Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van Serge Lutens zijn even buitengewoon als de Fransman zelf: Zijn creaties lijken altijd mysterieus, bijna filosofisch, en zijn nooit gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn meestal geïnspireerd op het leven van het multitalent Lutens.

Meer info

Koop Serge Lutens Parfum goedkoop

Meer info +

Serge Lutens Unisex parfums

Waarom geen lentefestival? Verpakt in de sensuele geur van de uniseks parfums van Serge Luten ziet de wedstrijd er oud uit? Wakker wordende dromen, verlangens, verlangens in Vis-a-Vis, beloften die kunnen uitkomen...? Of van mijn favoriete zijden en kasjmieroutfit een modegeheim maken met een Serge Lutens parfum?

L'Eau de Paille van Unisex Parfums van Serge Luten: Bronsachtig-vers, spontaan. In de stad, bij de lunch, op kantoor, elke dag droom je gewoon van de luxe van bloeiende zomerweiden. Het meesterwerk van Serge Lutens, nieuw in zijn geurcollectie, is een luxueus zintuiglijk feest, want: "Een mooie vrouw gaat van schaduw naar licht, een minder aantrekkelijke, van schaduw naar duisternis".

Serge Lutens, geboren in 1942 in Rijsel, Frankrijk, is een echte allrounder: haar- en make-upartiest voor Christian Dior, creatief regisseur van Shiseido, fotograaf en filmregisseur van de korte film "The Stars", die werd gepresenteerd op het filmfestival van Cannes. Sinds 2000 is hij de meesterbrein van zijn eigen parfumlabel. In zijn fotografische kunst speelt de haute parfumeur met de onderwerpen licht en schaduw. Bijzonder opvallend is de marmeren teint van zijn modellen. De kleuren van Shiseido's cosmetica lijken daarentegen van binnenuit helder. Even spectaculair zijn zijn unisex geur creaties.

Al in 1975 was hij gefascineerd door de sensualiteit van het Oosten, van Parijs tot Marrakech. Hij zoekt en vindt, zoals hij zelf zegt, zijn paleis van de duisternis, een raamloos kasteel in de medina. Hij gerenoveerde jarenlang, met een echt leger van bouwvakkers, maar hij zal zich daar nooit thuis voelen, zoals hij de pers vertelt. Toch is dit levende wezen, dit museum, voor hem een muze en symbool van beleefde vrijheid. De plek waar hij droomt, plant en de uniseks parfums van zijn Serge Luten creëert. De meest ongewone combinaties van de beste ingrediënten. ingrediënten, zo zeldzaam en kostbaar dat de prijs van zijn uniseks parfums verrassend laag is.

Hij dringt aan op het vinden van gender-geschikte, gemeenschappelijke geuren, ver verwijderd van de zwaartekracht van de aarde en attributies. De uniseks parfums van Serge Luten spreken iedereen aan. Altijd. Als je wilt, kun je je uniseks geuren dragen, verborgen in haptisch indrukwekkende flessen met gereduceerde maar nobele sluitingen ontworpen door jezelf! Serge Lutens is een origineel, een goochelaar van de zintuigen. De unisex parfums van Serge Luten zijn een must voor geurliefhebbers.

Serge Luten parfum - Gevoelens met vleugels

In het oude Egypte waren verfijnde geuren voorbehouden aan de familie van de farao. Het vinden van twintig ingrediënten in een parfum was niet ongebruikelijk en verdienstelijke priesters werden beloond met geurige geschenken van hun heerser. Een Egyptisch gezegde luidt: "Een dag zonder geur kan geen gelukkige dag zijn". Een Serge Lutens parfum kan de binnenste snaren van de drager betoveren, inspireren en laten trillen. Tot voor kort, toen een man rook van werk, rook en een aktentas, werd mannelijke geur voldoende geacht. Misschien ook doordat een vrouw de heer met de juiste geur bijna betoverend vindt.

De collecties van Serge Lutens Unisexparfums

In een spuitfles

U kiest uit... noten van hars en kamer: Geuren met knuffelfactor, kalmerend, balancerend, delicaat, gezellig en warm. Roze watten voor de ziel!

Daim blonde Serge Luten's Unisex Eau de Parfum: De godin van de regenboog - ontvankelijk voor de liefde. Geursamenstelling: iris, meidoorn, muskus, abrikoos, kardemom

Amber sultan Serge Luten's Unisex Eau de Parfum: heerlijk zachte wereld van mirre! Geurcompositie: mirre, vanille, patchouli, oregano, mirte,

Unisex Eau de Parfum van Arabie Serge Luten: 's middags, in de medina van Marrakech...geursamenstelling: mirre, mandarijn, ceder, rozijnen, datum...spannend, de Unisex-collectie van de Serge Luten online te kopen...of laat u verleiden door hout/chyprescenten in het donker, dier, houtachtig, groen, een weelderige thee voor twee!

Féminité du bois Serge Luten's Unisex Eau de Parfum: Maakt het plezier gewenst - warm, pittig, ceder, een mannelijke geursamenstelling: kaneel, ceder, perzik, ylang-ylang, roos, muskus

Cèdre Unisex Serge Lutens Eau de Parfum: gewijd aan de maîtresse van de nacht, samenstelling van geuren: tuberoos, muskus, kaneel, ceder, amber

Serger Lutens parfums zijn ook goedkoop te koop. De gastronomische geuren werden verleidelijk geïnspireerd door desserts, een gulzig thema: aardbeienparfait, vanille-ijs, latte macchiato. Smelten in de neus, niet op de heup!

Vijf uur au gingembre Serge Luten's Unisex Eau de ParfumPanta Rhei - alles stroomt! Samenstelling van geuren: bergamot, kaneel, peper, honing, cacao, amber

Un bois vanille Serge Lutens Unisex Eau de Parfum-Männer - echte mannen, verliefd op vanille! Geurcompositie: zoethout, vanille, tonkabonen, amandelen, kokosnoot

Jeux de peau Serge Lutens Unisex Eau de ParfumSee - ruiken - proeven - voelen! La mamma! geursamenstelling: melk, tarwe, kokos, strobloem, zoethout, abrikoos

Niet genoeg Serge Luten parfums

Er zijn ook de zeer speciale mohair: geuren, deze "wrap" de drager zeer zacht en sensueel, elegant, hatelijk, een beetje goddeloos! Bloemige geuren om van te dromen, speels, naïef, gereserveerd. Met mysterieuze aura! Onweerstaanbaar!

Sectie D'Or - de LUXUS collectie van Serge Lutens Unisex Parfums

De Eau COLLECTION van de uniseks parfums van Serge Luten: Laine de verre, L'eau froide, L'eau Serge Lutens, L'eau de paille.

De Tout Noir Universel bijvulfles

De collectie parfums van Palais Royale37 schatten - 37 foto's van zijn kasteel

Serge Luten's Beauty Essentials voor teint, ogen, lippen, nagels

Serge Lutens wordt door zijn collega's beschouwd als waarschijnlijk de beroemdste parfumeur ter wereld. Al op 14-jarige leeftijd als kappersleerling in Rijsel, (hij kiest het beroep niet helemaal vrijwillig, hij had liever acteur willen worden), knipt hij extravagant de kapsels af dan de tijdgeest toestaat, schoren achter, realiseert hij ondanks alle weerstanden ideeën. Dior, Vogue en het Japanse cosmeticabedrijf Shiseido zijn gefascineerd door het onaangepaste in zijn persoonlijkheid - en sinds het begin van de jaren negentig betovert hij de kopers van zijn parfums. Hij lijkt op een dandy uit de jaren twintig, een trendsetter in een maatpak, een sensueel dichter!

Hij ontwerpt liefkozend alles zelf: De geur, de fles, de verpakking en een L'Histoire, een kort verhaal uit zijn jeugd in Frankrijk, wordt aan elk parfum toegevoegd. De collectie van Sectie D'Or zal in 2014 bijzonder spectaculair zijn. Aan de buitenkant kunnen zachte herinneringen aan Apple's iPhone 6 niet volledig worden afgewezen. Elke Serge Lutens Unisex parfumfles kan online gepersonaliseerd worden. De initialen of voornaam van de koper of presente handgegraveerd, het Unixex parfum van Serge Luten is onmiskenbaar. Naar een kunstobject en een onvergetelijk cadeau!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.