Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
weDo/ Professional

weDo/ Professional - eco ethical Hair Care von Profis

Moderne Zeiten brauchen moderne Haarpflege, und so haben sich bei Wella einige Spezialisten zusammengefunden, und eine Haarpflege erschaffen, die ebenso hochwertig wie nachhaltig ist.
weDo/ Professional

Tierversuchsfrei - vegan - minimalistisch

Haarpflegeprodukte von weDo /Professional haben das Cruelty-Free-Siegel, sind für Veganer geeignet und verzichten auf überflüssige Inhaltsstoffe.
weDo/ Professional

Holistisch gedacht - schonend wirksam

So pflegen die Produkte nicht nur Haare und Kopfhaut wunderbar, sie sind auch schonend: zum Körper wie zur Natur.
weDo/ Professional

Eine moderne Verpackung ist nachhaltig

Die Verpackungen von weDo /Professional sind zu bis zu 94 % aus recyceltem Plastik und komplett wiederverwertbar.
weDo/ Professional

Natürlich gepflegtes Haar

Um die Haarpflege so natürlich wie nur möglich zu halten, nutzt weDo /Professional Formeln aus bis zu 99,7 % Wirkstoffen natürlichen Ursprungs.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het jonge label weDo/ Professional creëert haarverzorging die niet alleen het haar verwent, maar ook het milieu beschermt. De veganistische formules worden zo voorzichtig mogelijk geproduceerd en verpakt. Hoogtepunt: de weDo/ Professional No Plastic Shampoo Bar - een stevige shampoo die zelfs zonder plastic in de verpakking kan.

Meer info

koop weDo/ Professional haarverzorging goedkoop

Meer info +

weDo/ Professional haarverzorging - natuurlijk overtuigend

Het is altijd het juiste moment om met iets nieuws te beginnen. Dit geldt vooral voor hoogwaardige haarverzorging. De innovatieve producten van weDo/ Professional zijn ontwikkeld voor iedereen die duurzaam en verantwoord wil leven. Ingrediënten uit de natuur, veganistische formules en verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal dat terug kan in de kringloop zijn kenmerkend voor weDo/ Professional haarverzorging.

Het feit dat de nieuwe productlijn afkomstig is van Wella zegt veel. Hier speelt 140 jaar ervaring met haarverzorgingsproducten, die baanbrekend waren en zijn, de hoofdrol. De gecombineerde kennis van vele jaren onderzoek, de positieve feedback van klanten en de moed om nieuwe dingen te blijven proberen, hebben al veel succesvolle assortimenten op de markt gebracht. Last but not least zijn het bij Wella de professionals, de experts uit de kapsalons, die bijdragen aan het succes. Alleen degenen die volledig succesvol zijn met de verzorgingsproducten zullen ze gebruiken en aanbevelen aan anderen. weDo/ Professional haarverzorging staat voor deze standaard. Neem een kijkje in onze weDo/ Professional online shop en koop professionele haarverzorging!

Wat betekent eco-ethische haarverzorging?

Met producten zoals weDo/ Professional shampoo willen de specialisten van Wella naar de toekomst kijken en rekening houden met onze verantwoordelijkheid voor de toekomst. De eisen die ze aan zichzelf en weDo/ Professional haarverzorging stellen zijn hoog. Enerzijds moet worden voldaan aan alle kwaliteitseisen die gelden voor haarverzorging. Anderzijds spelen hedendaagse ecologische overwegingen een grote rol. Er mag alleen gerecycled en recyclebaar plastic worden gebruikt. De hulpbronnen die nog beschikbaar zijn, moeten behouden blijven. Natuurlijke ingrediënten maken bijna het hele product uit. Een recept dat zo minimalistisch mogelijk is. Dierproeven worden volledig vermeden. Alle afzonderlijke producten zijn veganistisch. Dit wordt ook gerealiseerd:

-De formules zijn dermatologisch getest en ook de geur is allergeenarm.

- weDo/ Professional shampoo is sulfaatvrij, waardoor het zachter is voor haar en hoofdhuid.

- weDo/ Professional is geformuleerd zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen.

-Natuurlijke ingrediënten maken tussen 93 en 99,7% uit, afhankelijk van het product. De gebruikte ingrediënten worden in detail uitgelegd op de website.

-Het aandeel gerecycled materiaal is 94%. Alle verpakkingen zijn volledig recyclebaar.

- weDo/ Professional haarverzorging is gecertificeerd door de Vegan Society en Cruelty Free International.

Daarnaast wordt van elk verkocht artikel een donatie gedaan aan de Plastic Bank organisatie. De organisatie organiseert op haar beurt regelmatig inzamelingsacties om de oceaan te ontdoen van plastic afval. Plastic Bank steunt ook lokale instellingen met geldelijke bijdragen en bijdragen in natura die ten goede komen aan de bevolking van de betreffende regio. weDo/ Professional shampoo wordt daarom gekocht door mensen voor wie het milieu net zo belangrijk is als uitstekende natuurlijke haarverzorging. In onze winkel kun je weDo/ Professional shampoo kopen tegen een voordelige prijs.

weDo/ Professional: Veganistische haarverzorging die zacht verwent

Wie weDo/ Professional shampoo online zoekt, vindt dankzij de indeling in lijnen gemakkelijk een product dat geschikt is voor het eigen haar. Binnen de haarverzorgingslijnen, aangepast aan verschillende haartypes, is een compleet assortiment producten beschikbaar, van weDo/ Professional shampoo en conditioner tot weDo/ Professional haarmasker. De producten kunnen op elkaar worden afgestemd. Voor bepaalde haarverzorgingsbehoeften, of om aan meerdere behoeften te voldoen, kan een combinatie voordelig zijn.

Als specialiteit biedt het label shampoobars - vaste shampoos. Er zijn veel goede redenen om voor vaste shampoo te kiezen

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten