Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 128
toepassen
MineTan

MineTan Selbstbräuner: gelungener Tan mit schonenden Formeln

Vom irrsinnig dunklen Bräunungsmousse bis zur leichten Tönung, MineTan bietet Selbstbräuner, die auf hautfreundliche Inhaltsstoffe wie Argan- oder Kokosöl setzen.
MineTan

Individuelle Bräune auch zu Hause

Mit dem passenden Selbstbräuner kann jeder genau den Tan erzeugen, der zu einem passt. Ganz auf den eigenen Hauttyp und die eigenen Wünsche nach Farbe und Finish angepasst.
MineTan

Mehr als nur gebräunte Haut

Feines Rosenwasser im Gesichtsbräuner beruhigt die Haut und lässt sie strahlen. Illuminating Glow Drops oder Wonder Tan Bronzing Renewal vertiefen die Bräune und bereichern die Bronzer mit einer Vielzahl pflegender Stoffe.
MineTan

Pflegeprodukte von MineTan unterstützen die Bräune

Das MineTan Hydra Glow Sleep Serum erhält die Bräune und hilft bei der Regeneration über Nacht. Rapid Recovery Body Lotion und After-Sun-Gel sind für strapazierte Haut nach dem Sonnenbad willkommene Unterstützung.
MineTan

Für sportliche Typen

Ein Highlight von MineTan ist die Workout-Ready-Selbstbräunungsmousse. Ihre Bräune hält selbst intensive Fitnessstunden aus und verliert auch bei Schwitzen nicht ihre Tönung.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De zelfbruiners en zonverzorgingsproducten van MineTan, die in eerste instantie alleen verkrijgbaar waren in professionele studio's, zijn nu ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. Van zelfbruinende mousse en zonverzorging tot spuitpistolen, het merk biedt alles wat je nodig hebt voor een gezonde bruine teint. De veganistische MineTan zelfbruiners werken al na één uur.

Meer info

Koop MineTan zelfbruiner goedkoop

Meer info +

MineTan zelfbruiners - streeploos bruin en een gezonde huid

MineTan zelfbruiners toveren de perfecte bruine teint tevoorschijn zonder de huid bloot te stellen aan schadelijke UV-stralen. De unieke MineTan Bronze Babe spray tan set zorgt voor fantastische resultaten die niet onderdoen voor de resultaten in schoonheidssalons. De ultrafijne spray bruint lichaam en gezicht volledig streeploos. MineTan zelfbruiner is gunstig voor alle delen van het lichaam. De mousse bouwt de gewenste bruine teint op gedurende de inwerktijd. De zelfbruinende mousse van MineTan bereikt kleurtinten van zongebruind tot donkerbruin. De gradual zelfbruiners combineren lichaamsverzorging en zelfbruiner. Met waardevolle ingrediënten zoals argan-, kokos- of hennepzaadolie hydrateren ze de huid en verlengen ze het bruiningsresultaat. Alle MineTan zelfbruiners gebruiken huidvriendelijke, door PETA goedgekeurde en veganistische ingrediënten. Ze zijn vrij van parabenen en gebruiken 100% natuurlijk DHA zonder de typische zelfbruinende geur. MineTan zelfbruiners worden gekocht door vrouwen en mannen die waarde hechten aan een mooie, streeploze bruine teint en een perfect verzorgde huid.

Van professionele studio's tot thuisgebruik

MineTan combineert intensieve hydraterende verzorging voor een gezonde huid met een egale bruine teint. Oorspronkelijk bood het bedrijf alleen professionele producten voor gebruik in salons. Vandaag de dag vindt iedereen die online MineTan zelfbruiners zoekt ook producten voor thuisgebruik die de mogelijkheid bieden om de huid naar wens te bruinen. De vakkennis van het merk is verwerkt in elk MineTan product. Met de producten bereik je ook thuis professionele resultaten. Dit komt door de ingrediënten, die in de eerste plaats gericht zijn op de verzorging van de huid. MineTan zelfbruiners bevatten veel effectieve ingrediënten en antioxidanten die de huid voeden en hydrateren. Dit zijn onder andere hyaluronzuur, kokoswater, verschillende vitamines en ceramiden. Hoe gezonder en beter de huid verzorgd is, hoe natuurlijker het resultaat van MineTan 's zelfbruiners zal zijn.

MineTan was een van de eersten op de markt die de 1-uur bruining ontwikkelde. De formule in de zelfbruiners van MineTan werkt al na één uur en zorgt voor een lichte bruining. Hoe langer de zelfbruiner op de huid blijft, hoe intenser het resultaat. MineTan zelfbruiners drogen snel op de huid en laten geen oranje tinten achter. Als je een mooi bruin kleurtje en een gezonde huid wilt, kun je MineTan zelfbruiners goedkoop kopen in onze online shop.

De juiste zelfbruiner

MineTan zelfbruiners bieden verschillende mogelijkheden om de huid te bruinen. In principe veroorzaakt dihydroxyaceton (DHA, een eenvoudige suiker) een chemische reactie in de bovenste laag van de huid, waardoor de huid bruin wordt. Het klassieke product is bruiningslotion. Het kan gemakkelijk en nauwkeurig op alle delen van het lichaam worden aangebracht. De MineTan tanning mitt is de beste manier om tanning mousse op grote oppervlakken aan te brengen. MineTan biedt verschillende bruiningsschuimen die verschillende resultaten bereiken. Er moet altijd rekening worden gehouden met je eigen huidskleur om een natuurlijk resultaat te bereiken. De mooiste bruine teint krijg je als de tint van de zelfbruiner één tot twee tinten donkerder is dan je eigen huidskleur. MineTan zelfbruiner in sprayvorm zorgt voor een perfecte, naadloze bruining zonder de handen te kleuren met behulp van het bijbehorende spuitpistool uit de Bronze Babe Home Spray Tan Kit. Als je nog nooit met een zelfbruinende spray hebt gewerkt, heb je misschien wat oefening nodig. De afstand tussen de spray en de huid speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de mate van bruining. Zelfbruinende druppels zoals MineTan Glow Drops Bronzing Drops combineren het dagelijkse huidverzorgingsritueel met de zelfbruiner. Voeg simpelweg een paar druppels MineTan zelfbruiner toe aan je cosmetica en ervaar een verzorgde, gebronsde huid. De verhouding tussen cosmetica en druppels bepaalt de mate van bruining.

Nauwkeurige resultaten die gezien mogen worden

Een egaal gebruinde huid maakt deel uit van het schoonheidsideaal van actieve, levendige mensen. Mensen die hun huid blootstellen aan de zon hebben echter vaak last van vroegtijdige huidveroudering of beschermen hun huid zo erg dat deze niet bruint. Hier bieden de zelfbruiners van MineTan een prachtig alternatief. Ze toveren een mooie bruine teint op de huid, ook al moet het snel gebeuren. Het resultaat is al na een uur zichtbaar. MineTan producten voeden de huid met veel waardevolle ingrediënten. De huid ziet er natuurlijk gebruind uit, vol vocht en elasticiteit. Naast MineTan zelfbruiners biedt het merk ook huidverzorgingsproducten. De MineTan Rapid Recovery After Sun Gel verzacht snel zonnebrand, de Tan Eraser verwijdert oude zelfbruiner in slechts enkele minuten en bereidt de huid perfect voor op de volgende zelfbruiningssessie. Dankzij de verschillende producten van MineTan kan iedereen de juiste textuur en kleur vinden om een natuurlijk gebruinde huid te krijgen. Koop je eigen MineTan zelfbruiner eenvoudig online in onze MineTan online shop en geef je huid een gezonde bruine teint.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten