Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Allesbehalve saai, maar creatief, veelzijdig en altijd anders: de nagellakken van CND overtuigen door hun gemakkelijke applicatie, schitterende kleuren en lange houdbaarheid. Dit maakt het aanbrengen van nagellak thuis kinderspel.

Meer info

Koop CND nagellak tegen een geweldige prijs

Meer info +

Wat maakt CND nagellak zo bijzonder?

Nagellak is vandaag de dag verkrijgbaar in elke drogisterij en natuurlijk in de cosmeticawinkel. Maar wat is er zo bijzonder aan CND nagellak en de bijbehorende CND verzorging? Individueel en trendy ontworpen nagels zijn al lang een must-have voor modebewuste mensen en iedereen die met de tijd mee wil gaan. CND -Nagellak is een echte insider tip voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige trendy nagellak serie met geweldige kleuren.

CND staat voor "creatief nageldesign" - een bewering die het Amerikaanse cosmeticamerk volledig waarmaakt. Klanten CND krijgen traditionele kleurlakken, maar ook effectlakken met oogstrelende mogelijkheden in echte professionele kwaliteit. Naast nagellak bieden wij CND ook nagellakverzorging, waardoor professionele manicure thuis kinderspel wordt. Geweldige en langdurige resultaten zijn gegarandeerd!

CND -Het is niet moeilijk om online nagellak te kopen in goed gesorteerde schoonheidswinkels zoals de onze - gezien de edele kleurvariëteit van meer dan 100 kleuren is het echter gemakkelijk om een favoriet te kiezen. Die zou willen kopen - CND nagellak gunstig, krijgt bovendien aan het einde van de bijdrage verdere Tipps.

Met zo'n grote keuze aan CND nagellak is de keuze moeilijk. Als u uw CND nagellak online wilt kopen, kunt u meestal kiezen uit een bredere selectie dan wanneer u ter plaatse winkelt. Als een echt luxemerk in de nagellaksector biedt het CND alles wat u kunt verwachten van een hoogwaardige nagellak in het hogere prijssegment:

Extreme kleurenschittering in slechts twee lagen

Extreme houdbaarheid van zeven dagen

Trendy kleurenselectie

Zeer snel drogend

Kan zonder UV-lamp worden geschilderd

Verwijderbaar met normale nagellakverwijderaar

CND -Het is daarom de moeite waard om nagellak te kopen, omdat het in de meeste van deze opzichten superieur is aan conventionele nagellak in de drogisterij. Het schilderen zelf gebeurt snel met de hand, omdat er slechts twee lagen nodig zijn voor een volledige bekleding. Omdat de coating bijzonder snel droogt, is de wachttijd tussen de klussen extreem kort.

Dankzij de romige formule is de CND vernis gemakkelijk te hanteren en zorgt voor perfecte resultaten: Bubbelvrij en zonder zichtbare strepen aangebracht, het resultaat is des te enthousiaster. Bovendien wordt de duurzaamheid verbeterd wanneer de CND toplaag uiteindelijk wordt aangebracht.

Met een beetje geduld kunt u ook nagellak kopen CND voor een goede prijs, bijvoorbeeld in onze online shop.

CND VINYLUX - de krachtige allrounder

CND VINYLUX vernissen staan ook wel bekend als "Weekly Nail Polish" omdat ze vanwege hun hoge duurzaamheid maar één keer per week moeten worden aangebracht. Eén flacon bevat 15 ml van de pure, kleurrijke vernis. Deze vernis overtuigt niet alleen zeven dagen lang door een perfecte hechting, maar versterkt de nagel en beschermt deze tegen lelijke splinters.

Volledig gedroogde lak, aangebracht volgens de instructies van de fabrikant, is absoluut krasbestendig tot aan de nagelpunten en inspireert een hele week lang met zijn schitterende glans. VINYLUX wordt in elke tint zonder basislak gelakt. Een dergelijke voorbehandeling is niet nodig omdat de verf zelf al alle nodige adhesiebevorderende stoffen bevat. Dit bespaart de gebruiker nog een stap verder in vergelijking met conventionele coatings.

Copolymeren en vloeibare acetaten zorgen ook voor een bijzonder aangename en gemakkelijk te verwerken formulering. Een aflakafwerking CND verbetert de duurzaamheid en veerkracht nog verder.

Met de CND nagellakverwijderaar verwijdert u de nagellak in één minuut - ideaal voor iedereen die op zoek is naar een full colour frisheid, maar geen tijd heeft om meerdere keren over te schilderen. CND VINYLUX is de ideale lak voor wie geen gelnagels wil, maar wel een uiterst duurzame, duurzame manicure nodig heeft.

CND SHELLAC - Salonkwaliteit voor particuliere gebruikers

De bekende CND SHELLAC nagellak is een echt wonder van duurzaamheid. Het biedt 14 dagen perfecte grip in het CND SHELLAC-systeem. Deze verf van de CND SHELLAC-familie heeft een eigen basislak en een aflak uit de SHELLAC-serie nodig om zijn enorme duurzaamheid te bereiken. Acrylaten en silica zorgen er ook voor dat deze lichthardende lak geen krassen oploopt.

Na het ontvetten van de natuurlijke nagel wordt eerst de basislak aangebracht. Na een droogtijd van slechts 10 seconden onder de CND LED lamp is de nagel klaar voor de verf. Dit wordt in twee lagen aangebracht, die elk één minuut onder de UV-lamp moeten worden uitgehard. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat het resultaat volledig ondoorzichtig is. Tot slot krijgt de nagel een topcoatlaag, die ook nog een minuut onder de UV-lamp moet worden uitgehard - de nagel is nu klaar om 14 dagen in perfecte kleur te glanzen!

CND SHELLAC biedt een reflecterende glans gedurende de gehele draagtijd van maximaal 14 dagen. De duurzaamheid is vergelijkbaar met die van UV-gelnagels - maar zonder lange wachttijden en droogtijden.

CND CREATIVE PLAY

Nog meer variatie voor de nagels zorgen voor de CND CREATIVE Play lakken. Ze overtuigen door hun kleurenschittering en natuurlijk door hun onnavolgbare effecten. Of het nu metallic, glanzend satijnglans of matte crème is - hier begint een hele nieuwe wereld voor iedereen die individuele nageldesign wil zonder naar de studio te hoeven gaan.

De effectvernis wordt aangebracht op reeds gelakte CND nagellak. Patronen en ontwerpen met de CREATIVE PLAY-lak worden volgens de specificaties van de fabrikant op de gelakte nagels aangebracht. Na de aangegeven droogtijd zorgt een laag aflak voor een extreem lange levensduur van het nageldesign. De CND CREATIVE PLAY effectverf bevat ook geen parabenen.

CND -Verzorging voor nagels en handen

CND biedt als echt luxemerk niet alleen nagellak van hoge kwaliteit, maar ook een compleet verzorgingsprogramma voor vrienden van exclusieve schoonheidsbehandelingen. De CND verzorging omvat melkbaden voor bijzonder delicate handen en cuticula-verwijderaars om perfecte manicure thuis mogelijk te maken. Een breed scala aan lotions voor handen en lichaam in vele nuances en verzorgingsvoordelen ronden het grote portfolio aan CND verzorgingsproducten af.

CND -nagellak perfect op elkaar afgestemd

Overtuigende duurzaamheid CND onderscheidt alle vernissen van De hechting van de CND nagellak kan verder geoptimaliseerd worden door de nagellak te behandelen met het ontvettingsproduct van de serie alvorens de eerste laag aan te brengen.

Om vervelende tipwear te voorkomen, moeten CND nagellakjes altijd buiten de nagelpunt worden gelakt. De lakken uit de series VINYLUX en SHELLAC zijn op elkaar afgestemd en kunnen perfect worden gecombineerd tot nieuwe nagelkunstwerken.

Hun hoogwaardige eigenschappen maken CND lakken tot een favoriet in de professionele sector, bijvoorbeeld op catwalks en in de showindustrie. Maar zelfs in salons die hun klanten meer willen bieden, vertrouwen ze op CND nagellak.

CND -Nagellak kopen

Wie online nagellak wil kopenCND , kent natuurlijk de relatief hoge prijs van deze merk vernissen. Toch zijn er manieren om CND goedkoop nagellak te krijgen. Geïnteresseerden moeten daarom op zoek gaan naar besparingen en combisets. Afhankelijk van de samenstelling bevatten deze een of meer lakken en een toplaag.

Wie online nagellak koopt - CND zorg samen met - CND nagellak, bespaart natuurlijk sowieso de tweede verzendkosten.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

11 24
toepassen