Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het begon allemaal met dassen en accessoires in 1925. In de modieuze Regent Street in Londen richtten Hugh en zijn vrouw Gladys Parson een winkel op die al snel het gesprek van de dag werd. Vandaag de dag staat Parsons nog steeds voor Britse traditie en de hoogste kwaliteit.

Meer info

koop Hugh Parsons parfum goedkoop

Meer info +

Hugh Parsons: Parfumcreaties van traditionele Britse elegantie

Met Hugh Parsons vindt de moderne gentleman een traditioneel Londens parfummerk waarvan het assortiment spreekt van klassieke Britse elegantie. Toen Hugh Edward Lancelot Parsons in de jaren 1920 in Londen begon te werken, richtte hij zich nog op herenaccessoires en dassen. Vandaag de dag worden vooral mannelijke geurcreaties geassocieerd met het traditionele merk. Het geheim van het succes van de parfumlijnen, die pas sinds 1998 op de markt zijn, schuilt in een kundige combinatie van klassieke stijl en moderniteit. Alle creaties in het Hugh Parsons parfumassortiment voor mannen staan voor kwaliteit en exclusiviteit. Hugh Parsons geuren dragen de namen van beroemde Londense pleinen en monumenten en zijn minstens zo veelzijdig. Hoogwaardige ingrediënten maken van Hugh Parsons herengeuren iets speciaals en zorgen tegelijkertijd voor tijdloze geurcombinaties. Elegante en eenvoudige flacons benadrukken het Britse understatement. Kwaliteitsbewuste heren kunnen Hugh Parsons parfum hier online kopen.

De oorsprong en geschiedenis van Hugh Parsons: Engelse traditie ontmoet moderniteit

De geschiedenis van Hugh Parsons Parfum begint in Regent Street in Londen. Het bedrijf dat vandaag de dag bekend staat om de herengeur Hugh Parsons werd opgericht in de beroemde winkelstraat en leverde aanvankelijk aan Britse heren met stropdassen. In de jaren 1920 schitterde de Britse hoofdstad als een van de belangrijkste en grootste metropolen ter wereld. De essentie van het leven in die tijd werd gekenmerkt door lichtheid, zorgeloosheid en een dorst naar avontuur. Het straatbeeld van Londen wordt gekenmerkt door goed geklede dames en heren. Onder deze omstandigheden begon Hugh Edward Lancelot Parsons, die zijn naam gaf aan Hugh Parsons Parfum, met de productie van herenaccessoires en dassen van fijne zijde. Hij liet zich inspireren door Britse uniformen, waarvoor Parsons een zwak ontwikkelde tijdens zijn eigen tijd in het leger.

Parsons werd bij het opzetten van het merk gesteund door zijn vrouw Gladys, met wie hij het merk lanceerde. De twee slaagden er al snel in om samen een succesvol merk neer te zetten. De kwaliteitsproducten van Hugh Parsons werden al snel populair, niet alleen in Groot-Brittannië, maar ook op het Europese vasteland en zelfs in de Verenigde Staten, waar ze werden gewaardeerd om hun luxueuze afwerking. De mannengeur Hugh Parsons zou pas decennia later worden ontwikkeld, maar Parsons bleef trouw aan zichzelf in al zijn productlijnen. Tot op de dag van vandaag staan de artikelen voor elegantie en Britse stijl. In 1998 werd de eerste Hugh Parsons parfumlijn gelanceerd. Deze werd verder ontwikkeld en heeft sindsdien een opmerkelijk assortiment opgeleverd waarin de klassieke charme van Hugh Parsons voortleeft. Vandaag de dag kan de moderne heer Hugh Parsons parfum ook online kopen.

Geurcreaties van Hugh Parsons

Hugh Parsons herengeuren bieden hun karakteristieke, mannelijke geuren aan in veelzijdige creaties die indruk maken met hun diverse aroma's. De belangrijkste productlijnen van Hugh Parsons Parfum zijn onder andere Hugh Parsons Hyde Park, Hugh Parsons Piccadilly Circus, 99 Regent Street, Hugh Parsons King's Road, Oxford Street, Traditional en Hugh Parsons Whitehall.

Alle geuren van Hugh Parsons worden gekenmerkt door hoogwaardige ingrediënten en onderscheidende basisnoten. Elke productlijn heeft ook zijn eigen unieke smaken en expressie. Hugh Parsons Hyde Park heeft bijvoorbeeld een topnoot van vijgenbladeren, die wordt benadrukt door hints van bergamot en citrusnoten. Rozen- en jasmijnextracten zorgen voor een bloemige expressie. Dit wordt aangevuld met noten van engelwortel en roze peper. De samensmelting van deze geurnoten ontwikkelt zich tot een bijzonder feest voor de zintuigen. Geïnteresseerde heren kunnen dit Hugh Parsons parfum hier voordelig kopen.

Met de creatie van Whitehall is Hugh Parsons erin geslaagd een parfum te creëren dat behoort tot de groep ambergeuren. Een heldere en pure noot loopt als een rode draad door het totaalaroma. Terwijl witte amber zorgt voor een karakteristieke en evenwichtige basisnoot, wordt de hartnoot van de geurcreatie gekenmerkt door witte en zwarte peper en geranium. Verschillende citrusvruchten, met name bergamot, oranjebloesem en grapefruit, kenmerken de topnoot. Een geur die, ondanks zijn puurheid, altijd vol verrassingen zit dankzij de verschillende nuances. De heldere en pure uitdrukking van deze compositie wordt ook benadrukt door de witte kleur en het onopvallende ontwerp van de flacon. In overeenstemming met de naam wordt wit gebruikt als kleur en contrast in het hele ontwerp, als echo van het uiterlijk van veel belangrijke en historische gebouwen. Kwaliteitsbewuste mannen kunnen dit Hugh Parsons parfum ook hier kopen tegen een voordelige prijs.

Hugh Parsons 99 Regent Street maakt indruk met een geraffineerde combinatie van een sportieve, frisse expressie met een bloemig karakter. De nuances variëren van ambergris en muskus tot een harsachtige smaak. Top- en basisnoten vormen samen een evenwichtig en klassiek totaalbeeld. Het ontwerp van de flacon en het ontwerp van de initialen en de inscriptie spreken ook van een klassieke stijl. Klanten hebben ook de mogelijkheid om dit Hugh Parsons parfum hier te kopen.

Traditional maakt indruk met zowel citrusachtige als kruidige geurnoten. King's Road betovert met een intense lavendelnoot die wordt aangevuld met kruidige aroma's. Oxford Street straalt ook een uniek aura uit met zijn ongewone nuances. Stijlbewuste mannen kunnen al deze varianten van Hugh Parsons parfum online kopen. Internet bestellen maakt het mogelijk om Hugh Parsons parfum voor een gunstige prijs te krijgen.

Speciale kenmerken van Hugh Parsons herengeuren

Hugh Parsons creaties dragen hun naam niet toevallig. De namen van alle herengeuren, van Hyde Park tot Whitehall, zijn de namen van historische Londense plaatsen en pleinen. Dit benadrukt het typisch Britse karakter van de geurconcepten. Het traditionele bedrijf hecht veel belang aan de lokale relevantie van zijn producten en benadrukt zijn Londense wortels. Veel van de hoogwaardige geuren kunnen direct worden afgeleid uit hun namen. Picadilly Circus bijvoorbeeld, met zijn intense citrussmaken, staat voor positieve energie en levensvreugde.

Hugh Parsons Hyde Park belichaamt de vredige, sfeervolle en groene idylle van het wereldberoemde park. 99 Regent Street verwijst naar de straat waar het allemaal begon. Een geur die net zo opwindend is als de metropool in de jaren 1920. Het is aan de toewijding en passie van Hugh Parsons en zijn vrouw Gladys te danken dat Hugh Parsons zich als merk zo succesvol heeft ontwikkeld. Hoewel de parfumproductie pas in 1998 begon, wordt de fabrikant vandaag de dag nog steeds erkend als een kwalitatief hoogstaand en overtuigend merk. Tot op de dag van vandaag leeft de geest van Hugh Parsons voort in de parfumcollecties en zorgt het voor een stijlvolle uitstraling. Moderne heren kopen Hugh Parsons parfum online.

Hugh Parsons parfum kopen: Britse elegantie en hoogwaardige inhoud

De stijlvolle geurcreaties van Hugh Parsons maken indruk met uitgebalanceerde combinaties van hoogwaardige ingrediënten. Ze spreken van ingetogen Britse elegantie en benadrukken de mannelijke kant van de moderne gentleman van vandaag. De mix van elegantie, bloemige verfijning en sportieve lichtheid is wat de geuren van Hugh Parsons zo speciaal maakt. Elke creatie wordt gekenmerkt door een rijk boeket en heeft een heel eigen aura. De geurnuances zijn net zo gevarieerd als de historische Londense pleinen waaraan het merk zijn naam dankt. De zorgvuldig ontworpen flacons zijn net zo aantrekkelijk voor het oog. De onnavolgbare flair van het oude Londen leeft voort in de geuren van Hugh Parsons. Hier hebben stijlvolle heren de kans om Hugh Parsons parfum te kopen tegen een voordelige prijs.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten