Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met het label Long4Nails biedt het Poolse cosmeticabedrijf Oceanic producten voor nagelverzorging die niet alleen de verzorging vergemakkelijken met uitgekiende formuleringen, maar ook de nagels duurzaam versterken en verfraaien.

Meer info

Long4Nails producten goedkoop kopen

Meer info +

Long4Nails Producten staan garant voor mooie nagels

Nagellak, kunstnagels en slechte voeding tasten het uiterlijk van de vingernagels aan. Long4Nails producten geven de vingernagels wat ze nodig hebben om gezond te blijven. Want mooie nagels zijn een teken van aantrekkelijkheid en gezondheid. Handen kunnen niet worden verborgen, dus goed verzorgde nagels zijn belangrijk. Omdat we vaak onbewust communiceren met onze handen en ze laten zien aan mensen die we kennen en niet kennen. Broze vingernagels met gescheurde nagelriemen doen afbreuk aan de algemene indruk. Nagelverzorging is een van de beginselen van een verzorgd uiterlijk. Long4Nails Producten zijn gunstig voor gladde en stabiele nagels. Wie zijn vingernagels vaak versiert met nagellak of kunstnagels, kan niet zonder Long4Nails producten. Ze versterken de vingernagels, helpen ze sneller groeien en maken het gemakkelijker om de nagelriemen te verwijderen. Hierdoor krijgen de nagels een langdurig gezond uiterlijk, zonder breuken en barsten. Long4Nails biedt producten van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van splinterende en broze nagels. Iedereen die zijn vingernagels eenvoudig en efficiënt wil verzorgen, kan Long4Nails producten online kopen.

Een crème als basis voor duurzaam succes

Long4Nails producten worden geproduceerd door Oceanic, dat in 1982 is opgericht in Gdansk, Polen. In een tijd waarin cosmetische producten nauwelijks van elkaar te onderscheiden waren, creëert het merk een hypoallergene serie zepen en shampoos, een speciale huidverzorgingscrème en een intiemwasbeurt, een belangrijke innovatie in die tijd. In 1990 groeit de huidverzorgingscrème in het kenmerkende oranje blikje uit tot een kassahit. Oceanic gebruikt zijn succes om een volledige huidverzorgingslijn van hypoallergene cosmetica te ontwikkelen, waarmee het bedrijf verschillende prijzen in de wacht sleept. Sinds 2003 heeft Oceanic zich op nieuwe gebieden begeven, zoals medische producten voor specifieke huidproblemen, hypoallergene make-up en dermocosmetica. Het bedrijf richt verschillende merken op, waaronder het wereldberoemde Long4Lashes, waarvan het best verkochte product de wimpers stimuleert om te groeien met actieve ingrediënten voor spectaculaire resultaten. Het succes van de wimperconditioner inspireert het bedrijf om het concept van het gemakkelijk verbeteren van natuurlijke schoonheid uit te breiden naar andere gebieden. Zo zijn ook de Long4Nails producten ontstaan, naast Long4Hair en Lift4Skin.

De onderneming verkoopt haar producten in meer dan 40 landen. De innovatieve producten worden gekenmerkt door efficiëntie en veiligheid. Er zijn geen loze beloften, want Oceanic is zich ervan bewust dat het succes van de onderneming gebaseerd is op het vertrouwen van haar klanten. Dus Long4Nails producten doen ook wat ze beloven: mooie, sterke vingernagels. Long4Nails Producten worden gekocht door vrouwen die met weinig moeite mooie nagels tevoorschijn willen toveren.

Als u online zoekt naar Long4Nails producten, zult u ze vinden:

- Long4Nails Nail Care Strengthening Nail Grow Treatment: Iedereen die last heeft van broze en zwakke vingernagels kan hier verandering in brengen met Long4Nails Nail Care Strengthening Nail Grow Treatment. De romige gel doet de symptomen van zwakke nagels verdwijnen. Broze of splinterende nagels, dunne en traaggroeiende nagels worden dankzij biotine omgevormd tot sterke, gladde nagels. De actieve bestanddelen van de Long4Nails producten zijn biotine en zoete amandelolie, alsook een NutriAct complex. Biotine versterkt en verzacht de structuur van de nagels. Eiwitten die zich ophopen in de huid, het haar en de nagelplaat zorgen voor een resistente hoornlaag in de nagels. Als er te weinig worden bewaard, worden de nagels broos en dun. Ze scheuren gemakkelijk af, splinteren of komen vast te zitten op gevoelige materialen. Biotine is van cruciaal belang voor de vorming van eiwitten. De Long4Nails Nail Care Strengthening Nail Grow Treatment voorziet de nagels van voldoende biotine om ze weer sterk te maken. Zoete amandelolie en het NutriAct complex zorgen voor waardevol vocht. De nagels groeien sterk, zijn glad en breken niet meer.

- Long4Nails Nail Care Professional Cuticle Remover Gel: De verzorging van de nagelriemen is een essentieel onderdeel van goed verzorgde nagels. Als je ze gewoon laat groeien, scheuren ze aan de hoeken, wat tot ontstekingen kan leiden. Nagelriemen kunnen hardnekkig aan de nagel vastzitten en moeilijk te verwijderen zijn. Het is veel makkelijker met Long4Nails Nail Care Professional Cuticle Remover Gel. Met zijn pH express verzachtende formule, verzacht deze gel harde en droge nagelriemen. Zelfs uitpuilende nagelriemen, zoals bij hangnagels, worden zacht en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Vochtinbrengende en voedende bestanddelen zorgen ervoor dat de nagel een gezonde glans krijgt en niet broos wordt als gevolg van de behandeling. De gel verzacht de huid binnen een paar seconden tot een paar minuten. De huid kan dan gemakkelijk van het nagelbed worden weggeduwd met een nagelriemremover. Verwijder gewoon de resten van de gel met zeepwater. Bij regelmatig gebruik verhinderen de producten Long4Nails de regeneratie van de nagelriemen op de nagelplaat.

- Long4Nails Nail Care Extreme Hardening Nail Base: Long4Nails Nail Care Extreme Hardening Nail Base is de professionele oplossing voor splinterende, broze, verzwakte en gebarsten vingernagels. Het bevat natuurlijk boomhars extract van de wilde pistache. Dit stimuleert de nagelvorming, kloven en oneffenheden in de nagelplaat worden op natuurlijke wijze geëgaliseerd. Dit intensieve serum verhardt de nagels permanent bij regelmatig gebruik. Het moet om de twee dagen in twee lagen worden aangebracht. Aangebracht in één laag, dient het als een primer voor nagellak. Breuken en andere beschadigingen behoren tot het verleden met Long4Nails Nail Care Extreme Hardening Nail Base. Bovendien voorkomt het Re-Light systeem verkleuring van de nagels, wat vooral voorkomt na langdurig polijsten. Het serum verheldert de nagelplaat, deze glanst in een zachte witte kleur, ziet er glanzend en gezond uit.

Wanneer is nagelverzorging belangrijk?

Iedereen moet zijn nagels verzorgen, maar ten laatste wanneer er veranderingen op de nagels verschijnen, is het belangrijk om de nagels met professionele middelen te versterken. Tot de veranderingen behoren verkleuring van de nagels, gescheurde nagels of nagelriemen, en roodheid van het nagelbed. Tekenen dat nagels gestrest zijn, kunnen de vorm aannemen van broze nagels of zachte nagels. Groeven en onregelmatigheden in het nageloppervlak wijzen ook op gespannen nagels. Dit kan worden veroorzaakt door veelvuldig handen wassen, ontsmettingsmiddelen of gellak. Alle activiteiten die de handen belasten, zoals tuinieren of handwerken, maken natuurlijk ook deel uit van het probleem. In de meeste gevallen leidt droogheid tot gebarsten nagels, terwijl een gebrek aan voedingsstoffen leidt tot zachte nagels of groeven in de nagels. De producten van Long4Nails bieden doeltreffende manieren om de gezondheid en de schoonheid van de nagels te herstellen.

Mooie nagels in een paar stappen

Broze nagels zijn niet alleen ontsierend om te zien, ze zijn ook vaak belastend in het dagelijks leven wanneer vingernagels aan kleding blijven haken of pijnlijk scheuren. Dankzij de innovatieve Long4Nails producten zijn mooie, stabiele en gezonde nagels gemakkelijk te bereiken. High-tech nagelverzorging biedt producten die de nagels verharden, ontdoen van ribbels en een snellere en sterkere groei stimuleren en de nagelriemen in toom houden. Gezonde nagels die van nature mooi zijn, blijven geen utopie dankzij de producten van Long4Nails! In onze Long4Nails online shop kunt u de Long4Nails producten tegen lage prijzen kopen en genieten van sterke, mooie nagels!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

8 10
toepassen