Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bij dit Franse parfumhuis is Julia niet langer de wanhopige heldin die zelfmoord pleegt uit verdriet. Bij Juliette Has a Gun nemen vrouwen - en mannen natuurlijk ook, met uniseks geuren - een "wapen" ter hand in de vorm van extravagante parfums en trotseren hun lot met vastberadenheid.

Meer info

Juliette Has a Gun parfum

Meer info +

Juliette has a Gun - rebellie en traditie in een parfumflesje

Classicisme geïnterpreteerd op een moderne manier. Shakespeare is terug en hij heeft zijn Julia uitgerust met een pistool. Als je van rebels houdt - zelfs als het om geuren gaat - moet je een Juliette has a Gun parfum bestellen. Het merk met de ongewone, brutale naam heeft zich sinds de oprichting in 2006 stevig gevestigd op de wereldwijde parfummarkt. Het geheim van een Juliette has a Gun parfum is de spannende wisselwerking tussen wildheid en ingetogenheid, tussen klassiek en modern.

Nu Juliette has a Gun ook een uniseks parfum heeft gecreëerd, zijn het niet langer alleen vrouwen die kunnen genieten van de onmiskenbare Juliette has a Gun geuren. Waarom is het label een succes geworden? Oprichter Romano Ricci heeft wereldberoemde voorouders uit de mode- en parfumindustrie. Als je de hele wereld van Juliette has a Gun parfum wilt ontdekken, kun je een Juliette has a Gun parfum goedkoop kopen in onze shop!

Succes zit in de familie

Romano Ricci is de oprichter van het internationaal populaire label met de "criminele" naam. Het is geen verrassing dat het zo succesvol is, want Romano Ricci is de achterkleinzoon van modeontwerpster Nina Ricci en kleinzoon van parfumeur Robert Ricci. Creaties en ontwerpen zitten hem dus in het bloed.

Geïnspireerd door zijn familiegeschiedenis en de wens om zijn eigen creativiteit te uiten, richtte Romano Ricci in 2006 het merk Juliette has a Gun op. Maar waarom de Julia van Shakespeare en waarom is ze gewapend? "Het leven is kort. Maar het plezier is groot", zegt Juliette. Dus wacht ze niet langer op haar Romeo of de toestemming van haar ouders, maar gaat ze er gewoon op uit. "Gewapend" met haar parfum stormt Julia door het leven - zelfverzekerd en bevrijd van mannen, met een vleugje verleiding en soms zelfs de geur van wraak.

De olfactorische interpretatie van "Romeo en Julia" is niet geheel zonder romantiek en daarom worden de geuren ook beïnvloed door sensualiteit en erotiek. Traditie met een beetje provocatie. Dit is hoe Romano Ricci tegen moderne parfums aankijkt, die altijd een uitdrukking van stijl en originaliteit zijn. Het merk is een insidertip met cultstatus. Dit wordt ook weerspiegeld in de filosofie van het bedrijf om parfum tot kunst te verheffen en alleen geselecteerde winkels en warenhuizen toe te staan Juliette has a Gun parfum te verkopen.

Naast Ricci zelf werkt ook de bekende parfumeur Francis Kurkdjian voor het label. De Fransman met Armeense roots maakte naam met Le Male voor Jean Paul Gaultier en ontwerpt nu ook luxe nichegeuren voor zijn eigen label Maison Francis Kurkdjian.

Ontdek de geuren van Juliette has a Gun

De geuren van Juliette has a Gun zijn niet voor gereserveerde vrouwen. Dat bewijzen de creaties met hun ongewone namen zoals Mad Madame of Gentlewoman. Vrouwen die kiezen voor deze geuren willen zich zeker niet verstoppen. Dit geldt ook voor het uniseks parfum Juliette has a Gun. We presenteren hier graag een paar klassiekers:

Mmmm is een Juliette has a Gun parfum voor vrouwen, met een fruitig-bloemig karakter dat het gezellige, vertrouwde geluid oproept waarachter zoveel verlangen en lust schuilgaat. Een heerlijk boeket van framboos, geranium en neroli bepaalt de topnoot. Gevolgd door jasmijn, oranjebloesem en tuberoos in de hartnoot, ontstaat er een zoetheid die aan het eind uitdagend en vol vertrouwen oproept tot verlangen. Patchouli en sandelhout zorgen voor een warme oriëntaalse noot.

Gentlewoman is ook een klassieker en een Juliette heeft een Gun parfum voor vrouwen met een heel speciaal tintje. Gentlewoman is namelijk een vrouwenparfum met mannelijke noten. Neroli en bergamot zijn verfrissende topnoten. Amandel en oranjebloesem vormen de zachte hartnoten. Muskus voegt een houtachtige noot toe. Dit Juliette has a Gun parfum voor vrouwen is een olfactorisch eerbetoon aan de sterke zakenvrouw.

Minimalistisch en elegant. Dit is het Not a Perfume - a Juliette has a Gun parfum voor vrouwen met een houtachtige geur. Romano Ricci ziet Not a Perfume als onderdeel van zijn identiteit. Het parfum is echter niet echt een klassiek parfum. Het bestaat uit slechts één geur: ambroxan. Een geraffineerde creatie die verrast en ook door mensen met een allergie zonder problemen gedragen kan worden.

Citizin Queen is niet alleen glamoureus, intimiderend of non-conformistisch. Ze is alles tegelijk en altijd zichzelf. Dit Juliette has a Gun parfum is mysterieus en verleidelijk, precies op het snijvlak van klassiek en modern. Precies de juiste geur voor de onafhankelijke Juliette.

Zijn er nog meer Juliette has a Gun parfums online te ontdekken? Natuurlijk zijn die er. Het label heeft momenteel meer dan 15 verschillende geuren in haar assortiment. Dit zijn onder andere Midnight Oud, Lady Vengeance, Miss Charming en Romantina.

Hoe dan ook is de Juliette een Gun unisex parfum, dat citrus, muskus en houtachtige noten op een subtiele, heldere manier combineert. De vijftien geselecteerde aroma's - waaronder jasmijn en ambroxan - zorgen voor een geurcreatie die weigert zich te verstoppen. De Juliette has a Gun unisex parfum combineert het vrouwelijke met het mannelijke.

Ongebruikelijke geuren in eenvoudige flacons

Romano Ricci's artistieke touch, die hij zijn parfums wilde geven, is duidelijk zichtbaar in de flacons. De vorm is eenvoudig en rechttoe rechtaan. Het lijkt bijna gewoon. Maar het is de moeite waard om naar de details te kijken. Er zijn ornamenten en krullen rond de randen van de flacons die de vrouwelijkheid benadrukken - en zo soms contrasteren met de rebelse of mannelijke inhoud. En last but not least doet het krulwerk denken aan de bloemranken die Romeo ooit gebruikte om naar zijn Julia te klimmen.

In de Luxury Collection wordt de kostbare inhoud gepresenteerd in een transparante glazen flacon zonder franje en elegantie. Hierdoor lijken de flacons minder speels en wat volwassener - wat ook geldt voor de inhoud.

Koop Juliette has a Gun Pafurm online en bespaar

Als je op zoek gaat naar de juiste geur in onze online shop, kun je Juliette has a Gun parfum vinden tegen een voordelige prijs. Wij geven onze goede handelsvoorwaarden direct door aan onze klanten, zodat zij parfum kunnen kopen tegen gunstige prijzen - en zichzelf of een geliefde blij kunnen maken.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten