Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hoewel het merk Bois 1920 pas in 2005 werd opgericht, heeft het een aanzienlijk langere geschiedenis. De grootvader van oprichter Enzo Galardi, Guido Galardi, was al parfumeur. Vandaag de dag produceert Bois 1920 voortreffelijke geuren en gebruikt altijd alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Meer info

Koop Bois 1920 Parfum goedkoop

Meer info +

Bois 1920 - verleidelijke geuren uit Florence

In de jaren twintig veroverden jazz, geluidsfilms in de bioscoop en de eerste televisies de westerse wereld, nieuwe dansen inspireerden jongeren en de kunst stond zichzelf een ongekende openheid toe. In vele delen van Europa genoten de mensen welvaart als gevolg van de economische boom. Bois 1920 Parfum verbindt deze opwindende tijd met vandaag. Bois 1920 Parfum weerspiegelt joie de vivre, elegantie en extravagantie. Kostbare essences, oude recepten geïnterpreteerd op een eigentijdse manier, een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne processen maken van Bois 1920 Parfum een bijzonder parfum voor liefhebbers van buitengewone geuren. De geurcreaties van Bois 1920 Parfum zijn tijdloos en verfijnd. De fabrikant produceert ze in kleine batches, meestal met gebruikmaking van zuivere essentiële oliën. Bois 1920 Parfum is gunstig voor vrouwen en mannen die hun levensstijl combineren met plezier en gratie. De geuren van Bois 1920 onderstrepen het karakter, inspireren positieve stemmingen en verrukken de zintuigen.

Het talent dat een generatie overslaat

Sommige dingen in de wereld hebben tijd nodig voordat hun schoonheid volledig kan worden gewaardeerd. Het is hetzelfde met Bois 1920 parfum. Toen Guido Galardi in 1920 in de heuvels van Florence Toscaanse lavendel verzamelde om unieke geuren te creëren met zuivere essentiële oliën, droomde hij van een eigen parfumerie. Galardi kon zijn droom verwezenlijken en opende weldra de Bottega Italiana Spigo (BoIS), de "winkel voor Italiaanse lavendel". De kleine parfumerie werd al snel bekend onder liefhebbers van exquise geuren. Maar Guido Galardi kan niet lang in deze droom leven. Zijn zoon Renato is meer geïnteresseerd in psychologie, wiskunde en geneeskunde. Al in 1925 moet de Bottega Italiana Spigo weer sluiten.

Kleinzoon Enzo Galardi erft echter het talent van zijn grootvader en begint op 14-jarige leeftijd te leren van een groot kenner van de kunst van het parfumeren, Piero. Na vele jaren als parfumeur te hebben gewerkt, richtte hij in 2005 het merk Bois 1920 op. Geïnspireerd door de recepten van zijn grootvader creëert Enzo Galardi kunstzinnige en rijke geuren voor Bois 1920 perfume. De herinterpretatie van de oude familietraditie combineert de ideeën en gevoelens van een vervlogen tijdperk met de huidige inzichten en eisen. Misschien is het de combinatie van het verleden en het nieuwe die het recept is voor het succes van Bois 1920. In de online winkel kunnen geïnteresseerden een Bois 1920 parfum kopen.

De meest populaire geuren van het Italiaanse huis

Bois 1920 Parfum heeft enkele damesparfums en een kleine selectie herenparfums in het assortiment. De overgrote meerderheid van de parfums is echter geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Als u op zoek bent naar Bois 1920 parfum online, vindt u de geuren in de volgende selectie, onder anderen.

-De bloemig-fruitige topnoot van het damesparfum Come L'Amore ontvouwt zijn geur met mandarijn, fresia, mirabelle en witte thee. De hartnoot versterkt dit vrolijke karakter met de essences van jasmijn, gardenia, pijpenstruik, lelie, roos en fijngestemde roze peper. De basisnoten van Atlas cederhout, benzoë en styrax rusten op de zachte essentie van witte muskus. Come L'Amore van Bois 1920 Parfum roept warme zomerdagen op met boeketten witte bloemen die in sierlijke vazen op warm geurend hout staan. Het uitzonderlijk vrouwelijke parfum verleidt meesterlijk samengesteld met lichtheid en elegantie.

"Als de zon" is de vertaling van Come il Sole. De flacon van het damesparfum is overeenkomstig goudkleurig. Het parfum Bois 1920 is kruidig-oriëntaals, maar begint fruitig-fris met bergamot en kers in de topnoot. Daarna volgt een grote inbedding van bloemige geuren: tuinanjer, jasmijn, lelietje-van-dalen en ylang-ylang vormen de hartnoten. De basisnoten bestaan uit benzoëhars, oud, patchoeli, Peru balsem, styrax, tonkaboonabsoluut, vanille-absoluut, vetiver en cistus. Deze essences voegen balsamico en rokerige nuances toe aan de geur. Come il Sole is een onvergelijkbaar verwarmend parfum dat afwisseling krijgt door bloemige en kruidige elementen. De geur roept de gouden zonnestralen op die het gezicht aangenaam verwarmen in de late avond. De warme avondlucht verspreidt een zoete, kruidige geur van bloemen, gras en bomen.

-Bergamot, lavendel en muskaatsalie vormen de kruidig-scherpe opening van het uniseks parfum 1920 Extreme. Rozengeranium en jasmijn in de hartnoot worden gecombineerd met sensuele tonkaboon en warme vanille in de basisnoot. Sandelhout en cederhout verrijken dit met houtachtige noten. Als een briesje frisse berglucht begint 1920 Extreme met een wandeling door de bloementuin, gevolgd door een pauze onder oude bomen met thee en koekjes. Dit Bois 1920 parfum betovert met zijn prachtige houtachtige basis. Het is verfijnd, warm en kruidig tegelijk, met een lichte zoetheid en harsachtige noten die elkaar speels aanvullen.

-Klassiek 1920, een andere uniseks geur begint met een kruidige opening van nootmuskaat, peper, bergamot, jeneverbes en basilicum. De hartnoot voegt een elegante lichtheid toe en een pittige fruitige noot van lavendel, jasmijn, roos, abrikoos, zwarte peper en cederhout. Tenslotte wordt de geur bepaald door houtachtige en groene nuances van amber, muskus, vetiver, tabaksblad, sandelhout, tijm en citroen. Dit evenwichtige Bois 1920 parfum doet denken aan een bezoek aan een markt met specerijen, bloemen, groenten en fruit. De geur is een moderne klassieker die op elk moment en in elke situatie kan worden gedragen. De revitalisering van het gevoel en de geest van de drager zijn gegarandeerd.

-De limited edition Bois 1920 Oro is een meesterwerk van parfumerie. Met veel aandacht voor detail combineert dit parfum uitstekende essences van gember, wierook, sparrenbalsem en framboos in de topnoot, iris absolue, guaiac hout, mai roos absolue, osmanthus in de hartnoot en leer, tabak, vanille en benzoëhars als basisnoot. Dit Bois 1920 parfum is rokerig-lederachtig, waarbij de leergeur overheerst. Onwillekeurig roept deze geur de warmte op van een avond in een elegante openhaardkamer, gemeubileerd met grote lederen fauteuils. Deze uitzonderlijke geur heeft een zeer lange persistentie en een zeer goede sillage.

Flacons uit de pen van de parfumeur

Elk Bois 1920 parfum is gebotteld in een flacon die ontworpen is door Enzo Galardi. De flessen van massief glas hebben een cilindrische basisvorm, die een hoge herkenningswaarde heeft. Het opschrift " Bois 1920 " siert elk van de handgemaakte flessen uit Florence. Alleen de kleur en de transparantie van de flacons verschillen van geur tot geur. De uiterlijke verschijning weerspiegelt het effect van de geuren. De flessen kunnen subtiel mat zijn, opvallend glanzend metallic of gemaakt van transparant glas. Het discrete en tijdloze design van de flacons vestigt de aandacht op de kostbare inhoud: een parfum van Bois 1920. En dit hoeft zich niet te tooien met uiterlijke extravagantie. In onze online winkel kunnen liefhebbers van exclusieve geuren Bois 1920 parfum goedkoop kopen.

Buitengewone parfums en speciale geuren

Het is een bijna magische ervaring wanneer een parfum zich met de huid verbindt en een zeer kenmerkende geur wordt. Het parfum is nog steeds waarneembaar, maar het lijkt van binnenuit te komen. Dit is de perfecte interactie van parfum en zijn eigen geur. Een Bois 1920 parfum is altijd een unieke compositie die mooie gevoelens oproept en het karakter van een persoon prachtig onderstreept. Door het gebruik van stoffen van de hoogste kwaliteit, kan het lang op de huid worden waargenomen. Een kleine verstuiving uit de kenmerkende cilinderflacons is voldoende voor een fantastische geurbeleving. In onze winkel kunt u uw zeer persoonlijke Bois 1920 parfum online kopen.

Damesparfum +

De damesparfums van Bois 1920 houden zich niet aan clichés en verrukken neuzen over de hele wereld met klassieke, wrange of zelfs aquatische noten. Enzo Galardi blaast de ideeën van zijn grootvader nieuw leven in en vertaalt ze vakkundig naar het heden.

Bois 1920 Parfum voor dames - edele geuren die nooit hun charme verliezen

Een parfum is een zeer persoonlijk en tegelijk openlijk statement naar de wereld toe. Veel mensen nemen de geur van een parfum waar, identificeren zich ermee, bewonderen het. Dit geldt zowel voor vrienden en collega's als voor mensen die slechts kort de weg kruisen. Iedereen reageert op een parfum, de geurmoleculen werken ongefilterd in de hersenen. Het kleinste vleugje van een geur is genoeg om positieve associaties op te roepen. Een parfum dat past bij iemands persoonlijkheid of een bepaalde stemming is als een op maat gemaakte jurk.

Een damesparfum van Bois 1920 bereikt dit door de hoge kunst van het vakmanschap, de geselecteerde ingrediënten en de meesterlijke geurcomposities waarmee het wordt gecreëerd. Naast de klassieke vrouwelijke geuren zijn er ook meer wrange of aquatische geuren beschikbaar voor de dames. Net zoals niet elke vrouw een baljurk wil dragen, houdt niet elke vrouw van zoete of bloemige geuren. Alle geuren hebben een hoge hechting en een zeer goede sillage. In onze online winkel kunt u de noble Bois 1920 damesparfum goedkoop kopen.

De winkel voor Italiaanse lavendel

De creatie van Bois 1920 is onlosmakelijk verbonden met Guido Galardi, een liefhebber van natuurlijke geurcomposities. Hij ontwikkelde zijn eigen geurcreaties in de jaren 1920, voornamelijk gebaseerd op lavendelolie. Galardi verzamelt Toscaanse lavendel in de heuvels van Florence en opent uiteindelijk een winkel in parfum en geurmengsels: Bottega Italiana Spigo. Hoewel de producten al snel in de smaak vallen bij het publiek, ziet Guido Galardi zich in 1925 genoodzaakt de zaak te sluiten omdat zijn zoon geen belangstelling voor parfums toont.

Zijn kleinzoon Enzo ontdekt echter al op jonge leeftijd zijn liefde voor geuren en breidt zijn kennis voortdurend uit. In 2005 richtte hij zijn eigen bedrijf op en noemde het Bois 1920 ter ere van zijn grootvader - als verwijzing naar de bedrijfsnaam en het jaar waarin het bedrijf van zijn grootvader werd opgericht. Enzo Galardi ziet het maken van parfums als een kunst waaraan hij zijn creativiteit, gevoelens en vaardigheden ten volle kan bijdragen.

Een hele serie voor dames

Als je online naar Bois 1920 damesparfum zoekt, vind je drie geuren die tot één serie behoren. La Voluttuose wordt gevormd door de klassieke vrouwelijke parfums La Vaniglia, Rosa di Filare en Notturno Fiorentino. De serie is gewijd aan het vrouwelijke universum in de geest van Enzo Galardi. Zelfbewuste vrouwen die hun vrouwelijkheid combineren met een zekere mystiek, maar ook werelds en elegant zijn, zullen in deze geuren uitstekende metgezellen vinden:

Notturno Fiorentino belooft met zijn naam een reis naar het nachtelijke Florence - een verleidelijke en mystieke sfeer die zijn tegenhanger vindt in dit Bois 1920 parfum voor vrouwen. Frisse en wrange bergamot in combinatie met pittige zwarte peper openen de Notturno Fiorentino met veel vitaliteit. De hartnoten benadrukken de vrouwelijke kant met jasmijn, Turkse roos en zwarte bes. De basisnoten van vanille, tonkaboon, witte muskus en cederhout zorgen voor een warme, rijke afwerking van dit perfect gevormde parfum. De combinatie van kruidige, bloemige, houtachtige en oriëntaalse geuressences roept het beeld op van een verleidelijke vrouw in een prachtige jurk. Zonder haar geheimen prijs te geven, zweeft ze van zaal naar zaal op glanzend parket, langs bloemen, pikant eten.

De topnoten van Rosa di Filare verlevendigen eerst de zintuigen met bergamot, zwarte bes en mandarijn. Litchi leidt al tot een zekere zoetheid, die zich vervolgens volledig ontplooit in de hartnoten van Turkse en Bulgaarse roos, lelietjes-van-dalen en bamboe. De basisnoot met amber, patchoeli, iris en cederhout is al even sensueel en warm. In combinatie met wrange en houtachtige nuances wordt deze geur werelds en nooit te overheersend. Het is meer als een briesje over een zee van rozen: verleidelijk, strelend en licht.

-De naam "The Vanilla" kan gemakkelijk leiden tot valse verwachtingen bij La Vaniglia. Dit is geen mainstream zoet vanille parfum. De Bois 1920 geur voor vrouwen speelt eerder met contrasten. De frisse opening van munt, peper, bergamot en mandarijn wervelt een tijdje door de neus voordat gember, patchoeli, wierook en de rijke vanillebasis hun intrede doen. De noten van de uiterst volmondig ruikende vanille gaan altijd vergezeld van peperige en rokerige nuances. Het resultaat is een fascinerende geur die doet denken aan een feestmaal bereid boven een open vlam - inclusief prachtige desserts.

Buiten deze serie schittert het sensuele Bois 1920 damesparfum Sensual Tuberose met een heerlijke geur die vergezeld gaat van een kruidig-fruitige noot. Iedereen die ooit in een licht zwierig zomerjurkje onder een wolkenloze hemel door een weelderige bloemenzee heeft gewandeld, zal deze geur ermee associëren. Dit perfect afgeronde Bois 1920 parfum voor vrouwen bekoort door zijn individualiteit.

Heerlijke geuren voor verliefden

Liefhebbers van bijzondere geuren vinden op Bois 1920 altijd spannende en ongewone composities. Zo is een damesparfum Bois 1920 gunstig voor de dames die waarde hechten aan parfums met dat bepaalde iets. De mogelijkheid om een damesparfum van Bois 1920 online te kopen opent de verbluffende geurenwereld van Enzo Galardi voor vele geïnteresseerden. Vrouwen die een Bois 1920 damesparfum kopen, krijgen een tijdloos elegante geur. De damesparfums van Bois 1920 zijn een eerbetoon aan de vrouwelijkheid in al haar facetten.

Herenparfum +

De geschiedenis van dit parfumhuis is uniek: het werd opgericht in 1920, maar pas enkele jaren later gesloten en in 2005 nieuw leven ingeblazen door de kleinzoon van de stichter. Naast creaties voor vrouwen en beide geslachten, biedt het Italiaanse huis natuurlijk ook parfums speciaal voor mannen.

Bois 1920 Parfum: Voor heren met een verfijnde smaak

Italiaanse parfums zijn even divers als het Italiaanse landschap, en toch hebben vele de kracht om de Italiaanse manier van leven te vervoeren en een gevoel van vrijheid en ontspanning op te roepen. Een mannenparfum Bois 1920 slaagt daar op een bijzondere manier in. Een zowel gevarieerd als complex Bois 1920 herenparfum is gunstig voor alle mannen die zich de schoonheden van Italië via een parfum willen herinneren.

De geuren spelen zichzelf niet op de voorgrond, maar ondersteunen hun drager met elegantie en raadselachtige wereldsheid. Zij die zich bewust zijn van hun vaardigheden, hoeven niet de aandacht op zich te vestigen met luid gebral. Dit is een kenmerk van Bois 1920 herengeuren. Afgezien daarvan staan de hoogwaardige ingrediënten en verfijnde geurcomposities voor het vakmanschap van deze parfummaker. Mannen die Bois 1920 herenparfum kopen, krijgen kostbare parfums die elke dag verfraaien.

Opa was en is inspiratie

De oprichter van Bois 1920 is Enzo Galardi. Maar zonder zijn grootvader Guido was hij misschien nooit op het idee gekomen om zijn eigen parfumhuis op te richten. Guido Galardi opende zijn eigen parfumerie, Bottega Italiana Spigo, in 1920. Hij handelt in parfums en geparfumeerde producten die hij zelf maakt, waarvoor hij ook zelf de lavendel verzamelt uit de bergen van Toscane. Na slechts vijf jaar moest hij de zaak sluiten. Tachtig jaar later richtte zijn kleinzoon Enzo, die zijn voorliefde voor geuren al op jonge leeftijd herkende, zijn eigen bedrijf op. Zijn grootvader dient als inspiratiebron, aan wie hij een blijvend eerbetoon brengt met de naam Bois 1920, aangezien het de afkorting is van de firmanaam van zijn grootvader en het jaar waarin de Bottega Italiana Spigo werd opgericht.

Enzo Galardi gebruikt de parfumrecepten van zijn grootvader en brengt ze over naar de tegenwoordige tijd. Dit resulteert in tijdloze parfums met uitgelezen ingrediënten en kunstige composities van de verschillende geurnuances. Het verhaal van Bois 1920 is niet alleen dat van een uitzonderlijke parfumerie, maar ook dat van een uiteindelijk succesvolle familiegeschiedenis.

Bois 1920 Parfum voor mannen: bijna een nicheproduct op zich

Als u op zoek bent naar een mannenparfum online op Bois 1920, vindt u een kleine maar fijne selectie van meestal uniseks parfums die uitsluitend voor mannen bestemd zijn:

-Dolce di Giorno - "De Zoetheid van de Dag" - is de eerste Bois 1920 geur voor mannen. Het parfum heeft bijna overal een zekere zoetheid, maar slaagt eerst in een briljante start met peper, bergamot, grapefruit en kaneel. In de hartnoot ontvouwt pruim zijn zoete aroma, tijm, kardemom en Nagarmotha geven daar subtiel wrange en kruidige nuances tegenover, zodat de zoetheid niet de overhand krijgt. De basisnoten zijn houtachtig en sensueel, verdiepen de geur en geven hem een delicaat smelten. Guaiac hout, cederhout, kasjmierhout, labdanum, sandelhout, patchoeli, vetiver en vanille vormen de basis. De geur doet denken aan een oude bakkerij met een grote houten tafel waarop een heerlijk geurende pruimentaart staat.

-Vetiver Ambrato: Dit parfum Bois 1920 voor mannen onderstreept de rijpe mannelijkheid, die zich niet hoeft te laten gelden door op te vallen, maar die in zichzelf rust. De opening van bergamot, citroen, kruidnagel, petitgrain, artemisia en roosgeranium is fris en warm tegelijk, onderbouwd met een beetje kruidigheid. In de hartnoot bepaalt geen enkel geurakkoord het parfum. Naast cederhout worden warme geurnuances van patchoeli en sandelhout gecombineerd met de groene nuances van vetiver. Lavendel voegt subtiele bloemige akkoorden toe. De basis is sensueel en verleidelijk en bestaat uit amber, galbanum, labdanum, benzoë, muskus, tabaksblad en vanille. Deze complexe geur roept herinneringen op aan een kleine taveerne in Sicilië, heerlijke citroencrème staat op tafel, een warme wind blaast de geur van hout, lavendel en tabak. Vanille room wordt hiernaast geserveerd.

Een mannenparfum online kopen op Bois 1920 is eenvoudig.

Een parfum moet altijd bij de drager passen, dan ontvouwt het zijn volle effect en laat het ook de man stralen. Als u zich wilt onderscheiden van de gebruikelijke geurcreaties of iets nieuws wilt proberen, vindt u op Bois 1920 een herenparfum dat uw karakter onderstreept en tegelijkertijd indruk maakt met complexiteit en lichtheid. De parfums van Bois 1920 strelen hun drager, afhankelijk van de geurfamilie kunnen ze de zintuigen verfrissen, een verleidelijk aura opbouwen of het zelfvertrouwen versterken. En in onze online winkel kunnen niet alleen mannen een Bois 1920 herengeur goedkoop kopen.

Unisex-Parfum +

De grootvader van Enzo Galardi was zo'n 100 jaar geleden al actief in de parfumerie. Toen leek het erop dat deze traditie verloren zou gaan, maar in 2005 blies Enzo de traditie nieuw leven in en sindsdien viert hij groot succes met zijn label Bois 1920.

Bois 1920 Unisex parfum betovert met Italiaanse elegantie

De juiste geur past bij een persoon als een op maat gemaakt kledingstuk. Bois 1920 biedt uniseks parfums die kunstig zijn gecreëerd en geschikt zijn voor zowel vrouwen als mannen. Een uniseks parfum ( Bois 1920 ) laat wrange geuren aangenaam ruiken op de vrouwenhuid en zoete delen oriëntaals-seductief op de mannenhuid. De fijn uitgebalanceerde geuren zijn de kunst van een parfumeur. Zo'n kostbaar Bois 1920 uniek parfum wordt in kleine batches geproduceerd en is dus uiterst individueel. Wie graag zijn bijzondere persoonlijkheid wil onderstrepen met een speciale geur, moet dus een Bois 1920 Unisexparfum kopen. De geuren zijn niet opdringerig, maar nestelen zich als een tweede huid op de drager. Zonnige, verleidelijke, zelfbewuste en geraffineerde parfums begeleiden elke stemming en elke situatie met een heerlijke geur.

Sinds de oprichting in 2005 produceert Bois 1920 uniseks parfums. Hoewel er nu ook series zijn die uitsluitend op vrouwen zijn gericht en ook parfums die overwegend aan de smaak van mannen voldoen, zijn de meeste parfums van het huis Bois 1920 doelbewust samengesteld voor vrouwen en mannen. De gemakkelijkste manier om een uniseks parfum Bois 1920 te kopen, is online.

Een familiedroom komt uit

Enzo Galardi is de eigenaar van Bois 1920. Hij erfde zijn belangstelling voor parfums van zijn grootvader Guido Galardi, die al in de jaren twintig zijn eigen parfums samenstelde en een eigen winkel had in Florence: de Bottega Italiana Spigo. Enzo Galardi zet de afkorting van deze naam nu voort in zijn eigen bedrijf. Met Bois 1920 laat de ervaren parfumeur een droom in vervulling gaan. Hij creëert zijn eigen parfums waarin hij al zijn creativiteit en passie stopt. Voor Enzo Galardi is het begin van een parfum altijd een gevoel dat uitgedrukt moet worden. Zoals bij alle kunst is de kunstenaar zich ervan bewust dat een parfum voor elke persoon anders aanvoelt en dus ook anders wordt geïnterpreteerd. Toch slaagt Bois 1920 erin om met Unisexparfum unieke geurenwerelden op te roepen. De individuele geur nuances combineren tot iets groots en ontwikkelen zich als een verhaal.

Als u op zoek bent naar Bois 1920 unisex parfum online, vindt u een rijke selectie van veelzijdige, unieke geuren.

Net als de turquoise zee, schittert de Verde di Mare fles. Het roept onmiddellijk associaties op met een kalme, zonovergoten zee die in zachte golven over een fijn zandstrand spoelt. Het unisex parfum Bois 1920 ontwikkelt zich alleen maar in dit beeld. Zoals het een nicheparfum betaamt, begint de reis in de heuvels boven de zee, waar citrus- en fruitige noten, maar ook jeneverbes en peper de geur bepalen. De geur van de zee waait heel lichtjes over, terwijl lichte bloemengeuren zich vermengen met de groene geurnuances. De wandeling door het struikgewas leidt nu naar het strand, waar het azuurblauwe water zachtjes op de oever rolt. Na een paar uur gaat de route verder door het dennenbos, dat warm is en soms verleidelijk geurt. Hier bepalen hout, muskus en vanille de geur.

-Het uniseks parfum Agrumi Amari di Sicilia ( Bois 1920 ) geeft de verschillende facetten van de Siciliaanse zomer weer. Grapefruit, mandarijn, petitgrain, citroen en sinaasappel zorgen voor een frisse, fruitige start. Komijn voegt een pittig aspect toe. De hartnoten van lavendel, jasmijn, patchoeli, zwarte bes, linde en sandelhout voegen zachte en warme geurnuances toe, gedragen door een heerlijke muskusgeur in de basis. Het parfum verbeeldt een zomerdag die begint met een wandeling door citrusboomgaarden en eindigt met een verkenningstocht langs de bergen.

-Spigo betekent lavendel in het Duits. De fles is ook helemaal gewijd aan de kleur van de kleine bloemetjes. Toch is Spigo 1920 niet zomaar een lavendelgeur. Het unisex parfum Bois 1920 is een uiterst complexe geurbeleving waarin lavendel de boventoon voert maar vaak concurreert met andere nuances. Topnoten zijn lavendel, citroen, mandarijn, bergamot, jeneverbes en ananas. Hartnoten bestaan uit basilicum, wierook, roosgeranium, nootmuskaat-salie, metaalachtige en ozonachtige noten. In de basis wordt witte muskus gecombineerd met amber, hout, vanille, coumarine en mirre. In het begin doet dit parfum denken aan een verfrissend drankje in de zomer, daarna aan een autorit langs lavendelvelden en naaldbossen. Deze unieke geur verandert ongewoon vaak van nuance en is bijzonder interessant voor liefhebbers van lavendel.

De fijnste geuren voor haar EN hem

Bois 1920 Unisexparfum presenteert de schoonheid van de parfumerie in al haar facetten met haar buitengewone, maar altijd elegante en geraffineerde composities. Van frisse, aquatische geuren, tot bloemige en verleidelijke, tot wrange, houtachtige geuren, het aanbod van dit nobele parfummerk varieert. In onze online winkel, kunnen geïnteresseerden Bois 1920 Unisex parfum goedkoop kopen. De geuren nemen u mee op een olfactorische reis, geen geur blijft hetzelfde, maar ontwikkelt zich gedurende vele uren en roept zo steeds nieuwe charmes op bij zijn drager. De sierlijke ondertoon is aanwezig in alle geuren van Bois 1920 Unisexparfum en maakt deze geuren tot edele metgezellen voor dag en nacht. Dit maakt Bois 1920 Unisexparfum gunstig voor liefhebbers van buitengewone geurcomposities, die een zekere claim uitstralen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.