Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Piz Buin berg in de uitlopers van de Alpen gaf het bedrijf niet alleen zijn naam, maar gaf eind jaren 1930 ook het startsein voor wat nu een internationaal populair zonbeschermingsmerk is. Oprichter en chemicus Franz Greiter bedacht ook de term zonbeschermingsfactor.

Meer info

Piz Buin zonnebrandcrème goedkoop kopen

Meer info +

Piz Buin - een merk met een indrukwekkend succesverhaal

Bijna geen enkel ander gerenommeerd merk in de categorie zonnecosmetica kan bogen op zo'n indrukwekkend succesverhaal als Piz Buin zonwering. Altijd op zoek naar iets nieuws, altijd in de voorhoede en in dienst van veeleisende internationale klanten, heeft Piz Buin zonbescherming zichzelf gevestigd als een innovatief en betrouwbaar merk. Al meer dan 70 jaar behoort Piz Buin zonbescherming tot de top van zon- en huidverzorgingsproducten. Dankzij hun waardevolle ingrediënten, uitstekende onderzoeksresultaten en esthetische componenten zoals geur en perfecte presentatie, staan de producten van het merk Piz Buin voor de moderne, dynamische levensstijl van verlichte consumenten. Piz Buin zonbescherming is wereldwijd online verkrijgbaar. Iedereen die ooit Piz Buin zonnecrème heeft geprobeerd, komt er altijd op terug. Of het nu voor het naar buiten gaan in de zon is, tijdens het zonnebaden of in de aftersun-modus: Piz Buin zonbescherming voldoet efficiënt en betrouwbaar aan de uiteenlopende behoeften van de menselijke huid.

Piz Buin - berg van inspiratie en geboorteplaats van Piz Buin zonnecrème

Het begon allemaal met een gletsjercrème. Toen de Vorarlbergse chemicus Franz Greiter rond 1938 zijn passie voor bergbeklimmen uitoefende op de Piz Buin, liep hij een ernstige zonnebrand op. Greiter probeerde een remedie te vinden en concentreerde zijn activiteiten niet alleen op het behalen van zijn doctoraat. Hij wilde meer en vooral een effectief middel tegen de intense stralen tijdens het beklimmen van de 3.312 m hoge Piz Buin in het Silvretta-gebergte. Het grillige lot bracht Franz Greiter een cosmetisch begaafde en ambitieuze vrouw, die een aanzienlijke rol speelde in het succes van de eerste Piz Buin zonnecrème. De crème debuteerde in 1946 als een gletsjercrème en werd vernoemd naar de plek waar het vandaan kwam. De Piz Buin zonnecrème begon aan zijn triomftocht. Het is altijd de eerste keuze omdat het de huid beschermt tegen de intense zonnestralen in de bergen en aan zee.

Piz Buin - centrum van innovatie

Vandaag de dag slaagt Piz Buin zonbescherming er moeiteloos in om het evenwicht te bewaren tussen de eisen van levendige strandbabes met een voorliefde voor lange strandvakanties zonder grenzen, de veeleisende huid van ambitieuze bergbeklimmers in de mondiale bergwereld en de gevoelige huid van eerder zonschuwe stadsbewoners. De zonnebrandcrème van Piz Buin biedt haar internationale klanten veel meer dan tijdelijke bescherming tegen de ongewenste effecten van zonnestralen. Met zijn zeer speciale geur, die fris, bloemig en toch aangenaam ingetogen is, is Piz Buin zonnecrème een kostbare schat. Gebaseerd op de resultaten van tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling, wordt Piz Buin zonbescherming gekenmerkt door zijn harmonieuze werking, uiterlijk en geur. Piz Buin producten spreken een sensuele en moderne taal. De uitstekende voordelen van de veelzijdige zonverzorgingsproducten zorgen ervoor dat steeds meer klanten Piz Buin zonbescherming kopen.

Piz Buin Binnen

- De zonbeschermingsfactor is afkomstig van Piz Buin en is een standaardkenmerk sinds 1962. Om de optimale huidbescherming te bepalen, werd Piz Buin zonnebrandcrème uitgebreid getest door mensen met zeer verschillende huidtypes onder de extreme omstandigheden op de beroemde berg.

- De vraag rijst of de zonnebescherming moet worden vernieuwd na een duik of een afdaling door de glinsterende sneeuw, vooral als je tijd doorbrengt bij het water of in de sneeuw. Sinds 1974 heeft Piz Buin een overtuigende oplossing: waterdichte zonbeschermingsproducten met een hoge beschermingsfactor. Vandaag de dag kopen klanten waterdichte Piz Buin zonbescherming tegen voordelige prijzen online of traditioneel in de winkel.

- In 1984 stond de ongelooflijke zonnegodin van Piz Buin in de schijnwerpers van het wereldtoneel. Ze maakte indruk op het publiek, en niet alleen tijdens de Olympische Zomerspelen in Los Angeles, met de waterbestendigheid van haar zonnebrandcrème en haar verstandige benadering van huidvriendelijk zonnen. Met de zonnegodin benadrukte Piz Buin zonnebrandcrème haar esthetische eisen en sportieve ambities in gelijke mate.

- Kort daarna werd de huidverzorgende vitamine E de focus van de onderzoekers van Piz Buin Sonnenschutz. Lang voordat het onderwerp antiveroudering zelfs maar een rol speelde in de cosmeticawereld, werd het een standaardingrediënt in de zonnebrandcrème van Piz Buin.

- De trend veranderde van een langdurige bruine teint naar de zongekuste frisheid van een korte vakantie aan zee of in de bergen. Piz Buin zonbescherming bood haar wereldwijde volgers Self Tanning First Class als alternatief. De huidverzorgende zelfbruiner compenseerde het gebrek aan tijd om te zonnen met een verbluffend resultaat door de geurige ingrediënten.

- In lijn met de razendsnelle bruiningstrends staat 2007 in het teken van een natuurlijke huidskleur, die de Tan Intensifier in hetzelfde jaar levert. Gepatenteerd en met succesgarantie is Piz Buin opnieuw de absolute ster onder de huidverzorgingsbruiningsproducten.

- De ontwikkelingen in de Piz Buin laboratoria volgen elkaar in snel tempo op: Helioplex TM definieert Piz Buin zonbescherming op een volledig nieuwe manier in 2008. Slechts een jaar later ontwikkelen de onderzoekers complexe combinaties van actieve ingrediënten die leiden tot een doorbraak in Piz Buin zonbescherming voor gevoelige en allergische huidtypes.

- 2010 staat in het teken van de traditionele waarden van gletsjercrème. De magische werking van plantenextracten uit Vorarlbergs edelweiss wordt opnieuw onderzocht en krijgt een nieuwe eer als het Cold Shield Complex in Piz Buin zonnecrème. Actieve plantaardige ingrediënten en moderne technologie bieden nu een nog effectievere bescherming tegen de ongewenste effecten van zon, kou en wind. Tan & Protect maken de discrete bruining in 2012 nog stralender en veiliger.

- De transparante Sun Spray voor de natte huid verrijkt sinds 2013 de baan van zonaanbidders. Het is de ingenieuze en gebruiksvriendelijke oplossing om Piz Buin zonbescherming nog aantrekkelijker te maken. De ultralichte versie van Piz Buin zonnecrème is sinds 2014 op de markt. Het combineert effectieve bescherming met een licht, droog huidgevoel.

- Al meer dan 70 jaar streven de onderzoekers en ontwikkelaars van Piz Buin zonbescherming naar de discrete gloed van een zacht gebruinde, goudglanzende huid die altijd goed beschermd en optimaal gehydrateerd en gevoed is.

Vandaag de dag kan iedereen Piz Buin zonbescherming kopen tegen een voordelige prijs en de veelzijdige verzorgingsvoordelen zelf uitproberen. De geweldige producten voor zorgeloos zonnen zijn erg populair. In lijn met de huidige trend biedt Piz Buin interessante speciale aanbiedingen zoals cosmeticasets, dubbelverpakkingen en combinaties van huid- en lipverzorging als limited editions. Je kunt Piz Buin zonbescherming online kopen met slechts een paar klikken. Naast de nieuw gelanceerde gletsjercrème in een coole retrolook behoren de Piz Buin zonnecrème, de lichte fluid, de zachte oliën en de zachte lotions tot de absolute favorieten van klanten.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten