Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het lang gevestigde New Yorkse bedrijf Kiehl's is gespecialiseerd in natuurlijke verzorgingsproducten. En dat al sinds de 19e eeuw, toen het nog een kleine apotheek was. Kiehl's huidverzorging is nu populair en gewaardeerd over de hele wereld.

Meer info

Koop Kiehl's producten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Kiehl's care - natuurlijke ingrediënten voor huid en haar

Hoogwaardige cosmetica met de beste ingrediënten - dat is wat de verzorgingsproducten van Kiehl's bieden. Het traditionele, in New York gevestigde bedrijf richt zich voor zijn producten op natuurlijke ingrediënten, hoge werkzaamheid, speciale huidvriendelijkheid en uitstekende klantenservice. Alle producten van Kiehl's zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid en bieden dus effectieve en snelle oplossingen voor uiteenlopende huidproblemen. Transparantie is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Kiehl's. Producten zijn altijd duidelijk geëtiketteerd en alle ingrediënten worden duidelijk aan de klant gecommuniceerd. Het bedrijf vermijdt conserveringsmiddelen zoveel mogelijk - het gebruikt alleen het absolute minimum dat nodig is om de producten te conserveren.

En deze filosofie lijkt in de smaak te vallen: Wat begon als een klein familiebedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijd cosmeticarijk. Wie Kiehl's zoekt in de online shop, vindt nu talloze huid- en haarproducten. Kiehl's huidverzorgingsproducten, met hun hoge effectiviteit en goed verdraagbare, no-frills formules, worden goed ontvangen door klanten - zowel mannen als vrouwen.

Traditie uit New York

Kiehl's is een echt instituut in New York. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1851, toen de Brunswick Pharmacy zijn deuren opende in Manhattan. In 1894 nam John Kiehl deze apotheek over en gaf het zijn naam. Deze apotheek richtte zich op natuurgeneeskunde en produceerde voornamelijk homeopathische geneesmiddelen. John Kiehl ontwikkelde ook huid- en haarverzorgingsproducten, waarvoor hij ook vertrouwde op de verzorgende en helende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten.

Uiteindelijk kocht Irving Morse, die eerder als apotheker in Kiehl's had gewerkt, de apotheek in 1921. Hij verlegt de hoofdactiviteit naar de cosmeticasector en begint met de ontwikkeling van talrijke huidverzorgingsproducten: met name crèmes, serums en oliën voor het gezicht. De zoon van Morse, Aaron Morse, zorgde voor internationaal succes. Toen hij het bedrijf in de jaren 60 overnam, begon hij meteen het merk wereldwijd te vestigen. De producten waren aanvankelijk alleen verkrijgbaar in de oude apotheek Kiehl's, maar werden al snel toegankelijk gemaakt voor een breder publiek. Tal van warenhuizen in de Verenigde Staten en Europa boden Kiehl's-producten aan tegen voordelige prijzen, waardoor de populariteit nog verder toenam. Na de dood van Aaron Morse in 1995 nam zijn dochter Jami Morse Heidegger het familiebedrijf over, dat inmiddels was uitgegroeid tot een wereldwijd cosmeticabedrijf.

Na verdere uitbreiding verkocht ze het bedrijf uiteindelijk in 2000 aan L'Oréal. Tegenwoordig is Kiehl's huidverzorging bijna overal ter wereld verkrijgbaar. De voormalige apotheek in East Village doet nog steeds dienst als flagshipstore waar klanten advies kunnen krijgen en Kiehl's-producten kunnen kopen tegen voordelige prijzen. En natuurlijk kunnen de producten van Kiehl's ook online worden gekocht.

De kracht van de natuur

Kiehl's maakt voor haar huidverzorgingsproducten gebruik van de onvergelijkbare kracht van de natuur. Waardevolle natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, mineralen en vitaminen worden gecombineerd met behulp van complexe processen en moderne formules om optimale resultaten te bereiken. Het bedrijf richt zich altijd op de behoeften van de gevoelige huid. Alle ingrediënten zijn bijzonder vriendelijk voor de huid en worden duidelijk gecommuniceerd naar de klant. Dit betekent dat iedereen een geschikt product voor zijn eigen huidtype kan vinden in het Kiehl's huidverzorgingsassortiment.

Naast gezichtsverzorging biedt Kiehl's ook lichaams- en haarverzorging en een aparte verzorgingslijn voor mannen. De huidverzorgingslijnen zijn allemaal samengesteld op basis van wetenschappelijke bevindingen en bieden huid en haar kracht en bescherming. De gezonde huid- en haarstructuur wordt hersteld en beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden. De huid ziet er jonger, stralender en frisser uit en het haar krijgt een gezonde glans en grote volheid.

De Ultra Facial lijn is een van de meest populaire huidverzorgingsproducten. Met een cleanser, toner en verschillende hydraterende crèmes en maskers biedt deze productlijn een uitstekende basis voor de dagelijkse huidverzorging. Kiehl's combineert gletsjerglyco-proteïnen, die worden gewonnen uit zeegletsjers, met rijke squalaan uit olijven en woestijnplantendeeltjes. Deze unieke combinatie hydrateert de huid en versterkt de huidbarrière. Er zijn ook olievrije producten verkrijgbaar voor de bijzonder vette huid.

Kiehl's Calendula zorgt voor een stralende teint. De regeneratieve kracht van calendula verlicht roodheid en kalmeert huidirritaties. De huid wordt gekalmeerd en verfrist en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Het goudsbloemextract wordt gecombineerd met aloë vera, groene thee en klimwortel.

Clearly Corrective corrigeert en perfectioneert het huidbeeld. Deze Kiehl's producten verfijnen zichtbaar de poriën, maken de huid glad en verlichten donkere verkleuringen. Pioenroosextract en vitamine C gaan hyperpigmentatie tegen, terwijl proteïne C, glycolzuur, melkzuur en fytinezuur de huid er gladder en helderder uit laten zien.

Kiehl's biedt ook een uitgebreid assortiment huidverzorgingsproducten voor mannen. Scheerschuim beschermt de huid dagelijks en zorgt voor een gladde, soepele scheerbeurt. Irritatie en irritatie behoren tot het verleden. De Facial Fuel-lijn maakt gebruik van actieve ingrediënten zoals cafeïne, vitamine C en E en kastanje- en soja-extracten om de vermoeide huid wakker te schudden en een frisse, wakkere teint te geven. Met een face wash, scrub, oogcrème en moisturizer wordt zelfs de vermoeide mannenhuid snel nieuw leven ingeblazen.

Natuurlijk mag ook het lichaam niet ontbreken in het Kiehl's verzorgingsprogramma. Douchegel, scrubs, bodylotions en scheerproducten maken net zo goed deel uit van het assortiment als zonbescherming, geuren en babyverzorgingsproducten. Deze producten maken ook gebruik van de voedende en beschermende eigenschappen van waardevolle natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, haver, sojamelk, honing of arganolie.

Kiehl's haarverzorgingsproducten revitaliseren vermoeid, zwak of beschadigd haar. Waardevolle aminozuren, arganolie en olijfolie versterken de natuurlijke haarstructuur en geven het een gezonde, mooie glans. Het haar wordt versterkt en krijgt veerkracht en elasticiteit.

Milieubescherming en duurzaamheid

Het geheim achter de doeltreffendheid en zachte verzorging van de producten van Kiehl's zijn de natuurlijke ingrediënten. Het bedrijf maakt bewust gebruik van de waardevolle eigenschappen van planten en andere natuurlijke grondstoffen om de beste resultaten te bereiken met een hoge huidverdraagzaamheid. Het is dan ook niet meer dan logisch dat het in New York gevestigde bedrijf zich inzet voor de bescherming van het milieu. Kiehl's heeft al verschillende campagnes en maatregelen geïntroduceerd om de productie milieuvriendelijker en duurzamer te maken.

Samen met moederbedrijf L'Oréal heeft Kiehl's sinds 1995 een onderzoekslaboratorium om de impact van zijn producten op het aquatische ecosysteem te analyseren. Vooral microplastics zijn problematisch gebleken. Deze microscopisch kleine plastic deeltjes zijn nog steeds te vinden in tal van cosmetica en zelfs tandpasta. Om het gevoelige waterecosysteem niet extra te belasten, heeft Kiehl's besloten om in de toekomst volledig af te zien van microplastics en ontwikkelt het bedrijf momenteel nieuwe formules om de kleine plastic korreltjes uit scrubproducten te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. daarnaast heeft het bedrijf in 2009 het programma "Recycle and Be Rewarded" geïntroduceerd. Klanten kunnen hun lege flacons, tubes en flessen recyclen bij de betreffende verkooppunten en krijgen daarvoor een beloning van Kiehl's.

Geweldig effect met natuurlijke ingrediënten

Wie op zoek is naar effectieve huid- of haarverzorging met natuurlijke ingrediënten, komt bij Kiehl's zeker aan zijn trekken. Het bedrijf maakt vakkundig gebruik van de verzorgende krachten van de natuur en concentreert de waardevolle eigenschappen in overtuigende producten. Alle huidverzorgingsproducten van Kiehl's zijn samengesteld op basis van wetenschappelijke bevindingen en getest op hun effectiviteit. Het bedrijf vermijdt bewust het gebruik van ingrediënten die geen echt voordeel bieden. In plaats daarvan concentreert het zich op waardevolle, effectieve ingrediënten. Kiehl's communiceert open en eerlijk over alle ingrediënten om de producten zo transparant mogelijk te maken voor de klant en mogelijke huidreacties uit te sluiten. Kiehl's richt zich echter altijd op de behoeften van de gevoelige huid, waardoor huidreacties uiterst zeldzaam zijn. Dus als je nog op zoek bent naar een goede verzorging voor de gevoelige huid (of een ander huidtype), neem dan eens een kijkje bij Kiehl's producten online.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten