Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M2 Beauté legt de nadruk op natuurlijke schoonheid. Op basis van wetenschappelijke bevindingen ontwikkelt het in Keulen gevestigde bedrijf producten die zeer effectief zijn en bijzonder goed worden verdragen.

Meer info

M2 Beauté Cosmetica

Meer info +

Natuurlijk en glamoureus: de productwereld van M2 BEAUTÉ huidverzorging

M2 BEAUTÉ huidverzorging is als luxe beautymerk bijzonder innovatief en maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten om hoogwaardige en effectieve huidverzorgings- en schoonheidsproducten te ontwikkelen. De aangeboden producten zijn altijd afgestemd op de behoeften van de klant en spelen in op de huidige trends in de beautywereld. Het bedrijf benadrukt het belang van het verbeteren en behouden van natuurlijke schoonheid. M2 BEAUTÈ huidverzorging bereikt dit door speciale formules van moleculen die het lichaamseigen vermogen tot regeneratie stimuleren. Vrouwen van alle leeftijden ervaren een aantoonbare verbetering van hun schoonheidsresultaten.

Een blik op het M2 BEAUTÈ productassortiment, met name voor wimpers en wenkbrauwen, gezichtsverzorging en decoratieve cosmetica, onthult al snel de voordelen van M2 BEAUTÈ verzorging ten opzichte van conventionele verzorgingsproducten. De natuurlijke schoonheid van de vrouw wordt benadrukt en versterkt. Lange, dikke wimpers is slechts één van de vele wensen die met M2 BEAUTÈ verzorging eindelijk gerealiseerd kunnen worden. Met M2BEAUTÈ kunnen vrouwen hun eigen optische voordelen authentiek en natuurlijk benadrukken.

M2 BEAUTÈ: wereldwijd succes voor innovatieve en visionaire verzorgingsproducten

M2 BEAUTÉ is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen over de hele wereld. De reden voor dit succes is niet in de laatste plaats de formule die de oprichters van het bedrijf in 2008 als absolute innovatie gebruikten om wimpers op natuurlijke wijze te laten groeien. De "M2" in de bedrijfsnaam staat voor de twee namen Moysies en Marrek. Het echtpaar Moysies en een wederzijdse vriend hebben het bedrijf samen opgericht en hebben sindsdien de wereld van vrouwen die waarde hechten aan schoonheid en luxe veroverd met hun hoogwaardige verzorgingsproducten.

De unieke samenstelling van de huidverzorgingsproducten maakt M2 BEAUTÈ huidverzorging tot een zeer effectief middel. De fabrikanten zorgen voor een maximale huidverdraagzaamheid en laten elk product testen op volledige medische veiligheid voordat klanten M2 BEAUTÉ huidverzorging kunnen kopen. Alle ingrediënten zijn bewezen effectief en huidvriendelijk volgens internationale wetenschappelijke normen. Het bedrijf streeft naar hoge kwaliteits- en effectiviteitsnormen en doet daarom een kwaliteitsbelofte aan haar klanten.

De M2 BEAUTÉ kwaliteitsbelofte omvat

Alle producten zijn ontwikkeld in samenwerking met artsen en dermatologen

Alle producten hebben een certificaat van onvoorwaardelijke huidverdraagzaamheid

Alle producten zijn geschikt voor contactlensdragers

M2 BEAUTÉ verzorgingsproducten voldoen aan de Duitse en EU cosmetica richtlijnen

Het M2 BEAUTÉ Care assortiment bestaat uit drie segmenten. Klanten kunnen M2 BEAUTÉ care online kopen uit de volgende segmenten:

Oogverzorging

Deze verzorgingslijn voor wenkbrauwen en wimpers is zeer eenvoudig in gebruik en laat wimpers en wenkbrauwen stralen.

Gezichtsverzorging

M2 BEAUTÈ gezichtsverzorging helpt bij regelmatig gebruik voor een jeugdige uitstraling en een gezonde teint.

Decoratieve Verzorging

Producten van M2 BEAUTÉ Care voor de perfecte oogopslag

Decoratieve styling en het in model brengen van de wimpers met innovatieve producten laten de ogen van elke vrouw stralen. Het M2 BEAUTÉ verzorgingsconcept is doordacht en eenvoudig toe te passen. De fabrikant biedt het Eyelash Activating Serum, het Eyebrown Renewing Serum en het Eyezone Conditioning Care Complex voor de verzorging van de oogcontouren. Het Eyelash Activating Serum met MDN, het zeer effectieve ingrediënt voor het stimuleren van de wimperwortels, verhoogt de groei van de wimpers met wel 45 procent. Het serum is net zo gemakkelijk aan te brengen als eyeliner. Het Eyebrown Renewing Serum is ook ontwikkeld met MDN voor de wenkbrauwen. Als je je oogcontouren rondom wilt verzorgen, kun je Eyezone Conditioning Care Complex van M2 BEAUTÉ kopen voor een voordelige prijs.

Met de Nano Sprays heeft M2 BEAUTÉ Pflege een compleet nieuw type gezichtscosmetica ontwikkeld. De eenvoudig aan te brengen sprays zijn verrijkt met vitamine C, collageen en hyaloron of parel en goud. De sprayflacons maken het aanbrengen een kwestie van seconden en geven de huid de ondersteuning die ze nodig heeft om zichzelf te regenereren. Olievrije make-up removers zijn ook verkrijgbaar als vloeistof of als cosmetische doekjes.

Als de huidverzorgingsroutine voltooid is en de klant wat meer expressie wil, kan ze 3 Looks Black Nano Mascara voordelig online kopen. Met de 3 Looks Black Nano Mascara is er keuze uit drie borsteltjes om voor elke gelegenheid de perfecte wimperlook te creëren. Een speciaal ontwikkeld insteeksysteem maakt het verwisselen van de borsteltjes gemakkelijk en ongecompliceerd. De mascara bevat verzorgende bestanddelen voor dikke en lange wimpers.

Zowel het ontwerp als de functie geven dit innovatieve product net dat beetje extra. Door de vorm van de wimperkam kunnen de wimpers worden gekamd en kunnen verzorgingsproducten en mascara specifiek op de wimperlijn worden aangebracht. Het ergonomisch gevormde handvat van de wimperkam maakt het hanteren een fluitje van een cent.

M2 BEAUTÉ: passie en inspiratie

De fabrikant raadt aan om de producten in de volgende volgorde aan te brengen: Het is aan te raden om M2 BEAUTÉ verzorging 's avonds voor het slapen gaan of 's ochtends en 's avonds te gebruiken. 1. Reinig de huid met Ultra Pure Solution olievrije reinigingsdoekjes of Ultra Pure Solution olievrije tonic. 2. Reinig de huid met Ultra Pure Solution olievrije reinigingsdoekjes of Ultra Pure Solution olievrije tonic. Breng Eyelash Activating Serum aan op de wimpers en Eyebrown Renewing Serum op de wenkbrauwen3. Spray Nano Spray4. Vorm de wimpers en breng 3 Look Mascara aan

M2 BEAUTÉ care is niet zomaar een verzorgingslijn. Het is een verhaal van passie en inspiratie. De oprichters kregen het idee voor hun producten al op latere leeftijd. Elke Moysies, een van de drie oprichters, was bereid om het product op zichzelf te testen en wachtte op een zichtbaar resultaat. Daarna gaf ze samen met haar vriendin het afgewerkte product weg aan parfumerieën op één voorwaarde: De klanten moesten het product testen. Als ze overtuigd waren van het effect, moesten ze beloven het in hun assortiment op te nemen. Het plan werkte: Al snel kwamen de bestellingen sneller binnen dan de goederen verzonden konden worden. Maar de inspanning loonde. Vandaag de dag is M2 BEAUTÉ huidverzorging een gevestigd merk van hoge kwaliteit dat wereldwijd grote populariteit geniet. Iedereen over de hele wereld kan M2 BEAUTÉ verzorgingsproducten online kopen tegen voordelige prijzen en zelf ervaren hoe effectief ze zijn.

Perfect gestylde wimpers en wenkbrauwen zorgen voor de juiste look in een feestelijke sfeer. De Festivity Set bevat het Eyezone Conditioning Care Complex en de wimperkam. Zo staat niets een grote avond met stralende ogen in de weg. De producten worden geleverd in een elegante clutch in paillettenlook, een mooi cosmeticatasje om de grote entree nog perfecter te maken. De Festivity Set is een perfect cadeau en is zo praktisch dat het ook ideaal is voor op reis.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor M2 Beauté met vier sterren of meer
4,66 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Shough
M2 Beauté M2 Facial Oil-Free Eye Make-Up

M2 Beuauté was voor mij ene onbekend merk. Een vriendin raadde me aan deze te gebruiken en ik ben zo tevreden dat ik ook andere producten van M2 Beauté wil gaan gebruiken.

Commentaar van Shenduch
review

Ik ben zeer tevreden met dit product. Ik vind wel dat de oprijs te hoog is. Het is een handig product en gemakkelijk aan te brengen!

Commentaar van Usight
nieuwe ervaring

Ik gebruik dit product pas 2 weken en ben er erg blij mee. Het brandt heel even een beetje in de ogen, maar het resultaat mag er zijn!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten