Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds 1996 voorziet het Italiaanse label vrouwen en mannen niet alleen van modieuze en perfect zittende jeans, maar ook van unieke geuren. Dit maakt de Replay levensstijl nog tastbaarder.

Meer info

Koop Replay Parfum goedkoop

Meer info +

Replay is een lifestyle merk voor avonturiers

Replay is fris, brutaal en koel, avontuurlijk, avontuurlijk, individueel en tegelijkertijd elegant. Een Replay parfum voor dames of een elegante, houtachtige Replay mannengeur zal de aandacht trekken. Wie van vrijheid houdt en ten volle van zijn of haar levensstijl geniet, vindt bij Replay iets dat bij hem of haar past. Of het nu na een inspannende dag in het bedrijfsleven of op stap gaat: Het merk is een trouwe, betrouwbare en enthousiaste metgezel. Wat eind jaren '70 in de mode-industrie begon, heeft zich snel ontwikkeld tot een cultus onder kosmopolieten en dissidenten. Elke geur wordt gekenmerkt door een onmiskenbare nuance en benadrukt het charisma van de drager. Het cultmerk heeft zich bewust geconcentreerd op unieke parfums voor hem en haar. Als u koel en avontuurlijk wilt zijn, draag dan Replay Parfum en laat uw levenshouding zien in de geur.

In 1978 had de Italiaan Claudio Buziol een idee en richtte zijn eigen merk Replay op. Het duurde niet lang voordat het merk, dat tot de Fashion Box-groep behoort, zich wereldwijd had gevestigd en een jaaromzet van 250 miljoen euro realiseerde. Onder de naam Outfits worden Replay Parfum für Damen en Replay Menenduft in talrijke series verkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld. Het merk is een van 's werelds grootste modemerken en laat zien dat het niet alleen jeans en shirts kan produceren. De beslissing voor parfums werd door de oprichters genomen ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het bedrijf in het klooster van San Gregorio in de modemetropool Venetië. Een contract met Procter & Gamble rondde het concept af en sindsdien wordt Replay beschouwd als hét merk voor excentrieke, koele en verleidelijke geuren onder eerlijke voorwaarden. Vooral de jonge generatie waardeert de voordelen, omdat je Replay Parfum tegen een lage prijs kunt kopen en online uit talrijke composities je favoriete Replay Parfum kunt kiezen. Talrijke gerenommeerde parfumeurs hebben samengewerkt met Replay en hebben de ideeën van de maker met passie gerealiseerd. Vandaag de dag wordt het merk steeds populairder en presenteert het zich in een elegante en excentrieke diversiteit, die vertelt over de wijde wereld en een cultmerk wordt, vooral onder wereldwijd georiënteerde mensen, avonturiers en kosmopolieten.

De geuren van Replay beloven koelte, openheid en avontuur.

Replay is bovenal een merk waarmee kosmopolitische mensen zich identificeren. Ook de jeans, het handelsmerk van Replay, speelt een niet te onderschatten rol. Voor avonturiers zijn er bijvoorbeeld Jeans Original voor Hem en Jeans Spirit Man, Jeans Original en Jeans Spirit voor jou. Onder de geuren van vrouwen heeft Replay Parfum Essential Woman zich gevestigd als 's werelds toonaangevende geur. Maar ook Vrouw en Steen voor haar trekken trendsetters aan. De lijst van series en nuances kan eindeloos worden voortgezet, want de verscheidenheid aan geuren is bijna onuitputtelijk. Alle Replay parfums voor vrouwen en mannen hebben één ding gemeen. Een vleugje arrogantie, zelfvertrouwen en stijl, kosmopolitisme, succes en vrijheid worden met absolute nonchalance overgebracht en verpakt in een samenstelling van natuurlijke aroma's in een fles.

Als je op zoek bent naar subtiele en nauwelijks waarneembare details in Replay Parfum, zul je beter onderwezen worden de eerste keer dat je het probeert. Een Replay mannengeur is niet voor de introverte man, maar voor de man die in het middelpunt van de belangstelling staat en overtuigd is van zichzelf. Houtachtig en fris, ze brengen het gesprek ter sprake en laten zien wat een echte kerel maakt en wat een mannelijk uiterlijk is. Vrouwengeuren zijn net zo opvallend en individueel, maar zijn meer gericht op een fruitige, kruidige mix die sexy, verleidelijk en sensueel is. Het is niet voor niets dat mannelijke en vrouwelijke trendsetters samenkomen met hun passie voor Replay geuren. Het charisma is geoptimaliseerd en er is een functie gecreëerd die van een afstand herkenbaar is. Replay geuren nodigen u uit in de grote steden, waar het nachtleven pulseert en het concept van vrijheid aan belang wint.

Afhankelijk van de nuance en oriëntatie ziet een Replay geur er vrouwelijk of mannelijk uit en ondersteunt de outfit, die alle stijlen van casual tot elegant kan oppakken. Het belangrijkste is dat u zich comfortabel en klaar voelt om een avontuur te beleven en uw prestaties met koelte te ondersteunen. Dit is de boodschap die Replay uitdraagt en met dit motto heeft de parfumcollectie wereldwijd de aandacht getrokken. De meeste mensen die Replay dragen houden van jeans en zijn casual gekleed. Replay parfum voor dames gaat niet alleen goed samen met een zakelijk kostuum en jeans, maar ook met een elegante avondjurk. Ook een Replay mannengeur is veelzijdig en begeleidt globetrotters door de dag en carrièretypes als ze opstijgen.

Beperkte reclame voor in het oog springende producten

De licentieovereenkomst met Procter & Gamble is een van de weinige details bekend over replay geuren. Wat de samenwerking met parfumeurs betreft, blijft het cultmerk undercover en richt zich niet op openbaring maar op de boodschap van de geuren. Replay maakt ook geen gebruik van bekende sterren en reclame-gezichten als het gaat om reclame. De campagnes zijn natuurlijk en benadrukken het type dat midden in het leven staat en in vrijheid leeft. Zodat iedereen zijn Replay parfum goedkoop kan kopen, worden er in de reclame geen grote vergoedingen gevraagd. Koel is wat je leuk vindt. De flessen met hun trendy design zijn aantrekkelijk en gebruiken in het segment van de vrouwen vooral ronde, gebogen en gedecoreerde vormen. Een Replay mannengeur wordt geleverd in een vierkante fles. Alle ontwerpen zijn fris en brutaal, onmiskenbaar excentriek en gekenmerkt door een kosmopolitische levensstijl. Als u op zoek bent naar gouden ornamenten of glinsterende details, dan richt Replay zich hier niet op en richt zich dus niet tot u.

Replay Parfum kaufen - Kosmopoliten zweren erop

Replay Parfum gaat niet over luxe of een levensstijl die boven de dingen uitsteekt en zich van de grond heeft verwijderd. Een beetje arrogantie kan natuurlijk geen kwaad en maakt de drager misschien ook een beetje interessanter. Mensen die Replay parfum kopen waarderen zowel de mysterieuze uitstraling als de nuance die bij elke stijl en elke gelegenheid past. Het feit dat je je Replay parfum online kunt kopen en je kunt aanpassen aan de lage prijzen is geen belemmering voor de populariteit van het merk. In zowel dames- als herengeuren is een verscheidenheid aan aroma's overtuigend, die perfect op elkaar zijn afgestemd en liefdevol zijn omgezet in een buitengewone samenstelling. Grote stadsbewoners zijn enthousiast over Replay en genieten van hun excursie naar grenzeloze vrijheid.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Replay met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Stessiging
Heerlijke geur

Frisse, niet al te opdringerige geur. Super voor alledaags gebruik geschikt en ook als je eens chique uitgaat. Ik koop deze eau de toilette al enige jaren en heb alleen positieve feedback gekregen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.