Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lift4Ski is het huidverzorgingsproduct van Oceanic. De Poolse cosmeticaspecialist is ook een bekende naam in de professionele sector. Lift4Skin huidverzorging gebruikt vaak serums die sneller door de huid worden opgenomen.

Meer info

Lift4Skin producten goedkoop kopen

Meer info +

Met Lift4Skin kunt u de huid verwennen

Lift4Skin Care biedt hoogwaardige verzorgingsingrediënten voor de rijpere huid tegen een aantrekkelijke prijs. De producten zijn afgestemd op de behoeften van de huid en beloven een uitgebreid liftend effect. Dit omvat zowel de dagverzorging als speciale producten zoals het Lift4Skin serum en de verzorging van de gevoelige zone rond de ogen. Het merk uit Polen gebruikt voor zijn verzorgingsformules een combinatie van vele bekende en populaire anti-verouderingsingrediënten. Naast peptide- en ceramidecomplexen bevatten deze ook het innovatieve werkzame bestanddeel SYN-AKE. Geïnspireerd door de schoonheidsbehandelingen in de schoonheidssalon, heeft Lift4Skin gezichtsverzorging zeer effectieve producten die net zo gemakkelijk te gebruiken zijn in het dagelijks leven. Het volgende artikel biedt een blik op het merk, de belangrijkste en exclusieve actieve ingrediënten in de cosmetica, evenals het gevarieerde aanbod in onze online shop Lift4Skin. Wie de populaire Long4Lashes producten voor sterkere wimpers al kent, kan nu kennismaken met de huidverzorging van het merk.

De verzorgingsproducten van het huis Oceanic

De verzorging van Lift4Skin is online te vinden in de schoonheidswereld van Oceanic. Het merk, gevestigd in Polen, biedt niet alleen wimper- en haarverzorging aan, maar ook gezichts- en nagelcosmetica. Efficiëntie en vrijwel direct zichtbare effecten krijgen de hoogste prioriteit bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Op basis van de laatste onderzoeken en wetenschappelijke bevindingen worden de formules niet alleen ontwikkeld, maar ook uitgebreid getest. In feite biedt het bedrijf Oceanic niet alleen thuis huidverzorging voor Lift4Skin aan, maar produceert het ook medische hulpmiddelen voor professionele toepassingen. Begeleidende verzorging die helpt bij de regeneratie na de schoonheidsprocedures, hoogwaardige pincetten tot en met cosmetische sponzen zijn slechts enkele voorbeelden van het gevarieerde productassortiment van de schoonheidsspecialist. Een van de bestsellers van het bedrijf is het Long4Lashes serum voor sterkere wimpers, dat de weg heeft vrijgemaakt voor verdere uitgebreide collecties voor huid, haar en nagels.

Serums domineren het Lift4Skin gamma

Op het gebied van veiligheid en verzorging werkt Lift4Skin cosmetica nauw samen met dermatologen en oogartsen. In strenge controles en tests worden de toepassing en het effect van elk zorgproduct geoptimaliseerd en gecontroleerd. Indien nodig worden ook de vastgestelde actieve formules opnieuw herzien. Als u de Lift4Skin care wilt kopen, vindt u veel serums. De formulering van de verzorging in deze textuur is bewust gekozen. In tegenstelling tot klassieke crèmes bevatten serums een hogere dichtheid aan werkzame stoffen. Tegelijkertijd zijn de serums optimaal om snel en volledig door de huid te worden geabsorbeerd. Ze lijken op een lichtere gel en als een meer vloeibare textuur kunnen ze gemakkelijk worden aangebracht onder een normale dag- of nachtcrème. Het combineren van de verschillende producten helpt om een huidverzorgingsroutine te creëren die de exacte behoeften van uw huid ondersteunt. Het kan ook gemakkelijk worden aangevuld om te voldoen aan intensievere huidverzorgingsbehoeften als gevolg van leeftijd of invloeden van buitenaf, zoals het klimaat. Veel crèmes zijn multifunctioneel en kunnen 's morgens en 's avonds worden gebruikt.

Werkzame stof model uit de natuur

De Lift4Skin huidverzorgingslijn omvat geconcentreerde serums, maar ook klassieke dag- en nachtcrèmes. Het Instant Smoothing Serum voor de normale tot gemengde huid is bijzonder populair. Het bevat het actieve ingrediënt SYN-AKE. Dit exclusieve actieve complex, een biomimetische tripeptide, werd geïnspireerd door een toxine - het gif van de tempelbeslisser. Ondanks hun gevaren hebben zenuwgiffen een fascinerend effect in cosmetica of medische behandelingen. Voor een zorgeloos gebruik in het dagelijks leven werd de stof samen met zijn positieve effecten synthetisch nagemaakt. De als SYN-AKE gepatenteerde werkzame stof zit in geselecteerde cosmetica en helpt de gezichtsspieren te ontspannen en los te maken. Zogenaamde microspasmes helpen de mimische rimpels, die vaak het meest hardnekkig zijn, te verzachten. Het is bijna direct zichtbaar effect, wat medisch gezien veilig is.

Aangezien elke formule is geverifieerd onder medisch en wetenschappelijk toezicht, is het gemakkelijk om de Lift4Skin zorg online te kopen. Andere klassiekers van de anti-rimpelverzorging zijn de Intensieve Rimpel-Ironing Dagcrème en de bijpassende nachtverzorging, de Herstellende Anti-Rimpel Nachtcrème. Naast SYN-AKE bevatten ze ook waardevolle aminozuren en mineralen. De werkzame bestanddelen zijn ingekapseld in biocompatibele micro boodschappers. Deze bereiken de diepere lagen van de huid en ontvouwen daar hun optimale werking. Niet alleen de rimpels worden verminderd, maar de hele gelaatstrekken worden geleidelijk aan verstevigd. De nachtverzorging is ook verrijkt met rijke oliën die helpen om de huid 's nachts te regenereren. De serums en crèmes zijn ideaal voor gebruik op het gezicht, de hals en tot aan het decolleté.

Het Lift4Skin serum voor de oogzone is met bijzondere zorg ontwikkeld. Het is zacht voor de gevoelige huid en heeft toch een zichtbaar liftend effect. Het kan 's morgens en 's avonds met zachte tikkende bewegingen worden aangezet.

Cosmetische ervaring voor meer dan 30 jaar

Het combineren van de Lift4Skin zorg online is eenvoudig. De collectie heeft een brede compatibiliteit voor vele huidtypen. In feite staat Oceanic al vele jaren bekend om goed verdragen formules, zelfs voor de meer gevoelige huid. De producten zijn sinds 1982 beschikbaar voor de Poolse markt. Als een van de marktleiders op het gebied van cosmetica daar en met meer dan drie decennia ervaring is de Lift4Skin gezichtsverzorging nu internationaal beschikbaar.

Hoewel de Lift4Skin zorg goedkoop is, heeft het een hoogwaardige en tegelijkertijd functionele verpakking. Wit, zwart en gouden accenten bepalen het totaalbeeld als leidende kleuren. Het spel met het glanzende metallic goud en de halfmatte andere kleuren resulteert in een modern en elegant ontwerp. Tegelijkertijd wordt elke Lift4Skin zorg duidelijk en gemakkelijk te begrijpen beschreven. In feite is er vaak een handige illustratie. Het toont een schets van het gezicht met de respectievelijke toepassingsgebieden. Dit maakt het gemakkelijk om onderscheid te maken tussen crèmes en serums. Voor lichtere geltexturen is er al een pompdispenser geïntegreerd, terwijl de crèmes uit een royaal potje kunnen worden gehaald.

Beschikbaar in tal van Europese landen

De Lift4Skin care verwent de huid met exclusieve werkstoffen voor een zichtbaar anti-aging effect. Geselecteerde actieve ingrediënten en een goede verdraagzaamheid voor vele huidtypen brengen een vleugje luxe in het dagelijks leven. Tegelijkertijd is het gemakkelijk om Lift4Skin zorg te kopen tegen een lage prijs en zo een individuele en tegelijkertijd rijke zorgcombinatie samen te stellen. Oceanic heeft actieve formules ontwikkeld en getest voor beginnende rimpels en een rijpe huid. Strakke gelaatstrekken en meer elasticiteit zorgen voor een jeugdiger en frisser uiterlijk, dag na dag. Lift4Skin by Oceanic is een in Europa ontwikkeld anti-verouderingsassortiment dat de alledaagse cosmetica vakkundig combineert met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De Lift4Skin cosmetica kunnen gemakkelijk online worden gekocht om uw eigen verzorging aan te vullen met serums of om een nieuwe routine te creëren voor een veeleisende, rijpe huid.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

6 15
toepassen
Lift4Skin

Lift4Skin: Innovative Gesichtspflege von Oceanic

Unter dem Label Lift4Skin vertreiben die Beauty-Experten von Oceanic Gesichtspflege, die auf modernsten wissenschaftlichen Erkenntnissen basiert.
Lift4Skin

Durchdachte Anti-Aging-Pflege

Mit dem Lift4Skin Portfolio lässt sich eine passende Pflegeroutine aufbauen, die der eigenen Haut eine jugendliche Ausstrahlung geben soll.
Lift4Skin

Vorbilder aus der Natur

Viele Wirkstoffe werden natürlichen Vorbildern nachempfunden. Einer bildet das Gift der Kegelschnecke nach und soll in der Augencreme Fältchen beseitigen.
Lift4Skin

Erfolg nicht von ungefähr

Lift4Skin basiert auf Kenntnissen und Erfahrungen, die das Unternehmen Oceanic in 30 Jahren im Bereich Beauty und Kosmetik sammeln konnte.
Lift4Skin

Der Lift4Skin Klassiker

Der SYN-AKE getaufte Komplex steht wie kein anderer Wirkstoff für Lift4Skin. Er bildet das Gift der Tempelotter nach und sorgt für geglättete Haut.