Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

11 17
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als je Superdry alleen van mode kent, zul je misschien verrast zijn dat het Britse label sinds 2011 ook geuren creëert. Deze zijn net zo modern en extravagant als de kleding van het bedrijf, dat in 1986 werd opgericht, en maken ook indruk met hun minimalistische flacons.

Meer info

koop Superdry parfum goedkoop

Meer info +

Superdry Parfum - Exclusieve geuren voor moderne mannen en vrouwen

Geuren spelen al duizenden jaren een belangrijke rol. Verleidelijk, helend of voor speciale rituelen, de kracht van geuren is altijd een mysterieus, positief onderdeel van ons bestaan geweest. Drie geurnoten - top-, hart- en basisnoten - bepalen wat wij, als ruikers, waarnemen in een parfum. Fruitige componenten zijn bijvoorbeeld populaire geurelementen voor topnoten. Verschillende smaken van bladeren, bloemen en kruiden zijn zeer geschikt voor hartnoten. Meer ongebruikelijke geuren komen aan bod als basisnoot. Geurindrukken in de topnoot zijn de eerste, licht vluchtige geurnuances die snel vervagen. De volgende hartnoot is verantwoordelijk voor het individuele karakter van het parfum. Langdurige, krachtige geurnoten bepalen de uiteindelijke basis en blijven soms een hele dag waarneembaar. De perfecte harmonie van alle drie de noten is een bewijs van de creatieve vaardigheden van de parfumeur.

Het merk Superdry - een succesverhaal tussen mode en parfum

De geschiedenis van het merk Superdry begon in 1985 in Groot-Brittannië, toen de eerste winkel van Cult Clothing werd geopend. In 2003 sloeg Julian Dunkerton de handen ineen met James Holder en het Superdry label was geboren. Vandaag de dag maakt Superdry deel uit van de wereldwijd actieve, in Londen gevestigde SuperGroup PLC en is het internationaal een van de meest innovatieve lifestyle merken. Superdry parfum is ook een succesverhaal sinds 2011. Het begon met Superdry parfum voor mannen, een jaar later gevolgd door Superdry parfum voor vrouwen. Superdry geuren voor mannen inspireren in gelijke mate tot avontuur, erotiek, vrijetijdsplezier en sport. De geuren laten weiden bloeien, zeeën en bossen ruisen en creëren positieve stemmingen. Superdry geuren voor vrouwen hebben hetzelfde effect en wekken bovendien het vrouwelijke op. Ze roepen wuivende korenvelden op met rode klaprozen. Zoete dromen komen op, net als het verlangen naar zon en vakantiestranden. Toch is Superdry parfum redelijk geprijsd.

Superdry herengeur - een selectie van vele bijzondere geuren

De Superdry herengeur Superdry Black opende samen met Superdry Steel de reeks van vele interessante mannelijke Superdry geuren. De algemene indruk van Black is fris en houtachtig, terwijl Steel meer fris en fruitig is. Beide bevatten limoen in de topnoot, terwijl Black lavendel en nootmuskaat in de hartnoot heeft. Steel daarentegen beveelt zichzelf aan met viooltjesbladeren en alsem. De afwerking (basis) bevat mos en hout in beide geuren, terwijl Black ook indruk maakt met leer en sandelhout. Steel heeft patchoeli en cederhout. De Superdry mannengeur Double Dry is ook verkrijgbaar sinds 2011, met topnoten van bergamot en grapefruit. Rozemarijn en jeneverbes bepalen de hartnoot, terwijl de basis wordt gedomineerd door eikenmos, muskus en rozenhout. Superdry Dry biedt ook droge, mannelijke kruidigheid met een vergelijkbare topnoot, maar kardemom en roos in de hartnoot. De basis wordt gekenmerkt door vetiver (van tropisch zoet gras) en patchoeli met een aardse, oriëntaalse toets. Tot slot begint Dry Oil met bittere sinaasappel en leidt dan via lavendel naar cumarine, vanille en Virginia ceder.

Het Superdry mannenparfum Blue is sinds 2012 verkrijgbaar. De geurnoten zijn bergamot, peer, salie en mos. Superdry Orange, een fruitige, houtachtige Superdry herengeur met bloedsinaasappel, sandelhout en wierook, werd in hetzelfde jaar uitgebracht. Superdry Hero volgde in 2014 met groene appel, zwarte peper en vanille als typische geurnoten. Superdry Sport is ook verkrijgbaar sinds 2014; de speciale geurnuances hier zijn verbena, munt en hout. Ook verkrijgbaar: Superdry Night - een geur waarmee moderne mannen echt cool en mysterieus kunnen zijn met mandarijn, vetiver en suède. Er zijn geen exacte lanceerdata voor de Superdry Mens Sport 1 tot 4 series, waar geuren als lavendel, fruit, hout en leer de harten van mannen en vrouwen sneller doen kloppen. Je kunt ook Superdry parfum kopen, dat zowel geschikt is voor mannen als vrouwen. Superdry parfum goedkoop krijgen betekent vaak Superdry parfum online kopen.

Superdry parfum voor vrouwen - elegantie, sensualiteit en plezier

Het merk Superdry presenteert en verkoopt sinds 2012 parfum voor vrouwen. Deze geuren tonen een glamoureuze flair tussen elegantie, jeugdige, moderne coolheid en mysterieuze erotiek. Superdry parfums voor vrouwen omvatten de Neon en Womens Sport series. Superdry Neon Blue, met een aquatische bloemige algemene indruk, bevat geurnoten van appel, jasmijn, meloen en muskus. Neon Orange, als geheel nogal fruitig-bosachtig, leeft vooral van ananas, bloedsinaasappel en cederhout. Het bloemig-zoete Neon Pink heeft ananas, bergamot, muskus en sandelhout als harmonieuze geurcomponenten. Neon Purple ten slotte gaat weer de fruitig-bosachtige kant op. Amber, vijg, lelietje-van-dalen, musk en kostbare houtsoorten zorgen hiervoor. Dit eau de parfum roept de weidsheid van de zee op, wekt verlangens op en laat je dromen van allerlei moois. De Womens Sport serie in het Superdry damesparfum assortiment begeleidt sportieve vrouwen in het dagelijks leven en in hun vrije tijd. Womens Sport 1 bevat vruchten zoals ananas, mandarijn en zwarte bes voor een basis van muskus en cederhout. Frisheid en lichtheid in combinatie met een licht droge afdronk kenmerken deze geuren. Gebruikers raken erdoor geïnspireerd en voelen het tintelende gevoel van een ontspannende douche, pure vrijheid en luchtigheid.

Superdry parfum is exclusief - maar betaalbaar

Superdry parfum is op veel plaatsen goedkoop te koop, en het is ook altijd mogelijk om Superdry parfum online te kopen. Superdry parfum is ook online verkrijgbaar in een speciale, interessante mode-parfum combinatie. De aromatische en kruidige Superdry Vintage serie (Double Dry, Dry en Dry Oil) maakt indruk met de typische, eenvoudige, vierkante Superdry flacons. Wat ze echter bijzonder maakt, zijn de afneembare suède bandjes met het Superdry-logo die het designfleslichaam omringen. De beroemde parfumeur Jaques Polge zei in een kranteninterview: "De flacon en het ontwerp zijn heel belangrijk voor het succes van een parfum!". Een gevoel voor de harmonieuze balans tussen het creëren van een geur en het ontwerp van de flacon is een van de geheimen van het succes van Superdry.

Interessante feiten over geuren en parfum

Parfum is een algemene term voor een grote verscheidenheid aan geuren. Naast de vele verschillende geuren zijn ook hun respectieve concentraties belangrijk. Een eau de cologne is een lichte variant van een parfum. Het geurgehalte is ongeveer drie tot vijf procent. Eau de toilette heeft een geurgehalte van vijf tot negen procent, terwijl eau de parfum een geurgehalte heeft van tien tot 14 procent. Het effect van verschillende geuren duurt navenant lang. De geurnoten van Superdry parfums zijn heel divers. Ze variëren van aromatisch tot chypre, van gourmand tot houtachtig.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten