Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De exquise geur van het eerste Eight & Bob parfum sprak zelfs de latere Amerikaanse president John F. Kennedy aan. Hoewel de productie tijdens de Tweede Wereldoorlog moest worden stopgezet, zijn de luxe parfums van Eight & Bob nu weer verkrijgbaar.

Meer info

Eight & Bob goedkoop kopen

Meer info +

Eight & Bob parfum - een fantastische geur

Succesvolle mannen worden omringd door een aura dat onmiddellijk in het oog springt. Het is een mengeling van classicisme en nonchalance, een soort magie die niet te bevatten is. Eight & Bob parfum belichaamt deze magie als bijna geen ander parfum. Het nichemerk wordt gekenmerkt door klassieke en moderne geuren waarmee de drager zich onderscheidt van de massa. Eight & Bob parfum is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een speciale geur die niet in de schijnwerpers hoeft te staan. Dit komt omdat Eight & Bob geuren betoveren met een rustige stem, ze zijn niet luid en trekken de aandacht niet naar zich toe met lawaai. Eight & Bob parfum kent de kunst van het maken van een subtiele maar blijvende indruk.

In de eerste helft van de twintigste eeuw kende Eight & Bob een onverwacht succesvolle start. President John F. Kennedy, acteurs als Cary Grant, James Stewart en andere Hollywood grootheden zouden gecharmeerd zijn geweest van de geur van Eight & Bob parfum. Vandaag de dag kun je Eight & Bob parfum online kopen.

De bewogen geschiedenis van Eight & Bob parfum

Aan het begin van de 20e eeuw werkte de zoon van een aristocraat, Albert Fouquet, aan zijn eigen parfums. Hij deed dit puur voor het plezier van het ontdekken van nieuwe geuren en aanvankelijk alleen voor eigen gebruik. Met de hulp van zijn butler Philippe creëerde hij zijn edele essences op een hele verdieping van zijn kasteel thuis. In de zomer van 1937 reisde een charismatische Amerikaan naar de Côte d'Azur om daar zijn semestervakantie door te brengen. De student was niemand minder dan John F. Kennedy. De Amerikaanse student, die later de jongste president van de Verenigde Staten van Amerika zou worden, en de Franse aristocraat Fouquet ontmoetten elkaar bij toeval. Beiden vonden elkaar al snel aardig. Kennedy was onder de indruk van de geur die Fouquet droeg. Met zijn vriendelijke, innemende manier wist hij Fouquet zover te krijgen dat hij hem de volgende ochtend een proefmonster van zijn eau de cologne stuurde.

Een paar weken later ontving Albert Fouquet een brief van Kennedy in de VS. Daarin vroeg hij om nog acht monsters van het parfum en een monster voor Bob. Nadat de butler Phillipe geschikte flesjes had gevonden in een Parijse apotheek, voorzag Fouquet ze van het etiket "Eight & Bob " en stuurde ze naar Kennedy. De geur trok de aandacht in de kringen waarin Kennedy zich bewoog. Fouquet stuurde nog meer flesjes naar Hollywood-acteurs en -producenten. In 1939 stierf Fouquet bij een auto-ongeluk. Zijn butler Philippe zette de productie nog een paar maanden voort. Om confiscatie door de nationaalsocialisten in bezet Frankrijk te voorkomen, knipte Philippe boekpagina's uit in de vorm van de flesjes om het parfum vermomd te versturen. Korte tijd later dwong de Tweede Wereldoorlog hem om de productie te staken. Zijn familie heeft Eight & Bob parfum na meer dan 70 jaar nieuw leven ingeblazen. Dit is niet de enige reden waarom het een van de meest exclusieve geuren op de markt is.

Eight & Bob in de online shop

De populaire geuren van Eight & Bob Parfum zijn onder andere

- Eight & Bob Original - De eerste geur van Eight & Bob Parfum is een veelzijdige nuance die inspeelt op ieders individuele kracht. Hints van hout, bloemen en frisse noten worden vergezeld door groene, kruidige en poederachtige akkoorden. De opening van roze peper, citroen en kardemom is vol energie. Viooltjesblad, labdanum en droge houtsoorten in de hartnoot zorgen voor de karakteristieke geur, die wordt voortgezet door sandelhout, vetiver en amber in de basis. Een geur voor de elegante en stijlvolle heer. Als een warme middag tussen ceders en cipressen met uitzicht op zee en bloemperken.

- Eight & Bob Champs de Provence - Je zou verwachten lavendel te vinden in de velden van de Provence, maar Eight & Bob Champs de Provence brengt deze geur niet over. In plaats daarvan zwelgt het parfum in groene noten, witte bloemen en een licht zeepachtige finish, die verwijst naar de handgemaakte zeep in de Provence. De topnoten van bergamot, sinaasappel en peer openen fris en fruitig. De bloemige hartnoot van jasmijn, oranjebloesem en roos ontspant de zintuigen. Muskus, ambroxan en mate in de basisnoot brengen de geur van aarde en kruiden. Deze geur van Eight & Bob Parfum is online verkrijgbaar. De onopvallende sereniteit omarmt de drager en doet dromen van ontspannen avonden in het zuiden.

- Eight & Bob Cap d'Antibes - Met zijn blauwe flacon en naam doet deze frisse, houtachtige geur denken aan een watergeur. Hij is echter stevig verankerd op de grond. Dit wordt gewaarborgd door hout en wierook. De topnoot begint fris met munt, berk en viooltjesblad. De hartnoot verrast met lichte kaneel, mos en groene noten. De basis van wierook, cederhout en vanille zorgt voor sereniteit. Dit is een verfijnde geur voor mannen die hun eigen stijl hebben, opvallen en ontspannen blijven. Ze zijn niet gemakkelijk te ontcijferen, maar juist daarom zo fascinerend. Zon en zee komen samen in perfecte ambivalentie in Eight & Bob Cap d'Antibes. Vleugjes munt en bloemen zorgen voor afwisseling.

- Eight & Bob Mémoires de Mustique - Het parfum is fris en bloemig. Neroli domineert de topnoot, aangevuld met bergamot en petitgrain. De bloemige hartnoten van jasmijn sambac, osmanthus en oranjebloesem blijven fris en licht. In de basis zorgen amber, witte muskus en kostbare houtsoorten voor houtachtige noten en diepte. Dit is het perfecte parfum voor zorgeloze dagen. Het doet denken aan bloemenweiden en fris groen. De natuur ontspruit, de levenssappen stromen.

Een zeldzame geur

Volgens de distributeur is wat het Eight & Bob parfum zo speciaal maakt de essentie van de Andrea plant, die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Albert Fouquet ging in 1934 in op een uitnodiging van de Chileense ambassadeur en bezocht tijdens deze reis de Andes. Daar wilde hij op zoek gaan naar aromatische planten om zijn verzameling bijzondere essences aan te vullen. Hij ontdekte een plant en gaf hem de naam Andrea. Fouquet bracht verschillende stekken van deze plant mee naar Parijs. Omdat het een wilde plant is die alleen gedijt in het harde klimaat van de Andes, is het extract van de plant zeer kostbaar. Het wordt alleen in december en januari geoogst en ondergaat dan een streng selectieproces dat tot maart of april duurt. Pas dan weten we hoeveel parfum er geproduceerd kan worden. Slechts zeven procent van de oogst wordt gebruikt voor de productie van geurolie. Iedereen die waarde hecht aan zulke grote exclusiviteit zou Eight & Bob parfum moeten kopen.

Het parfum voor de veeleisende smaak

Dit zeldzame voorkomen van geuren wordt ook weerspiegeld in de hoeveelheden waarin Eight & Bob parfum verkrijgbaar is. Alleen geselecteerde verkooppunten in Duitsland en een paar andere landen verkopen de geuren van Eight & Bob Parfum. Klassieke, stijlvolle geurcreaties die toch verrassend zijn en een eigen karakter hebben, zijn niet alleen aantrekkelijk voor mannen die neigen naar ingetogenheid. Sommige geuren zijn ontworpen voor vrouwen. Andere kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Als je in zee wilt gaan met bijzondere exclusiviteit en kwaliteit, kun je goedkoop parfum kopen in de Eight & Bob online shop.

Herenverzorging +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten