Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Wie Superdry alleen van mode kent, zal misschien verbaasd zijn te horen dat het Britse label sinds 2011 ook parfums creëert. Deze zijn net zo modern en extravagant als de kleding van het in 1986 opgerichte bedrijf en inspireren ook met hun minimalistische flacons.

Meer info

Koop Superdry Parfum goedkoop

Meer info +

Superdry Parfum - Exclusieve geuren voor moderne vrouwen en mannen

Geuren spelen al duizenden jaren een belangrijke rol. De kracht van geuren is altijd een mysterieus, positief onderdeel van ons bestaan geweest, of het nu ging om bedelen, genezing of om speciale rituelen. Drie geuren, hoofd, hart en basis, bepalen wat wij als geuren in een parfum waarnemen. Fruitige componenten zijn bijvoorbeeld populaire geuren voor topnoten. Verschillende aroma's van bladeren, bloemen en kruiden zijn zeer geschikt voor hartnoten. Meer ongebruikelijke geuren kunnen worden gebruikt als basisnoten. De geurindrukken van de topnoot zijn de eerste, vluchtige geurnuances die snel verdwijnen. De volgende hartnoot is verantwoordelijk voor het individuele karakter van het parfum. Langdurige, sterke geuren bepalen de uiteindelijke basis en zijn soms een dag lang waarneembaar. De perfecte harmonie van alle drie de noten getuigt van het creatieve vermogen van elke parfumeur.

Het merk Superdry - succesverhaal tussen mode en parfum

De geschiedenis Superdry van het merk begint in 1985 in het Verenigd Koninkrijk, toen de eerste Cult Clothing shop opende. In 2003 werkte Julian Dunkerton samen met James Holder en het label Superdry was geboren. Vandaag de dag maakt het Superdry deel uit van de wereldwijde SuperGroup PLC in Londen en is het een van de meest innovatieve lifestyle merken ter wereld. Sinds 2011 is Superdry parfum ook een succesverhaal. Het begon met mannengeuren, een jaar later kwam het Superdry parfum voor vrouwen op de markt. Superdry Geurwater voor mannen inspireert avontuur, erotiek, vrijetijdsplezier en sport in gelijke mate. De geuren laten weiden bloeien, zeeën en bossen ritselen, positieve stemmingen ontwikkelen. Superdry Geuren voor dames kunnen hetzelfde effect hebben en bovendien het vrouwelijke opwekken. Ze geven een vleugje wuivende korenvelden met rode klaprozen. Zoete dromen en verlangens naar de zon en een vakantiestrand komen naar voren. Toch is Superdry parfum goedkoop.

Superdry Geur voor mannen - selectie van vele speciale geuren

Superdry De mannengeur Superdry Black samen opende Superdry Steel's assortiment van vele interessante mannelijke Superdry geuren. De algemene indruk van zwart is fris en houtachtig, terwijl staal frisser en fruitiger is. Beide bevatten kalk in de topnoot en zwart in de hartnoot, bijvoorbeeld lavendel en nootmuskaat. Staal daarentegen wordt aanbevolen met paarse bladeren en alsem. In de afwerking (basis) zijn zowel mos als hout inbegrepen, zwart maakt extra indruk met leer en sandelhout. Bij Steel wordt dit gedaan door patchouli en cederhout. Ook verkrijgbaar sinds 2011 is Superdry de heren Double Dry, in de topnoot met bergamot en grapefruit. Rozemarijn en jeneverbes bepalen de hartnoot, eikenmos, muskus en rozenhout domineren de basis. Droog mannelijk kruid biedt ook Superdry droog met soortgelijke topnoten, maar kardemom en roos in de hartnoot. Vetiver (van tropisch zoet gras) en patchoeli met aardse oriëntaalse accenten kenmerken de basis hier. Droge olie begint uiteindelijk met Pomeranze, leidt via Lavendel naar Coumarin, Vanille en Virginia Cedar.

Sinds 2012 kunt u Superdry het herenparfum Blue kopen. Bergamot, peer, peer, salie en mos worden voorgesteld als geuren. Superdry Oranje, een fruitige houtachtige Superdry mannengeur met onder andere bloedappelsien, sandelhout en wierook, verscheen in hetzelfde jaar. In 2014 volgde Superdry Hero met groene appel, zwarte peper en vanille als typische geuren. Superdry Sport is er ook al sinds 2014, met speciale geuren van vervain, munt en hout. Ook aangeboden: Superdry Night - een geur die moderne mannen op mysterieuze wijze koel maakt met mandarijn, vetiver en suède. Er zijn geen exacte data voor de lanceringsperiode van de Superdry Mens Sport 1 tot 4 series, waar de geuren van lavendel, fruit, hout en leer de harten van vrouwen en mannen sneller doen kloppen. U kunt ook Superdry parfum kopen dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Superdry Goedkoop parfum krijgen betekent vaak het kopen Superdry van parfum online.

Superdry Parfum voor vrouwen - Elegantie, sensualiteit en plezier

Sinds 2012 presenteert en verkoopt het merk Superdry parfum voor vrouwen. Deze geuren tonen een glamoureuze flair tussen elegantie, jeugdige, moderne koelte en mysterieuze erotiek. Superdry Parfums voor vrouwen zijn bijvoorbeeld de Neon en Womens Sport series. Superdry Neonblauw met een aquatische bloemenindruk bevat geuren van appel, jasmijn, meloen en muskus. Neon sinaasappel, als geheel nogal fruitig houtachtig, leeft vooral van ananas, bloedappelsien en cederhout. Het bloemenzoete neonroze heeft ananas, bergamot, muskus en sandelhout als harmonieuze geuren te bieden. Neon Purple gaat eindelijk terug in de fruitig-bruine richting. Amber, vijg, lelietjes van de vallei, muskus en fijn hout zorgen hiervoor. Dit eau de parfum brengt u dicht bij de uitgestrektheid van de zee, wekt verlangen op en doet u dromen van allerlei mooie dingen. De Womens Sport serie in het Women's Superdry Perfume assortiment begeleidt sportieve vrouwen in hun dagelijks leven en vrije tijd. Bij Womens Sport 1 staan vruchten zoals ananas, mandarijn of zwarte bes voor de basis met muskus en cederhout. Frisheid en lichtheid gecombineerd met een licht droge afdronk kenmerken deze geuren. De gebruikers worden erdoor geïnspireerd en voelen de tintelingen van een ontspannende douche, pure vrijheid en lichtvoetigheid.

Superdry Parfum is exclusief - maar goedkoop

Op veel plaatsen kunt u goedkoop Superdry parfum kopen, en u kunt ook op elk moment online Superdry parfum kopen. Zelfs in een speciale, interessante mode parfum verbinding, Superdry parfum is online beschikbaar. De aromatisch Superdry kruidige Vintage serie (Double Dry, Dry en Dry Oil) maakt indruk met zijn typische, platte, vierkante Superdry flessen. Maar wat bijzonder is, zijn de afneembare suède polsbandjes met het Superdry logo dat de design flacon body omringt. De beroemde parfumeur Jaques Polge zei in een interview met de krant: "De fles en het ontwerp zijn erg belangrijk voor het succes van een parfum! Het gevoel voor de harmonieuze balans tussen geurcreatie en flaconontwerp is een van de geheimen van Superdry succes.

Interessante dingen over geuren en parfums

Parfum is een algemene term voor geurige geuren van verschillende soorten. Naast de vele verschillende geuren zijn ook hun respectievelijke concentraties van belang. Een Eau de Cologne (Keulse Water) is de lichte variatie van een parfum. De geurdelen liggen daar met ongeveer drie tot vijf procent. Eau de Toilette biedt al aandelen van vijf tot negen procent, terwijl Eau de Parfum dan een geuraandeel van tien tot 14 procent heeft. Het effect van verschillende geuren duurt navenant lang. Ze variëren van aromatisch tot chypre, van gourmand tot houtachtig en aardachtig.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

11 17
toepassen