Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De mode van het Italiaanse label Moschino springt in het oog: provocerend, onmiskenbaar, gewoon anders. De geuren zijn niet minder verfrissend verschillend: zelfs de flacons zijn visuele hoogtepunten.

Meer info

Koop Moschino Parfum goedkoop

Meer info +

Moschino Parfum - altijd avant-garde, nooit mainstream!

Moschinoparfums zijn als Moschinomode: een geweldig, gek spel! Mooie gaga, maar dame! Moderne krijger, maar met een knipoog! Dit zijn de hoofdrolspelers in Moschino's waanzinnige wereld. In de wereld van Moschino mode en Moschino parfum, is spelen en dromen niet alleen toegestaan, maar zelfs gewenst, zelfs voor volwassenen.

Moschino's lente- en zomercollectie 2017 voor vrouwen speelt al met grappige variaties van bekende modetermen in de naamgevingsfase. Op haar website presenteert het huis Moschino stripverhalen van rattenvrouwen voor haar nieuwste, echt ratscherpe jurken. Ze is alles wat" wordt "Ze is alles rat". Prêt-à-porter" wordt "Rat-à-Porter".

Moschino speelt. Moschino mode campagnes zijn strips, Moschino parfum flacons herinneren aan speelgoed. Als u nieuwsgierig bent en een Moschino parfum wilt kopen, kunt u hier lezen wat u kunt verwachten.

De eeuwige boodschap achter alle Moschino-parfum- en -modecreaties is: neem leven en mode niet zo serieus. Laat je niet leiden door dictaten of verblind door loze woorden.

Moschino Parfum en Mode - de brutale kleine mug in de eerbiedwaardige wereld van modeontwerpers

Gigi en Stella Hadid zijn de topmodellen voor de Moschino Campagne 2017, zeer begeerd en bewonderd, omringd door pers- en modefotografen, die met prachtige jurken de schijnwerpers opgaan. Pas op het tweede gezicht merk je dat de plooien en strikken op de stoffen alleen prints zijn en dat er aan elke kant links en rechts twee brede witte strepen uitsteken - net als bij de jurken die kleine meisjes aan hun papieren poppen bevestigen. Heerlijk speels en onderhoudend en net zo brutaal als het bijpassende Moschino parfum.

Sinds 2013 zet de Amerikaanse ontwerper Jeremy Scott nieuwe trends als ontwerper van Moschino parfum en mode met bizarre ideeën en grappige boodschappen. Hij gaat daarbij uit van het conceptuele idee dat de vroeg overleden ontwerper Franco Moschino tot credo is verheven bij de oprichting van zijn modehuis in 1983. Moschino verdedigde zich tegen de ernst van de mode-industrie.

Onder invloed van zijn kunststudies en geïnspireerd door Pop Art en Conceptual Art, Surrealisme en Dadaïsme, blaast Franco Moschino parfum en mode nieuw leven en humor in. Vanaf het allereerste begin gebruikte hij ironische accessoires en satirische prints voor de mode, waarbij hij de grote namen van zijn concurrenten voor de gek hield. Moschino parodieerde klassieke Chanel nr. 5 door het drukken van een T-shirt met de afdruk van een televisie en de woorden "Channel No. 5" (Channel No. 5). Hij durfde zijn modellen als dubbels over de catwalk van Tina Turner of Prinses Margaret te sturen of een kopie van Miss Piggy in een trouwjurk te presenteren.

Eind jaren tachtig begon hij te adverteren met steeds provocatievere slogans en bedrukkingen. "Ceci n'est pas une botique" -"Dit is geen boetiek", werd in 1989 op de etalages van de moschinoboutiques geschreven. "Stop het systeem van de mode-industrie! In 1990 propageerde hij "Stop the Fashion System!" in reclamecampagnes en op toppen en stopte zelfs een tijdje met het presenteren van zijn ontwerpen op de shows in Milaan. Hij had "Dure jas" - "Dure jas" in gouden letters gedrukt op een nobele damesjas.

Terwijl de pers en de klanten hielden van de "Entfant Terrible", de onconventionele maar hoogwaardige Moschinomode, het brutale Moschinoparfum en zijn provocerende, ongewone shows, is Franco Moschino altijd een doorn in het oog geweest van de gevestigde Italiaanse ontwerpers. Natuurlijk is elk moschinoparfum altijd een statement voor een heel eigen, vrije levensstijl.

Moschino Parfum - altijd uitzonderlijk en individueel

Wat voor alle Moschino modelijnen geldt, geldt ook voor een Moschino parfum: het zit altijd vol ironie en is een beetje gek. De Moschinovrouw is echter drachtig en stijlvol, de Moschinovrouw is zich bewust van zijn individualiteit. Klanten die een Moschinoparfum kopen zijn brutaal en onafhankelijk. Mannen die houden van een Moschino mannengeur hebben charisma en een gevoel voor humor.

Ook de nieuwe collectie van Jeremy Scott voor 2017 is weer speels: een beetje Bollywood en Seventies, een beetje stripverhaal, een beetje bikerglamourstijl, een beetje speelgoedwinkel voor grote jongens en meisjes.

"Moschino Toy" - het eerste uniseks-moschinoparfum voor mannen en vrouwen!

Speelgoed is ook het sleutelwoord voor het eerste uniseks muggenparfum. Sinds 2014 geeft een kleine beer in een fles elke parfumerie- en belastingvrije winkel de sfeer van een speelgoedwinkel. Sommige klanten merken pas op het tweede gezicht dat ze een Moschinoparfum kopen.

"Dit is geen Moschino Speelgoed" staat op de buik van de kleine pluchebeer, die als verrassend omhulsel voor dit Moschinoparfum is gemaakt. Macabre, maar grappig: je moet het hoofdje van de schattige kleine beer afscheuren om de dop te openen en op de geur te spuiten. In de reclamespot voor dit bijzondere Moschino parfum, danst een wulps dansende Amazon in een zwart buisje jurkje en capeert een vacht om de prachtige schouders...? Nee, een keten van pluche beren die stuiteren met elke beweging. "Mijn speelgoed, mijn jongen, mijn Moschino" is de tekst van de videoclip. De pluche Moschinoparfum kunt u online via de website mee naar huis nemen.

Wat u kunt verwachten bij het spuiten is net zo speels, zacht en vrolijk als de beer flacon: parfumeur Alexandra Kosinski creëerde dit frisse, zeer aromatische Moschino parfum met bloemige, houtachtige en citruscomponenten met een warme en kruidige afwerking.

Top notities: Bergamotcitroenen, mandarijnen, jeneverbessen en kardemom

Hartnoten: Violet, lavendel en meidoorn

Basis noten: Sandelhout, ceder, mos en vanille.

De flesbeer ziet er betrouwbaar uit van een vrolijke en kleurrijke verpakking, die lokt met de onschuldige en tegelijkertijd provocerende inscriptie "Raak me aan, probeer me". Zoals op elke gebruikelijke speelgoedverpakking wordt ook hier aangegeven dat het innemen van kleine onderdelen gevaarlijk is voor kinderen. U kunt dit moschinoparfum overigens ook goedkoop via internet kopen. De prijs kan variëren, maar het effect blijft, ongeacht of parfum liefhebbers kopen de knuffel Moschino parfum online of in de winkel. Zodra het in de badkamer wordt gedeponeerd, zullen kopers blij zijn van tijd tot tijd door een blij "Hoe zoet en zoet! Laten we eens kijken hoeveel humor de gasten laten zien wanneer het hoofd van de beer is afgescheurd.

Kan een Moschino parfum goedkoop zijn? Ja!

In 1987 kon al het eerste Moschinoparfum voor vrouwen worden gekocht, dat gewoon de naam van de ontwerper droeg. Maar niet zozeer met "Moschino" zorgde het label voor sensatie, maar vooral met de geur voor de modieuze tweede lijn van het huis, die in 1988 werd gelanceerd als "Moschino Cheap en Chic" voor vrouwen en later ook voor mannen. In 1995 ontwikkelde Moschino een parfum voor vrouwen aan deze lijn. Het zal een klassieker worden voor de bizarre ontwerper - bijna een contradictio in terminis - en is vandaag de dag nog steeds erg populair. Het feit dat Moschinos parfum wordt genoemd goedkoop en chique voor vrouwen staat in schril contrast met de extravagantie.

"Cheap and Chic" is een vrouwelijkelegante geur met een fruitig bloemenboeket.

Topnoten: citrus-, koriander-, bergamot- en houtachtige noten

Hartnoot: Jasmijn, Violet, Waterlelie, Pioen, Cyclamen en Freesia

Basisnoten: vanille, ceder, muskus en sandelhout

Gelukkig, zorgeloos en licht, vol sexappeal en natuurlijke elegantie, zo zag de ontwerper het Moschino parfum voor vrouwen met dezelfde eigenschappen. Het ontwerp van de originele fles is extravagant, zoals we die kennen van Moschino: het doet ons denken aan een grappig beeldjesfiguurtje, misschien wel Popeyes vriend Olivia? Een kleine dame in rood en zwart, met een witte kraag en brutale Dutt Moschino "Cheap and Chic" is nog steeds een geur die de modieuze houding van alle Moschino parfumfans voor vrouwen vertegenwoordigt: ze willen spelen met de onverwachte, liefde extravagante creaties en ook de voorkeur aan ongewone, vrolijke geuren. Bij veel aanbieders kunt u dit Moschino parfum voor vrouwen goedkoop kopen. Natuurlijk is er elk Moschino parfum voor vrouwen online.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Moschino met vier sterren of meer
4,87 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen
Commentaar van Selma
Heerlijk!

Al zeker 8 jaar gebruik ik Moschino Funny en Moschino Love, heerlijk fris maar toch een zachte geur. Voor mij niets anders meer! Ik geloof ook dat deze parfum bij iedereen een persoonlijke geur geeft,als ik vriendinnen of mijn moeder wat opbreng, ruikt het anders, maar ook heel in lekker

Commentaar van Babse1981
Moschino Cheap & Chic

Heerlijke set die ik cadeau heb gekregen van mijn man. Ben er erg enthousiast over. Heerlijk om je in te smeren met deze heerlijke geur.

Commentaar van Thoureprot
Heerlijke geur

Zoals alle geuren van Moschino heel vol en intensief. Zeer fris. Houdt lekker lang. Ook nog een heel mooie fles.

Damesparfum +

Of flacons in de vorm van schoonmaakmiddelen en teddyberen of felle kleuren: De geuren van Moschino zijn niet te missen. Ze spelen met verwachtingen en verrassen keer op keer.

De nieuwe Moschino parfums voor vrouwen - Verwacht altijd het onverwachte.

Het spel met de mode zelf lijkt in de nieuwe lente- en zomercollectie van 2017 naar de top te zijn gedreven: Moschino presenteert jurken met een jurk als print of jurken met bijpassende maar bedrukte accessoires. Ook de huidige "Biker Bags" - handtassen in snoepkleuren die eruit zien als bikerjassen met kragen en klinknagels die zijn getransformeerd tot tassen - zijn vreemd. Het spel met oude bekenden, dat Moschino een compleet nieuwe, onverwachte uitspraak geeft, is altijd leuk. De huidige Moschino parfums voor dames zijn net zo brutaal en onvoorspelbaar.

Een glasreiniger? De Moschino Parfum Frisse Couture

"De verste geur - Moschino Fresh Couture" is op de fles. In de blauwe, witte en rode kunststof spuitfles kan dit exclusieve nieuwe Moschino parfum voor vrouwen op het eerste gezicht verward worden met een glasreiniger.2015 was de lancering van de verfrissende creatie, die in eerste instantie de aandacht trok met haar geestige uitstraling. In de campagnevideo past het model het nieuwe Moschino parfum voor dames toe op een glazen ruit en geniet het van het effect van het wegvegen als een huisvrouw uit de tv-commercials van de jaren vijftig.

De zogenaamde glasreiniger blijkt een verrassend vrouwelijke geur te zijn met fruitige, vrolijke accenten, zeer fris, een beetje houtachtig en van zeer delicate zoetheid.

Topnoten: Bergamot, Mandarijn, Ylang Ylang Ylang Ylang

Basisnoten: Cederhout, Witte Pachouli, Ambrox, Cederhout

Hartnoten: Framboos, Pioenroos, Osmathus, Osmathus

De kristalheldere drieklank van elegantie, vrouwelijkheid en frisheid maakt dit Moschino parfum voor dames met dat zeker iets wat een echt multifunctioneel wapen is! De elegante verpakking vormt een mooi contrast met de fles: de witte doos met het zwarte Moschino opschrift Moschino heeft een nobel en eenvoudig effect, dat - alsof de verpakking niet volledig gesloten is - een kleine glimp van een kostbare gouden streep geeft.

Vandaag een beetje anders, vandaag glamour met de Moschino parfum voor dames: Toujour Glamour!

In 2008 was er al een eerdere versie van deze geur, een Moschino parfum voor vrouwen: Glamour, een symbool van elegante vrouwelijkheid. Net zo vrouwelijk en glamoureus als de naam het ontwerp van de fles was: een hart met sprankelende gouden toepassingen - bijna kitscherig, het zou niet Moschino zijn. En ook de naam Glamour - bijna te goed voor een Moschino parfum voor dames naar Moschino's smaak, zo'n spannend contrast van kruiden, bloemen en zout zou er niet zijn.

Topnoten: dragon, mandarijnbloesem en zeezout

Hartnoten: hibiscus, orchideeën en lotusbloesem

Basisnoten: amber en cederhout

Met de opvolger Toujour Glamour heeft Moschino een geur voor vrouwen ontwikkeld die opnieuw met concepten speelt. Toujour L'amour - Vandaag de dag resoneert de liefde in de naam van deze geur die in 2010 werd gelanceerd. In tegenstelling tot Glamour is Toujour Glamour van Moschino een geur voor vrouwen die van oosterse noten houden.

Topnoten: kardemom, violet blad en rode bes

Hartnoten: Jasmijn, lelietjes van de vallei en amandelen

Basis notities: Muskus, benzoëhars en heliotroop

Als opvolger van de stevige Moschino geur voor vrouwen is de fles met de blauwe dop extreem cool en elegant. In de videocampagne voor Toujour Glamour Glamour zit een mooie vrouw naakt voor een spiegel. Na het bespuiten van het parfum komt ze in een wereld vol bloemendromen, fijn gekleed. Toujour Glamour is sensueeler en verfijnder, maar net zo fris als alle Moschino parfums voor vrouwen.

Herenparfum +

Mannen die kiezen voor een parfum van Moschino zijn vooral anders, niet mainstream, maar individueel en onafhankelijk. Zij zwemmen graag tegen de stroom in en benaderen het leven met humor.

Moschino mannengeur - de eerste keuze voor individualisten

De ernst van het leven verdient af en toe een knipoog. Mannen met gevoel voor humor en een zeker gevoel voor stijl houden van een moschino mannengeur. Een Moschino parfum voor mannen is afwisselend, spannend en heeft stijl. Wie een Moschino mansgeur wil kopen, wordt in ieder geval online gezet, fündig. Van de elegante Eau de Toilette Spray tot de verfrissende douchegel, er is alles wat uw verwende neus verlangt. Als u wilt genieten van een moschino mannengeur, zelfs na het scheren, zult u blij zijn met een moschino aftershave.

Wie gaat een mug in een modemerk veranderen?

Franco Moschino werkte als ontwerper voor illustere namen als Versace voordat hij in 1983 zijn eigen naam maakte voor de creatie van ongewone en unieke vrouwenmode. Het Italiaanse woord Moschino betekent "kleine mug". De ondernemer brengt een frisse wind in de eerbiedwaardige Italiaanse mode-industrie, waarvoor hij wordt bekritiseerd, maar bovenal gevierd. Zijn onconventionele en speelse modecreaties worden goed ontvangen door klanten. Drie jaar later volgt de mannencollectie Uomo. Moschino's eerste geur is de gelijknamige vrouwengeur, die in 1987 verscheen.

Franco Moschino laat zich bij het creëren van zijn mode inspireren door kunst. Steeds opnieuw zijn invloeden van de Pop Art, het Surrealisme maar ook het Dadaïsme terug te vinden in zijn creaties. Zijn geuren en zijn mode moeten geschikt zijn voor dagelijks gebruik en moeten ook leuk zijn. Goede voorbeelden hiervan zijn de Moschino Herengeur Uomo?, die in 1997 werd uitgebracht, en de Moschino Forever-geur, die in 2011 werd uitgebracht en die ook in de Moschino Forever Sailing-variant geliefd is bij kenners.

Discreet en dus geschikt voor dagelijks gebruik, maar zeker niet saai, overtuigt de Moschino mannengeur Uomo met zijn boeket van cyclamen, salie, kaneel, mahonie, mahonie, jasmijn, muskus, ceder, amber en rozenhout. De bloemig-houten geur verleidt met klasse.

Bergamot, steranijs, zwarte peper, tonkaboon, vetiver, sandelhout, muskus en salie zijn enkele van de ingrediënten die de geur van de Moschino Forever mannen iets heel speciaals maken. Kruid en opvallend onderstreept het mannelijke charisma van de drager.

Wie goedkoop een Moschino mannengeur wil aanschaffen, is hier precies aan het juiste adres: Bij ons kunt u comfortabel uw Moschino mannengeur online kopen.

Ontwerpen en geuren die leuk zijn om te gebruiken

Het plezier van vormen en onconventionele creaties is ook terug te vinden in elke Moschino mannengeur. Na het overlijden van Franco Moschino in 1994 nam zijn jarenlange medewerker en kameraad Rosella Jardini het creatieve roer over. Zelfs nadat de modegroep Aeffe het bedrijf vijf jaar later had opgekocht, bleef de eigenzinnige creatieve geest van de oprichter in de creaties aanwezig. Sterren als Madonna en Kylie Minogue werkten samen met Moschino, en sinds tenminste 2006 heeft het bedrijf de sport zelfs kunnen winnen door het Italiaanse team op de Olympische Winterspelen in Turijn uit te rusten.

Sensationele ontwerpen zijn ook terug te vinden in de flacons van de geuren, die bijvoorbeeld zijn ontworpen in de vorm van een teddybeer of een spuitfles. Ook de flessen van de Moschino mannengeuren van Moschino zijn esthetisch zeer aantrekkelijk - en daarom biedt elke geur een feest voor alle zintuigen.

Sensueel gunstig: Moschino mensengeur online

Wie zijn Moschino mannengeur goedkoop wil kopen, is in onze online shop precies goed. Niet alleen mannengeuren, maar ook vrouwengeuren met de onmiskenbare Moschino charme zijn hier onvergelijkbaar goedkoop. Klanten kunnen hun favoriete geur gemakkelijk en rustig online zoeken en zich laten inspireren door het grote aanbod.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.