Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een parfum van Widian combineert de aroma's van het Oosten met de parfumkunst uit Frankrijk om unieke geuren te creëren die verrukken door hun uitzonderlijke duurzaamheid en sillage. De geurcollecties van het huis Widian zijn altijd kleine reisjes naar droombestemmingen.

Meer info

Koop Widian Parfum goedkoop

Meer info +

Widian Parfum - een reis door tijd en ruimte

Widian Parfum omarmt de contrasten van het Oosten en het Avondland in nobele, verbluffende geuren. Gemaakt van de edelste en kostbaarste grondstoffen van bloemen, hout en kruiden, geeft elke creatie een bepaald gevoel weer. Widian parfum overstijgt de grenzen van avond en ochtend en ook de grenzen van dames- en herengeuren. Elk Widian parfum kan, volgens de filosofie van het merk, door iedereen worden gedragen, ongeacht het geslacht. Want een geur is als een onzichtbare persoonlijkheid en ieder mens is uniek. Wie houdt van exquise geuren die niet op elke hoek te ruiken zijn, moet Widian parfum kopen. De basis van de parfums zijn traditionele Arabische geuressences zoals oud, wierook, amber en kostbare bloemen. In harmonie met de kunst van de Franse parfumeurs, vormen zij sensuele maar gracieuze geuren die ongeëvenaard zijn in de parfumwereld. Ze stralen elegante luxe uit door hun volmaakte kunstzinnigheid. Widian parfum is gunstig voor iedereen die de wereld van de geuren wil herontdekken.

tegengestelden die een eenheid vormen

Widian is in 2014 opgericht door Ali Aljaberi, aanvankelijk als parfumhuis AJ Arabia in Abu Dhabi. De jonge chemicus staat op het punt zijn master in management, communicatie en marketing af te ronden wanneer hij de gedachte aan een internationaal georiënteerde onderneming uit de Verenigde Arabische Emiraten niet van zich kan afschudden. In 2012 geeft hij zijn zekere baan op. Zonder voorkennis of contacten in de parfumindustrie, begint hij op eigen houtje de parfumerie te verkennen en aan zijn eigen visie te werken. Voor een parfum heeft hij een inspiratiebron nodig en hij vergelijkt het creëren van een parfum met het creëren van een schilderij. Hij vertaalt deze inspiratie in een geur, want achter elke inspiratie zit een gevoel. Ali Aljaberi investeert zijn eigen geld in de productie van de eerste monsters. Op die manier slaagt hij erin een investeerder aan te trekken. Begin 2014 lanceert hij het eerste Widian parfum Black Collection I bij Harrods in Londen. Sinds 2016 zijn de nobele geuren verkrijgbaar in luxe warenhuizen in 35 landen. In onze online winkel kunt u Widian parfum goedkoop kopen.

Met zijn geuren wil Ali Aljaberi de olfactorische werelden van het Westen en het Oosten met elkaar verbinden. Wat, zoals hij toegeeft, niet altijd gemakkelijk is. Omdat de geuren van Arabië veel sterker en zwaarder zijn dan Europese nuances. Daarom gebruikt hij de voordelen van beide werelden om ze te verenigen in kunstig vervaardigde nicheparfums.

Wie online naar Widian parfum zoekt, vindt onder meer de volgende geuren:

- Widian Black Collection Black II: Het Widian parfum Black II uit de Black Collection begint met een gedistingeerde zoetheid en de geur van pruimen en mandarijn. Daarna ontwikkelt het eau de parfum een heerlijke romigheid die doordrenkt is met houtsoorten. Het komt van sandelhout, roos en muskus in de hartnoten. De basis verdiept de kalmerende warmte en zachte verleidelijkheid met vanille en mos. Widian Black II creëert een subtiele geur met zijn oriëntaalse nuances en de frisse noten van mandarijn en mos, die doen denken aan de zielsbevredigende aroma's van het kerstseizoen.

- Widian Black Collection Black IV: Het Widian parfum Black IV maakt ook deel uit van de Black Collection. Het Eau de Parfum voert u mee naar de zomerhitte in het zuiden van Frankrijk. Het combineert de diverse geuren van een wekelijkse markt op een spontane manier. Het resultaat is een geur die vreugde en levensvreugde uitstraalt en het gevoel van een nieuwe, opwindende liefde vastlegt. Bergamot, pruim en zwarte bes openen de geur fris, fruitig en licht zoet. Dan ontvouwt de geur zijn ware kracht, imponerend met uitzonderlijke duurzaamheid en sillage. Een prachtig boeket van rozen en witte bloesems laat de zachte elegantie van de geur tot bloei komen. Een vleugje verleiding ontstaat in de basisnoot met leer, sandelhout, vanille en muskus.

- Widian Velvet Collection Hili: Als een fantasierijke tuin ontvouwt zich het Widian parfum Hili uit de Velvet Collection. Het eau de parfum begint energiek met bergamot, roze peper, koriander en kaneel en wekt direct een sterk, passioneel gevoel op. Verleidelijke ylang-ylang doet mee, met jasmijn, tuberoos en tiare ontvouwt zich een weelderige geur als in een tropische tuin. De romigheid die typisch is voor Widian wordt gecreëerd in de basisnoten van amber, sandelhout, vanille en kokosmelk. Maar met cederhout, patchoeli en tabaksblad krijgt de geur even rokerige als houtachtige noten. Over het geheel genomen is dit een geur die alle facetten van de liefde weerspiegelt. De vurige fase, de tedere kant en de diepe verbondenheid.

- Widian Velvet Collection Liwa: Veelgelaagd en fascinerend is het Widian parfum Liwa uit de Velvet Collection. Vernoemd naar de Liwa Oase in Abu Dhabi, belichaamt dit Eau de Parfum de uitstraling van een oase. Zintuiglijke indrukken schommelen tussen verbeelding en waarheid. De verwachting van frisheid wordt opgeroepen door bergamot. Het verlangen naar een rustplaats, vol sensualiteit en mysterie, komt voort uit de mix van jasmijn, fresia en saffraan. De licht bittere noot en de kruidigheid van artemisia houden de zoetheid in toom. Bloemige nuances zitten in de hartnoot, die zacht gecombineerd worden met amber en zeer aantrekkelijk zijn. In de basisnoot bundelen oud, patchoeli, vetiver, cederhout en sandelhout hun krachten. De geur wordt diep, blijft harmonieus en oud speelt op de voorgrond. Liwa is geen zware geur, maar wel een die verslavend is.

Hulde aan een gebouw

De flacons van Widian Parfum zijn geïnspireerd op de Sheikh Zayid Moskee. De indrukwekkende architectuur van de op zeven na grootste moskee ter wereld, die in 2007 in Abu Dhabi werd geopend, komt tot uiting in de vorm en decoratie van de flessen. Heldere lijnen en gebogen elementen vormen een eenheid in dit buitengewone gebouw, net zoals Widian met zijn geurcreaties de geurgewoonten van het Oosten en het Westen verenigt. De bogen en zuilen van de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten zijn wit en uitbundig versierd met goud en sierlijke schilderingen. De flessen weerspiegelen deze weelde en gelijktijdige elegantie. Ze zijn nobel en fascinerend. Zij schijnen een oud geheim te verbergen dat zich opent voor wie zich onderdompelt in de geuren van Widian. De parfums van Widian in de online shop voeren iedereen die ze draagt mee naar een andere wereld.

Weelde en gratie

Widian Parfum slaagt erin een brug te slaan tussen de werelden. De geurenwerelden van het Oosten worden gekenmerkt door zware geuren waarvan de hoge kwaliteit ongeëvenaard is. De westerse geurenwereld gebruikt verschillende nuances om geuren een complexiteit te geven. De geuren van Widian omarmen beide werelden en vormen iets nieuws en fascinerends. Rijke bloemen kenmerken de parfums van Widian, evenals een zachte poederigheid en romigheid. De edelste geuren verenigen zich tot exquise kunstwerken. Opulent en delicaat tegelijk, buitengewoon en toch draagbaar voor iedereen. Koop Widian parfum online en herontdek de wereld van parfum!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.