Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het begon allemaal met stropdassen en accessoires in 1925. In de chique Regent Street in Londen richtten Hugh en zijn vrouw Gladys Parson een zaak op die al snel het gesprek van de dag werd. Vandaag de dag staat Parsons nog steeds voor Britse traditie en de hoogste kwaliteit.

Meer info

Koop Hugh Parsons Parfum goedkoop

Meer info +

Hugh Parsons Parfumcreaties van traditionele Britse elegantie

Met de moderne gentleman Hugh Parsons vindt een Londense parfummerk rijk aan traditie, waarvan het assortiment spreekt van klassieke Britse elegantie. Toen Hugh Edward Lancelot Parsons in de jaren twintig van de vorige eeuw in Londen begon te werken, richtte hij zich nog steeds op de accessoires en stropdassen voor mannen. Vandaag de dag zijn het vooral mannelijke geurcreaties die geassocieerd worden met het traditionele merk. Het geheim van het succes van de parfumlijnen die pas sinds 1998 op de markt zijn, ligt in een vakkundige combinatie van klassieke stijl en moderniteit. Alle geurcreaties voor Hugh Parsons mannen spreken van kwaliteit en exclusiviteit. Hugh Parsons Geuren dragen de namen van beroemde Londense pleinen en bezienswaardigheden en zijn minstens zo veelzijdig. Hoogwaardige ingrediënten maken Hugh Parsons de geur van mannen iets bijzonders en zorgen tegelijkertijd voor tijdloze geurcombinaties. Elegante en eenvoudige flacons onderstrepen de Britse understatement. Hier kunnen kwaliteitsbewuste heren online Hugh Parsons parfum kopen.

Over het ontstaan en de geschiedenis van Hugh Parsons : Engelse traditie ontmoet moderniteit

Het verhaal van Hugh Parsons Parfum begint op de Regent Street in Londen. Het bedrijf, dat nu bekend staat om zijn Hugh Parsons mannengeur, is opgericht in de bekende winkelstraat en rust Britse heren in eerste instantie uit met banden. De Britse hoofdstad scheen al in de jaren twintig van de vorige eeuw als een van de belangrijkste en grootste metropolen ter wereld. De eigen levenshouding van deze tijd wordt gekenmerkt door lichtheid, onzorgvuldigheid en het verlangen naar avontuur. Het stadsbeeld van de straten van Londen wordt gekenmerkt door goed geklede dames en heren. Onder deze omstandigheden begint Hugh Edward Lancelot Parsons, de naamgever van Hugh Parsons Parfum, met de productie van herenaccessoires en stropdassen van fijne zijde. Hij werd geïnspireerd door Britse uniformen, waarvoor Parsons in zijn eigen tijd bij het leger een voorliefde ontwikkelde.

Parsons wordt bij de opbouw van het merk ondersteund door zijn vrouw Gladys, met wie hij het merk creëert. De twee slagen er snel in om samen een succesvol merk te vestigen. De Hugh Parsons mannengeur zou pas tientallen jaren later ontwikkeld worden, maar Parsons blijft trouw aan zichzelf in al zijn productlijnen. Tot op de dag van vandaag staan de artikelen voor elegantie en Britse stijl. In 1998 werd de eerste parfumlijn van Hugh Parsons gelanceerd. Dit wordt verder ontwikkeld en heeft sindsdien een aanzienlijk assortiment opgeleverd waarin de klassieke charme van het merk voortleeftHugh Parsons . Vandaag de dag kan de moderne gentleman ook online Hugh Parsons parfum kopen.

Geurcreaties van Hugh Parsons

De kenmerkende mannelijke geuren bieden mannengeuren in veelzijdige creaties die indruk maken met hun diverse aroma's. Een van de belangrijkste productlijnen uit het Hugh Parsons parfumhuis: Hugh Parsons Hyde Park, Hugh Parsons Piccadilly Circus, 99 Regent Street, King'Hugh Parsons s Road, Oxford Street, Traditional en Hugh Parsons Whitehall.

Alle Hugh Parsons geuren worden gekenmerkt door hoogwaardige ingrediënten en uitgesproken basisnoten. Elke productlijn heeft ook zijn eigen aroma's en expressie. Zo besproeit Hugh Parsons Hyde Park een topnoot van vijgenbladeren, onderstreept door hints van bergamot en citrus. Rozen- en jasmijnextracten zorgen voor een bloemige expressie. Dit wordt aangevuld met noten van engelwortel en roze peper. De fusie van deze geuren ontwikkelt zich tot een speciaal zintuiglijk feest voor de zintuigen. Geïnteresseerde heren kunnen dit Hugh Parsons parfum hier goedkoop kopen.

Met de creatie van Whitehall is Hugh Parsons een geur gecreëerd die behoort tot de groep van ambergrisgeuren. Een heldere en zuivere noot loopt als een rode draad door het algemene aroma. Terwijl wit amber een karakteristieke en evenwichtige basisnoot geeft, wordt de hartnoot van de geurcreatie gekenmerkt door witte en zwarte peper en geranium. Verschillende aroma's van citrusvruchten, vooral bergamot, sinaasappelbloesem en grapefruit kenmerken de topnoot. Een geur die, ondanks zijn zuiverheid, altijd verrast met verschillende nuances. De heldere en pure expressie van deze compositie wordt ook onderstreept door het ontwerp van de fles in wit en onopvallend design. In overeenstemming met zijn naam wordt wit gebruikt als kleur en contrast in het gehele ontwerp en weerspiegelt het de uitstraling van veel belangrijke gebouwen met een rijke geschiedenis. Kwaliteitsbewuste mannen kunnen dit Hugh Parsons parfum hier ook goedkoop kopen.

Hugh Parsons 99 Regent Street overtuigt met een doordachte combinatie van een sportieve, frisse expressie met een bloemig karakter. De nuances variëren van ambergrijs en muskus tot een harsachtig aroma. Ook hier vormen de hoofd- en basisnoten samen een evenwichtig en klassiek totaalbeeld. Flacon design en het ontwerp van de initialen en opschriften spreken ook van klassieke stijl. Klanten hebben hier ook de mogelijkheid om dit Hugh Parsons parfum te kopen.

Traditioneel is overtuigend met zowel citrus als kruidige geuren. King's Road boeit met een intense lavendelnoot, die wordt aangevuld met kruidige aroma's. Oxford Street straalt ook een unieke uitstraling uit met zijn ongebruikelijke nuances. Stijlbewuste mannen kunnen al deze variaties van Hugh Parsons parfum online kopen. Internet bestellen maakt het mogelijk om goedkoop Hugh Parsons parfum te krijgen.

Speciale kenmerken van mannengeuren

Hugh Parsons Scheppingen dragen niet per ongeluk hun naam. De namen van alle mannengeuren van Hyde Park tot Whitehall zijn de namen van historische Londense plaatsen en pleinen. Het typisch Britse karakter van de geurconcepten wordt zo onderstreept. Het traditionele bedrijf hecht veel belang aan een lokale aankoop van zijn producten en benadrukt zijn Londense wortels. Veel van de hoogwaardige parfums zijn direct terug te voeren op hun naam. Picadilly Circus met zijn intense aroma's van citrusvruchten staat voor positieve energie en levensvreugde.

Hugh Parsons Hyde Park belichaamt de vredige, sfeervolle en groene idylle van het wereldberoemde park. 99 Regent Street verwijst naar de straat waar het allemaal begon. Een geur die de metropool in de jaren twintig van de vorige eeuw zo opwindend maakte. Het is dankzij de toewijding en passie van Gladys Hugh Parsons en zijn vrouw dat het merk zich zo succesvol heeft ontwikkeldHugh Parsons . Hoewel de productie van parfums pas in 1998 van start is gegaan, wordt de fabrikant vandaag de dag nog steeds gezien als een kwalitatief hoogstaande en overtuigende producent. Tot op de dag van vandaag leeft Hugh Parsons de geest van zijn parfumcollecties voort en zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Moderne heren kopen Hugh Parsons parfum online.

Hugh Parsons Parfum kopen: Britse elegantie en een hoog kwaliteitsgehalte

Hugh Parsons stijlvolle geurcreaties overtuigen met uitgebalanceerde combinaties van hoogwaardige ingrediënten. Ze spreken van onopvallende Britse elegantie en onderstrepen de mannelijke kant van de moderne gentleman van vandaag. Het is de mix van elegantie, bloemige verfijning en sportieve lichtheid die de geuren van deze geur Hugh Parsons hun unieke karakter geeft. Elke creatie betovert met een rijk boeket en heeft een eigen uitstraling. De geurnuances zijn net zo gevarieerd als de plaatsen in Londen die hen hun naam geven en zijn doordrenkt van geschiedenis. Ook de zorgvuldig ontworpen flacons maken indruk op het oog. De onnavolgbare flair van het oude Londen leeft voort in de geuren van Hugh Parsons ..... Hier hebben stijlvolle heren de mogelijkheid om goedkoop Hugh Parsons parfum te kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.