Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

8 9
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met het Long4Nails label biedt het Poolse cosmeticabedrijf Oceanic nagelverzorgingsproducten met geavanceerde formules die niet alleen de verzorging vereenvoudigen, maar ook de nagels op lange termijn versterken en verfraaien.

Meer info

Koop Long4Nails producten tegen een gunstige prijs

Meer info +

Long4Nails producten garanderen mooie nagels

Nagellak, kunstnagels en slechte voeding tasten het uiterlijk van vingernagels aan. De producten van Long4Nails geven je nagels wat ze nodig hebben om gezond te blijven. Want mooie nagels zijn een teken van aantrekkelijkheid en gezondheid. Je kunt je handen niet verbergen, dus goed verzorgde nagels zijn belangrijk. We communiceren vaak onbewust met onze handen en laten ze zien aan mensen die we kennen en niet kennen. Broze vingernagels met gescheurde nagelriemen doen afbreuk aan de algehele indruk. Nagelverzorging is een van de basisprincipes van een verzorgd uiterlijk. Long4Nails producten zijn gunstig voor gladde en stabiele nagels. Iedereen die vaak zijn nagels versiert met nagellak of kunstnagels zou niet zonder Long4Nails producten moeten doen. Ze versterken de vingernagels, helpen ze sneller te groeien en maken het makkelijker om nagelriemen te verwijderen. Hierdoor zien nagels er langdurig gezond uit, zonder breuk of barstjes. Long4Nails biedt producten van hoge kwaliteit die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van splijtende en broze nagels. Als je je nagels eenvoudig en efficiënt wilt verzorgen, kun je de producten van Long4Nails online kopen.

Een crème als basis voor blijvend succes

Long4Nails producten worden geproduceerd door Oceanic, dat in 1982 werd opgericht in Gdansk, Polen. In een tijd waarin cosmetische producten nauwelijks van elkaar verschilden, creëerde het merk een hypoallergeen assortiment zepen en shampoos, een speciale huidverzorgingscrème en een intieme wassing, een belangrijke innovatie in die tijd. In 1990 wordt de huidverzorgingscrème in het kenmerkende oranje blik een bestseller. Oceanic kapitaliseerde op dit succes om een hele lijn hypoallergene cosmetica te ontwikkelen, waarmee het bedrijf verschillende prijzen won. Sinds 2003 breidt Oceanic uit naar nieuwe gebieden, waaronder medische producten die verlichting bieden bij specifieke huidsymptomen, hypoallergene make-up en dermocosmetica. Het bedrijf richt verschillende merken op, waaronder het wereldberoemde merk Long4Lashes, waarvan de bestseller met actieve ingrediënten de groei van de wimpers stimuleert en voor spectaculaire resultaten zorgt. Het succes van de wimperconditioner inspireerde het bedrijf om het concept van het verbeteren van natuurlijke schoonheid op een eenvoudige manier uit te breiden naar andere gebieden. Zo ontstonden de Long4Nails producten, maar ook Long4Hair en Lift4Skin.

Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 40 landen. De innovatieve producten worden gekenmerkt door efficiëntie en veiligheid. Er zijn geen loze beloftes, want Oceanic is zich ervan bewust dat het succes van het bedrijf is gebaseerd op het vertrouwen van haar klanten. Dus Long4Nails producten leveren ook wat ze beloven: mooie, sterke vingernagels. Long4Nails producten worden gekocht door vrouwen die met weinig moeite mooie nagels willen creëren.

Als je online zoekt naar Long4Nails producten, vind je:

- Long4Nails Nail Care Strengthening Nail Grow Treatment: Iedereen die last heeft van broze en zwakke nagels kan hier verandering in brengen met Long4Nails Nail Care Strengthening Nail Grow Treatment. De romige gel laat de symptomen van zwakke nagels verdwijnen. Broze of splijtende nagels, dunne en langzaam groeiende nagels worden getransformeerd in sterke, gladde nagels dankzij biotine. Naast biotine en zoete amandelolie zijn de actieve ingrediënten in Long4Nails producten een NutriAct complex. Biotine versterkt en verzacht de structuur van de nagels. Eiwitten die zich ophopen in de huid, het haar en de nagelplaat voorzien de nagels van een resistente hoornlaag. Als er te weinig worden opgeslagen, worden de nagels broos en dun. Ze scheuren gemakkelijk af, splinteren of kleven aan gevoelige materialen. Biotine is cruciaal voor de vorming van eiwitten. De Long4Nails Nail Care Strengthening Nail Grow Treatment voorziet de nagels van voldoende biotine om ze nieuwe stevigheid te geven. De zoete amandelolie en het NutriAct complex zorgen voor waardevol vocht. De nagels groeien sterk, zijn glad en breken niet meer.

- Long4Nails Nail Care Professional Cuticle Remover Gel: Nagelriemverzorging is een essentieel onderdeel van goed verzorgde nagels. Als je ze gewoon laat groeien, scheuren ze in de hoekjes, wat kan leiden tot ontstekingen. Nagelriemen kunnen hardnekkig aan de nagel vastzitten en moeilijk te verwijderen zijn. De Long4Nails Nail Care Professional Cuticle Remover Gel maakt het veel gemakkelijker. Met zijn pH-verzachtende formule verzacht deze gel harde en droge nagelriemen. Zelfs uitstekende nagelriemen, zoals die van hangnagels, worden verzacht en kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Hydraterende en voedende ingrediënten zorgen ervoor dat de nagel een gezonde glans krijgt en niet broos wordt door de behandeling. De gel verzacht de huid binnen een paar seconden tot een paar minuten. De huid kan vervolgens gemakkelijk van het nagelbed worden verwijderd met een nagelriemremover. Verwijder gewoon de resten van de gel met een sopje. Bij regelmatig gebruik voorkomen Long4Nails producten de vorming van nieuwe nagelriemen op de nagelplaat.

- Long4Nails Nail Care Extreme Hardening Nail Base: Long4Nails Nail Care Extreme Hardening Nail Base is de professionele oplossing voor splinterende, broze, verzwakte en broze vingernagels. Het bevat natuurlijk boomhars extract van wilde pistache. Dit stimuleert de nagelvorming, kloven en oneffenheden in de nagelplaat worden op natuurlijke wijze geëgaliseerd. Dit intensieve serum verhardt de nagels permanent bij regelmatig gebruik. Het moet om de twee dagen in twee lagen worden aangebracht. Aangebracht in één laag dient het als een primer voor nagellak. Breuken en andere beschadigingen behoren tot het verleden met de Long4Nails Nail Care Extreme Hardening Nail Base. Daarnaast voorkomt het Re-Light systeem verkleuring van de nagels, wat vooral vaak voorkomt na langdurig gebruik van nagellak. Het serum verheldert de nagelplaat, waardoor deze een zachte witte kleur krijgt en er glanzend en gezond uitziet.

Wanneer is nagelverzorging belangrijk?

Iedereen zou zijn nagels moeten verzorgen, maar het is belangrijk om ze te versterken met professionele producten op het moment dat er veranderingen op de nagels verschijnen. Veranderingen zijn onder andere verkleuring van de nagels, gescheurde nagels of nagelriemen en rood worden van het nagelbed. Tekenen dat de nagels onder spanning staan, kunnen zich uiten in broze nagels of zachte nagels. Groeven en onregelmatigheden in het nageloppervlak duiden ook op gestresste nagels. Dit kan worden veroorzaakt door veelvuldig handen wassen, ontsmettingsmiddelen of gelpolish. Alle activiteiten die de handen belasten, zoals tuinieren of handenarbeid, horen hier natuurlijk ook bij. In de meeste gevallen leidt droogte tot gebarsten nagels, terwijl een gebrek aan voedingsstoffen leidt tot zachte nagels of ribbels in de nagels. De producten van Long4Nails bieden effectieve manieren om de gezondheid en schoonheid van nagels te herstellen.

Mooie nagels in slechts een paar stappen

Broze nagels zijn niet alleen onaantrekkelijk om naar te kijken, ze zijn ook vaak belastend in het dagelijks leven wanneer vingernagels blijven haken aan kledingstukken of pijnlijk scheuren. Dankzij de innovatieve producten van Long4Nails zijn mooie, sterke en gezonde nagels eenvoudig te bereiken. Het high-tech nagelverzorgingsassortiment biedt producten die nagels verharden, ze ontdoen van ribbels en een snellere en sterkere groei stimuleren en de nagelriemen in toom houden. Gezonde nagels die van nature mooi zijn, zijn niet langer een utopie met de producten van Long4Nails! In onze Long4Nails online shop kun je Long4Nails producten kopen tegen voordelige prijzen en genieten van sterke, mooie nagels!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten