Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Op Académie Scientifique de Beauté, zegt de naam alles. Sinds 1890 verkoopt Académie niet alleen schoonheidsproducten, maar wil het ook kennis overdragen.

Meer info

Académie goedkoop kopen

Meer info +

Naar de Academie van Schoonheid!

Académie Scientifique de Beauté - de naam slaat al zachtjes en melodieus op het oor. De merkboodschap van de Académie producten is deskundig en serieus en combineert Parijse esprit met de nieuwste cosmetische technologie. Geurige crèmes en lotions die het lichaam verzorgen, beschermen en verfraaien. Zonneboosters die de natuurlijke functies van de huid imiteren en ondersteunen. Kleurrijke make-up voor een natuurlijke uitstraling of een grote entree: wie producten wil kopen Académie, staat als een kind voor een selectie aan de ijsbalie. De verzorgingsproducten van Académie Scientifique maken gebruik van de kennis van de moderniteit samen met de belofte van de Parijse saloncultuur: Ontwaak schoonheid met producten die gemaakt zijn van hoogwaardige ingrediënten en een uitstekende afwerking. De volgende tekst is bedoeld om Académie inzicht te geven in de verscheidenheid aan producten die worden aangeboden en om de wetenschap achter schoonheidscosmetica te belichten. Académie Er zijn veel producten - als je het leest wordt de kwelling van de keuze makkelijker!

Van de Rue Saint Honorè naar de Académie online shop

Al in 1890 is Dr. Alexandre Lamotte een bekende naam in de salons van de betere Parijse maatschappij - als uitvinder van de Princess Cream en Powder, genoemd naar Madame Pompadour. Vijf jaar na het eerste product van zijn hand opende de eerste schoonheidssalon in 376 rue Saint Honorè, waar de Académie producten goedkoop konden worden gekocht en waar de klanten werden geleerd hoe ze correct te gebruiken onder deskundige handen. De mix van een serieuze schoonheidssalon met onderhoudende lessen in zelfverzorging is succesvol: in hetzelfde jaar wint de Académie Scientifique de Beauté meerdere prijzen op tentoonstellingen in Dublin. Er volgen prijzen uit Parijs, Milaan en Londen - binnenkort zijn de Académie producten tot ver buiten het continent bekend.

De claim om wetenschap en cosmetica te verenigen tot perfecte schoonheid is geen loze kreet: de bevindingen van Dr. Alexandre Lamotte en zijn naaste vertrouwelingen werden in 1920 gepubliceerd in een "Working Handbook for Female Beauty Claims" en brachten de massagetechnieken van schoonheidssalons in de boudoirs van de vrouwelijke wereld. In 1928 opent 's werelds eerste school voor schoonheidsspecialisten eindelijk in het gebouw van de eerste salon - na het voltooien van hun stage krijgen de studenten een certificaat van de Académie. Ook na de oorlogsjaren bleef het bedrijf geïnteresseerd in eersteklas kwaliteit tegen betaalbare prijzen - en dus zijn de producten vandaag de dag Académie online en in speciaalzaken over de hele wereld verkrijgbaar.

Een breed scala aan lichaams- en gezichtsverzorging, make-up, zonverzorging en mannenverzorging

Het is nauwelijks mogelijk om een duidelijke afbakening te vinden van de productvariëteit van de Académie - het is bijna gemakkelijker om te vermelden wat er - nog - niet bestaat! Maar om u een overzicht te geven, worden hier de belangrijkste series en productlijnen gepresenteerd:

Voor gelukkige gezichten:

-Meer dan 70 producten van de Visagelijn Académie reinigen, voeden en verfraaien de verschillende huidtypen van het gezicht. Van peeling voor droge huidtypen tot anti-aging verzorging en hulp bij roodheid, voor elk individueel probleem zijn er de juiste Académie producten.

-Derm-Acte Dermo Cosmetique is de naam van de lijn voor de meer veeleisende huidsituaties. Overmatige pigmenten, overgevoelige, allergische huid, extreem vochtverlies of hardnekkige onzuiverheden vinden in deze lijn Académie producten die gunstig zijn voor het evenwicht en de ontspanning.

-met rozen- en parelextracten verfijnen de serums en maskers van de Aromatherapylijn de huidtextuur en dragen bij aan een zeer persoonlijk wellnessmoment in uw eigen badkamer.

Voor een mooi lichaam:

- Académie Lichaam is de naam van de productlijn die het lichaam aanspant, verkwikt en ontspant - al naar gelang de individuele behoeften. Vermoeide benen ervaren een aangename verlichting met verkoelende gel, zwangerschapsstriemen worden verminderd en ongelijkmatige huidtexturen worden aangemoedigd om te veranderen. Naast crèmes en oliën voor de behandeling van cellulitis, ondersteunen speciale lichaamsvormende lotions de verwijdering van schadelijke stoffen in het bindweefsel.

-De Spa-Destination en Epilation Nazorg serie hebben een speciale status onder de producten voor het lichaam. Wie Académie producten koopt, krijgt de zekerheid van cosmetische verfijning gratis: Ze komen Académie altijd tegemoet aan de behoeften van het dagelijks leven en daarom zijn producten voor huidverzorging na ontharing geen vreemde gril, maar een nuttige aanvulling op het portfolio.

Voor een betoverende glimlach:

Naast de vloeibare, vaste en poedervormige producten voor een mooie teint, springt de Bronzecéran lijn direct in het oog als de klant online producten wil kopen Académie. De getinte dagcrème in het assortiment is een allrounder: zonbeschermingsfactor, matterende verzorging, duurzame bruining en optimale hydratatie in één product!

Voor zonaanbidders:

-Bronzecéran is de verzorging voor, tijdens en na het zonnen. Of het nu Académie gaat om producten als SOS-verzorging na een zonnebrand of als bescherming tegen de zon voor de zeer gevoelige huid - het merk dekt alle eventualiteiten.

-BRONZ'EXPRESS maakt geen omwegen - de producten voor zelfbruining zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen met hun waardevolle ingrediënten voor een goed verdraagzame, gelijkmatige bruining met optimale hydratatie.

Voor mooie mannen:

Académie Mannen is de eenvoudige naam van de Académie producten voor de behoeften van mannen wereldwijd. Kalmerende verzorging na het scheren, decongestieve oogcrèmes of verkwikkend serum tegen een bleke en gestresste huid - het assortiment producten voor mannen is speciaal ontworpen om de huid gezond en mooi te houden.

De prinses in het boudoir

Als een merk meer dan 120 jaar trouw blijft aan zijn begin, dan is dat een duidelijk teken van kwaliteit. Het eerste product, Princess Creme uit 1890, is nog steeds te koop. Natuurlijk is het recept aangepast aan de huidige kwaliteitsnormen en hygiënevoorschriften - maar de elegante crèmepot met het gouden deksel en het koningsblauwe silhouet van een adellijke dame brengt het succes van de geschiedenis in de hedendaagse badkamers. De Limited Edition PRINCESSE DES CRÈMES N°83 is een lust voor het oog - en helpt de huid om er zelf een te worden. Actieve ingrediënten zoals extracten van de bloesems en knollen van witte lelies en hyaluronzuur dragen bij aan een jeugdige uitstraling. Rimpels worden verzacht, de huid wordt gehydrateerd - en dit alles met een fijne geur van exclusiviteit. De toepassing wordt 's morgens en 's avonds aanbevolen - en wat meer dan honderd jaar lang is beproefd, kan gemakkelijk een leidraad zijn voor het dagelijks leven in de 21e eeuw.

De schoonheid van de wetenschap

De Académie producten staan voor de samensmelting van edele actieve ingrediënten met geavanceerde toepassingstechnologie. De Académie schoonheidssalons zijn dus niet alleen een merk voor het creëren van schoonheid bij mensen en het bevorderen van onderzoek, maar ook voor het nemen van een kijkje achter de schermen van de wetenschappelijke kant van de dingen. Hoogwaardige ingrediënten hebben geen zin als ze niet met begrip en zorg worden verwerkt, gebruikt en toegepast. Wie Académie producten koopt, kan zich dus altijd verheugen op een gedetailleerde beschrijving die de eetlust opwekt voor een uitstapje naar de luxueuze schoonheidswetenschap!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten