Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De latere president van de VS, John F. Kennedy, was al ingenomen met de voortreffelijke geur van het eerste parfum Eight & Bob. Hoewel de productie tijdens de Tweede Wereldoorlog moest worden stopgezet, zijn de luxueuze parfums van Eight & Bob nu weer verkrijgbaar.

Meer info

Eight & Bob kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Eight & Bob Parfum - een fantastische geur

Succesvolle mannen worden omringd door een aura die onmiddellijk opvalt. Het is een mengeling van klassiek en nonchalance, een soort magie die niet te bevatten is. Eight & Bob Parfum belichaamt deze magie als bijna geen ander parfum. Het nichemerk wordt gekenmerkt door klassieke en moderne geuren die de drager ervan doen opvallen. Eight & Bob Parfum is betaalbaar voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere geur en niet in de schijnwerpers hoeft te staan. Omdat de geuren van Eight & Bob betoveren met een zachte stem, zijn ze niet luid en trekken ze niet de aandacht met lawaai. Eight & Bob Parfum kent de kunst van de discrete, maar blijvende indruk.

In de eerste helft van de twintigste eeuw maakte Eight & Bob een onverwacht succesvolle start. President John F. Kennedy, acteurs als Cary Grant, James Stewart en andere Hollywood-grootheden zouden verliefd zijn geweest op de geur van Eight & Bob parfum. Vandaag kunt u online Eight & Bob parfum kopen.

De bewogen geschiedenis van Eight & Bob Parfum

In het begin van de 20e eeuw knutselde de zoon van de aristocraat Albert Fouquet aan zijn eigen geuren. Hij doet dit uit pure vreugde bij het ontdekken van nieuwe geuren en in eerste instantie alleen voor eigen gebruik. Met de hulp van zijn butler Philippe creëert hij zijn edele essenties op een hele verdieping van zijn thuiskasteel. In de zomer van 1937 reist een charismatische Amerikaan naar de Côte d'Azur om er zijn semestervakantie door te brengen. De student was niemand minder dan John F. Kennedy. Toevallig ontmoetten de Amerikaanse student, die later de jongste president van de Verenigde Staten van Amerika zou worden, en de Franse aristocraat Fouquet elkaar. Beiden werden al snel dol op elkaar. Kennedy was onder de indruk van de geur die Fouquet droeg. Met zijn beminnelijke, innemende manier slaagt hij erin om Fouquet de volgende ochtend een staaltje van zijn eau de Cologne te laten sturen.

Na enkele weken ontving Albert Fouquet een brief van Kennedy in de USA. Daarin vroeg Kennedy nog acht monsters van het parfum en een monster voor Bob. Nadat de butler Phillipe geschikte flessen had gevonden in een Parijse apotheek, bestempelde Fouquet ze als " Eight & Bob " en stuurde ze naar Kennedy. In de kringen waarin Kennedy zich bewoog, trok de geur de aandacht. Fouquet stuurde meer flessen naar Hollywoodacteurs en -producenten. Fouquet stierf in 1939 bij een auto-ongeluk. Zijn butler Philippe zette de productie enkele maanden voort. Om inbeslagname door de nazi's in bezet Frankrijk te voorkomen, knipte Philippe boekpagina's uit in de vorm van de flacons om het parfum in vermomming te sturen. Korte tijd later dwong de Tweede Wereldoorlog hem om de productie te stoppen. Zijn familie herleeft Eight & Bob Parfum na meer dan 70 jaar. Dit is niet de enige reden waarom het een van de meest exclusieve geuren op de markt is.

Eight & Bob in de online shop

Onder de populaire geuren van Eight & Bob parfum omvatten:

- Eight & Bob Original - Het eerste parfum van Eight & Bob Parfum is een veelzijdige nuance die zijn individuele kracht op elke persoon laat zien. Hints van hout, bloemen en frisse noten gaan gepaard met groene, kruidige en poederachtige akkoorden. Het voorspel van roze peper, citroen en kardemom zit vol energie. Violet blad, labdanum en droge houtsoorten in de hartnoot geven de karakteristieke geur, die wordt voortgezet door sandelhout, vetiver en amber in de basis. Een geur voor de elegante en stijlvolle gentleman. Als een warme middag tussen ceders en cipressen met uitzicht op de zee en de borders met bloemen.

- Eight & Bob Champs de Provence - In de velden van de Provence zou je lavendel verwachten, maar Eight & Bob Champs de Provence brengt deze geur niet over. In plaats daarvan zwelgt het parfum in groene noten, witte bloemen en een licht zeepachtige afwerking, wat verwijst naar de handgemaakte zepen in de Provence. De topnoot van bergamot, sinaasappel en peer opent fris en fruitig. De bloemige hartnoot van jasmijn, oranjebloesem en roos ontspant de zintuigen. Muskus, ambroxan en mate in de basisnoot introduceren de geur van aarde en kruiden. Deze geur van Eight & Bob Parfum is online beschikbaar. De onopvallende sereniteit omarmt de drager en doet u dromen van ontspannende avonden in het zuiden.

- Eight & Bob Cap d'Antibes - Met zijn blauwe fles en naam roept de frisse houtachtige geur een aquatische geur op. Het is echter stevig verankerd in de grond. Hout en wierook zorgen daarvoor. De topnoot begint fris met munt, berk en viooltje. De hartnoot verrast met lichte kaneel, mos en groene noten. De basis van wierook, ceder en vanille zorgt voor rust. Dit is een verfijnde geur voor mannen die hun eigen stijl leven, opvallen en ontspannen blijven. Ze zijn niet gemakkelijk te ontcijferen, maar dat is precies waarom ze fascineren. Zon en zee verenigen zich in Eight & Bob Cap d'Antibes in perfecte ambivalentie. Hints van munt en bloemen zorgen voor afwisseling.

- Eight & Bob Mémoires de Mustique - Het parfum is fris en bloemig. De topnoot wordt gedomineerd door neroli, aangevuld met bergamot en petitgrain. De bloemige hartnoot van jasmijn samba, osmanthus en oranjebloesem blijft fris en licht. In de basis geven amber, witte muskus en fijne houtsoorten houtachtige noten en diepte. Dit is het perfecte parfum voor zorgeloze dagen. Het doet denken aan bloemenweiden en fris groen. De natuur ontkiemt, de levenssappen stromen.

Een zeldzame geur

Wat Eight & Bob parfum zo bijzonder maakt, is volgens de distributeur de essentie van de Zuid-Amerikaanse plant Andrea. Albert Fouquet nam in 1934 een uitnodiging aan van de Chileense ambassadeur en bezocht de Andes op deze reis. Daar wilde hij op zoek gaan naar aromatische planten om zijn verzameling van bijzondere essences te vervolledigen. Hij ontdekte een plant en noemde hem Andrea. Fouquet bracht verschillende uitlopers van deze plant naar Parijs. Omdat het een wilde plant is die alleen gedijt in het harde klimaat van de Andes, is het extract van de plant uiterst kostbaar. Het wordt uitsluitend in december en januari geoogst en ondergaat dan een streng selectieproces dat tot maart of april duurt. Pas dan weten we hoeveel parfum er geproduceerd kan worden. Slechts zeven procent van de oogst wordt gebruikt voor de productie van parfumolie. Wie belang hecht aan een dergelijke grote exclusiviteit moet Eight & Bob parfum kopen.

Het parfum voor hoge eisen

Dit zeldzame voorkomen van de geuren geldt ook voor de hoeveelheden waarin Eight & Bob Parfum beschikbaar is. Alleen geselecteerde verkooppunten in Duitsland en enkele andere landen verspreiden de geuren van Eight & Bob Parfum. Klassieke, stijlvolle geurcreaties die desondanks een eigen karakter verrassen en weerspiegelen, zijn niet alleen overtuigend voor mannen die de neiging hebben om te understatementeren. Sommige geuren zijn ontworpen voor vrouwen. Andere kunnen door vrouwen en mannen worden gedragen. Als u zich wilt inzetten voor bijzondere exclusiviteit en kwaliteit, kunt u voor een redelijke prijs parfum kopen in de online shop Eight & Bob Parfum.

Herenverzorging +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.