Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

In dit Franse parfumhuis is Julia niet langer de wanhopige heldin die zichzelf van het leven berooft uit verdriet. Op Juliette Has a Gun nemen vrouwen, en met uniseks parfums natuurlijk ook mannen, een "wapen" in de vorm van extravagante parfums in de hand en treden zij hun lot vastberaden tegemoet.

Meer info

Juliette Has a Gun Parfum

Meer info +

Juliette heeft een Gun - Rebellion en traditie in de geurfles

Klassiek dat op een moderne manier is geïnterpreteerd. Shakespeare's rug en hij heeft zijn Julia uitgerust met een geweer. Wie het graag opstandig vindt - zelfs met de geuren - moet een Juliette bestellen met een Gun parfum. Het merk met de ongewone, brutale naam heeft zich sinds de oprichting in 2006 stevig verankerd in de wereldwijde geurmarkt. Het geheim van een Juliette heeft een Gun parfum is het spannende samenspel tussen wildheid en ingetogenheid, tussen klassiek en modern.

Omdat Juliette heeft een Gun unisex parfum is onlangs gecreëerd, kunnen niet alleen vrouwen genieten van de onmiskenbare Juliette heeft een Gun geuren. Waarom is het succes van het label al in de wieg gelegd? De oprichter Romano Ricci heeft wereldberoemde voorouders uit de mode- en geurindustrie. Als u de hele wereld van Juliette wilt ontdekken met een Gun parfum, kunt u een Juliette met een Gun parfum kopen in onze winkel!

Succes ligt in de familie

Romano Ricci is de oprichter van het internationaal populaire label met de naam "crimineel". Het is niet verwonderlijk dat het zo'n succes is, want Romano Ricci is de achterkleinzoon van modeontwerper Nina Ricci en kleinzoon van parfumeur Robert Ricci. Creaties en ontwerpen zitten in zijn bloed.

Geïnspireerd door zijn familiegeschiedenis en zijn verlangen om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen, richtte Romano Ricci in 2006 het merk Juliette een Gun op. Maar waarom Shakespeare's Julia, en waarom is ze gewapend? "Het leven is kort. Maar de geneugten zijn veel," zegt Julia. Ze wacht dus niet langer op haar Romeo of de toestemming van haar ouders, maar gaat gewoon op weg. "Gewapend met haar parfum stort Julia in het leven - zelfverzekerd en bevrijd van de mens, met een vleugje verleiding en soms de geur van wraak.

De olfactorische interpretatie van "Romeo en Julia" kan niet zonder romantiek, en dus worden de geuren ook beïnvloed door sensualiteit en erotiek. Traditie met een beetje provocatie. Zo ziet Romano Ricci moderne parfums die altijd een uitdrukking zijn van stijl en originaliteit. Het merk is een geheime tip met cultstatus. Dit komt ook tot uiting in de filosofie van het bedrijf om parfum als kunstvorm in te voeren en in deze context heeft Juliette alleen geselecteerde winkels en warenhuizen Juliette een Gun Parfum te koop aangeboden.

Naast Ricci zelf werkt de bekende parfumeur Francis Kurkdjian ook voor het label. De Fransman met Armeense roots werd beroemd door Le Male voor Jean Paul Gaultier, in de tussentijd ontwerpt hij ook edele niche geuren met luxe standaards voor zijn eigen label Maison Francis Kurkdjian.

Juliette heeft een pistool ontdekken geuren

De geuren van Juliette heeft een Gun zijn niet voor gereserveerde vrouwen. De creaties bewijzen dit al met hun ongewone namen zoals Madame of Gentlewoman. Vrouwen die voor deze geuren kiezen, willen zich zeker niet verstoppen. Dit geldt ook voor Juliette heeft een Gun unisex parfum. We willen hier graag enkele klassiekers presenteren:

Mmmm is een Juliette heeft een Gun parfum voor dames, dat met een fruitig en bloemig karakter het vertrouwde geluid oproept waarachter zoveel verlangen en lust schuilt. Een heerlijk boeket van framboos, geranium en neroli bepaalt de topnoot. Gevolgd door jasmijn, oranjebloesems en tuberoos in de hartnoot, ontstaat er een zoetheid die uiteindelijk provocerend en zelfbewust plezier vraagt. Patchouli en sandelhout zorgen voor de warme oriëntaalse noot.

Gentlewoman is ook een klassieker en een Juliette heeft een Gun parfum voor vrouwen met een heel speciaal tintje. Gentlewoman is een vrouwenparfum met mannelijke noten. Neroli en bergamot verversen in de topnoot. Amandelen en oranjebloesems vormen de zachte hartnoten. Muskus voegt een houten noot toe. Deze Juliette heeft een Gun parfum voor vrouwen is een olfactorische hommage aan de sterke zakenvrouw.

Minimalistisch en elegant. Dit is geen parfum - een Juliette heeft een geweerparfum voor vrouwen met een houtachtige geur. Romano Ricci ziet geen parfum als onderdeel van de identiteit. Maar de geur is eigenlijk geen klassiek parfum. Het bestaat uit slechts één geur: Ambroxan. Een ingenieuze creatie die verrast en ook door allergiepatiënten zonder problemen gedragen kan worden.

Citicin Queen is niet alleen glamoureus, niet alleen intimiderend of ongepast. Ze is alles tegelijk en altijd zichzelf. Deze Juliette heeft een Gun parfum is mysterieus en verleidelijk, direct op het snijvlak van klassiek en modern. Precies de juiste geur voor de onafhankelijke Julia.

Is er nog meer Juliette heeft een Gun Parfums online te ontdekken? Natuurlijk wel. Het label heeft momenteel meer dan 15 verschillende geuren in zijn gamma. Onder hen Midnight Oud, Lady Vengeance, Miss Charming en Romantina.

Hoe dan ook, de Juliette heeft een Gun unisex parfum dat citrus, muskus en houtnoten op een subtiele, heldere manier combineert. De vijftien geselecteerde smaken - waaronder jasmijn en ambroxan - produceren een geurcreatie die geenszins bedoeld is om te verbergen. De Juliette heeft een Gun unisex parfum dat het vrouwelijke en het mannelijke combineert.

Ongebruikelijke geuren in eenvoudige flacons

De flessen tonen de artistieke impact van Romano Ricci, die hij aan zijn parfums wilde geven. De vorm is eenvoudig en eenvoudig. Ze lijkt bijna gewoon. Maar het is de moeite waard om naar de details te kijken. Aan de rand van de flacons bevinden zich ornamenten en versieringen die de nadruk leggen op vrouwelijkheid - en soms contrasteren met de rebelse of mannelijke inhoud. Last but not least herinneren de ornamenten ons aan de bloemranken die Romeo ooit naar zijn Julia klom.

In de Luxury Collection wordt de edele inhoud vervolgens elegant gepresenteerd in een transparante glazen flacon zonder franje. Hierdoor zien de flessen er minder speels en iets volwassener uit - en dat geldt ook voor de inhoud.

Koop Juliette heeft een Gun Pafurm online en bespaar

Wie in onze Onlineshop op zoek is naar de geschikte geur, kan Juliette vinden dat Juliette een Gun Parfum heeft dat gunstig is. Wij geven onze goede handelsvoorwaarden rechtstreeks door aan onze klanten, zodat zij tegen redelijke prijzen parfum kunnen kopen - en kunnen genieten van zichzelf of een geliefde.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.