Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het feit dat er uitgerekend in het Midden-Oosten geen luxemerk voor parfums bestond, zat de sultan van Oman erg dwars. Verleidelijke geuren maken immers deel uit van de lange geschiedenis van de regio. Dus lanceerde hij Amouage. Het huis is nu wereldberoemd om zijn exquise en hoogwaardige geuren.

Meer info

Koop Amouage Parfum goedkoop

Meer info +

Amouage: Parfum van majestueuze goedheid

Amouage is een internationaal luxemerk en het enige uit Arabië. Kostbare grondstoffen vormen de basis voor de rijke, weelderige geuren. De sensualiteit en de kracht van deze parfums zijn ongeëvenaard op de internationale markt. Amouage combineert de aroma's van het Oosten met die van de rest van de wereld. Het resultaat zijn overweldigend expressieve parfums die zich duidelijk onderscheiden van de rest. Zij geven hun dragers een open, zelfbewuste charme. Amouage Perfume spreekt kosmopolitische consumenten aan die de meesterlijke geurcomposities weten te waarderen en iets speciaals, iets buitengewoons willen dragen.

De naam Amouage is samengesteld uit het Arabische woord "Amwaj" voor "golf" en het Franse "Amour" voor "liefde". Deze "golven van liefde" of "golven van gevoelens" worden verondersteld de geuren van Amouage weer te geven. Tegelijkertijd is de naam een link tussen twee centra van de parfumerie: Frankrijk en Arabië. Amouage gebruikt alleen de zuiverste en hoogste kwaliteit ingrediënten van over de hele wereld voor haar magische geuren. U kunt een Amouage parfum online kopen in onze Amouage online shop.

Fijne geuren zijn onlosmakelijk verbonden met het Oosten

Sinds de oudheid hebben oosterse geuren vrouwen en mannen verrukt met hun buitengewone aroma's, maar mettertijd zijn ze bijna vergeten. Sultan Quaboos bin Said, de absolute heerser van Oman, besluit 35 jaar geleden deze traditie nieuw leven in te blazen en geeft een ander lid van de koninklijke familie de opdracht een waardig parfum te creëren. Geld is geen probleem, want Oman is rijk aan olie- en gasvoorraden.

In 1983 werd deze taak toevertrouwd aan de beste parfumeur van de wereld van dat moment, Guy Robert. Hij had eerder parfums gecreëerd voor Dior, Gucci of Hermès. Guy Robert gebruikte de uitzonderlijke rijkdommen van het land om het eerste parfum Amouage te creëren: traditionele essences van mirre, jasmijn en sandelhout, maar ook rotsroos, die alleen groeit in de moeilijk toegankelijke bergen van Oman, of zilverwierook. Deze laatste groeit in de provincie Dhofar en wordt al eeuwenlang beschouwd als de beste wierook ter wereld. Zo wordt het Amouage parfumgoud gemaakt van meer dan 120 ingrediënten. In die tijd was het het kostbaarste parfum ter wereld.

De Sultan gaf het als geschenk aan staatsgasten, waaronder Prins Charles. Hij laat de fles, gemaakt van sterling zilver en versierd met 24-karaats goud en edelstenen, tentoonstellen in het Buckingham Museum. Van veel aristocraten en beroemdheden wordt gezegd dat ze liefhebbers zijn van Amouage.

Amouage Perfume komt in fantasierijke collecties

Als u online naar Amouage parfum zoekt, zult u rijke en elegante geurcomposities vinden, gedragen door geselecteerde akkoorden. De basis hiervoor zijn de beste natuurlijke ingrediënten.

- Het eerste Amouage parfum dat wordt uitgebracht is het zeer succesvolle Amouage Gold. Het opulente parfum is gemaakt voor grote avonden. Warme, verleidelijke noten dragen deze geur, die geborgenheid, welzijn en luxe uitstraalt.

- Dia is even succesvol. Het parfum Amouage verschijnt in varianten voor vrouwen en mannen en verrijkt elke dag met zijn lichte, karaktervolle geurcompositie. Niettemin is de geur zeer complex en gevarieerd, overtuigend met stijl en raffinement.

- Epic is gebaseerd op de essence oud van het gefermenteerde hout van de adelaarshoutboom. De intens geurende hars is een van de duurste natuurlijke harsen ter wereld. De buitengewone ingrediënten geven de heren- en damesgeuren hun unieke karakter. Aromatisch en levendig, begeleidt Epic zijn dragers de hele dag door.

- De inspiratie achter de Library Collection is de mysterieuze wereld van een oude bibliotheek. Menig schat verbergt zich achter de ruggen van boeken, neemt je mee naar vergeten oorden en toekomstige werelden, vermengt persoonlijke verhalen met onbekende avonturen. De Library Collection van Amouage Parfum is een bibliotheek van geuren. Het bestaat uit composities, elk aangeduid als een opus en onderscheiden door een Romeins cijfer, die een horizonverbredende geurbeleving overbrengen. Zij volgen geen mode, zij zijn tijdloos, zoals de eerbiedwaardige boeken van een oude bibliotheek. De geuren van de Library Collection zijn uniseks en combineren bekende geuren met extravagante akkoorden, waardoor ze klassiek en nieuw tegelijk zijn. Zo'n Amouage parfum is gunstig voor mensen die nieuwsgierig de wereld van een van de meest luxueuze parfumfabrikanten willen verkennen.

- De Midnight Flower Collection bestaat uit de geurcomposities Beach Hut, Bracken en Sunshine, die verkrijgbaar zijn als heren- en damesparfum. De collectie is geïnspireerd op de hippiebeweging van de jaren '60 en '70 en vertaalt haar levensvreugde en lichtheid olfactorisch. Een zeker verlangen naar vrede en rust geeft de geuren een lichte ambivalentie en diepte.

- De vrouwelijke Secret Garden Collection is meer dan alleen Amouage parfum. Bodylotions en haarmist maken de collectie compleet. De nadruk ligt op oorspronkelijke vrouwelijkheid, liefdevol en verleidelijk tegelijk, even toegewijd als onafhankelijk. De geuren in deze Amouage serie worden gekenmerkt door bloemige noten en vallen buiten de gebruikelijke trends. Tijdloos vrouwelijke impressies blijven onaangetast door de huidige invloeden en roepen een staat van zuiverheid en romantiek op, een essentie ook van de moderne vrouw. Immers, "geheime tuinen", de vertaling van de titel van de bundel, zijn ook altijd een toespeling op het paradijs.

Alle liefhebbers van luxe en extravagantie kunnen Amouage parfum tegen een lage prijs kopen als ze een kijkje nemen in onze online shop.

Beleef Amouage Parfum

Voor al wie geen genoeg kan krijgen van Amouage parfum, biedt het merk iets heel bijzonders: in Muscat, de hoofdstad van Oman, heeft het label een bezoekerscentrum dat een exclusief inzicht biedt in het creatieve proces waarin de unieke geuren tot stand komen. In het ultramoderne parfumatelier werken de getalenteerde parfumeurs niet alleen aan nieuwe formules, de fijnste Amouage parfums worden hier met de hand en met veel oog voor detail gecreëerd.

Het elegante pand is het zenuwcentrum en het hart van het nichemerk en is voor parfumkenners een hoogtepunt van een bezoek aan het Sultanaat.

Van nieuwkomer tot nationaal icoon

De fijnste ingrediënten, de hoogste normen in de kunst van het parfum maken en de exquise flacons maken van Amouage Parfum een waarlijk majestueuze ervaring. "The Gift of Kings" - "The Gift of Kings": Deze slogan siert al heel lang de verpakking van de parfums. Enerzijds zinspeelt het op de prominente oorsprong van het merk, maar anderzijds is het ook een uitdrukking van de uitzonderlijke kwaliteit van de parfums. Amouage is in Oman een nationaal symbool geworden, vergelijkbaar met Chanel in Frankrijk. De indrukwekkende geuren creëren werelden die onnavolgbaar zijn. Als je op zoek bent naar iets speciaals, moet je Amouage parfum kopen.

Damesparfum +

Het luxemerk uit Oman verrukt de dameswereld met ongewone en uiterst nobele parfums. Amouage gebruikt alleen de beste ingrediënten bij de productie, en de parfumeurs van het huis hebben grotendeels de vrije hand bij het ontwerpen van nieuwe en extravagante elixers.

Amouage Damesparfum: uniek en luxueus

Parfum is magisch. Het wekt herinneringen op en roept tegelijkertijd een nieuwe levenshouding op. Parfum is muziek. Het evolueert, soms is het een dramatisch begin, soms een verrassende wending die de olfactorische ervaring bepaalt. Parfum is luxe. Het onnavolgbare samenspel van de meest kostbare geuren vereist zowel vakmanschap als artistieke vaardigheid. Een Amouage damesparfum combineert de beste ingrediënten, het grootste vakmanschap en het genie van een artiest.

De geuren zijn vaak geïnspireerd op opera's of films. Ook daar worden de meest opvallende situaties bepaald door een gevoel. Het uitfilteren van deze individuele momenten en ze vastleggen in een geur is de kunst van Amouage. Een damesparfum Amouage is ook bedoeld om je mee te nemen naar andere werelden en nieuwe werelden te creëren. Vrouwen die een damesparfum Amouage kopen, trakteren zichzelf op een luxueus en buitengewoon parfum dat hun uniciteit onderstreept.

Amouage Damesparfum: luxueuze noten voor vrouwen met aspiraties

Vooral voor ongewone geurbelevingen is een vrouwenparfum van Amouage gunstig; vrouwen kunnen het in onze winkel kopen. Als je online op zoek gaat naar Amouage damesparfums, vind je geuren die op verschillende niveaus met aroma's spelen en je verrassen met hun ongewone composities. De geurbeleving is vaak magisch omdat de karakteristieke geurakkoorden niet te vatten zijn:

-De klassieker bij uitstek is het Amouage damesparfum Gold Woman. Het eerste parfum van het merk begint zijn oriëntaalse geurreis met roos, lelietjes-van-dalen en wierook in de topnoot. Mirre, iris en jasmijn vormen samen een mysterieuze hartnoot die wordt ondersteund door ambergris, civet, sandelhout, muskus en ceder in de basis.

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het merk, werd Amouage Jubilation 25 Woman gecreëerd. Het is sindsdien een van de klassiekers van het luxemerk geworden en wordt door velen als een meesterwerk beschouwd. De nobele compositie van frisse citrus- en dragonnoten in de kop, met een hartnoot van davana-olie en labdanumhars wordt gedragen door een basisnoot van roos, amber, muskus en hout. Het resultaat is een zeer vrouwelijke, verleidelijke geur. Een vrouwenparfum Amouage dat vooral zelfbewuste vrouwen flatteert.

-De uitnodigende frisse topnoot van Reflection Woman wekt de zintuigen als een vroege zomerochtend: fresia, bladgroen en moeraswaterveer luiden de geur in. De witte bloemenessences van ylang-ylang, magnolia en jasmijn definiëren de hartnoot met weelderige rijkdom. De houtachtige, licht muskusachtige basisnoten geven de geur zijn diepte en verfijning. De damesgeur Amouage is fris en bloemig tegelijk, maar niet speels en licht. De drager kent de vergankelijkheid van tere bloesems. Hun schoonheid is prachtig, maar hun kracht komt van de aarde.

- Amouage Journey Woman neemt je mee op een reis naar het onbekende. Alberto Morillas en Pierre Negrin lieten zich inspireren door de Chinese film noir uit de jaren twintig. De geurbeleving moet dus charmant en gevaarlijk tegelijk zijn. Osmanthusbloesem, jasmijnthee, abrikoos, honing en kardemom zorgen voor de topnoten. De hartnoten zijn bloemig met hints van fresia, mimosa en jasmijn. Tabak, saffraan en muskus vormen een tegenwicht voor de bloemige lichtheid en geven kruidige, oriëntaalse accenten.

-Op elk gedicht is de schoonheid en helderheid te ontdekken van iets dat buiten ruimte en tijd staat. De roos inspireert Daniel Maurel tot de creatie van het damesparfum Lyric ( Amouage ): een klassieke, vrouwelijke geur. De kruidige topnoten van saffraan, gember en kaneel worden gevolgd door de bloemige noten van roos, geranium, ylang-ylang en orriswortel. De basisnoten van vetiver, eikenmos, sandelhout en tonkaboon voegen warme, weelderige geurnoten toe.

-Honour Woman is de olfactorische realisatie van Giacomo Puccini's opera Madame Butterfly. Onschuld, trouw, gevaar en geheime liefde worden vertegenwoordigd door de geuressences van anjer, jasmijn, tuberoos en gardenia. Wierook, amber, vetiver en opoponax symboliseren het tragische einde. Deze aantrekkelijke geur betovert met een bloemig karakter afgewisseld met kruidige en houtachtige noten. Ze geven het iets onverwachts en extravagants.

Edele flacons met een Omaans tintje

Een damesparfum van Amouage is in principe vrij complex en intens. Het voert de drager mee naar fabelachtige werelden, net als in de Arabische Nachten, en verrijkt de zintuigen met zijn olfactorische geschiedenis en uitmuntende kwaliteit. Zelfs het oog wordt gunstig beïnvloed door een Amouage vrouwenparfum. De kostbare flacons, gemaakt door Asprey in Londen, zijn net zo geraffineerd vormgegeven als de parfums zelf. Kostbaar kristalglas is zo ontworpen dat het past bij de geschiedenis van de geuren, en vergulde elementen zijn niet ongewoon. De kap doet denken aan de Grote Moskee in Muscat, en op de top prijkt een Swarovski-kristal of halfedelsteen. Deze uiterlijke en innerlijke schatten van Amouage damesparfums raken de ziel en geven haar een gevoel van welzijn. In onze winkel kunt u Amouage damesparfum online kopen.

Herenparfum +

De naam Amouage van de Omaanse luxefabrikant is afgeleid van het Arabische woord voor golf - Amwaj - en het Franse woord voor liefde - Amour. De geuren uit het Midden-Oosten zijn altijd zeer extravagant en bestaan uit de fijnste noten. Als uit de Arabische Nachten.

Herenparfum van Amouage: elegantie voor de man van de wereld

Amouage Mannenparfum is een van de meest verfijnde dingen die een man kan dragen. De beste ingrediënten, waaronder vele uiterst zeldzame en kostbare geuren, vormen het uitgangspunt van een luxe parfum van Amouage. In samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs uit Genève, Parijs, New York en Grasse, creëert het merk onconventionele geurcreaties die zich onderscheiden van de rest. Dragers van Amouage herenparfums zijn wereldse, sterke mannen die voor zichzelf kunnen opkomen en niet bang zijn om op te vallen.

Via een lang creatief proces heeft het label geurcomposities uitgeslepen tot ze perfect het gevoel of de ervaring weergeven die als inspiratie dient. Dit verklaart de rijke waaier van verschillende geurbeelden die het innerlijke leven van een man verbeelden door middel van fabuleus parfummeesterschap. Grootse entrees, rustige momenten van terugtrekking, noodlottige momenten of avontuurlijke reizen: voor elke gelegenheid is er een Amouage herenparfum dat een gunstige uitwerking heeft op zijn drager en zijn charisma onderstreept. In onze winkel kunt u Amouage herenparfum online kopen.

Onvergelijkbare geuren

Als u online zoekt naar Amouage herenparfums, kunt u parfums ontdekken die indruk maken door hun complexiteit en rijkdom aan variëteiten. Een Amouage herenparfum combineert verschillende geurkarakters: dit is wat Amouage uniek maakt. In de grote selectie van Amouage herenparfums in de online shop kan iedereen een favoriet parfum vinden:

-Het onvoorspelbare en tegelijk onvermijdelijke noodlot wordt geparodieerd in Amouage Fate Man. Omdat een einde ook altijd een nieuw begin is. De geur is kruidig-oriëntaals, de stemming licht mysterieus en toch vastbesloten om van vrijheid te houden. Het begint met een kruidige, verkwikkende topnoot van saffraan, gember en mandarijn. De hartnoten van wierook, roos en lavendel zijn stevig verbonden met het heden, terwijl de basis van cederhout, sandelhout, muskus en tonkaboon Fate een mysterieuze diepte geeft.

Het zoet-bloemige Amouage herenparfum Sunshine Man leeft van de contrasten van frisheid en sensualiteit en is allesbehalve een puur zomerparfum, zoals de naam doet vermoeden. Het toont eerder de contrasten tijdens een zonsverduistering, het contrast tussen intense duisternis en extreem licht. Het parfum verenigt deze tegenstellingen - net als de man die het draagt. De topnoten van lavendel, sinaasappel-brandy en strobloem barsten van energie. Bergamot, nootmuskaat, salie en jeneverbes vermengen zich als hartnoten. Cederhout, tonkaboon en vanille vormen de basis. Ze geven de sensualiteit en de donkere kant van dit parfum weer.

Als een dierbare herinnering kruipt Amouage Beloved Man in het hart van de drager en zeker in dat van zijn geliefde vrouw. De geur Amouage voor mannen is bedoeld om ons te herinneren aan de diepe gevoelens die we hebben voor geliefden. De topnoten van zwarte peper en kardemom geven vorm aan het kruidige karakter, terwijl de hartnoten gedragen worden door bloemen als jasmijn en geranium. De basisnoten brengen de aromatische geur van Atlas ceder, muskus, vetiver, patchoeli en guaiac hout. Over het geheel genomen ontvouwt zich een kruidig-houtige geur, uitgesproken warm en sensueel.

-Het Figment Man parfum, uitgebracht in 2017, behoort tot een nieuwe generatie Amouage van mannengeuren. Het is nog steeds opulent, maar een beetje minder oosters. Parfumeur Annick Ménardo speelt met contrasten, met een illusie van iets dat vertrouwd is en tegelijkertijd onontdekt. De frisse bloemige topnoten van geranium, roze peper en citroen brengen lichtheid, maar de hartnoten zijn gespannen met aromatisch sandelhout, vetiver en dierlijke noten. De basisnoten zijn houtachtig en aards, waardoor dit parfum mannelijk en zelfverzekerd is.

-Chaos en wanorde lijken Amouage Interlude Man te domineren, maar in het hart is er dit rustige moment van harmonie. Bergamot, oregano en piment beloven een wilde opening. Opoponax, wierook, cistus en amber, daarentegen, zijn nuchtere geuren die de chaos tegengaan. De basisnoten van arendshout, patchoeli, sandelhout en leer completeren de diepe sereniteit en sublieme harmonie van het parfum. Mannen die deze Amouage mannengeur opdoen, dragen een opwindende mannelijke geur, divers en sterk.

Amouage is bekroonde luxe

Amouage Mannengeur wordt vervaardigd in de buurt van de hoofdstad Muscat in Oman. Sib is de thuisbasis van de fabriek, het hoofdkantoor en een bezoekersshowroom. Naast de winkels in Muscat heeft Amouage eigen winkels over de hele wereld, onder meer in Milaan, Parijs, Rome, Kuala Lumpur en Dubai. Niet alleen Amouage herenparfums worden verkocht in Londen bij Harrods en Selfridges, in New York bij Bergdorf Goodman, Lane Crawford in Hong Kong of de KaDeWe in Berlijn. En in onze online winkel kunt u uw Amouage herengeur tegen een lage prijs kopen. Dat Amouage een van de edelste merken ter wereld is, blijkt uit de toekenning van de prijs "Sterproduct van het Jaar". Deze huldiging van bijzondere luxegoederen vindt elk jaar plaats in Cannes. Amouage is de enige parfumfabrikant die niet in de VS, Europa of Japan is gevestigd en deze prestigieuze prijs heeft gewonnen. Deze hoge standaard kenmerkt het merk vandaag de dag nog steeds en stelt het in staat om voortreffelijke parfums te produceren.

Een nobele flacon met een knipoog naar de traditie

Zulke nobele geuren vragen om een even buitengewone verpakking. In een kunstig ontworpen, dikke kartonnen doos is de uitgebreide flacon veilig opgeborgen in een bed van fluweel. De glazen flesjes van de parfums hebben verschillende kleuren en dessins. Elke Amouage herengeur is versierd met een dop in de vorm van een khanjar-pommel van de traditionele Omaanse dolk. Een halfedelsteen of Swarovski-kristal bevindt zich in het midden van de dop. Alleen al voor deze fabelachtig mooie verpakking is het de moeite waard om een Amouage herenparfum te kopen. Maar uiteindelijk is het de inhoud die telt, en die vindt wereldwijd steeds meer liefhebbers.

Unisex-Parfum +

Het Omaanse luxelabel Amouage biedt ook al geruime tijd uniseks parfums aan. De unieke geuren geven dragers en draagsters een onvergelijkbaar aura. Maar met een uniseks parfum van Amouage spinnen de parfumeurs ook altijd een verhaal dat met alle zintuigen kan worden ervaren.

Amouage Unisex parfum: luxe voor de neus

Een uniseks parfum ( Amouage ) verandert elk moment in een expressie van magie en schoonheid. De uniseks geuren van het unieke parfumhuis uit Oman begeleiden bij speciale gelegenheden. De sillage en houdbaarheid van de geuren zijn bovengemiddeld en niet voor mensen die van discrete geuren houden. Hier ligt de nadruk duidelijk op de excentrieke uniciteit van een geur en dat wordt gevierd! Geen enkel uniseks parfum van Amouage is zoals het andere, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: hun complexiteit. In de loop der tijd evolueren de geuren, nodigen ze u uit op reis naar de mooiste streken ter wereld en voeren ze u tegelijkertijd mee naar het rijk van diepe emoties. Amouage Unisex parfum is gunstig voor al wie een parfum met zelfvertrouwen draagt en er meer in ziet dan een leuk accessoire. Een uniseks parfum van Amouage is een kunstwerk dat het leven verfraait. De sterke parfums omhullen met bloemige, rokerige, kruidige, houtachtige maar ook frisse geuren. In onze winkel kunt u Amouage unisex parfum online kopen.

Het Parfumhuis Amouage

Oman is een van de bakermatten van de parfumcultuur. Kostbare ingrediënten zijn afkomstig uit het Oosten, waar de mensen al in de oudheid geparfumeerd water gebruikten om hun leven te verfraaien. Oman is de thuishaven van oud, het gefermenteerde hout van de adelaarsboom, alsook van de zeldzame rotsroos, mirre of zilveren wierook. De kunst van het parfumeren was echter lange tijd vergeten in Oman: Tot Sultan Qaboos bin Said in de jaren tachtig besloot deze traditie nieuw leven in te blazen. Hij gaf een lid van de koninklijke familie, Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said, opdracht een parfum te creëren. Dit is de geboorte van Amouage. Het kunstmatige woord zinspeelt op een verband tussen de parfumtraditie van het Oosten en het Westen. Het is een samenvoeging van het Franse woord "Amour" en het Arabische woord "Amwaj", ruwweg "golf". Deze combinatie symboliseert wat Amouage wil bereiken: golven van emotie en liefde opwekken. De eerste geur, Amouage Gold, is een groot succes. Intussen is het luxemerk een van de beste parfumhuizen ter wereld. De sterke geuren spreken Europese neuzen aan die de kunstzinnigheid waarderen van deze buitengewone creaties die door hun complexiteit proberen te overtuigen. In de Arabische cultuur is Amouage al lang een gevestigde waarde in de Olympus van de geuren.

Amouage heeft al vele decennia uniseks parfums in zijn gamma. Vooral de oud geuren laten zich niet vastpinnen op het geslacht waartoe ze behoren. Als u Amouage Unisexparfum online zoekt, vindt u de volgende samenstellingen en collecties:

- Amouage Library Collection: Deze meesterwerken zijn een eerbetoon aan de creativiteit en geïnspireerd door het ervaren en voelen van kunstwerken die de ziel raken. De chypregeur Opus I luidt de Library Collection in 2010 in en is geïnspireerd op een pelgrimstocht op zoek naar kennis. De fougère Opus II leidt naar de bibliotheek die de collectie zijn naam geeft. De bloemig-oriëntaalse Opus III is een eerbetoon aan zowel kunst als wetenschap, die onze weg verlichten uit de duisternis van onwetendheid. Naast deze kennisreis wil het kruidig-groene Amouage uniseks parfum Opus VII harmonie en intensiteit naast elkaar zetten, en Opus IX is geïnspireerd op de opera La Taviata. Opus XI concentreert zich op het adelaarshout dat zo belangrijk is voor de olfactorische ervaring.

- Amouage Renaissance Collection: Wie een Amouage uniseks parfum uit deze collectie koopt, maakt een reis naar het sultanaat van Oman.

o Amouage Ashore brengt je naar de kust van Ra's al-Jinz. In de hitte van de hoogzomer komen de geuren van de zee en het hete zand samen. Bloeiende jasmijnstruiken en subtiele rozen wuiven rond de kliffen met hun bloemig-zoete geur. De geuren van kruiden en warme houtsoorten stijgen op in de hitte. Licht rokerige accenten houden de spanning van de geur vast. Voor alle liefhebbers van jasmijn, is deze geur een must!

oMeander van Amouage is het uniseks parfum dat zijn naam eer aan doet. Het is niet gemakkelijk om de vele nuances die de geur in zijn verloop laat zien onder woorden te brengen. Het kronkelt, speelt met de zintuigen en verandert van richting. Het neemt u mee naar een weelderig groen bos waar mist opstijgt en heldere beekjes vrolijk stromen. De geur heeft vele nuances, een allesomvattende poederigheid en romigheid dragen de geur. Meander is een geur die uitnodigt tot behaaglijkheid, die je omarmt met zachtheid en een gevoel van welzijn.

Het unisex parfum Amouage Rose Incense is helemaal anders. Het is bloemig, harsachtig en rokerig. Het combineert de delicatesse van de roos met de koele elementen van rook. Deze krachtige combinatie maakt de geur tot een hypermodern kunstwerk. Rose Incense staat in de traditie van het huis Amouage, omdat het een verhaal vertelt: de contrasterende elementen van roos en wierook staan voor onschuld en kracht. Wierook heeft twee kanten: een verleidelijke en een koele. Het kan aantrekken en afstoten. Het blijft vaag. In dit parfum toont de roos haar schoonheid in de bedekking van de wierook. Beide geuren zijn verbonden door inkt, die een balancerend en neutraal effect heeft. Deze geur is geschikt voor mensen die zich bewust zijn van hun eigen kracht en die willen laten zien. De geur blijft lang in de kamer hangen en verspreidt een mysterieus aura.

Luxe in zijn zuiverste vorm

Unisex parfum van Amouage is kunst tot in het kleinste detail. Van de ingrediënten van de hoogste kwaliteit tot de creatie en handgemaakte flacons, op Amouage wordt niets aan het toeval overgelaten. Amouage is luxe in zijn zuiverste vorm. Geselecteerde en uiterst kostbare parfumessences worden in een complex proces gemengd om parfums te creëren die traditionele parfumerievaardigheden combineren met een innovatieve aanpak. Amouage wil niets kopiëren dat al bestaat. Niet alleen Amouage unisex parfum is het resultaat van een lang proces door gepassioneerde kunstenaars en meester-ambachtslieden. Zo ontstaan niet alleen geuren, maar ook ervaringen die het leven subliem maken. Amouage Unisex parfum wordt gekocht door mensen die hun uniciteit willen benadrukken. De geselecteerde flacons doen in geen enkel opzicht onder voor de geuren. Er zijn drie basisvormen, gekenmerkt door mondgeblazen glas en edele sluitingen. Elk parfum krijgt een speciale kleur, een kleurverloop of een ander detail dat het onderscheidt van andere geuren. Niet voor niets wordt Amouage ook wel "de gave der koningen" genoemd.

Een geschenk aan de wereld

Een Amouage unisex parfum is een geschenk aan de wereld. De exquise composities van dit nichemerk vallen misschien niet bij iedereen in de smaak, maar wie ervan houdt, zal ze een paradijselijk parfum vinden. De onvergelijkbare luxe die de geuren brengen is een koning waardig. Als u van uzelf een koning of koningin wilt maken of een geliefde een heel bijzonder cadeau wilt geven, kunt u unisex parfum goedkoop kopen in onze online winkel op Amouage.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Amouage in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.