Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Om de natuurlijke schoonheid te benadrukken, heeft M2 Beauté de zaak opgepakt. Op basis van wetenschappelijke bevindingen ontwikkelt het in Keulen gevestigde bedrijf producten die zeer doeltreffend zijn en bijzonder goed worden verdragen.

Meer info

M2 Beauté Cosmetica

Meer info +

Natuurlijk en glamoureus: de productwereld van M2 BEAUTÉ care

M2 BEAUTÉ Care is een bijzonder innovatief luxemerk dat gebruik maakt van de nieuwste wetenschappelijke inzichten om hoogwaardige en effectieve verzorgings- en schoonheidsproducten te ontwikkelen. De aangeboden producten zijn in principe aangepast aan de behoeften van de klanten en spelen in op de huidige trends in de schoonheidswereld. Het bedrijf hecht veel belang aan het versterken en behouden van natuurlijke schoonheid. M2 BEAUTÈ care bereikt dit door speciale samenstellingen van moleculen die het lichaamseigen vermogen tot regeneratie stimuleren. Vrouwen van alle leeftijden ervaren een aantoonbare verbetering in schoonheidsresultaten.

Een blik op het productassortiment van M2 BEAUTÈ, speciaal voor wimpers en wenkbrauwen, gezichtsverzorging en decoratieve cosmetica, laat snel de voordelen zien die M2 BEAUTÈ care biedt ten opzichte van conventionele verzorgingsproducten. De natuurlijke schoonheid van de vrouw wordt opgenomen en versterkt. Lange, dikke wimpers is slechts één van de vele wensen die eindelijk werkelijkheid kunnen worden met M2 BEAUTÈ care. M2BEAUTÈ laat vrouwen authentiek en natuurlijk hun eigen optische voordelen benadrukken.

M2 BEAUTÈ: wereldwijd succes voor innovatieve en visionaire verzorgingsproducten

M2 BEAUTÉ is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen over de hele wereld. De reden voor dit succes is niet in de laatste plaats de formule die de oprichters van het bedrijf in 2008 gebruikten als een absolute innovatie om op natuurlijke wijze wimpers te laten groeien. De "M2" in de bedrijfsnaam staat voor de twee namen Moysies en Marrek. Het echtpaar Moysies en een wederzijdse vriendin stichtten samen het bedrijf en veroverden de wereld van vrouwen die waarde hechten aan schoonheid en luxe met hun hoogwaardige verzorgingsproducten.

De unieke samenstelling van de verzorgingsproducten maakt M2 BEAUTÈ Care tot een zeer effectief hulpmiddel. Fabrikanten zorgen voor maximale huidverdraagzaamheid en laten elk afzonderlijk product testen op volledige medische veiligheid voordat klanten M2 BEAUTÉ-zorg kunnen kopen. Alle ingrediënten zijn bewezen effectief en huidvriendelijk volgens internationale wetenschappelijke normen. Het bedrijf voldoet aan de hoge vraag naar kwaliteit en effectiviteit en maakt daarom een kwaliteitsbelofte aan haar klanten.

De M2 BEAUTÉ kwaliteitsbelofte omvat:

Alle producten zijn ontwikkeld in samenwerking met artsen en dermatologen.

Alle producten hebben een certificaat van onvoorwaardelijke huidverdraagzaamheid.

Alle producten zijn geschikt voor dragers van contactlenzen

De producten van M2 BEAUTÉ Care voldoen aan de Duitse en EU Cosmetische Richtlijnen.

Het M2 BEAUTÉ verzorgingsassortiment bestaat uit drie segmenten. Klanten kunnen M2 BEAUTÉ-zorg online kopen in het volgende gebied:

oogverzorging

Deze verzorgingslijn voor wenkbrauwen en wimpers is zeer eenvoudig te gebruiken en laat de wimpers en wenkbrauwen stralen.

gezichtsverzorging

M2 BEAUTÈ gezichtsverzorging helpt bij regelmatig gebruik om een jeugdige uitstraling en een gezonde teint te verkrijgen.

Decoratieve zorg

Producten van M2 BEAUTÉ Care voor de perfecte look voor de ogen

Decoratieve styling en wimpervormen met innovatieve producten laten de ogen van elke vrouw schitteren. Het M2 BEAUTÉ verzorgingsconcept is doordacht en eenvoudig te implementeren. De fabrikant biedt het wimperactiveringsserum, het Eyebrown Renewing Serum en het Eyezone Conditioning Care Complex voor de verzorging van de oogzone. Het wimperactiverend serum met MDN, het zeer effectieve ingrediënt voor het stimuleren van de wimperwortels, laat de wimpers tot 45 procent groeien. Het serum is net zo gemakkelijk aan te brengen als een eyeliner. Het Eyebrown Renewing Serum is ontwikkeld voor de wenkbrauwen, ook met MDN. Als u uw ogen wilt behandelen met een allround verzorging, kunt u Eyezone Conditioning Care Complex van M2 BEAUTÉ Pflege kopen voor een goede prijs.

Met de Nano Sprays M2 BEAUTÉ Care heeft BEAUTÉ Care een compleet nieuwe gezichtscosmetica ontwikkeld. De sprays, die gemakkelijk te gebruiken zijn, zijn verrijkt met vitamine C, collageen en hyaloron of parelmoer en goud. Het aanbrengen gebeurt door de spuitflessen in enkele seconden en de huid krijgt de steun die ze nodig heeft om zich te regenereren. De olievrije make-up removers zijn ook verkrijgbaar als vloeistof of als cosmetische doekjes.

Wanneer de zorg compleet is en er iets meer expressie nodig is, kan de klant 3 Looks Black Nano Mascara goedkoop online kopen. Bij de 3 Looks Black Nano Mascara is er een keuze uit drie borstels, die voor elke gelegenheid de bijpassende oogopslag mogelijk maken. Een speciaal ontwikkeld plug-in systeem maakt het verwisselen van de borstels eenvoudig en ongecompliceerd. Mascara bevat verzorgingsmiddelen voor dichte en lange wimpers.

Zowel het ontwerp als de functie geven dit innovatieve product dat bepaalde karakter. De vorm van de wimperrand kamt de wimpers en de verzorgingsproducten en mascara kunnen specifiek op de wimperrand worden aangebracht. De ergonomisch gevormde handgreep van de wimpercombinatie maakt de wimpercombinatie gemakkelijk te hanteren in een oogwenk.

M2 BEAUTÉ: passie en inspiratie

De fabrikant raadt het gebruik van de producten in de volgende volgorde aan: het is aan om M2 BEAUTÉ Care 's avonds voor het slapen gaan te gebruiken of 's morgens en 's avonds.1. Reinig de huid met Ultra Pure Solution of Ultra Pure Solution Oil-free2 olievrije reinigingsdoekjes. Toepassing van wimperactiveringsserum voor de wimpers en wenkbrauwvernieuwingsserum voor de wenkbrauwen3. Spray op Nano Spray4. Het vormgeven van de wimpers, het toepassen van 3 look mascara

M2 BEAUTÉ care is niet alleen een zorgserie. Het is een verhaal van passie en inspiratie. Pas op hoge leeftijd kwamen de oprichters met het idee voor hun producten. Elke Moysies, een van de drie oprichters, was klaar om het product op zichzelf te testen en wachtte op een zichtbaar resultaat. Vervolgens gaf ze samen met haar vriendin het eindproduct op één voorwaarde weg aan parfumerieën: De klanten moesten het product testen. Als ze overtuigd zijn van het effect, moesten ze beloven het in hun assortiment op te nemen. Het plan werkte: Al snel kwamen de bestellingen sneller aan dan de goederen konden worden verzonden. Maar de inspanning was het waard. Vandaag de dag is M2 BEAUTÉ care een gevestigd en kwalitatief hoogstaand merk dat wereldwijd een grote populariteit geniet. Iedereen wereldwijd kan de M2 BEAUTÉ care goedkoop online kopen en zich overtuigen van het effect.

Perfect gestileerde wimpers en wenkbrauwen zorgen voor de juiste look in een feestelijke sfeer. Het Eyezone Conditioning Care Complex en de wimperkam zijn inbegrepen in de Festivity Set. Dus niets staat de grote avond met stralende ogen in de weg. De producten zijn in een edele koppeling in sequined optiek, die de grote verschijning bovendien perfectioneert als een mooie cosmetische tas. De Festivity Set is geschikt als geschenk en is zo praktisch dat het ook op reis mee te nemen is.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor M2 Beauté met vier sterren of meer
4,75 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Shough
M2 Beauté M2 Facial Oil-Free Eye Make-Up

M2 Beuauté was voor mij ene onbekend merk. Een vriendin raadde me aan deze te gebruiken en ik ben zo tevreden dat ik ook andere producten van M2 Beauté wil gaan gebruiken.

Commentaar van Anninallard1974
Hier klopt echt alles!

Ik dacht eerst in de reclame wordt veel verteld waar in praktijk niets van terechtkomt. Maar nu ik dit product geprobeerd heb moet ik zeggen dat het echt een fantastisch product is!

Commentaar van Shenduch
review

Ik ben zeer tevreden met dit product. Ik vind wel dat de oprijs te hoog is. Het is een handig product en gemakkelijk aan te brengen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.