Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het jonge label weDo/ Professional creëert haarverzorging die niet alleen het haar verwent, maar ook het milieu beschermt. De veganistische formules worden zo voorzichtig mogelijk geproduceerd en verpakt. Highlight: De weDo/ Professional No Plastic Shampoo Bar - stevige shampoo die zelfs zonder plastic in de verpakking kan.

Meer info

weDo/ Professional Haarverzorging goedkoop kope

Meer info +

weDo/ Professional Haarverzorging - overtuigend natuurlijk

Het is altijd het juiste moment om iets nieuws te beginnen. Dit geldt ook en vooral voor hoogwaardige haarverzorging. De innovatieve producten van weDo/ Professional zijn ontwikkeld voor iedereen die duurzaam en verantwoord wil leven. Ingrediënten uit de natuur, veganistische formules en verpakkingen van gerecycleerd materiaal dat terug in de kringloop kan worden gebracht zijn kenmerkend voor weDo/ Professional haarverzorging.

Het feit dat de nieuwe productlijn afkomstig is van het huis Wella zegt veel. Hier speelt 140 jaar ervaring met baanbrekende haarverzorgingsproducten de hoofdrol. De gebundelde kennis van vele jaren onderzoek, de positieve feedback van klanten en de moed om altijd iets nieuws aan te pakken hebben al vele succesvolle series op de markt gebracht. Last but not least zijn het bij Wella de professionals, de experts van de haarstudio's, die bijdragen aan het succes. Alleen degenen die volledig succesvol zijn met hun verzorging zullen het gebruiken en aanbevelen aan anderen. weDo/ Professional Haarverzorging staat voor deze norm. Surf gewoon naar onze weDo/ Professional online shop en koop professionele haarverzorging!

Wat betekent eco-ethische haarverzorging?

De specialisten van Wella willen met producten als de weDo/ Professional shampoo vooruit kijken en rekening houden met onze verantwoordelijkheid voor de toekomst. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en aan weDo/ Professional haarverzorging. Enerzijds moet worden voldaan aan alle kwalitatieve eisen die voor haarverzorging gelden. Anderzijds spelen hedendaagse ecologische overwegingen een grote rol. Er mag alleen gerecycleerd en recycleerbaar plastic worden gebruikt. De middelen die nog beschikbaar zijn, moeten behouden blijven. Bijna het hele product bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Een recept dat zo minimalistisch mogelijk is. Dierproeven worden volledig vermeden. Alle afzonderlijke producten zijn veganistisch. Dit wordt ook in de praktijk gebracht:

-De formules zijn dermatologisch getest en de geur is ook laag in allergenen.

- weDo/ Professional Shampoo is sulfaatvrij, dus zachter voor haar en hoofdhuid.

- weDo/ Professional geformuleerd zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen.

-Natuurlijke ingrediënten maken tussen 93 en 99,7 % uit, afhankelijk van het product. De gebruikte ingrediënten worden uitvoerig uitgelegd op de website.

-Het aandeel gerecycleerde materialen bedraagt tot 94%. Elke verpakking is volledig recyclebaar.

- weDo/ Professional haarverzorging is gecertificeerd door de Vegan Society en Cruelty Free International.

Bovendien wordt van elk verkocht artikel een donatie gedaan aan de Plastic Bank organisatie. De organisatie lanceert op haar beurt regelmatig inzamelingsacties om de oceaan te bevrijden van plastic afval. Daarnaast steunt Plastic Bank lokale instellingen met geld en bijdragen in natura die de bevolking van de betreffende regio ten goede komen. weDo/ Professional Shampoo wordt dus gekocht door mensen die evenveel om het milieu geven als om een uitstekende natuurlijke haarverzorging. In onze winkel kunt u weDo/ Professional shampoo kopen tegen een geweldige prijs.

weDo/ Professional: Veganistische haarverzorging die zachtjes verwent

Wie online zoekt naar weDo/ Professional shampoo kan dankzij de indeling in lijnen gemakkelijk een product vinden dat geschikt is voor het eigen haar. Binnen de aan verschillende haartypes aangepaste haarverzorgingslijnen is een compleet assortiment producten beschikbaar, van weDo/ Professional shampoo en conditioner tot weDo/ Professional haarmasker. De producten kunnen op elkaar worden afgestemd. Voor specifieke haarverzorgingsbehoeften, of om aan meerdere behoeften te voldoen, kan een combinatie nuttig zijn.

Als bijzonderheid biedt het label shampoo bars - vaste shampoos. Er zijn veel goede redenen voor vaste shampoo; er is bijvoorbeeld geen verpakking, vandaar de naam No Plastic Shampoo Bar op weDo/ Professional. Alles wat je nodig hebt voor een hygiënische en rustgevende haarwasbeurt heb je in één hand. Alleen het water ontbreekt. Een weDo/ Professional No Plastic Shampoo Bar bespaart ook gewicht en ruimte, ideaal voor in het vliegtuig of op de camping.

Om verpakkingsafval te verminderen, kunnen vrienden van vloeibare shampoo hun weDo/ Professional shampoo goedkoop navullen met milieuvriendelijke navulverpakkingen.

-Licht & Zacht - verzorging zonder te verzwaren: De naam zegt het al. Light & Soft producten verzorgen het haar zonder het te verzwaren en zijn speciaal ontwikkeld voor fijn haar. De klassieke shampoo en een weDo/ Professional No Plastic Shampoo Bar worden aangevuld met weDo/ Professional conditioner en een weDo/ Professional haarmasker dat het haar verzacht met bamboewater.

-Moisture & Shine - een plus in glans: De serie voorziet normaal tot gestrest haar van vocht en glans. Ingrediënten als arganolie en rooibos zorgen ervoor dat de weDo/ Professional Shampoo, Plastic Free Shampoo Bar en weDo/ Professional Moisture & Shine Hair Mask het haar hydrateren, voeden en beschermen.

-Rijk & Herstel - de extra verzorging tegen haarbreuk: Haar dat zwaar belast is door hitte of behandelingen zoals kleuren en sterk haar zijn blij met de extra verzorging van de ingrediënten van de cassavewortel. Naast de Rich & Repair Shampoo is vooral de weDo/ Professional Conditioner in deze serie belangrijk. Het maakt deel uit van elke haarwasbeurt. Voor gestrest haar is het ideaal om de verzorging een of twee keer per week aan te vullen met het weDo/ Professional Rich & Repair Hair Mask.

-Purify Foaming Shampoo: De sterker schuimende shampoo is speciaal ontwikkeld voor een vette hoofdhuid en vet haar en verwijdert productresten en onzuiverheden diepgaand.

-2-in-1 Verzorging - weDo/ Professional Speciale verzorging: Naast de voedende Nourishing Night Cream en de ontwarrende Detangle Spray voor het haar is er de voedende Natural Oil en de Spread Happiness haar- en lichaamsspray, die niet alleen het haar en de hoofdhuid verwennen, maar ook het lichaam. Moisturising Day Cream hydrateert handen en haar, terwijl Protect Balm de lippen en de haarpunten beschermt. De weDo/ Professional speciale verzorgingsproducten zijn praktisch voor op vakantie, passen in elke sporttas en helpen om thuis in de badkamer schappen en kasten netjes te houden. Bovendien is er een extra verweneffect dat je niet mag missen.

weDo/ Professional en Phoebe Dynevor - mooi haar inbegrepen

De Britse actrice Phoebe Dynevor, bekend van haar rol in het Netflix drama Bridgerton, is zo enthousiast over weDo/ Professional Plastic Free Shampoo Bar en de andere Moisture & Shine producten dat ze een testimonial is voor het jonge en moderne label. Met de hashtag #weDoers wil ze mensen aanmoedigen om over te stappen op natuurlijke haarverzorging.

weDo/ Professional - Tips

Met een paar kleine trucjes en de verzorgingsserie wordt elk haar nog mooier. Een grondige reiniging begint met een weDo/ Professional Plastic Free Shampoo Bar of een weDo/ Professional shampoo. De sulfaatvrije shampoos schuimen minder. U kunt ze het beste in het haar masseren, te beginnen bij de nek. Dubbel wassen kan ook de moeite waard zijn: De eerste reinigingscyclus verwijdert verzorgingsresten van haarlak en fixeerlotion, terwijl de tweede ervoor zorgt dat ook de hoofdhuid en de lengten van het haar profiteren van de ingrediënten. Het verschil is vooral merkbaar als weDo/ Professional conditioner of weDo/ Professional haarmasker beter wordt opgenomen en beter kan werken met deze eenvoudige truc. Wrijven is verboden als het haar nat is, een speciale drooghanddoek voor het haar maakt het voorzichtig voordroog, lucht of föhn zorgen voor het totale resultaat.

In onze winkel kunt u op uw gemak rondkijken en online een geschikte weDo/ Professional shampoo kopen en aanvullen met conditioner of haarmasker.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

weDo/ Professional

weDo/ Professional - eco ethical Hair Care von Profis

Moderne Zeiten brauchen moderne Haarpflege, und so haben sich bei Wella einige Spezialisten zusammengefunden, und eine Haarpflege erschaffen, die ebenso hochwertig wie nachhaltig ist.
weDo/ Professional

Tierversuchsfrei - vegan - minimalistisch

Haarpflegeprodukte von weDo /Professional haben das Cruelty-Free-Siegel, sind für Veganer geeignet und verzichten auf überflüssige Inhaltsstoffe.
weDo/ Professional

Holistisch gedacht - schonend wirksam

So pflegen die Produkte nicht nur Haare und Kopfhaut wunderbar, sie sind auch schonend: zum Körper wie zur Natur.
weDo/ Professional

Eine moderne Verpackung ist nachhaltig

Die Verpackungen von weDo /Professional sind zu bis zu 94 % aus recyceltem Plastik und komplett wiederverwertbar.
weDo/ Professional

Natürlich gepflegtes Haar

Um die Haarpflege so natürlich wie nur möglich zu halten, nutzt weDo /Professional Formeln aus bis zu 99,7 % Wirkstoffen natürlichen Ursprungs.