Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het feit dat er uitgerekend in het Midden-Oosten geen luxemerk voor parfums bestond, zat de sultan van Oman dwars. Verleidelijke geuren maken immers deel uit van de lange geschiedenis van de regio. Dus lanceerde hij Amouage. Het huis is nu wereldberoemd om zijn exquise geuren van hoge kwaliteit.

Meer info

koop Amouage parfum goedkoop

Meer info +

Amouage: Parfum van majestueuze goedheid

Amouage is een internationaal luxemerk en het enige uit Arabië. Kostbare grondstoffen vormen de basis voor de rijke, weelderige geuren. De sensualiteit en kracht van deze parfums zijn ongeëvenaard op de internationale markt. Amouage combineert de aroma's van het Oosten met die van de rest van de wereld. Het resultaat zijn overweldigend expressieve parfums die zich duidelijk onderscheiden van de rest. Ze geven hun dragers een open, zelfverzekerde charme. Amouage parfum spreekt kosmopolitische consumenten aan die de meesterlijke geurcomposities waarderen en iets speciaals, iets buitengewoons willen dragen.

De naam Amouage is samengesteld uit het Arabische woord "Amwaj" voor "golf" en het Franse "Amour" voor "liefde". Deze "golven van liefde" of "golven van gevoelens" zijn bedoeld om de geuren van Amouage weer te geven. Tegelijkertijd is de naam een verbinding tussen twee centra van de parfumerie: Frankrijk en Arabië. Amouage gebruikt alleen de zuiverste en hoogste kwaliteit ingrediënten van over de hele wereld voor haar magische geuren. Je kunt een Amouage parfum online kopen in onze Amouage online shop.

Fijne geuren zijn onlosmakelijk verbonden met het Oosten

Sinds de oudheid hebben oosterse geuren vrouwen en mannen geïnspireerd met hun buitengewone aroma's, maar na verloop van tijd zijn ze bijna in de vergetelheid geraakt. Sultan Quaboos bin Said, de absolute heerser van Oman, besloot 35 jaar geleden om deze traditie nieuw leven in te blazen en gaf een ander lid van de koninklijke familie de opdracht om een waardig parfum te creëren. Geld was geen probleem, want Oman is rijk aan olie- en gasreserves.

In 1983 werd de beste parfumeur ter wereld van dat moment, Guy Robert, met de taak belast. Hij had eerder geuren gecreëerd voor Dior, Gucci en Hermès. Guy Robert gebruikte de buitengewone rijkdommen van het land om het eerste Amouage parfum te creëren: traditionele essences van mirre, jasmijn en sandelhout, maar ook rotsroos, die alleen groeit in de moeilijk toegankelijke bergen van Oman, en zilverwierook. Deze groeit in de provincie Dhofar en wordt al eeuwenlang beschouwd als de beste wierook ter wereld. Het Amouage Parfum Gold wordt gemaakt van meer dan 120 ingrediënten. Destijds was het het kostbaarste parfum ter wereld.

De sultan gaf het cadeau aan staatsgasten, waaronder prins Charles. Hij liet de fles, gemaakt van sterling zilver en bezet met 24-karaats goud en edelstenen, tentoonstellen in Buckingham Museum. Naar verluidt zijn veel aristocraten en beroemdheden liefhebbers van Amouage.

Amouage parfum komt in fantasierijke collecties

Als je online zoekt naar Amouage parfum, vind je rijke en elegante geurcomposities gedragen door geselecteerde akkoorden. Ze zijn gebaseerd op de beste natuurlijke ingrediënten.

- Het eerste Amouage parfum dat wordt uitgebracht is het zeer succesvolle Amouage Gold. Dit weelderige parfum is gemaakt voor grote avonden. Warme, verleidelijke noten dragen deze geur en stralen geborgenheid, welzijn en luxe uit.

- Dia is net zo succesvol. Het Amouage parfum is verkrijgbaar in versies voor mannen en vrouwen en verrijkt elke dag met zijn lichte, karakteristieke geurcompositie. Desondanks is de geur zeer complex en gevarieerd en maakt indruk met stijl en verfijning.

- Epic is gebaseerd op de essentie van oud uit het gefermenteerde hout van de adelaarshoutboom. Deze intens geurende hars is een van de duurste natuurlijke harsen ter wereld. De buitengewone ingrediënten geven de dames- en herengeuren hun unieke karakter. Epic is aromatisch en levendig en begeleidt zijn dragers de hele dag door.

- De inspiratie achter de Library Collection is de mysterieuze wereld van een oude bibliotheek. Menig schat ligt verborgen achter de ruggen van boeken, die je meevoeren naar vergeten plaatsen en toekomstige werelden, waar persoonlijke verhalen zich vermengen met onbekende avonturen. De Library Collection van Amouage Parfum is als een bibliotheek van geuren. Het bestaat uit composities, elk gelabeld als een opus, of werk, en onderscheiden door een Romeins cijfer, die een horizon verbredende geurbeleving overbrengen. Ze zijn tijdloos, zoals de eerbiedwaardige boeken van een oude bibliotheek. De geuren in de Library Collection zijn unisex en combineren vertrouwde geuren met extravagante akkoorden, waardoor ze tegelijkertijd klassiek en vernieuwend zijn. Zo'n Amouage parfum is ideaal voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de wereld van een van de meest luxueuze parfumfabrikanten.

- De Midnight Flower Collection bestaat uit de geurcomposities Beach Hut, Bracken en Sunshine, die verkrijgbaar zijn als dames- en herengeur. De collectie is geïnspireerd op de hippiebeweging van de jaren 1960 en 1970 en vertaalt haar levensvreugde en lichtheid olfactorisch. Een zeker verlangen naar vrede en rust geeft de geuren een lichte ambivalentie en diepte.

- De vrouwelijke Secret Garden Collection bevat meer dan alleen Amouage parfum. Bodylotions en haarmist maken de collectie compleet. De focus ligt op oorspronkelijke vrouwelijkheid, liefdevol en verleidelijk tegelijk, even toegewijd als onafhankelijk. De geuren in deze Amouage lijn worden gekenmerkt door bloemige noten en staan buiten de huidige trends. Tijdloos vrouwelijke indrukken blijven onaangetast door huidige invloeden en roepen een staat van puurheid en romantiek op, een essentie ook van de moderne vrouw. Geheime tuinen", zoals de titel van de collectie luidt, zijn immers altijd een toespeling op het paradijs.

Iedereen die houdt van luxe en extravagantie kan Amouage parfum kopen tegen een voordelige prijs als ze een kijkje nemen in onze online shop.

Ervaar Amouage parfum

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van Amouage parfum biedt het merk iets heel bijzonders: in Muscat, de hoofdstad van Oman, heeft het label een bezoekerscentrum dat een exclusief kijkje geeft in het creatieve proces waarin de unieke geuren worden gecreëerd. In het ultramoderne geuratelier werken de getalenteerde parfumeurs niet alleen aan nieuwe formules, het fijnste Amouage parfum wordt hier met de hand en met veel aandacht voor detail gecreëerd.

Het elegante pand is het zenuwcentrum en het hart van het nichemerk en is voor parfumkenners een hoogtepunt van een bezoek aan het Sultanaat.

Van nieuwkomer tot nationaal icoon

De fijnste ingrediënten, de hoogste normen in de kunst van parfumproductie en de prachtige flacons maken van Amouage parfum een waarlijk majestueuze ervaring. "Het geschenk van koningen" - "The gift of kings": Deze slogan siert al heel lang de parfumverpakking. Aan de ene kant verwijst het naar de prominente oorsprong van het merk, maar aan de andere kant is het ook een uitdrukking van de uitzonderlijke kwaliteit van de parfums. Amouage is een nationaal symbool geworden in Oman, vergelijkbaar met Chanel in Frankrijk. De indrukwekkende geuren creëren werelden die onnavolgbaar zijn. Iedereen die op zoek is naar iets speciaals zou Amouage parfum moeten kopen.

Damesparfum +

Het luxemerk uit Oman verwent vrouwen met ongewone en uiterst geraffineerde parfums. Amouage gebruikt alleen de beste ingrediënten bij de productie en de parfumeurs van het bedrijf hebben de vrije hand bij het ontwerpen van nieuwe en extravagante elixers.

Amouage damesparfum: uniek en luxueus

Parfum is magie. Het wekt herinneringen op en roept tegelijkertijd een nieuwe levenshouding op. Parfum is muziek. Het evolueert, soms met een dramatisch begin, soms met een verrassende wending die de olfactorische ervaring bepaalt. Parfum is luxe. Het onnavolgbare samenspel van de meest kostbare geuren vereist zowel vakmanschap als artistieke vaardigheid. Een Amouage damesparfum combineert de beste ingrediënten, het grootste vakmanschap en de geniale ingeving van een kunstenaar.

De geuren zijn vaak geïnspireerd op opera's of films. Ook daar worden de meest opvallende situaties gekenmerkt door een emotie. Het filteren van deze individuele momenten en ze te vangen in een geur is de kunst van Amouage. Een Amouage damesparfum is ook bedoeld om je mee te nemen naar andere werelden en nieuwe werelden te creëren. Vrouwen die een Amouage damesparfum kopen, trakteren zichzelf op een luxueus en buitengewoon parfum dat hun uniciteit benadrukt.

Amouage damesparfum: luxueuze noten voor vrouwen met hoge eisen

Een Amouage damesgeur is bijzonder geschikt voor uitzonderlijke geurbelevingen

Herenparfum +

De naam Amouage van de Omaanse luxefabrikant is afgeleid van het Arabische woord voor golf - Amwaj - en het Franse woord voor liefde - Amour. De geuren uit het Midden-Oosten zijn altijd heel extravagant en bestaan uit de fijnste noten. Net als duizend-en-een-nacht.

Herenparfum van Amouage: Elegantie voor de man van de wereld

Het mannenparfum van Amouage is een van de meest exquise dingen die een man kan dragen. De beste ingrediënten, waaronder vele uiterst zeldzame en kostbare geuren, vormen de basis van een luxe parfum van Amouage. In samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs uit Genève, Parijs, New York en Grasse creëert het merk onconventionele geuren die zich onderscheiden van de massa. Dragers van Amouage herengeuren zijn urbane, sterke mannen die voor zichzelf opkomen en niet bang zijn om op te vallen.

In een lang creatief proces werkt het label geurcomposities uit tot ze perfect het gevoel of de ervaring weerspiegelen die als inspiratie dient. Dit verklaart het rijke aanbod van verschillende geuren die het innerlijke leven van een man weergeven door middel van fabuleus parfummeesterschap. Grootse entrees, rustige momenten van terugtrekking, noodlottige momenten of avontuurlijke reizen: er is een Amouage herengeur voor elke gelegenheid die een gunstig effect heeft op zijn drager en zijn charisma onderstreept. Je kunt Amouage herengeuren online kopen in onze winkel.

Onvergelijkbare geuren

Wie op zoek is naar Amouage herengeuren online kan geuren ontdekken die indruk maken door hun complexiteit en verscheidenheid. Een Amouage herengeur combineert verschillende geuren: dat is wat Amouage zo uniek maakt. Iedereen kan een favoriete geur vinden in de grote selectie Amouage herengeuren in de online shop:

-Het onvoorspelbare en tegelijkertijd onvermijdelijke lot wordt geparodieerd in Amouage Fate Man. Want een einde is altijd een nieuw begin. De geur is kruidig-oriëntaals, de stemming licht mysterieus en toch vastbesloten om van vrijheid te houden. Het begint met een kruidige, verkwikkende topnoot van saffraan, gember en mandarijn. De hartnoten van wierook, roos en lavendel zijn stevig verbonden met het heden, terwijl de basis van cederhout, sandelhout, muskus en tonkaboon Fate mysterieuze diepte geeft.

-De zoet-bloemige Amouage mannengeur Sunshine Man leeft van de contrasten van frisheid en sensualiteit en is zeker geen pure zomergeur, zoals de naam doet vermoeden. Het laat eerder de contrasten zien tijdens een zonsverduistering, het contrast tussen intense duisternis en extreem licht. Het parfum verenigt deze contrasten - net als de man die het draagt. De topnoten van lavendel, sinaasappelbrandewijn en immortelle barsten van de energie. Bergamot, nootmuskaat, salie en jeneverbes vermengen zich als hartnoten. Ceder, tonkaboon en vanille vormen de basis. Zij zorgen voor de sensualiteit en donkere kant van deze geur.

-Als een geliefde herinnering kruipt Amouage Beloved Man in het hart van zijn drager en zeker ook in dat van zijn geliefde vrouw. De Amouage mannengeur is een herinnering aan diepe gevoelens voor geliefden. De topnoten van zwarte peper en kardemom karakteriseren het kruidige karakter, terwijl de hartnoten worden gedragen door bloemen als jasmijn en geranium. De basisnoten introduceren de aromatische geur van Atlas ceder, muskus, vetiver, patchouli en guaiac hout. Over het geheel genomen ontvouwt zich een kruidige, houtachtige geur die onmiskenbaar warm en sensueel is.

-De geur Figment Man, die in 2017 werd uitgebracht, behoort tot een nieuwe generatie Amouage mannengeuren. Het is nog steeds weelderig, maar iets minder oriëntaals. Parfumeur Annick Ménardo speelt met contrasten, met een illusie van iets dat zowel bekend als onontdekt is. De bloemig-frisse topnoten van geranium, roze peper en citroen brengen lichtheid, maar de hartnoten staan in spanning met aromatisch sandelhout, vetiver en dierlijke noten. De basisnoten zijn houtachtig en aards en maken dit parfum mannelijk en zelfverzekerd.

-Chaos en wanorde lijken te overheersen Amouage Interlude Man, maar in het hart is er dit kalme moment van harmonie. Bergamot, oregano en piment beloven een wilde opening. Opoponax, wierook, cistus en amber zijn daarentegen nuchtere geuren die de chaos tegengaan. De basisnoten van adelaarshout, patchoeli, sandelhout en leer maken de diepe sereniteit en sublieme harmonie van de geur compleet. Mannen die deze Amouage herengeur opdoen, dragen een opwindend mannelijke geur, veelzijdig en sterk.

Amouage is bekroonde luxe

Amouage herengeur wordt geproduceerd in de buurt van de hoofdstad Muscat in Oman. De fabriek, het hoofdkantoor en een bezoekerstentoonstelling bevinden zich in Sib. Naast winkels in Muscat heeft Amouage eigen winkels over de hele wereld, waaronder in Milaan, Parijs, Rome, Kuala Lumpur en Dubai. Niet alleen Amouage herengeur wordt verkocht in Londen bij Harrods en Selfridges, in New York bij Bergdorf Goodman, Lane Crawford in Hong Kong of KaDeWe in Berlijn. En je kunt je Amouage herengeur goedkoop kopen in onze online shop. Dat Amouage een van de beste merken ter wereld is, blijkt wel uit de onderscheiding "Star Product of the Year". Deze onderscheiding voor bijzondere luxegoederen vindt elk jaar plaats in Cannes. Amouage is de enige parfumfabrikant die niet gevestigd is in de VS, Europa of Japan die deze prestigieuze prijs heeft gewonnen. Deze hoge standaard kenmerkt het merk vandaag de dag nog steeds en maakt het mogelijk om exquise parfums te produceren.

Een elegante flacon met een knipoog naar traditie

Zulke verfijnde geuren vragen om een even uitzonderlijke verpakking. De uitgebreide flacon is veilig weggestopt in een bed van fluweel in een artistiek ontworpen, dikke kartonnen doos. De glazen flesjes van de parfums hebben verschillende kleuren en designs. Elke Amouage mannengeur is versierd met een dop in de vorm van een khanjar kolf van de traditionele Omaanse dolk. In het midden van de dop zit een halfedelsteen of een Swarovski-kristal. Alleen al voor deze fabelachtig mooie verpakking is het de moeite waard om een Amouage mannengeur te kopen. Uiteindelijk gaat het echter om de inhoud en die vindt wereldwijd steeds meer fans.

Unisexparfum +

Het Omaanse luxelabel Amouage biedt al lange tijd uniseks parfums aan. De unieke geuren geven dragers een onvergelijkbaar aura. Met een unisex parfum van Amouage spinnen de parfumeurs altijd een verhaal dat met alle zintuigen kan worden ervaren.

Amouage unisex parfum: luxe voor de neus

Een Amouage unisex parfum verandert elk moment in een uitdrukking van magie en schoonheid. De unisex geuren van het unieke parfumhuis uit Oman zijn perfect voor speciale gelegenheden. De sillage en levensduur van de geuren zijn bovengemiddeld en niet voor mensen die van subtiele geuren houden. Hier staat de excentrieke uniciteit van een geur duidelijk centraal en dat wordt gevierd! Geen twee unisex parfums van Amouage zijn hetzelfde, maar ze hebben één ding gemeen: hun complexiteit. De geuren ontwikkelen zich na verloop van tijd, nodigen je uit voor een reis naar de mooiste streken van de wereld en nemen je tegelijkertijd mee naar het rijk van diepe emoties. Amouage unisex parfum is ideaal voor iedereen die een geur met vertrouwen draagt en het ziet als meer dan alleen een mooi accessoire. Een Amouage unisex parfum is een kunstwerk dat het leven verrijkt. De krachtige parfums omhullen je met bloemige, rokerige, kruidige, houtachtige en frisse geuren. Je kunt Amouage unisex parfum online kopen in onze winkel.

Het parfumhuis Amouage

Oman is een van de bakermatten van de parfumcultuur. Kostbare ingrediënten komen uit het Oosten, waar mensen al in de oudheid hun leven verfraaiden met geurend water. Oman is de thuisbasis van oud, het gefermenteerde hout van de adelaarsboom, evenals de zeldzame rotsroos, mirre en zilveren wierook. Lange tijd werd de kunst van het parfumeren echter vergeten in Oman: Tot Sultan Qaboos bin Said in de jaren 1980 besloot om deze traditie nieuw leven in te blazen. Hij gaf een lid van de koninklijke familie, Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said, de opdracht om een parfum te creëren. Dit markeert de geboorte van Amouage. Het kunstmatige woord verwijst naar een verbinding tussen de parfumtraditie van het Oosten en het Westen. Het is een samenvoeging van het Franse woord "amour" en het Arabische woord "amwaj", wat "golf" betekent. Deze combinatie symboliseert wat Amouage wil bereiken: golven van gevoelens en liefde opwekken. De eerste geur, Amouage Gold, is een groot succes. Het luxemerk is nu een van de beste parfumhuizen ter wereld. De sterke geuren vallen in de smaak bij Europese neuzen, die het vakmanschap waarderen van deze buitengewone creaties die indruk willen maken met hun complexiteit. In de Arabische wereld is Amouage al lang een gevestigde waarde in de Olympus van de geuren.

Amouage heeft al vele decennia uniseks parfums in haar assortiment. Vooral de oergeuren laten zich niet graag indelen naar geslacht. Als je online zoekt naar Amouage unisex parfum, vind je de volgende samenstellingen en collecties:

- Amouage Library Collection: deze meesterwerken zijn een eerbetoon aan creativiteit en zijn geïnspireerd op het ervaren en voelen van kunstwerken die de ziel raken. De chypregeur Opus I opende de Library Collection in 2010 en is geïnspireerd op een pelgrimstocht op zoek naar kennis, die met de fougère Opus II leidt naar de bibliotheek waaraan de collectie haar naam ontleent. De bloemig-oriëntaalse Opus III is een eerbetoon aan kunst en wetenschap, die de weg uit de duisternis van onwetendheid verlichten. Naast deze reis van kennis probeert het kruidig-groene Amouage unisex parfum Opus VII harmonie en intensiteit naast elkaar te zetten en is Opus IX geïnspireerd op de opera La Taviata. Opus XI richt zich op adelaarshout, dat zo belangrijk is voor de olfactorische ervaring.

- Amouage Renaissance Collection: Wie een Amouage uniseks parfum uit deze collectie koopt, gaat op reis naar het sultanaat Oman.

o Amouage Ashore neemt je mee naar de kust van Ra's al-Jinz. In de hitte van midzomer komen de geuren van de zee en het hete zand samen. Bloeiende jasmijnstruiken en subtiele rozen wuiven rond de kliffen met hun zoete, bloemige geur. De geuren van kruiden en warme houtsoorten stijgen op in de hitte. Licht rokerige accenten handhaven de spanning van de geur. Deze geur is een must voor alle jasmijnliefhebbers!

oMeander van Amouage is het uniseks parfum dat zijn naam eer aan doet. Het is niet makkelijk om de vele nuances die de geur in zijn loop onthult in woorden uit te drukken. Het meandert, speelt met de zintuigen en verandert van richting. Het neemt je mee naar een weelderig groen bos waar mist opstijgt en heldere beekjes vrolijk stromen. De geur heeft vele nuances, een omhullende poederigheid en romigheid dragen de geur. Meander is een geur die uitnodigt om lekker tegenaan te kruipen en je omhult met zachtheid en een gevoel van welzijn.

Het Amouage Rose Incense unisex parfum is het tegenovergestelde. Het is bloemig, harsachtig en rokerig. Het combineert de delicatesse van de roos met de koele elementen van rook. Deze krachtige combinatie maakt de geur tot een hypermodern kunstwerk. Rose Incense staat in de traditie van het huis Amouage omdat het een verhaal vertelt: de contrasterende elementen van roos en wierook symboliseren onschuld en kracht. Wierook heeft twee kanten: een verleidelijke en een koele. Het kan aantrekken en afstoten. Het blijft vaag. In dit parfum toont de roos haar schoonheid in het omhulsel van de wierook. De twee geuren worden gecombineerd door inkt, wat een balancerend en neutraal effect heeft. Deze geur is geschikt voor mensen die zich bewust zijn van hun eigen kracht en die willen laten zien. De geur blijft lang hangen en verspreidt een aura van mysterie.

Luxe in zijn puurste vorm

Unisex parfum van Amouage is kunst tot in het kleinste detail. Van de hoogste kwaliteit ingrediënten tot de creatie en de handgemaakte flacons, bij Amouage wordt niets aan het toeval overgelaten. Amouage is luxe in zijn puurste vorm. Geselecteerde en uiterst kostbare geuressences worden gemengd in een complex proces om parfums te creëren die de traditionele kunst van het parfumeren combineren met een innovatieve benadering. Amouage wil niets kopiëren dat al bestaat. Niet alleen Amouage unisex parfum is het resultaat van een lang proces van gepassioneerde kunstenaars en meester-ambachtslieden. Het resultaat zijn niet alleen geuren, maar ervaringen die het leven subliem maken. Amouage unisex parfum wordt gekocht door mensen die hun uniciteit willen benadrukken. De zorgvuldig geselecteerde flacons doen niet onder voor de geuren. Er zijn drie basisvormen, die worden gekenmerkt door mondgeblazen glas en elegante sluitingen. Elk parfum krijgt een speciale kleur, een kleurverloop of een ander detail dat het onderscheidt van andere geuren. Niet voor niets wordt Amouage ook wel "het geschenk van koningen" genoemd.

Een geschenk aan de wereld

Een uniseks Amouage parfum is een geschenk aan de wereld. De exquise composities van het nichemerk passen misschien niet bij elke smaak, maar voor wie ervan houdt is het een geurparadijs. De ongeëvenaarde luxe die de geuren met zich meebrengen is een koning waardig. Als je van jezelf een koning of koningin wilt maken of een heel speciaal cadeau wilt geven aan een geliefde, dan kun je unisex parfum goedkoop kopen in onze online shop Amouage.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Amouage in vergelijking met de SRP