Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nuxe combineert natuur en luxe. Het Franse cosmeticabedrijf staat voor hoogwaardige verzorgingsproducten die in harmonie zijn met mens en natuur en altijd innovatief en toch zacht zijn voor de huid.

Meer info

Nuxe goedkoop kopen

Meer info +

Verzorging door Nuxe: Huidverzorging op basis van fyto- en aromatherapie

Een lotion die zacht en mild is voor de huid. De verleidelijk zachte geur van rozen streelt het lichaam. De perfecte combinatie: Een reinigingsgel op basis van honing maakt de gezichtshuid glad, de zonnecrème voor het gezicht versterkt de geur van waterhyacint en frisse rozemarijn. Anti-veroudering en bescherming tegen de zon, zachte reiniging en verzorging met de kracht van de natuur - dit is wat de Nuxe producten voor lichaam en gezicht bieden. Nuxe huidverzorging belooft hoogwaardige, innovatieve producten die prettig in gebruik zijn, de huid zacht omhullen en verwennen met een heerlijk natuurlijke geur. De producten van het merk worden gekenmerkt door het concept van een doordachte en samenhangende verzorging in harmonie met de natuur. Producten die zorgvuldig in het laboratorium zijn ontwikkeld en een bewezen werking hebben, voldoen aan de vraag naar huidverzorging die zo natuurlijk en onvervalst mogelijk is - en die ook nog eens goed aanvoelt. Nuxe is een Franse fabrikant die nu ook vertegenwoordigd is in Duitsland: het is mogelijk om Nuxe producten online te kopen tegen een gunstige prijs.

Ontwikkeld in het laboratorium, maar met de kracht van de natuur

De producten van Nuxe zijn uniek: de fabrikant heeft inmiddels 45 patenten op natuurlijke ingrediënten en is voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe formules, waardoor Nuxe huidverzorging op een echt hoog niveau komt. De afzonderlijke cosmetische producten zijn allemaal van natuurlijke oorsprong en putten uit de kracht van planten. Zachte, sensuele texturen en een aangenaam milde geur maken natuurlijke huidverzorging tot een verleidelijke ervaring. Deze combinatie van constante innovatie, onderzoek en fijne cosmetische producten met een aangename geur is wat Nuxe onderscheidt van andere fabrikanten van natuurlijke cosmetica.

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in het laboratorium van Proniewski, een apotheker die in 1957 in Parijs cosmetische producten ontwikkelde op basis van essentiële oliën. Proniewski noemde zijn huidverzorgingslijn Nuxe, een neologisme van de twee Franse woorden nature en luxe, wat natuur en luxe betekent. Sinds 1989 is het laboratorium in handen van Aliza Jabrès, die het kocht van de erfgenamen van Proniewski. De dame is een econome en de dochter van een modeontwerpster: ze slaagde erin om de ambities van het merk Nuxe over te brengen naar de moderne tijd en Nuxe zorg succesvol te maken. Vandaag de dag prijkt er een groene boom op alle Nuxe producten, die wereldwijd online te koop zijn.

Essentiële oliën en plantenextracten plus honing

Nuxe heeft nu meer dan tien huidverzorgingslijnen gelanceerd, die allemaal gericht zijn op de verzorging van de normale huid en de huid met specifieke problemen. De actieve ingrediënten in de huidverzorgingsproducten zijn allemaal van plantaardige oorsprong, behalve natuurlijk de bijenkorfproducten. De producten van Nuxe bevatten ook honing en andere bijenproducten. Desondanks worden de vele oliën, lotions, crèmes, gels en maskers uiterst voorzichtig geproduceerd en zijn ze niet schadelijk voor de dieren. De cosmeticaproducten van Nuxe zijn niet alleen van hetzelfde niveau als apotheekcosmetica, maar zijn ook marktleider in Frankrijk. Jabrès heeft dit in slechts twee decennia bereikt.

De absolute ster van Nuxe is de Huile Prodigieuse. Deze voedende, lichte en zeer droge olie op basis van plantaardige oliën werd in 1991 op de markt gebracht. De olie kan worden gebruikt voor het lichaam, gezicht en haar en biedt een holistische verzorging voor het lichaam. De hoogwaardige plantaardige oliën vormen een groot deel van de geur: Sinaasappel en mirabelpruim zorgen voor een fruitige geur in de topnoot, terwijl geranium, roos en magnolia de hartnoot vormen. De geur verschuift daardoor van een frisse citrustoon naar een bloemige noot. Zoete vanille en kokos vormen de basis. Dit maakt Huile Prodigieuse bijna een parfum. In de winter verzorgt de droge olie de huid die droog is door de verwarmende lucht en beschermt het haar tegen uitdrogen. In de zomer worden huid en haar gestrest door hitte en UV-straling - de olie voedt, beschermt en maakt voller.

Huile Prodigieuse Or behoort tot dezelfde verzorgingslijn als de olie. Het is in principe ook een droge olie, maar hier zijn de fijnste parelmoerdeeltjes in verwerkt om de huid een verleidelijke glans te geven. De op mineralen gebaseerde deeltjes garanderen een sterke uitstraling.

Andere Nuxe producten in deze lijn zijn de oliën als spray, een bijpassend parfum en de Creme Prodigieuse lijn voor het gezicht, die gebaseerd is op deze Nuxe huidverzorgingslijn.

Een andere verzorgingslijn van de fabrikant is Nuxuriance Ultra, een hoogwaardige anti-aging verzorgingslijn voor de veeleisende en rijpere huid. Deze producten zijn ook gebaseerd op plantaardige ingrediënten en verwennen de huid met een delicate geur en fijne textuur.

Nuxe Sun is de zonverzorgingslijn van het merk. De verschillende gels en lotions beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-straling en het assortiment is breed: zonbeschermingsfactoren 10 en 20 zijn beschikbaar voor mensen met een donkere teint, net als zonbeschermingsfactoren 30 en 50. De verzorgingsproducten helpen de huid om een sublieme bruine teint te krijgen.

Het Nuxe Body-assortiment is ontwikkeld voor lichaamsverzorging. Dit zijn de hoofdlijnen van de fabrikant. Daarnaast zijn er tal van doordachte individuele producten zoals de Rêve de Miel lippenbalsem of de Crème Fraîche de Beauté. Nuxe llence is een andere lijn met antiverouderingsproducten en Nuxe heeft ook een huidverzorgingslijn voor mannen in het programma. De producten van Nuxe zijn niet alleen online te koop in de eigen online shop van het bedrijf.

Spa: Genieten, niet alleen voor het moment

Nuxe verzorging is niet alleen voor het moment. Jezelf trakteren op iets lekkers, genieten, je lichaam verzorgen en zo zorgen voor een evenwichtige, gezonde geest: dit is een manier van leven en gaat verder dan een ochtendritueel. Nuxe is consistent: Nuxe producten worden gebruikt in verschillende spa's in Frankrijk, Europa, het Midden-Oosten en Arabische landen. Nuxe adverteert Nuxe Spa als een bijzondere ervaring op haar eigen website. Hier komen natuurlijke huidverzorging en een luxe ambiance samen. Wereldwijd zorgen 46 spa's ervoor dat lichaam en geest in harmonie zijn.

De spa's worden geadverteerd met foto's waarop geen Nuxe huidverzorgingsproducten of mensen te zien zijn, maar die in plaats daarvan worden gekenmerkt door de rust van afgelegen plaatsen. Exterieurfoto's van oude kastelen staan naast close-ups van kleine zwembadruimtes, interieurfoto's van luxueuze gangen en natuurlijke landschappen die rust uitstralen. Op deze manier slaagt de fabrikant erin om reclame te maken voor de Nuxe producten in de online shop, terwijl ze naar de achtergrond verdwijnen. De focus ligt op mensen en hun welzijn, niet op cosmetica.

Nuxe producten goedkoop kopen op internet

Nuxe producten worden verkocht in apotheken in heel Europa. De hoogwaardige huidverzorging is echter ook verkrijgbaar op internet: de verzorgingsproducten zijn ook te koop via de eigen online shop van het bedrijf. Het voordeel hiervan is dat de huidverzorgingsproducten gemiddeld goedkoper zijn dan in lokale winkels en ook verkrijgbaar zijn in een groter assortiment. In de online shop zijn de producten overzichtelijk gerangschikt en voorzien van uitgebreide informatie. Er wordt overigens voortdurend onderzoek en ontwikkeling gedaan in het laboratorium in Parijs - Nuxe geeft op de website aan welke nieuwe Nuxe producten er te koop zijn. De individuele artikelen worden nog steeds voornamelijk in Frankrijk gemaakt, bijvoorbeeld in de productiefaciliteiten in Bretagne.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten