Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van Serge Lutens zijn net zo bijzonder als de Fransman zelf: Zijn creaties lijken altijd mysterieus, bijna filosofisch, en zijn nooit makkelijk te begrijpen. Ze zijn meestal geïnspireerd op het leven van het multitalent Lutens.

Meer info

koop Serge Lutens parfum goedkoop

Meer info +

Serge Lutens uniseks parfums

Waarom ga je niet naar een lentefestival? Wikkel jezelf in de sensuele geur van Serge Lutens unisex parfums en laat de concurrentie oud lijken? Wek dromen, verlangens en verlangens op in een vis-a-vis, beloftes die zouden kunnen uitkomen...? Of mijn favoriete outfit van zijde en kasjmier veranderen in een modegeheim met een Serge Lutens parfum?

L'Eau de Paille van Serge Lutens Unisex Parfums: Lentefris, spontaan. In de stad, tijdens de lunch, op kantoor, gewoon dagdromend van de luxe van bloeiende zomerweiden. Het meesterwerk van Serge Lutens, nieuw in zijn geurcollectie, is een luxueus feest voor de zintuigen, want: "Een mooie vrouw gaat van schaduw naar licht, een minder aantrekkelijke vrouw van schaduw naar duisternis".

Serge Lutens, geboren in 1942 in Lille, Frankrijk, is een echt multitalent: haar- en visagist voor Christian Dior, creatief directeur voor Shiseido, fotograaf en filmregisseur van de korte film "The Stars", die werd gepresenteerd op het filmfestival van Cannes. Sinds 2000 is hij het brein achter zijn eigen parfumlabel. In zijn fotografische kunst speelt de haute parfumeur met licht en schaduw. Vooral de marmeren teint van zijn modellen is opvallend. In contrast hiermee lijken de kleuren van Shiseido's cosmetica van binnenuit lichtgevend. Zijn uniseks geurcreaties zijn net zo spectaculair.

In 1975 reisde hij, gefascineerd door de sensualiteit van het Oosten, van Parijs naar Marrakech. Hij zoekt en vindt, zoals hij zelf zegt, zijn paleis van de duisternis, een raamloos kasteel in de medina. Jarenlang renoveert hij het, met een waar leger bouwvakkers, maar, zo onthult hij aan de pers, hij zal zich er nooit thuis voelen. Toch is dit levende wezen, dit museum, voor hem een muze en symbool van geleefde vrijheid. De plek waar hij zijn Serge Lutens unisex geuren bedenkt, plant en realiseert. Ongebruikelijke combinaties van de fijnste ingrediënten. Ingrediënten die zo zeldzaam en kostbaar zijn dat de prijs van zijn uniseks geuren verrassend gunstig is.

Hij staat erop om bij het geslacht passende, gewone geuren te vinden, ver weg van aardse zwaarte en omschrijvingen. Serge Lutens unisex parfums spreken iedereen aan. Op elk moment. Iedereen die dat wil kan zijn uniseks parfums dragen, verborgen in haptisch indrukwekkende flacons ontworpen door Serge Lutens zelf met minimalistische maar elegante sluitingen! Serge Lutens is een origineel, een tovenaar van de zintuigen. Voor parfumliefhebbers zijn de unisex parfums van Serge Lutens een must.

Serge Lutens parfum - gevoelens met vleugels

In het oude Egypte waren verfijnde parfums voorbehouden aan de familie van de farao. Het was niet ongewoon om twintig ingrediënten in een parfum te vinden en verdienstelijke priesters werden beloond met geurgeschenken van hun heerser. Een Egyptisch spreekwoord zegt: "Een dag zonder geur kan geen gelukkige dag zijn". Een Serge Lutens parfum kan betoveren, inspireren en de diepste snaren van de drager laten trillen. Tot voor kort vond men het voldoende dat een man naar werk, rook en een aktetas rook, maar tegenwoordig is een mannelijke geur helemaal in. Misschien ook omdat een vrouw een man met de juiste geur ronduit verrukkelijk vindt.

De unisex parfumcollecties van Serge Lutens

- In een verstuiverflacon

Je kunt kiezen uit... hars/amber noten: Geuren met een knuffelfactor, kalmerend, evenwichtig, delicaat, gezellig en warm. Roze watten voor de ziel!

Daim blond Serge Lutens Unisex Eau de Parfum: De godin van de regenboog - ontvankelijk voor liefde. Geursamenstelling: iris, meidoorn, muskus, abrikoos, kardemom.

Ambre sultan Serge Lutens Unisex Eau de Parfum: Heerlijk zachte wereld van mirre! Geursamenstelling: mirre, vanille, patchoeli, oregano, mirte,

Arabie Serge Lutens Unisex Eau de Parfum: In de namiddag, in de medina van Marrakech...Geursamenstelling:Mirre, mandarijn, ceder, sultana, dadel...spannend, de... Serge Lutens unisex collectie goedkoop online kopen...of laat je verleiden doorWood/Chypre geuren in bitterzoet, dierlijk, houtachtig, groen, een weelderige thee voor twee!

Féminité du bois Serge Lutens Unisex Eau de Parfum: Geeft lust - warm, pittig, cederhout, een mannelijke geurcompositie: kaneel, cederhout, perzik, ylang-ylang, roos, muskus

Santal majuscule Serge Lutens Unisex Eau de Parfum: Chocolade om in te bijten! Geursamenstelling: Damastroos, cacao, sandelhout

Cèdre Unisex Serge Lutens Eau de Parfum: Opgedragen aan de dame van de nacht! Geursamenstelling:Tuberoos, muskus, kaneel, ceder, amber

De parfums van Serger Lutens zijn ook te koop tegen een voordelige prijs. De gourmandgeuren zijn verleidelijk geïnspireerd op desserts, een gulzig thema: aardbeienparfait, vanille-ijs, latte macchiato. Smelt in je neus, niet op je heupen!

Five o'clock au gingembre Serge Lutens Unisex Eau de ParfumPanta Rhei - alles stroomt! Geursamenstelling: bergamot, kaneel, peper, honing, cacao, amber

Un bois vanille Serge Lutens Unisex Eau de ParfumMen - echte mannen, dol op vanille! Geursamenstelling:zoethout, vanille, tonkabonen, amandelen, kokosnoot

Jeux de peau Serge Lutens Unisex Eau de ParfumZien - ruiken - proeven - voelen! La mamma! geursamenstelling: melk, tarwe, kokosnoot, strobloem, zoethout, abrikoos

Nog lang niet genoeg Serge Lutens parfums

Er zijn ook de zeer speciale mohairgeuren, die de drager op een zeer zachte en sensuele manier "verstrikken": elegant, venijnig, een beetje boosaardig! Bloemengeuren om bij weg te dromen, speels, naïef, ingetogen. Met een mysterieus aura! Onweerstaanbaar!

- Section D'Or - de LUXE collectie uniseks parfums van Serge Lutens

- De Eaux COLLECTIE van Serge Lutens unisex parfums: Laine de verre, L'eau froide, L'eau Serge Lutens, L'eau de paille

- De navulflacon Tout Noir Universel

- De Palais Royale parfumcollectie37 schatten - 37 beelden van zijn paleis

- Serge Lutens schoonheidsbenodigdheden voor teint, ogen, lippen, nagels

Serge Lutens wordt door zijn collega's beschouwd als waarschijnlijk de beroemdste parfumeur ter wereld. Als leerling-kapper in Lille op 14-jarige leeftijd (een beroep dat hij niet helemaal zelf koos, hij was liever acteur geworden), knipte hij zijn haar extravaganter dan de tijdgeest toeliet - korte kapsels, geschoren rug, ideeën verwezenlijken tegen alle verwachtingen in. De non-conformiteit van zijn persoonlijkheid fascineert zowel Dior als Vogue en het Japanse cosmeticabedrijf Shiseido - en heeft kopers van zijn parfums sinds het begin van de jaren '90 geboeid. Hij lijkt op een dandy uit de jaren 1920, een trendsetter in een maatpak, een dichter van sensualiteit!

Hij ontwerpt alles met liefde zelf: Het parfum, de flacon, de verpakking en bij elk parfum hoort een L'Histoire, een klein verhaal uit zijn jeugd in Frankrijk. Zijn Section D'Or collectie in 2014 is bijzonder spectaculair. Aan de buitenkant zijn subtiele echo's van Apple's iPhone 6 niet helemaal weg te denken. Elk unisex parfumflesje van Serge Lutens kan bij aankoop online worden gepersonaliseerd. Met de hand gegraveerd met de initialen of voornaam van de koper of ontvanger, is Serge Lutens Unixex parfum onmiskenbaar. Een kunstobject en een onvergetelijk cadeau!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten