Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

6 15
toepassen
Lift4Skin

Lift4Skin: Innovative Gesichtspflege von Oceanic

Unter dem Label Lift4Skin vertreiben die Beauty-Experten von Oceanic Gesichtspflege, die auf modernsten wissenschaftlichen Erkenntnissen basiert.
Lift4Skin

Durchdachte Anti-Aging-Pflege

Mit dem Lift4Skin Portfolio lässt sich eine passende Pflegeroutine aufbauen, die der eigenen Haut eine jugendliche Ausstrahlung geben soll.
Lift4Skin

Vorbilder aus der Natur

Viele Wirkstoffe werden natürlichen Vorbildern nachempfunden. Einer bildet das Gift der Kegelschnecke nach und soll in der Augencreme Fältchen beseitigen.
Lift4Skin

Erfolg nicht von ungefähr

Lift4Skin basiert auf Kenntnissen und Erfahrungen, die das Unternehmen Oceanic in 30 Jahren im Bereich Beauty und Kosmetik sammeln konnte.
Lift4Skin

Der Lift4Skin Klassiker

Der SYN-AKE getaufte Komplex steht wie kein anderer Wirkstoff für Lift4Skin. Er bildet das Gift der Tempelotter nach und sorgt für geglättete Haut.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lift4Ski is de huidverzorgingslijn van Oceanic. De Poolse cosmeticaspecialist is ook een bekende naam in de professionele sector. Lift4Skin huidverzorging maakt vaak gebruik van serums die sneller door de huid worden opgenomen.

Meer info

Koop Lift4Skin producten tegen een gunstige prijs

Meer info +

Je kunt je huid verwennen met Lift4Skin

Lift4Skin care biedt de rijpere huid verzorgingsproducten van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De producten zijn afgestemd op de behoeften van de huid en beloven een uitgebreid liftend effect. Dit omvat zowel dagverzorging als speciale producten zoals het Lift4Skin serum en verzorging voor de gevoelige huid rond de ogen. Het Poolse merk gebruikt in zijn huidverzorgingsformules een combinatie van veel bekende en populaire anti-aging ingrediënten. Naast peptide- en ceramidecomplexen bevat dit ook het innovatieve SYN-AKE actieve ingrediënt. Geïnspireerd door schoonheidsbehandelingen in de schoonheidssalon, biedt Lift4Skin gezichtsverzorging zeer effectieve producten die net zo gemakkelijk in het dagelijks leven te gebruiken zijn. Het volgende artikel biedt een blik op het merk, de belangrijkste en exclusieve actieve ingrediënten in de cosmetica en het gevarieerde aanbod in onze Lift4Skin online shop. Als je al bekend bent met de populaire Long4Lashes producten voor sterkere wimpers, kun je nu kennismaken met de huidverzorgingslijn van het merk.

De huidverzorgingsproducten van Oceanic

Lift4Skin huidverzorging is online te vinden in de Oceanic beautywereld. Het merk uit Polen biedt niet alleen wimper- en haarverzorging, maar ook gezichts- en nagelcosmetica. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt de nadruk gelegd op efficiëntie en vrijwel direct zichtbare effecten. Op basis van de nieuwste onderzoeken en wetenschappelijke bevindingen worden de formules niet alleen ontwikkeld, maar ook uitgebreid getest. Oceanic biedt niet alleen thuisverzorging voor Lift4Skin, maar produceert ook medische hulpmiddelen voor professionele toepassingen. Begeleidende verzorging die helpt bij de regeneratie na cosmetische ingrepen, hoogwaardige pincetten en cosmetische sponsjes zijn slechts enkele voorbeelden van het gevarieerde productassortiment van de schoonheidsspecialist. Een van de bestsellers van het bedrijf is het Long4Lashes-serum voor sterkere wimpers, dat de weg heeft geëffend voor andere uitgebreide collecties voor huid, haar en nagels.

Serums kenmerken het Lift4Skin assortiment

Op het gebied van veiligheid en verzorging werkt Lift4Skin cosmetics nauw samen met dermatologen en oogartsen. Er worden strenge controles en tests uitgevoerd om de toepassing en het effect van elk verzorgingsproduct te optimaliseren en te controleren. Gevestigde formules worden indien nodig ook herzien. Als je Lift4Skin huidverzorging wilt kopen, vind je veel serums. De formulering van de verzorgingsproducten in deze textuur is bewust gekozen. In tegenstelling tot klassieke crèmes bevat een serum een hogere dichtheid aan actieve ingrediënten. Tegelijkertijd zijn serums ideaal om snel en volledig door de huid te worden opgenomen. Ze lijken op een lichtere gel en kunnen als een meer vloeibare textuur onder een normale dag- of nachtcrème worden aangebracht. De combinatie van verschillende producten helpt om een huidverzorgingsroutine te creëren die precies de behoeften van je eigen huid ondersteunt. Het kan ook gemakkelijk worden aangevuld om te voldoen aan intensievere huidverzorgingsbehoeften als gevolg van leeftijd of invloeden van buitenaf, zoals het klimaat. Veel crèmes zijn multifunctioneel en kunnen 's ochtends en 's avonds worden gebruikt.

Actieve ingrediënten naar voorbeeld van de natuur

Het Lift4Skin huidverzorgingsassortiment bevat zowel geconcentreerde serums als klassieke dag- en nachtcrèmes. Het Instant Smoothing Serum voor de normale tot gemengde huid is bijzonder populair. Het bevat het actieve ingrediënt SYN-AKE. Dit exclusieve actieve complex, een biomimetische tripeptide, is geïnspireerd op een gifstof - het gif van de tempeladder. Ondanks hun gevaren hebben neurotoxinen een fascinerend effect in cosmetica en medische behandelingen. De stof en zijn positieve effecten zijn synthetisch nagemaakt voor zorgeloos gebruik in het dagelijks leven. Het actieve ingrediënt, gepatenteerd als SYN-AKE, zit in geselecteerde cosmetica en helpt de gezichtsspieren te ontspannen en los te maken. Zogenaamde microspasmes helpen de mimische rimpels, die vaak het meest hardnekkig zijn, te verzachten. Het is een vrijwel direct zichtbaar effect dat medisch veilig is.

Omdat elke formule onder medisch en wetenschappelijk toezicht is getest, is het gemakkelijk om Lift4Skin huidverzorging online te kopen. Andere klassieke huidverzorgingsproducten tegen huidveroudering zijn de Intensieve Dagcrème tegen rimpels en de bijpassende nachtcrème, de Herstellende Nachtcrème tegen rimpels. Naast SYN-AKE bevatten ze ook waardevolle aminozuren en mineralen. De actieve ingrediënten zijn ingekapseld in biocompatibele micro boodschappers. Deze bereiken de diepere lagen van de huid, waar ze hun optimale werking ontwikkelen. Niet alleen fijne lijntjes worden verminderd, maar de hele gelaatstrekken worden geleidelijk verstevigd. De nachtverzorging is ook verrijkt met rijke oliën die de huid 's nachts helpen regenereren. De serums en crèmes zijn ideaal voor gebruik op gezicht, hals en decolleté.

Het Lift4Skin serum voor de huid rondom de ogen is met speciale zorg ontwikkeld. Het is zacht voor dit gevoelige huidgebied en heeft toch een zichtbaar liftend effect. Het kan 's ochtends en 's avonds worden aangebracht met zacht kloppende bewegingen.

Cosmetische ervaring voor meer dan 30 jaar

Lift4Skin huidverzorging online combineren is eenvoudig. De collectie heeft een brede compatibiliteit voor vele huidtypes. Oceanic staat al jaren bekend om zijn goed verdraagbare formules, zelfs voor de meer gevoelige huid. De producten zijn sinds 1982 verkrijgbaar voor de Poolse markt. Als een van de lokale marktleiders in de cosmeticasector en met meer dan drie decennia ervaring is Lift4Skin gezichtsverzorging nu ook internationaal verkrijgbaar.

Hoewel Lift4Skin huidverzorging goedkoop is, heeft het een hoogwaardige en functionele verpakking. Witte, zwarte en gouden accenten bepalen het totaalbeeld. Het samenspel van het glanzende metallic goud en de halfmatte andere kleuren resulteert in een modern en elegant ontwerp. Elk Lift4Skin verzorgingsproduct is duidelijk en gemakkelijk beschreven. Vaak staat er zelfs een praktische illustratie bij. Het toont een schets van het gezicht met de respectievelijke toepassingsgebieden. Dit maakt het gemakkelijk om onderscheid te maken tussen de crèmes en serums. Voor de lichtere geltexturen is al een pompdispenser geïntegreerd, terwijl de crèmes uit een royale pot gehaald kunnen worden.

Verkrijgbaar in veel Europese landen

Lift4Skin huidverzorging verwent de huid met exclusieve actieve ingrediënten voor een zichtbaar anti-aging effect. Geselecteerde actieve ingrediënten en een goede tolerantie voor vele huidtypes brengen een vleugje luxe in het dagelijks leven. Het is gemakkelijk om Lift4Skin huidverzorging te kopen tegen een betaalbare prijs en een persoonlijke en rijke huidverzorgingscombinatie samen te stellen. Oceanic heeft actieve formules ontwikkeld en getest voor beginnende rimpels en de rijpere huid. Stevigere gelaatstrekken en meer elasticiteit zorgen dag na dag voor een jeugdigere, frissere uitstraling. Lift4Skin van Oceanic is een in Europa ontwikkelde antiverouderingslijn die alledaagse cosmetica vakkundig combineert met de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Lift4Skin cosmetica kun je gemakkelijk online kopen om je eigen huidverzorgingsregime aan te vullen met serums of om een nieuwe routine samen te stellen voor de veeleisende, rijpere huid.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten