Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds 1996 voorziet het Italiaanse label mannen en vrouwen niet alleen van modieuze en perfect zittende jeans, maar ook van unieke geuren. Dit maakt de Replay lifestyle nog tastbaarder.

Meer info

koop Replay parfum goedkoop

Meer info +

Replay is een lifestylemerk voor avonturiers

Replay is fris, brutaal en cool, avontuurlijk, individueel en elegant tegelijk. Een Replay parfum voor vrouwen of een elegante, houtachtige Replay geur voor mannen zal de aandacht trekken. Als je van vrijheid houdt en volop van je levensstijl geniet, dan heeft Replay iets wat bij je past. Of het nu na een dag hard werken of uitgaan is: Het merk is een trouwe, betrouwbare en inspirerende metgezel. Wat eind jaren zeventig begon in de mode-industrie ontwikkelde zich al snel tot een cult onder kosmopolieten en andersdenkenden. Elke geur wordt gekenmerkt door een onmiskenbare nuance en benadrukt het charisma van de drager. Het cultmerk heeft zich bewust gericht op unieke geuren voor hem en haar. Als je cool en avontuurlijk wilt zijn, draag dan Replay parfum en laat je levenshouding herkennen door de geur.

In 1978 had de Italiaan Claudio Buziol een idee en richtte zijn eigen merk op, Replay. Het duurde niet lang of het merk, dat deel uitmaakt van de Fashion Box groep, vestigde zich wereldwijd en behaalde een jaaromzet van 250 miljoen euro. De outfits, Replay parfum voor vrouwen en Replay parfum voor mannen worden nu in talloze series verkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld. Het merk is een van de grootste modelabels ter wereld en laat zien dat het meer kan dan alleen jeans en overhemden produceren. De oprichters besloten om geuren te lanceren ter gelegenheid van de 25e verjaardag van het bedrijf in het San Gregorio klooster in de modemetropool Venetië. Een contract met Procter & Gamble rondde het concept af en sindsdien wordt Replay beschouwd als HET merk voor excentrieke, coole en verleidelijke geuren tegen eerlijke prijzen. Vooral de jongere generatie waardeert de voordelen van het kunnen kopen van Replay parfum tegen een lage prijs en het online kiezen van hun favoriete Replay parfum uit talrijke samenstellingen. Tal van gerenommeerde parfumeurs hebben samengewerkt met Replay en de ideeën van de maker met passie verwezenlijkt. Vandaag de dag geniet het merk van een steeds grotere populariteit en presenteert zich in een elegante en excentrieke variëteit die vertelt over de wijde wereld en is uitgegroeid tot een cultmerk, vooral onder wereldwijd georiënteerde mensen, avonturiers en kosmopolieten.

Replay geuren beloven coolheid, ruimdenkendheid en een gevoel voor avontuur

Replay is vooral een merk waarmee kosmopolitische mensen zich identificeren. De jeans, het handelsmerk van Replay, spelen een niet te onderschatten rol. Voor avonturiers zijn er bijvoorbeeld Jeans Original for Him en Jeans Spirit Man en Jeans Original en Jeans Spirit for Her. Bij de vrouwengeuren heeft het Replay parfum Essential Woman zich wereldwijd gevestigd als de toonaangevende geur. Maar Woman en Stone for Her trekken ook trendsetters aan. De lijst van series en nuances zou eindeloos kunnen worden doorgetrokken, want de verscheidenheid aan geuren is bijna onuitputtelijk. Alle Replay parfums voor vrouwen en mannen hebben één ding gemeen. Een vleugje arrogantie, zelfvertrouwen en stijl, kosmopolitisme, succes en vrijheid worden met absolute nonchalance overgebracht en verpakt in een compositie van natuurlijke aroma's in een flacon.

Iedereen die op zoek is naar discrete en nauwelijks waarneembare details in Replay parfum zal bij de eerste poging worden ontmoedigd. Een Replay herenparfum is niet voor de introverte man, maar voor de man die in het middelpunt van de belangstelling staat en zelfverzekerd is. Ze zijn houtachtig en fris, brengen het gesprek op gang en laten zien wat een echte vent is en wat een mannelijke uitstraling is. Vrouwengeuren zijn net zo opvallend en individueel, maar meer gericht op een fruitige en kruidige mix die sexy, verleidelijk en sensueel is. Het is niet voor niets dat mannelijke en vrouwelijke trendsetters samenkomen met hun passie voor Replay geuren. De uitstraling wordt geoptimaliseerd en er ontstaat een kenmerk dat al van verre herkenbaar is. Replay geuren nodigen je uit in de grote steden, waar het nachtleven pulseert en het begrip vrijheid aan belang wint.

Afhankelijk van de nuance en oriëntatie heeft een Replay geur een vrouwelijk of mannelijk effect en ondersteunt het de outfit, die alle stijlen kan aannemen van casual tot elegant. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt en klaar bent om op avontuur te gaan en je uiterlijk met coolheid te onderstrepen. Dit is de boodschap die Replay uitdraagt en met dit motto heeft de collectie parfums wereldwijd de aandacht getrokken. De meeste mensen die Replay dragen houden van jeans en zijn privé casual gekleed. Replay parfum voor vrouwen past niet alleen goed bij een zakelijk pak en jeans, maar ook bij een elegante avondjurk. Een Replay mannenparfum is ook veelzijdig en vergezelt globetrotters door de dag en carrièretypes op hun weg omhoog.

Ingetogen reclame voor opvallende producten

De licentieovereenkomst met Procter & Gamble is een van de weinige details die bekend zijn over Replay geuren. Het cultmerk houdt zich op de achtergrond als het gaat om samenwerking met parfumeurs en richt zich meer op de boodschap van de geuren dan op de onthulling. Als het op reclame aankomt, vertrouwt Replay ook niet op bekende sterren en reclamegezichten. De campagnes zijn natuurlijk en benadrukken het type persoon dat midden in het leven staat en in vrijheid leeft. Zodat iedereen zijn Replay parfum tegen een gunstige prijs kan kopen, betaalt het bedrijf geen grote bedragen voor reclame. Cool is waar je van houdt. De flacons in trendy designs zijn aantrekkelijk en in het vrouwensegment worden vooral ronde, gebogen en sierlijke vormen gebruikt. Een Replay mannengeur zit in een hoekige flacon. Alle ontwerpen zijn fris en gedurfd, onmiskenbaar excentriek en worden gekenmerkt door een kosmopolitische levensstijl. Mensen die op zoek zijn naar gouden versieringen of glinsterende details behoren niet tot de doelgroep van Replay en worden daarom niet aangesproken door het assortiment.

Replay parfum kopen - kosmopolieten zweren erbij

Replay parfum gaat niet over luxe of een levensstijl die boven alles en iedereen verheven is. Een beetje arrogantie kan natuurlijk geen kwaad en maakt de drager misschien wat interessanter. Mensen die Replay parfum kopen waarderen zowel de mysterieuze uitstraling als de nuance die past bij elke stijl en werkelijk elke gelegenheid. Het feit dat je Replay parfum online kunt kopen tegen voordelige prijzen is geen belemmering voor de populariteit van het merk. Zowel de dames- als herengeuren worden gekenmerkt door een verscheidenheid aan aroma's die perfect op elkaar zijn afgestemd en met liefde zijn getransformeerd tot een buitengewone compositie. Stadsbewoners zijn enthousiast over Replay en genieten van hun uitstapje naar pure grenzeloze vrijheid.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Replay met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Stessiging
Heerlijke geur

Frisse, niet al te opdringerige geur. Super voor alledaags gebruik geschikt en ook als je eens chique uitgaat. Ik koop deze eau de toilette al enige jaren en heb alleen positieve feedback gekregen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten