Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De voor-Albergse berg Piz Buin was niet alleen de naamgever, maar gaf eind jaren dertig ook het startsein voor een nu internationaal populair zonbeschermingsmerk. De naam zonbeschermingsfactor is ook afkomstig van de stichter en scheikundige Franz Greiter.

Meer info

Koop Piz Buin zonnecrème goedkoop

Meer info +

Piz Buin - een merk met een indrukwekkende staat van dienst

Er is nauwelijks een ander gerenommeerd merk in de categorie zonnebrandcosmetica dat zo'n indrukwekkende staat van dienst kan voorleggen als Piz Buin zonwering. Altijd op zoek naar iets nieuws, altijd op de pols van de tijd en in dienst van veeleisende internationale klanten, heeft Piz Buin zonwering zich gevestigd als een innovatief en betrouwbaar merk. Al meer dan 70 jaar speelt Piz Buin zonnebrandcrème in de topklasse van zon- en huidverzorgingsproducten. Dankzij hun waardevolle ingrediënten, uitstekende onderzoeksresultaten en esthetische componenten zoals geur en perfecte presentatie staan de merkproducten van het bedrijf Piz Buin voor de moderne, dynamische levensstijl van verlichte consumenten. Overal ter wereld is Piz Buin zonneschermen online beschikbaar. Iedereen die ooit een Piz Buin zonnebrandmiddel heeft geprobeerd, komt er altijd weer op terug. Of het nu voor een verblijf in de zon, tijdens het zonnebaden of in de After Sun-modus is, de zonwering Piz Buin voldoet efficiënt en betrouwbaar aan de verschillende eisen van de menselijke huid.

Piz Buin - Inspiratieberg en geboorteplaats van Piz Buin zonnebrandcrème.

Het begon allemaal met een gletsjercrème. Toen de chemicus Franz Greiter Piz Buin uit Vorarlberg rond 1938 zijn passie voor bergbeklimmen op de berg voortzette, kreeg hij een zware zonnebrand. Greiter probeerde een remedie te vinden en concentreerde zijn activiteiten niet alleen op de verwerving van zijn doctoraat. Hij wilde meer en vooral een effectieve hulp om de intense stralen af te weren bij het beklimmen van het 3.312 m hoge Silvretta gebergtePiz Buin . Het grillige lot gaf Franz Greiter een cosmetisch begaafde en ambitieuze vrouw die een belangrijke rol speelde in het succes van de eerste Piz Buin zonnebrandcrème. De crème debuteerde in 1946 als gletsjercrème en werd vernoemd naar de plaats van inspiratie. Het Piz Buin zonnescherm begon zijn triomftocht. Het is altijd de eerste keuze omdat het de huid beschermt tegen de intense zonnestralen in de bergen en aan zee.

Piz Buin - Centrum voor innovatie

Vandaag de dag slaagt de zonwering Piz Buin er moeiteloos in om een evenwicht te vinden tussen de eisen van levendige strandbaby's met de neiging tot uitgestrekte strandverblijven zonder grenzen, de veeleisende huid van ambitieuze klimmers in de mondiale bergwereld en de gevoelige huid van nogal zonovergoten stadsbewoners. De Piz Buin zonnebrandcrème biedt zijn internationale klanten veel meer dan tijdelijke bescherming tegen de ongewenste effecten van de zonnestralen. Met zijn zeer bijzondere geur, die fris, bloemig en toch aangenaam gereserveerd is, bezit deze Piz Buin zonnecrème een kostbare schat. Gebaseerd op de resultaten van tientallen jaren van onderzoek en ontwikkeling, overtuigt de Piz Buin zonnebrandcrème met harmonie in effect, uiterlijk en geur. Piz Buin Producten spreken een sensuele en moderne taal. De uitstekende voordelen van veelzijdige zonneconservering betekenen dat meer en meer klanten Piz Buin zonnebescherming kopen.

Piz Buin binnenkanten

De zonbeschermingsfactor komt van het bedrijf Piz Buin en is daar sinds 1962 standaard. Om de optimale bescherming van de huid te bepalen, werd de Piz Buin zonnecrème uitgebreid getest door mensen met zeer verschillende huidtypes onder de extreme omstandigheden van de beroemde berg.

Vooral wanneer u zich op het water of in de sneeuw bevindt, rijst de vraag of de zonwering moet worden vernieuwd na een duik of een afdaling door de glinsterende sneeuw. Sinds 1974 is Piz Buin de overtuigende oplossing beschikbaar: waterdichte zonwerende producten met een hoge beschermingsfactor. Vandaag de dag kopen klanten goedkoop online of traditioneel in winkels waterdichte Piz Buin zonwering.

In 1984 kwam Piz Buin de ongelooflijke zonnegodin van de wereld in de schijnwerpers van het wereldtoneel te staan. Ze maakte niet alleen ter gelegenheid van de Olympische Zomerspelen in Los Angeles indruk op het publiek met de waterbestendigheid van haar zonnebrandcrème en haar gezond verstand op het gebied van huidvriendelijke bruining. Met de zonnegodin onderstreepte de Piz Buin zonnecrème zowel haar esthetische eisen als haar sportieve ambities.

Kort daarna kwam huidverzorgende vitamine E in de belangstelling van onderzoekers van Sun Piz Buin Protection. Lang voordat anti-veroudering zelfs maar een rol speelde in de wereld van de cosmetica, werd het een standaard ingrediënt in Piz Buin zonnebrandcrème.

Van de langdurige diepe bruining veranderde de trend naar de zonovergoten frisheid van een kort verblijf aan zee of in de bergen. Piz Buin Zonnebescherming diende zijn wereldwijde opvolging van Self Tanning First Class als alternatief. De huidverzorgende zelfbruiner compenseerde het gebrek aan tijd voor zonnebaden met een prachtig resultaat van de geurige ingrediënten.

In lijn met de snelle bruiningstrends gaat het in 2007 om een natuurlijke huidskleur, die Tan Intensifier in hetzelfde jaar levert. Gepatenteerd en met een garantie op succes is het Piz Buin opnieuw de absolute ster onder de huidverzorgingsproducten.

In de labo's van dit bedrijf gaan de ontwikkelingen Piz Buin snel: Helioplex TM definieert zonwering Piz Buin 2008 op een geheel nieuwe manier. Slechts een jaar later ontwikkelen onderzoekers complexe combinaties van actieve ingrediënten die een doorbraak betekenen in de bescherming tegen de Piz Buin zon voor gevoelige en allergische huidtypes.

2010 staat in het teken van de traditionele waarden van gletsjercrème. De magische effecten van plantenextracten uit Vorarlberg Edelweiss worden opnieuw onderzocht en krijgen nieuwe onderscheidingen als Cold Shield Complex in de Piz Buin zonnecrème. Kruiden actieve ingrediënten en moderne technologie bieden nu nog effectievere bescherming tegen de ongewenste effecten van zon, kou en wind. Tan & Protect maken de discrete bruine huid in 2012 nog helderder en veiliger.

De transparante Sun Spray voor de natte huid verrijkt sinds 2013 de baan van zonaanbidders. Het is de ingenieuze en gebruiksvriendelijke oplossing om zonwering Piz Buin nog aantrekkelijker te maken. De ultralichte versie van Piz Buin zonnebrandmiddelen is sinds 2014 op de markt. Het combineert effectieve bescherming met een licht en droog huidgevoel.

Al meer dan 70 jaar draait het bij de inspanningen van onderzoekers en ontwikkelaars van Piz Buin zonnebescherming om de discrete gloed van een zachtbruine, goudkleurige, glinsterende huid, die altijd goed beschermd is en optimaal wordt voorzien van vocht en voedingsstoffen.

Vandaag de dag kan iedereen Piz Buin zonnebrandcrème kopen tegen een goedkope prijs en de veelzijdige zorgvoordelen voor zichzelf testen. De geweldige producten voor zorgeloos zonnen zijn erg populair. In lijn met de huidige trend bieden wij Piz Buin interessante speciale aanbiedingen zoals cosmetische sets, dubbele verpakkingen en combinaties van huid- en lippenverzorging als limited edition. Met een paar klikken kunt u online Piz Buin zonnebrandcrème kopen. Naast de nieuw aangebrachte gletsjercrème in een koele retro-look behoren de Piz Buin zonnecrème, de lichte vloeistof, de zachte oliën en de delicate lotions tot de absolute favorieten van de klanten.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Piz Buin met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Ploneinan
Perfect

De perfecte zinnenverzorging voor mijn gevoelige huid. Door de spray gemakkelijk aan te brengen. En het ruikt ook nog lekker.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten