Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het traditionele New Yorkse bedrijf Kiehl's is gespecialiseerd in natuurlijke verzorgingsproducten. En dat al sinds de 19e eeuw, toen het nog maar een kleine apotheek was. Intussen is Kiehl's zorg wereldwijd populair en gewaardeerd.

Meer info

Kiehl's producten goedkoop kopen

Meer info +

Kiehl's Care - natuurlijke ingrediënten voor huid en haar

Hoogwaardige cosmetica met de beste ingrediënten - dat is wat de Kiehl's verzorgingsproducten bieden. Het traditionele New Yorkse bedrijf vertrouwt voor zijn producten op natuurlijke ingrediënten, een hoge werkzaamheid, een speciale huidverdraagzaamheid en een uitstekende klantenservice. Alle producten van Kiehl's zijn samengesteld voor de gevoelige huid en bieden effectieve en snelle oplossingen voor een breed scala aan huidproblemen. Transparantie is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Kiehl's. De producten zijn altijd duidelijk geëtiketteerd en alle ingrediënten worden duidelijk aan de klant meegedeeld. Het bedrijf maakt zo weinig mogelijk gebruik van conserveermiddelen - het gebruikt alleen het absolute minimum dat nodig is om de producten te conserveren.

En deze filosofie lijkt te resoneren: Wat aanvankelijk een klein familiebedrijf was, is uitgegroeid tot een wereldwijd cosmetica-imperium. Als u op Kiehl's in de onlineshop zoekt, vindt u nu talrijke huid- en haarproducten. De verzorging Kiehl's met haar hoge doeltreffendheid en compatibele formuleringen zonder franje wordt door de klanten - zowel mannen als vrouwen - goed onthaald.

Traditie uit New York City

Kiehl's is een echte New Yorkse instelling. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1851, toen de Brunswick Pharmacy zijn deuren opende in Manhattan. In 1894 kocht John Kiehl deze apotheek en gaf het zijn naam. Deze apotheek richt zich op natuurgeneeskunde en produceert voornamelijk homeopathische geneesmiddelen. John Kiehl ontwikkelt ook huid- en haarverzorgingsproducten, waarbij hij eveneens vertrouwt op de verzorgende en helende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten.

Uiteindelijk, in 1921, koopt Irving Morse, voorheen apotheker op Kiehl's, de apotheek. Hij verlegt de hoofdactiviteit naar de cosmetische sector en begint talrijke verzorgingsproducten te ontwikkelen: in het bijzonder crèmes, serums en oliën voor het gezicht. Morse's zoon, Aaron Morse, brengt internationaal succes. Toen hij in de jaren zestig de zaak overnam, begon hij onmiddellijk het merk wereldwijd te vestigen. Nadat de producten aanvankelijk alleen in de oude apotheek Kiehl's te koop waren, worden zij snel beschikbaar gemaakt voor een breder publiek. Talrijke warenhuizen in de VS en Europa bieden de Kiehl's -producten goedkoop aan, wat hun populariteit nog vergroot. Na de dood van Aaron Morse in 1995 nam zijn dochter Jami Morse Heidegger het familiebedrijf over, dat sindsdien is uitgegroeid tot een wereldwijd cosmetica-imperium.

Na verdere uitbreiding verkocht zij het bedrijf uiteindelijk in 2000 aan L'Oréal. Tegenwoordig is Kiehl's zorg bijna overal ter wereld beschikbaar. De voormalige apotheek in de East Village doet nog steeds dienst als flagship store waar klanten advies kunnen krijgen en de Kiehl's producten voor een goede prijs kunnen kopen. En natuurlijk kunt u ook Kiehl's producten online kopen.

De kracht van de natuur

Voor zijn verzorgingsproducten maakt Kiehl's gebruik van de onvergelijkbare krachten van de natuur. Waardevolle natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, mineralen en vitaminen worden in uitgekiende processen en volgens moderne formules gecombineerd om optimale resultaten te bereiken. Daarbij houdt het bedrijf altijd rekening met de behoeften van de gevoelige huid. Alle ingrediënten zijn bijzonder huidvriendelijk en worden duidelijk aan de klant meegedeeld. Dit betekent dat iedereen bij Kiehl's care een geschikt product voor zijn eigen huidtype kan vinden.

Naast gezichtsverzorging biedt Kiehl's ook lichaamsverzorging en haarverzorging aan, evenals een eigen verzorgingslijn voor mannen. De verzorgingslijnen zijn alle geformuleerd op basis van wetenschappelijke bevindingen en bieden huid en haar kracht en bescherming. De gezonde huid- en haarstructuur wordt hersteld en beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden. De huid ziet er jonger, stralender en frisser uit en het haar krijgt een gezonde glans en een grote volheid.

Een van de meest populaire huidverzorgingsproducten is de Ultra Facial-lijn. Met een cleanser, een toner en diverse vochtinbrengende crèmes en maskers biedt deze productlijn een uitstekende basis voor de dagelijkse huidverzorging. Glacial Glyco-Proteins, afkomstig van zeegletsjers, worden in deze huidverzorgingslijn van Kiehl's gecombineerd met rijk squalaan uit olijven en woestijnplantendeeltjes. Deze unieke combinatie hydrateert de huid en versterkt de huidbarrière. Voor de zeer vette huid zijn ook olievrije producten beschikbaar.

Kiehl's Calendula zorgt voor een stralende teint. De regenererende kracht van calendula kalmeert roodheid en verzacht huidirritaties. De huid wordt gekalmeerd en verfrist en de celgeneratie wordt gestimuleerd. Het calendula-extract wordt gecombineerd met aloë vera, groene thee en klimwortel.

Clearly Corrective corrigeert en perfectioneert de teint. Deze Kiehl's producten verfijnen zichtbaar de poriën, maken de huid glad en maken donkere verkleuringen lichter. Pioenroosextract en vitamine C gaan hyperpigmentatie tegen, terwijl proteïne C, glycolzuur, melkzuur en fytinezuur de teint er egaler en zuiverder doen uitzien.

Voor mannen biedt Kiehl's ook een rijk gamma verzorgingsproducten. Scheerschuim beschermt de huid elke dag en zorgt voor een gladde, soepele scheerbeurt. Irritaties en irritaties behoren tot het verleden. De Facial Fuel lijn maakt gebruik van actieve ingrediënten zoals cafeïne, vitamine C en E, evenals kastanje- en soja-extracten om de vermoeide huid wakker te schudden en haar een frisse, wakkere teint te geven. Met Face Wash, Scrub, Eyecream en Moisturizer knapt zelfs de vermoeide mannenhuid snel weer op.

Natuurlijk mag het lichaam niet verwaarloosd worden in de Kiehl's verzorging. Douchegel, peeling, bodylotion en scheerproducten maken evenzeer deel uit van het gamma als zonnebescherming, parfums en babyverzorgingsproducten. Deze producten maken ook gebruik van de verzorgende en beschermende eigenschappen van waardevolle natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, haver, sojamelk, honing of arganolie.

Vermoeid, zwak of beschadigd haar weer fit maken met de Kiehl's haarverzorgingsproducten. Waardevolle aminozuren, arganolie en olijfolie versterken de natuurlijke haarstructuur en geven een gezonde, mooie glans. Het haar wordt versterkt en krijgt veerkracht en elasticiteit.

Milieubescherming en duurzaamheid

Het geheim achter de doeltreffendheid en de zachte verzorging van Kiehl's producten zijn de natuurlijke ingrediënten. De onderneming maakt bewust gebruik van de waardevolle eigenschappen van planten en andere natuurlijke grondstoffen om de beste resultaten te bereiken met een hoge huidverdraagzaamheid. Het is dan ook niet meer dan normaal dat het New Yorkse bedrijf zich bekommert om de bescherming van het milieu. Op Kiehl's zijn al verschillende campagnes en maatregelen ingevoerd om milieuvriendelijker en duurzamer te produceren.

Sinds 1995 exploiteert Kiehl's samen met het moederbedrijf L'Oréal een onderzoekslaboratorium om het effect van zijn producten op het aquatisch ecosysteem te onderzoeken. Vooral microplastics zijn problematisch gebleken. Deze microscopisch kleine plastic deeltjes worden nog steeds aangetroffen in talrijke cosmetica en zelfs tandpasta. Om het kwetsbare waterecosysteem niet extra te belasten, heeft Kiehl's besloten in de toekomst helemaal af te zien van microplastics en ontwikkelt het bedrijf momenteel nieuwe formules om de kleine plastic bolletjes in scrubproducten te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Daarnaast heeft het bedrijf in 2009 het "Recycle and Be Rewarded"-programma geïntroduceerd. Klanten kunnen hun lege flessen, tubes en flacons recycleren bij de daarvoor bestemde verkooppunten en krijgen daarvoor een beloning terug van Kiehl's.

Geweldig effect met natuurlijke ingrediënten

Wie op zoek is naar een doeltreffende huid- of haarverzorging met natuurlijke ingrediënten, vindt zeker wat hij zoekt op Kiehl's. De onderneming maakt vakkundig gebruik van de verzorgende krachten van de natuur en concentreert de waardevolle eigenschappen in overtuigende producten. Alle producten van Kiehl's care zijn samengesteld op basis van wetenschappelijke bevindingen en getest op hun doeltreffendheid. Het bedrijf vermijdt bewust ingrediënten die geen werkelijk nut hebben. In plaats daarvan concentreert het zich op waardevolle, effectieve ingrediënten. Om de producten zo transparant mogelijk te maken voor de klant en om mogelijke huidreacties uit te sluiten, communiceert Kiehl's alle ingrediënten open en eerlijk. In principe richt Kiehl's zich echter altijd op de behoeften van de gevoelige huid, wat betekent dat huidreacties uitzonderlijk zeldzaam zijn. Dus als u nog steeds op zoek bent naar een goede verzorging voor de gevoelige huid (of een ander huidtype), moet u eens een kijkje nemen op de online Kiehl's producten.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.