Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

MineTan zelfbruiner en zonnecrème, die eerst alleen in professionele studio's te vinden waren, is nu ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. Van zelfbruinende mousse tot zonverzorging en spuitpistolen, het merk biedt alles wat je nodig hebt voor een gezonde bruine teint. De veganistische zelfbruiners van MineTan werken al na één uur

Meer info

MineTan Zelfbruiner goedkoop kope

Meer info +

MineTan Zelfbruiner - streeploze bruining en gezonde huid

De zelfbruiners van MineTan toveren de perfecte bruine kleur tevoorschijn zonder de huid bloot te stellen aan schadelijke UV-stralen. De unieke spray tan set MineTan Bronze Babe behaalt fantastische resultaten die niet onderdoen voor die van schoonheidssalons. De ultrafijne nevel bruint het lichaam en het gezicht volledig zonder strepen. MineTan Zelfbruiner is goed voor alle delen van het lichaam. De mousse bouwt een gewenste bruining op gedurende de inwerktijd. Zo bereikt de bruiningsmousse van MineTan tinten van zongekust tot donkerbruin. De geleidelijke zelfbruiners combineren lichaamsverzorging en zelfbruining. Met waardevolle ingrediënten zoals argan-, kokos- of hennepzaadolie voorzien ze de huid van veel vocht en verlengen zo de bruiningsresultaten. Alle zelfbruiners van MineTan gebruiken huidvriendelijke, PETA-goedgekeurde en veganistische ingrediënten. Ze zijn vrij van parabenen en gebruiken 100% natuurlijk DHA zonder de typische zelfbruinende geur. MineTan Zelfbruiners worden gekocht door vrouwen en mannen die veel waarde hechten aan een mooie, streeploze bruining en een perfect verzorgde huid.

Van professionele studio's tot thuisgebruik

De aanpak van MineTan is een combinatie van intensieve hydratatie voor een gezonde huid en een gelijkmatige bruining. Oorspronkelijk bood het bedrijf alleen professionele producten aan die in studio's werden gebruikt. Wie tegenwoordig online zoekt naar MineTan zelfbruiner kan ook producten voor thuis vinden die de mogelijkheid bieden om de huid naar wens te bruinen. De vakkennis van het merk komt terug in elk product van MineTan. Met de producten worden ook thuis professionele resultaten bereikt. De reden hiervoor zijn de ingrediënten, die in de eerste plaats gericht zijn op de verzorging van de huid. MineTan Zelfbruiners bevatten veel effectieve ingrediënten en antioxidanten die de huid voeden en hydrateren. Deze omvatten hyaluronzuur, kokoswater, diverse vitaminen en ceramiden. Want hoe gezonder en beter verzorgd de huid is, hoe natuurlijker het resultaat van de zelfbruiners van MineTan.

Een van de eersten op de markt die de 1-uur bruining ontwikkelde MineTan. In MineTan zelfbruiner werkt de formule al na een uur en leidt tot een lichte bruining. Hoe langer de zelfbruiner op de huid blijft, hoe intenser het resultaat. Zelfbruiners van MineTan drogen snel op de huid en laten geen oranje tinten achter. Als u een mooie bruine teint en een gezonde huid wilt, kunt u zelfbruiner goedkoop kopen in onze online winkel MineTan.

De juiste zelfbruiner

MineTan Zelfbruinende producten bieden verschillende manieren om de huid te bruinen. In principe veroorzaakt dihydroxyaceton (DHA, een eenvoudige suiker) een chemische reactie in de bovenste huidlaag, waardoor de huid bruin wordt. De klassieker is de bruiningslotion. Het kan gemakkelijk en nauwkeurig op alle delen van het lichaam worden aangebracht. De tanning handschoen van MineTan is de beste manier om de tanning mousse over een groot oppervlak aan te brengen. MineTan biedt verschillende tanning foams die verschillende resultaten bereiken. U moet altijd rekening houden met uw eigen huidskleur om een natuurlijk resultaat te bereiken. De mooiste bruining wordt bereikt wanneer de tint van de zelfbruinende lotion één tot twee tinten donkerder is dan uw eigen huidskleur. MineTan Zelfbruiner in sprayvorm zorgt voor een perfecte, naadloze bruining zonder vlekken op de handen met het bijbehorende spuitpistool uit de Bronze Babe Home Spray Tan Kit. Wie nog nooit een zelfbruinende spray heeft gebruikt, heeft misschien wat oefening nodig. Bij de spray speelt de afstand tot de huid een belangrijke rol en bepaalt mede de mate van bruining. Zelfbruinende druppels zoals MineTan Glow Drops Bronzing Drops combineren het dagelijkse verzorgingsritueel met de zelfbruiner. Voeg gewoon een paar druppels MineTan zelfbruiner toe aan uw cosmetica en ervaar een verzorgde, gebruinde huid. De verhouding tussen cosmetica en druppels bepaalt de mate van bruining.

Nauwkeurige resultaten die de moeite waard zijn

Een gelijkmatig gebruinde huid behoort tot het schoonheidsideaal van actieve, levenslustige mensen. Maar wie zijn huid blootstelt aan de zon, krijgt vaak te maken met vroegtijdige huidveroudering of beschermt de huid zo erg dat ze niet bruin wordt. Hier bieden de zelfbruinende producten van MineTan een prachtig alternatief. Ze toveren een mooie bruine kleur op de huid, ook al moet het snel gebeuren. De resultaten zijn al na een uur zichtbaar. Tegelijkertijd verzorgen de producten van MineTan de huid met veel waardevolle ingrediënten. De huid ziet er natuurlijk gebruind uit, vol vocht en elasticiteit. Naast MineTan zelfbruiner biedt het merk ook huidverzorgingsproducten aan. De MineTan Rapid Recovery After Sun Gel verzacht snel zonnebrand, de Tan Eraser verwijdert oude zelfbruiner in een paar minuten en bereidt de huid perfect voor op de volgende zelfbruiner. Met de verschillende producten van MineTan kan iedereen de juiste textuur en kleur vinden om een natuurlijk gebruinde huid te krijgen. Koop uw eigen MineTan zelfbruiner eenvoudig online in onze MineTan online shop en geef uw huid een gezonde bruine teint.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 67
toepassen
MineTan

MineTan Selbstbräuner: gelungener Tan mit schonenden Formeln

Vom irrsinnig dunklen Bräunungsmousse bis zur leichten Tönung, MineTan bietet Selbstbräuner, die auf hautfreundliche Inhaltsstoffe wie Argan- oder Kokosöl setzen.
MineTan

Individuelle Bräune auch zu Hause

Mit dem passenden Selbstbräuner kann jeder genau den Tan erzeugen, der zu einem passt. Ganz auf den eigenen Hauttyp und die eigenen Wünsche nach Farbe und Finish angepasst.
MineTan

Mehr als nur gebräunte Haut

Feines Rosenwasser im Gesichtsbräuner beruhigt die Haut und lässt sie strahlen. Illuminating Glow Drops oder Wonder Tan Bronzing Renewal vertiefen die Bräune und bereichern die Bronzer mit einer Vielzahl pflegender Stoffe.
MineTan

Pflegeprodukte von MineTan unterstützen die Bräune

Das MineTan Hydra Glow Sleep Serum erhält die Bräune und hilft bei der Regeneration über Nacht. Rapid Recovery Body Lotion und After-Sun-Gel sind für strapazierte Haut nach dem Sonnenbad willkommene Unterstützung.
MineTan

Für sportliche Typen

Ein Highlight von MineTan ist die Workout-Ready-Selbstbräunungsmousse. Ihre Bräune hält selbst intensive Fitnessstunden aus und verliert auch bei Schwitzen nicht ihre Tönung.