Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nuxe combineert natuur en luxe. Het Franse cosmeticabedrijf staat voor hoogwaardige verzorgingsproducten die in harmonie zijn met mens en natuur en altijd innovatief zijn, maar toch zacht voor de huid.

Meer info

Nuxe kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Verzorging van Nuxe : Huidverzorging op basis van fyto- en aromatherapie

Een lotion die de huid verzacht en verzacht. Verleidelijk zachte rozengeur die het lichaam streelt. Passend bij elkaar: Een reinigende gel op basis van honing maakt de huid gladder, de zonnecrème voor het gezicht versterkt de geur van waterhyacint en verse rozemarijn. Anti-veroudering en bescherming tegen de zon, zachte reiniging en verzorging met de kracht van de natuur - dit zijn de Nuxe producten voor lichaam en gezicht. Nuxe Care belooft hoogwaardige en innovatieve producten van hoge kwaliteit die aangenaam in het gebruik zijn, zachtjes om de huid wikkelen en verwennen met een heerlijk natuurlijke geur. De producten van dit merk kenmerken zich door het concept van doordachte en coherente zorg in harmonie met de natuur. Hier komen zorgvuldig in het laboratorium ontwikkelde producten met bewezen effectiviteit tegemoet aan de vraag naar een zo natuurlijk en natuurlijk mogelijke huidverzorging, die ook goed aanvoelt. Nuxe is een Franse fabrikant die nu ook in Duitsland vertegenwoordigd is: Nuxe producten kunnen online goedkoop worden gekocht.

Ontwikkeld in het laboratorium, maar met de kracht van de natuur.

Nuxe Producten zijn uniek: de fabrikant heeft nu 45 patenten op natuurlijke ingrediënten, onderzoekt en ontwikkelt voortdurend nieuwe formules en brengt zo de Nuxe zorg op een zeer hoog niveau. De individuele cosmetische producten zijn allemaal van natuurlijke oorsprong en maken gebruik van de kracht van de planten. Zachte, sensuele texturen en een aangenaam milde geur maken de natuurlijke verzorging tot een verleidelijke ervaring. Deze combinatie van voortdurende nieuwe ontwikkelingen, onderzoek en fijne cosmetische artikelen met een aangename geur is wat Nuxe een fabrikant onderscheidt van andere leveranciers van natuurlijke cosmetica.

Het bedrijf gaat terug naar het laboratorium van Proniewski, een apotheker die in 1957 in Parijs cosmetica ontwikkelde op basis van etherische oliën. Proniewski noemde zijn verpleegkundige serieNuxe , een woordcreatie van de twee Franse woorden natuur en luxe, in de Duitse natuur en luxe. Sinds 1989 is het laboratorium in handen van Aliza Jabrès, die het kocht van de erfgenamen van Proniewski. De dame is een econoom en dochter van een modeontwerpster: ze is erin geslaagd om de eisen van het merk Nuxe te vertalen naar de moderne tijd en de Nuxe zorg succesvol te maken. Vandaag de dag is een groene boom het onderscheidende kenmerk van alle Nuxe producten die online kunnen worden gekocht van overal ter wereld.

Etherische oliën en plantenextracten plus honing

Er zijn Nuxe meer dan tien verzorgingsreeksen gepubliceerd en alle zijn gewijd aan de verzorging van de normale huid en de huid met specifieke problemen. De effectieve ingrediënten van de verzorgingsproducten zijn allemaal van plantaardige oorsprong, behalve natuurlijk de bijenkastproducten. Nuxe Producten bevatten ook honing en andere producten van bijen. De talrijke oliën, lotions, crèmes, crèmes, gels en maskers worden echter zeer zacht geproduceerd en zijn niet schadelijk voor de dieren. Cosmetische producten van Nuxe het bedrijf zijn niet alleen op het niveau van de cosmetica van de apotheken, maar zijn ook marktleider in Frankrijk. Jabrès heeft dit in slechts twee decennia bereikt.

De absolute ster van Nuxe de Huile Prodigieuse is de absolute ster van de Huile Prodigieuse. Deze voedende, lichte en zeer droge olie op basis van plantaardige oliën kwam in 1991 op de markt. Het kan gebruikt worden voor lichaam, gezicht en haar en zorgt holistisch voor het lichaam. De hoogwaardige plantaardige oliën vormen een goed deel van de geur: In de topnoot zorgen sinaasappel en mirabellenpruim voor een fruitige geur, de hartnoot wordt gevormd door geranium, roos en magnolia. De geur verandert van een frisse citrusteint naar een bloemige noot. Zoete vanille en kokosnoot vormen de basis. Dat maakt de Huile Prodigieuse bijna een parfum. In de winter verzorgt de droge olie de droge huid van de verhittingslucht en beschermt het haar tegen uitdroging. In de zomer worden huid en haar gestrest door hitte en UV-straling - de olie verzorgt, beschermt en beschermt en beschermt ze ook.

De Huile Prodigieuse Or behoort tot dezelfde zorgserie als de olie. Het is in principe ook een droge olie, maar hier worden de fijnste paarlemoerdeeltjes verwerkt, die de huid een verleidelijke glans geven. De minerale deeltjes garanderen een sterk uiterlijk.

Andere Nuxe producten in dit assortiment zijn onder andere spuitoliën, een bijpassende parfum en de Creme Prodigieuse lijn voor het gezicht, die gebaseerd is op dit Nuxe verzorgingsproduct.

Nuxuriance Ultra, een hoogwaardig anti-aging huidverzorgingsproduct voor de veeleisende en rijpere huid, is een andere huidverzorgingslijn van de fabrikant. Deze producten zijn ook gebaseerd op plantaardige ingrediënten en verwennen met een delicate geur en fijne textuur.

Nuxe De zon is het zonverzorgingsproduct van het merk. De verschillende gels en lotions beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-straling, het spectrum is breed: er zijn zonbeschermingsfactoren 10 en 20 voor mensen met een donkere huidskleur en zonbeschermingsfactoren 30 en 50. De verzorgingsproducten helpen de huid te bruinen.

De Nuxe Body serie is ontwikkeld voor de verzorging van het lichaam. Dit zijn de grote afdelingen van de fabrikant. Daarnaast zijn er tal van goed doordachte individuele producten zoals de lippenbalsem Rêve de Miel of de Crème Fraîche de Beauté. llence Nuxe is een andere lijn van antiverouderingsproducten en heeft Nuxe ook een gamma van verzorgingsproducten voor mannen. De Nuxe producten kunnen niet alleen online worden gekocht in de eigen online winkel van het bedrijf.

Spa: Genieten, niet alleen voor het moment, maar ook voor het moment.

Nuxe De zorg is niet bedoeld voor het moment. Trakteer uzelf op iets goeds, geniet ervan, zorg voor uw lichaam en zorg dus voor een evenwichtige, gezonde geest: dit is een levenshouding en gaat verder dan een ochtendritueel zoals. Nuxe is consistent: de Nuxe producten worden gebruikt in verschillende kuuroorden in Frankrijk, Europa, het Midden-Oosten en de Arabische landen. Nuxe adverteert op zijn eigen website met Nuxe Spa als een bijzondere ervaring. Natuurlijke huidverzorging en een luxe sfeer komen hier samen. Wereldwijd zorgen 46 spa's ervoor dat lichaam en geest in harmonie zijn.

De huizen worden geadverteerd met foto's die geen producten van Nuxe zorg of mensen laten zien, maar volledig leven vanuit de contemplatieve rust van eenzame plekken. Exterieurfoto's van oude kastelen zijn te vinden, evenals close-ups van kleinere zwembaden, interieurfoto's van luxueuze gangen en rustige natuurlijke landschappen. Op deze manier slaagt de fabrikant erin om de Nuxe producten in de online shop te adverteren en tegelijkertijd op de achtergrond te laten. De focus ligt op mensen en hun welzijn, niet op cosmetica.

Nuxe Koop producten goedkoop op het internet

Nuxe De producten worden gedistribueerd in apotheken in heel Europa. De hoogwaardige huidverzorging is ook beschikbaar op het internet: de huidverzorgingsproducten zijn ook te koop via de eigen online winkel van het bedrijf. Het is voordelig dat de verzorgingsproducten gemiddeld goedkoper zijn dan in de lokale handel en bovendien zijn ze in een groter assortiment verkrijgbaar. In de online shop worden de producten overzichtelijk gesorteerd en voorzien van uitgebreide informatie. Het laboratorium in Parijs is voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling - op de website vindt u informatie Nuxe over welke nieuwe Nuxe producten u kunt kopen. De afzonderlijke artikelen worden nog steeds voornamelijk in Frankrijk geproduceerd, bijvoorbeeld in de productiefaciliteiten in Bretagne.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten