel wordt eerst de base coat aangebracht. Na een droogtijd van slechts 10 seconden onder de CND LED-lamp is de nagel klaar voor de kleurlak. Deze wordt aangebracht in twee lagen, die elk een minuut moeten uitharden onder de UV-lamp. Dit is de enige manier om een volledige dekking te krijgen. Tot slot krijgt de nagel een top coat, die ook een minuut moet worden uitgehard onder de UV-lamp - de nagel is nu klaar om 14 dagen lang te schitteren in een perfecte kleur!

CND SHELLAC biedt een spiegelglans voor de gehele draagtijd van maximaal 14 dagen. De duurzaamheid is vergelijkbaar met UV gel nagels - maar zonder de lange wacht- en droogtijden.

CND CREATIVE PLAY

De CND CREATIVE PLAY nagellakken zorgen voor nog meer variatie op de nagels. Ze maken indruk met hun kleurenpracht en natuurlijk hun onnavolgbare effecten. Metallic, glinsterend satijneffect of matte crème - hier begint een hele nieuwe wereld voor iedereen die individuele nageldesigns wil zonder naar de studio te hoeven gaan.

De effectpolish wordt aangebracht op reeds gelakte CND nagellakken. Patronen en designs worden aangebracht op de nagels die gelakt zijn volgens de instructies van de fabrikant met de CREATIVE PLAY nagellak. Na de aangegeven droogtijd zorgt een laagje top coat voor de extreem lange houdbaarheid van het nageldesign. De CND CREATIVE PLAY effect nagellak bevat ook geen parabenen.

CND verzorging voor nagels en handen

Als een echt luxemerk biedt CND niet alleen hoogwaardige nagellakken, maar ook een compleet verzorgingsprogramma voor fans van exclusieve schoonheidsbehandelingen. Het CND verzorgingsprogramma omvat melkbaden voor extra zachte handen en nagelriemremovers voor een perfecte manicure thuis. Een breed scala aan lotions voor handen en lichaam in vele tinten en verzorgingsvoordelen rondt het uitgebreide CND verzorgingsportfolio af.

CND nagellak perfect op elkaar afgestemd

Alle CND nagellakken worden gekenmerkt door een overtuigende duurzaamheid. De hechting van CND nagellakken kan nog verder worden geoptimaliseerd als de nagel wordt behandeld met het ontvettingsproduct uit het assortiment voordat de eerste laag wordt aangebracht.

Om vervelende slijtage van de tip te voorkomen, moeten CND nagellakken ook altijd voorbij de tip van de nagel worden gelakt. De lakken uit de VINYLUX en SHELLAC series zijn op elkaar afgestemd en kunnen perfect gecombineerd worden om nieuwe nail art te creëren.

Door hun hoogwaardige eigenschappen zijn de CND nagellakken favoriet in de professionele sector, bijvoorbeeld op catwalks en in de showindustrie. Maar ook salons die hun klanten meer willen bieden, vertrouwen op CND nagellak.

CND nagellak kopen

Wie CND nagellak online wil kopen, is zich natuurlijk bewust van de relatief hoge prijs van dit merk nagellak. Toch zijn er manieren om voordelig aan CND nagellak te komen. Geïnteresseerden moeten op zoek gaan naar voordeel- en combinatiesets. Afhankelijk van de combinatie bevatten deze één of meerdere lakken en een top coat.

Als je CND verzorging samen met CND nagellak online koopt, bespaar je natuurlijk sowieso de tweede verzendkosten.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten